|
Post by jeri on Sept 1, 2021 19:31:50 GMT 2
Не гледам по принцип Попова, но не вярвам да не й пука. Тя ме напряга, но може и да пусна това видео, дано всичко е наред с нея занапред. Интересно ми беше в едно видео на Капитонова, че я гледаше, те нямат нищо общо. Писали сте е преди, но къде работеше сестрата на Мартин?
|
|
|
Post by welt on Sept 1, 2021 19:32:15 GMT 2
Кой ли пък ще извади 20 бона за хладилник, защото Пепе му го е рекламирала?! Предполага, че така работят по разпознаваемостта на марката, ама с нея отпред даже и сериозна марка не мога да приема сериозно. Избива ме на смях като я гледам да се кикерчи един ден пред перални, на следващия в Лидл, на днешния до хладилник. Пф. Обаче не виждам противоречие Пепе да рекламира скъпарски хладилници даже и в това време, ако много по-здравомислещите потребители на форума, които не обитават розов балон, смятат, че ортодонтско лечение за 2-3000 лева е по възможностите дори и на хора с минимални доходи. Не е така за съжаление, не и в България. Даже и хора с образование и квалификация работят за толкова ниски заплати, че е тъжно. Съгласна с призива на Антоанет Попова, че въпросът за бременността никога не е удачен и по-добре да не се задава. За мен е супер невъзпитано обсъждането кой колко е подут, има ли коремче, няма ли коремче в контекста на "бременна ли е". Никого не питам, за никого не гадая, който си каже сам - супер. На мен ми харесва, че говори обрано, бързо и стегнато, ако подсмърчаше и правеше дълги паузи нямаше да е много по-добре приета. Вижда ми се кофти да се обсъжда, че сигурно и е олекнало и не изглежда особено жегната. Човек никога не знае какво става в душата на другия. След погребението на един от малкото ми останали членове на семейството, седнах на една пейка на гробищата и се смях 15 минути с глас, а приятелките ми сигурно къде от неудобство, къде от недоумение се смяха заедно с мен. Сигурно минаващите са се чудили коя е тая кукувица, която не е намерила по-подходящо място, за да се весели.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 1, 2021 19:33:54 GMT 2
Не смятам, че на Тони не ѝ пука...Разбирам и защо снима докато се гримира и говори за продукти, не е защото е безчувствена, според мен така се разсейва просто, личи си, че ѝ се реве. За някои това е "просто кухо яйце", но реално за човека, който минава през това не е така. Напоследък не я харесвам Попова и дори не гледах последните видеа, но по-добре такова видео, отколкото да седи драматично, да плаче и прочие. И е по-добре за нея, споделя какво е станало, но говори и за друго, хем е казала на феновете си, хем не прави "панаир", както тя каза вече си го е изревала, няма нужда да прави рейтинг от случката. Разбира се, че й пука. Трябва да си пълен дебил, че да не ти. И именно заради това е странно да говориш за такова преживяване и междувременно да мяташ афилиейт линкове и пр пратки. А предвид дългото отсъствие, ‘рейтинг’ все щеше да има, без значение причината. Тоя начин на структуриране (плюс началото преди интрото) говори за много незряло поведение и отношение.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 1, 2021 19:35:08 GMT 2
@krisinka14, днес няма преразказ на видеото на мама Сиси от теб, а твоите обобщения са ми любими!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2021 19:37:19 GMT 2
Ако беше супер драматично,със заглавието и т.н,като Пепа, щяха да се появят коментари, че осребрява случилото се. Според мен прави по този начин видеото, не защото неглижира аборта, а защото трябва някак да го каже, в същият момент и сама на себе си си казва, че трябва да го превъзмогне. Млада е, занапред ако желае пак ще забременее. Всеки изживява по различен начин болката си. Някои плачат, други са в ступор и не промълвяват с дни,трети агресират... свят голям, хора всякакви.
|
|
|
Post by emmilie on Sept 1, 2021 19:40:31 GMT 2
@krisinka14, днес няма преразказ на видеото на мама Сиси от теб, а твоите обобщения са ми любими! +1! 😀
|
|
|
Post by dzyn on Sept 1, 2021 19:40:41 GMT 2
Е, добре, де, средно положение между пълния цирк и тоталното мълчание няма ли? Не може ли в началото да каже ‘стана това и това, трудно ми е да говоря, опитвам се да го преживея още, така че нека говорим за нещо друго и да се разсеем’ и да продължи с гримовете. А не да бърка и смесва две напълно несъвместими теми през цялото време.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2021 19:42:47 GMT 2
@krisinka14 , днес няма преразказ на видеото на мама Сиси от теб, а твоите обобщения са ми любими! Нямаше нищо особенно, ГошУ сготви кюфтета с една тенджара пържени картофи, мама Сиси учи Ния да вика "олеле Боже, чудо", то на детето нищо не му се разбира ама я учи на простотии само. Сиса ходила на лекар и зъболекар, уж беше казала преди, че щели да ѝ изграждат зъба по някакъв си начин и не е било за плоомба, а накрая и сложили пломба и после след като роди трябвало да си сложи коронка ама пак не може да разбереш точно какво е станало и какво са ѝ казали. Ходила до българският магазин накупувала бисквити и нишестета за бисквитена торта (защото те не ядат сладко и се ограничават ), купила си снакс дето имал мирис на чорапи и за ГошкУ създърма и сюджук за биричката да си хапнел. Накрая на видеото щеше да заспи само се прозяваше и мрънкаше колко била изморена дето излизала 2 пъти за един ден и завърши видеото с огромна прозявка.
