|
Post by Coconut1 on Sept 30, 2021 12:56:17 GMT 2
Къде го видя Комо в това поле..не знам 🤣🤣🤣🤣🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk Болен мозък е тази.😀 Кому е нужно да се тогва все навън някъде(Италия главно). 😃😃😃
|
|
|
Post by tiberia on Sept 30, 2021 13:06:17 GMT 2
И аз потвърждавам за кривата носна преграда - брат ми имаше такава и се оперира още на 20г и няма никаква външна разлика в носа му преди и след. Пречеше му да диша, но след операцията пак е същото положението и реално не е бил в това проблема, а хроничен синузит. Също и аз имам крива носна преграда, но не ми създава проблеми. Това го казвам във връзка с “оправданията”, които използват хората, когато си правят ринопластика. Крива носна преграда не значи крив нос, както и не е задължително да ти пречи да дишаш. И мен мене яд за Александра ама като цяло не е неочаквано. Помня някакво интервю с нея, в което обясняваше, че е отишла в чужбина да работи Х месеци да събере пари за операция на бюста (вместо да ги вложи в нещо по-важно), както и се обясняваха, че заплатите им били по 1500 лв (все ще се намери някой да повярва), а Алекс дори казваше, че на фотосесия и плащали само по 60 лв и имали едва ли не финансови проблеми. Сори ама хора, които си правят пластики значи, че нямат финансови проблеми… и се отказах да я следя след едно нейно видео в ютуб, където обясняваше, че ще зарязва Петканов, заради някакъв си апартамент. Несериозни са и двамата. Тъжно ми е как се окепазяват хора- Преслава, Камелия… толкова красиви бяха, сега са тип Майкъл Джексън. Баси комплексите и чудото. А най ми е тъпо за малките зрители, които ще отраснат с такъв пример и такива хора, на които да се възхищават, даващи им пример да бъдат комплексари. Сори ама…. Такова ми е мнението.
|
|
|
Post by veereto on Sept 30, 2021 13:09:08 GMT 2
Може ли някой, който е по-наясно с инстаграм да каже каква е тъпата идея на Гергана за този алгоритъм и какво ще се случи като се тагва от различни места. Като блокира хората наред това не се ли отразява също по някакъв начин. Извинявам се, ако постът ми е повече каъо спам, но ми е интересно.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 30, 2021 13:15:13 GMT 2
Петкановите си заслужават всичките подигравки. Александра ще стане една от многото, Даниел даже не знам как да го коментирам. Пълен ужас
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Sept 30, 2021 13:16:46 GMT 2
А защо в клиниката в Турция има коледна елха, кога е снимано реално?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 13:18:21 GMT 2
Много насериозно взимат всички ситуацията и създават някакви драми. Инвестиция е себе си е най доброто, Александра е умна и оправна жена само дето е с тоя тъп и грозен льольо който толкова я обиждаше заради някаква си изневяра. Нула достойнство има тоя. Нормално е да й е комплекс и да й е омръзнало да го фотошопират фотографи Дано се е получило хубаво. А тоя грозил до нея си остава тъп и грозен колкото и да се пипа
Аз имам приятели и от двата пола с оперирани носове и изглеждат чудесно. Последната се оперира заради крива носна преграда та външно няма разлика но умря от болка и каза, че се е отказала от каквото и да е след това като операция. Аз лично бих сложила брадичка, бих направила някоя липо лазери за белезите и след някоя година повдигане на бюст защото носа ми е ОК, но ако ми беше Трън в очите както например изброените щях да мисля за него. Напълно “за” съм за естетичната хирургия стига да не е като на Преслава
|
|
|
Post by ladybird on Sept 30, 2021 13:21:52 GMT 2
А защо в клиниката в Турция има коледна елха, кога е снимано реално? Тя е написала в поста, че целият процес е започнал преди една година.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 30, 2021 13:31:14 GMT 2
Преди една година. Добреее. Видеото за корекциите е качено преди 9 месеца и точно в него обяснява как си е мислила да си оперира носа, но я спира това, че не иска да добие вида на още 50 момичета, които са си направили тази процедура. Това цитирано от нея. Сори, ама... 'земи това лицемерие!!!!!!
|
|
|
Post by komkama on Sept 30, 2021 13:31:39 GMT 2
Не мога да съдя хората, които си правят корекции. Съгласете се, че има наистина грозни носове и една операция за някои значи много отворени врати. Тъжно, но факт. Трябва обаче да са естетически издържани, а напоследък сме се нагледали на ужасни примери, носове под калъп, сгрешени пропорции, неестествено изглеждащи корекции. В инстаграм следя доста профили, които показват доста звезди преди и след корекциите и има изключително добре направени неща. Някой спомена Райън Гослинг, ами и той има доста корекции, но са направени с мярка и някои несъвършенства са оставени, именно за по-естествен вид. Лори Хил прави хубави видеа за корекциите на звездите, въпреки че според мен и тя е прекалила. Алекс и Дани са ми изключително неприятни, повърхностни, меркантилни същества. Не мисля, че Даниел е по-малко мъж защото си е оперирал носа. Те ще си останат същите неприятни хора, не са корекциите проблемът.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 13:48:17 GMT 2
Josephine, това го казваш, защото си харесваш носа. Във Фейсбук съм в много международни групи и следя какво се случва. Жените лягат под ножа за минимални, да не кажа ненужни, корекции, а завършват с перфорирани септуми, с некрози, със забравени конци в носа, огромни асиметрии, компрометирано дишане. Носът е изключително важен орган и не може да се подхожда към ринопластиката като към козметична процедура. Комуникирам с няколко жени, някои на антидепресанти, други в дълбока депресия, обезобразени от хирурзи, отишли за нещо малко уж. Подкрепа трябва единствено, когато тази процедура е наложителна. Винаги бих подкрепила корекциите. Но трябва да се направи сериозен анализ на съотношението (преди) след+рискове+пазене). И ако се търси хирургична намеса за нещо малко е добре да се мине през терапия с психоаналитик, защото вероятността за BDD след операция е огромна. Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 30, 2021 13:59:46 GMT 2
Пиринчето днес е свръх активна и се прави на голяма самарянка нещо - не е спряла да споделя/"подкрепя" профили на творци. Още, когато обяви победителите видях киндерлист, ама си казах - айде нормално да е имала късмет да я изтеглят, ама 2 от 3 е вече съмнително (за кръстницата и не знаех, не я следя). И наистина - много принципна, честна, пък се скри в миша дупка. Мисля че, когато името ти е замесено в скандал, е редно да се включиш в дискусията, пък дори и да излъжеш, че всичко е коректно изтеглено.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 14:00:20 GMT 2
В това отношение ми харесва поведението на Пепе, която макар с крив нос не си го оперира. Гледам, че като цяло не залага на нищо изкуствено по себе си като коса, нокти, прекомерен грим, мигли и т.н. Искам да попитам всички паляци и мърли,които се тунинговат,шпакловат и накрая не приличат на себе си, на какво ще си научите децата? a) Да се приемат такива каквито са и да се обичат въпреки недостатъците си? (Това би било върха на лицемерието). б) Да се тунинговат и шпакловат като мама и тати?
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 30, 2021 14:01:38 GMT 2
Относно момичето, което попита за алгоритъма и това, което се опитва Гана, имаше информация преди време, че отбелязвайки се на различни места, по този начин щяла да и' се показва снимката на повече хора от най-различни страни. Например, ако търсиш снимки с локация езерото Комо, може и да ти излезе там снимката на Гана.
Но тези неща вече не се правят от по-известните инфлуенсъри, тъй като има нови тактики, за които Гана все още не е прочела. Очаквайте скоро да кара последователите си да слагат хаштагове под снимката и'...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 14:05:35 GMT 2
Аделина, на мен пък ми е чудно друго при Пепови. Ф3 хресвал жени с руси коси-хоп, Пепа стана руса. Нея пък някакаква датска треска я тресе-хоп, Фичо стана рус. Кой кого надъхва? :Д
|
|
|
Post by Pushy66 on Sept 30, 2021 14:05:50 GMT 2
Много ми е странно като се обясняват някои известни хора, че заради носната преграда са си клъцнали носа. Както вече няколко момичета споделиха, тази операция не влияе по никой начин на външния вид на носа, но могат да ти направят и корекция евентуално, зависи. Носът на Преслава още не мога да го възприема, цялото и' лице ми напомня ту на пекинез, ту на Албена Вулева, ту на анимационната Круела. Стори ми се, че при Алекс също са взели от дължината на носа, дано да не е така и само да е изгладила гърбицата. За Дани нямам мнение, той си е грозен, но важното е жена му да го харесва 😆
|
|
|
Post by jeri on Sept 30, 2021 14:05:51 GMT 2
В това отношение ми харесва поведението на Пепе, която макар с крив нос не си го оперира. Гледам, че като цяло не залага на нищо изкуствено по себе си като коса, нокти, прекомерен грим, мигли и т.н. Искам да попитам всички паляци и мърли,които се тунинговат,шпакловат и накрая не приличат на себе си, на какво ще си научите децата? a) Да се приемат такива каквито са и да се обичат въпреки недостатъците си? (Това би било върха на лицемерието). б) Да се тунинговат и шпакловат като мама и тати? И аз по повод Петканови се замислих за Пепе и един грозен коментар за носа си, които беше постнала. Ами трябва си психика и увереност, за да си публична личност. Винаги хората ще намерят за какво да те обидят, дори да си с перфектна симетрия. Не може такива коментари да те сдухват. Помня, че тя за бюста каза че може да коригира, но за носа не се сещам да е коментирала?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 14:06:12 GMT 2
За мен всяка една операция крие рискове. Дори и елементарното поставяне на хиалурон в устните може да се окаже доста сериозен проблем. Не съм против операциите, който иска нека да се подложи. Тялото и лицето ми никак не са перфектни, но за себе си съм избрала да се харесвам такава, каквато съм, а не да рискувам здравето си с операция, с която дори не се знае, дали ще коригирам вида си за добро или ще си причиня редица физически и психически проблеми. Толкова примери има за хора, които с години не могат да излязат от депресията в следствие на операция.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 14:13:57 GMT 2
|
|
|
Post by amourrr on Sept 30, 2021 14:17:13 GMT 2
Момичета, в кой сайт мога да прикача видео и да ви го публикувам тук?
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 30, 2021 14:24:54 GMT 2
Според мен нито Дани, нито Алекс имаха нужда от операция. На мъже, по мое мнение, този нос стои много грозно. Освен това всички оперирани носове са еднакви, Дани можеше да си оправи зъбите, ако иска да изглежда по-добре. Така постигна обратен ефект. При жените не изглежда зле, но Александра беше много красива и така загуби нейното си излъчване и стана поредната по калъп.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 30, 2021 14:36:07 GMT 2
Но най,най-тъжното, жалко и иронично от всичко е, че въпреки десетките пластични операции и прочее, пак се използват филтри милтри на поразия по социалните мрежи. Кардашианс (прокобата на 21 век) и остатъка от уродливото (без извинение) им семейство за жив приемер за това.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 30, 2021 14:51:11 GMT 2
ХАХАХАХАХАХ Преслава пусна лайф да тегли победител и като Стела, не се усети и прошепна в началото "Какъв модел е телефона, че не помня". Ох, не мога. Толкова за ГУВАУЛЕЙТЕЕ.. Днес е добър ден, остава Сиса да роди и ще е голяма дата.
|
|
|
Post by plam on Sept 30, 2021 14:53:08 GMT 2
На Сиса как няма да ѝ тежи корема тя изяде света през тези 9 месеца....
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 14:57:39 GMT 2
Прилича на травестит с тоя филтър.. 🤭 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by healthy1 on Sept 30, 2021 15:00:05 GMT 2
Тези болки ниско долу за които говори Сиса според мен са контракции. Сега с второто ми раждане контракциите ми бяха точно такива болки и то до последно. Не ги разпознах , защото очаквах болките да са като тези с първото ми раждане. Та може и да роди съвсем съвсем скоро. Другите неща не ги коментирам, вие доста добре сте го направили 🤣
Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Libelle on Sept 30, 2021 15:08:40 GMT 2
И аз и писах 😁 И аз горе долу нещо подобно писах и съм block... 😅😅😅😅 РевЪ....
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Sept 30, 2021 15:12:16 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2021 15:12:21 GMT 2
Но най,най-тъжното, жалко и иронично от всичко е, че въпреки десетките пластични операции и прочее, пак се използват филтри милтри на поразия по социалните мрежи. Кардашианс (прокобата на 21 век) и остатъка от уродливото (без извинение) им семейство за жив приемер за това. Още по-смешното е, когато лекарите споделят снимки с филтри на техни уж доволни пациентки Това с цялата тази пропаганда да сме вечно красиви, съвършени, симетрични, перфектни, е такава печалба за пластичните хурурзи и за психолозите и мега тъжно за хората. Жените, че и мъжете, стават обсебени към себе си, озлобени към "перфектните в ИГ", и вместо да се радват на живота си, влизат в един порочен кръг от преследване на чуждото щастие, а не на сбъдване на собствените мечти... Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by Foxy Two on Sept 30, 2021 15:18:19 GMT 2
Като човек, който се занимава с маркетинг, изключително им се кефя на контекстуалността. Страхотни са Панче Димитров ми е изключително неприятен и то заради отношението, което стещнах от него в хирургиите като лекар - надменно и загледан в телефона си, докато срещу него стои пациент. Може би са минали вече 2-3 години от тази случва… На Гана няма как да й повярвам, че е вървяла и няколко човека са й казали колко е красива. Твърде много ти се иска, Гане. По-скоро хората са вървяли и са се питали какво е това нелепото по улиците на Пловдив. Малко след Великден тази година се наложи да оперира майка ми по спешност. Малко се притесних като разбрах, че той е дежурен. Майка ми нямаше представа кой е и не беше предубедена като мен. Държал се е изключително добре, бил е внимателен. Отбелязвам, че всичко това беше в държавна болница! Последващите прегледи и възстановяване също минаха прекрасно.
|
|
|
Post by vansss on Sept 30, 2021 15:18:58 GMT 2
Ако сте гледали видеото, ще знаете, че Алекс няколко пъти обясни на доктора, че не иска голяма промяна, не иска чип, вирнат и скъсен нос, а само да се изправи гърбицата. В момента изглежда вирнат, първо защото нарочно така го повдигат в началото с лепенките, а и второ той ще слиза надолу в следващите месеци. Според мен пък точно Дани имаше нужда от операция, неговата гърбица беше доста по-гадна. Иначе и за преградата не съм съвсем съгласна, аз съм си оперирала изкривена преграда и ми се промени външно, защото заради изкривяването върхът на носа не беше в средата на лицето, а сега си е там 😂
|
|