|
|
|
Post by /*/ on Sept 1, 2021 19:45:01 GMT 2
За Попова лоша работа. Детето си е дете, и дори на етап мъничко яйце, една майка чувства вътре в себе си новия живот и няма как да не и е мъчно от загубата му, още повече че са били две. За мен добре направи, че си е дала почивка. Да го изстрада, да го изплаче, да си почине....... каквото и да си говорим това е много неприятно събитие и се иска смелост да се изправиш и да го кажеш публично. За питането дали си бременна и ако не кога, съм съгласна с нея. Обградена съм от такива нетактични, недосетливи, неприятни, гледащи да те жегнат хора и да ви кажа вече губя търпение. Това дали ще имаш или не дете е личен избор и не е ничия работа, защо нямаш все още или не искаш. Да се върна на Попова. Според мен направи това с гримирането, защото това и е позната рутина. Успокоява я, дава и усещане за сигурност и определено и е било по-лесно, съсредоточавайки се върху грима си, да си изкаже болката. Тук Тони не я съдя, мен видеото и ме докосна, много повече от фалшивите простотии на Пепа.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2021 19:46:08 GMT 2
Коментарът ми може да бъде и груб, но си позволявам да го направя като човек, който е бил 4ти опит, след 3 загубени бебета. Имаше видео на Попова, в което ясно си спомням думите й, в които каза, че тя и Джош не са готови за деца. Закъснявало й е и е била много притеснена, че може да е бременна. Това звучеше точно като момиче, което определено не желае деца и за нея една бременност ще е по-скопо проблем, отколкото повод за радост. Не съм гледала новото й видео, но от коментарите тук смея да кажа, че този микс от гримирам се и говоря за нещо, което е толкова сериозно, не определено НЕ! Не е моя работа да съдя, дали страда или не след такова преживяване. Просто смятам от това, което тя е казвала, че не желае да има деца на този етап от живота си. Което не означава, че не й е било тежко след загубата. Като цяло мисля, че подобна информация не е редно да се споделя в интернет.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2021 19:48:25 GMT 2
Е, тогава пък ще има коментари- Сервира в началото и продължи с гримовете все едно нищо кой знае какво не е станало.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 1, 2021 19:48:50 GMT 2
Тя Попова просто преразказа дискусиите тук за нетактичното питане за тази и онази дали е бременна. Всичко това е коментирано във форума 109872 пъти,но тя цитира Маги Сан, разбира се.Ни лук яла, ни лук мирисала. ПС. На мен Елица не ми изглежда подута или подпухнала на сторитата с вълнения от кухнята.
|
|
|
Post by /*/ on Sept 1, 2021 19:53:33 GMT 2
Изгледах преди малко няколко видеа на Поли Моли. Доста е приятна. Доколкото разбирам живеят в село близо до Варна. И ние избрахме този начин на живот и това беше най-доброто ни решение. Знаете ли дали прави грим, фризьорка ли е че така й не разбрах. Отделно и пее,харесах я и ще я последвам и в Инстаграм. Малко ме дразнят включванията с кучетата, във всеки влог, но това да е.Също малко е дразнещо, че като не снима често все казва, че нямало какво, нищо не било интересно и затова не снимала. Но пък го предпочитам пред това да снима тъпотии колкото да има нещо. Салонът, в който работи изглежда много приятен. Земна, ненатоварваща, непретенциозна и свежа. Салона на Поли е нейн. Когато се върна от ЮК с приятеля си, направи ремонт на помещението и обяви, че на този етап ще останат в България. Има видеа и за ремонта и защо е решила да остане. Първо обяви, че в салона ще се правят само маникюри/педикюри, после изкара и курс за грим. Можеш да си пуснеш и тези и видеа. Интересни са, сега гледам, че май и фризьорка е наела. Аз ако съм от Варна с удоволствие бих и посетила салона. Къщато, в която живеят доколкото знам е на приятеля и, и там правиха ремонт и сега са си супер на село. Кучетата ги показва, защото има много питания и охкания по тях. Признавам си, аз също често и пиша за животинките и ми е приятно да ги гледам. В общи линни за мен Поли няма безинтересни видеа, аз винаги ще твърдя, че тя си остава най-качествената и премерена влогърка в БГ.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2021 19:54:09 GMT 2
Хората по природа са любопитни. Повече от ясно е, че ще се интересуват от това, дали е бременна, а не от поредния еднотипен грим, който показва за 10239203 път в канала си... Да, масово хората са нетактични, но пък и тя какво е очаквала? Както се казва - риска на професията.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 1, 2021 19:54:45 GMT 2
Попова каза, че е изпаднала в депресия. Ако това означава, че не ѝ пука.... 🙄 Съгласна съм, че използваше грима като начин да не се задълбочава и да не изпадне в дупка пак. Между другото начина на заснемане на видеото ми напомни на една влогърка, която разказва крими истории, докато се гримира.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 1, 2021 19:55:51 GMT 2
Е, тогава пък ще има коментари- Сервира в началото и продължи с гримовете все едно нищо кой знае какво не е станало. :Д Не съм съгласна. Има огромно значение КАК поднасяш дадена информация, повече отколкото самата информация дори. С малко такт и интелигентност можеше спокойно да обясни какво се случва, без да прави ‘панаири’ и да продължи съвсем естествено към другата част. Всички нормални хора смятаме, че е крайно неуместно да се задават въпроси, свързани с бременност, както и че една такава загуба е тежък и личен момент. Има много начини да изразиш нещо и за мен просто този не е адекватен. И пак - говоря за начина, а не за самата тема.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2021 19:57:49 GMT 2
По пътя на логиката, ако нещо за теб е болна тема, то не излизаш пред 100к човека, за да си я разкажеш. Още повече, че Попова е антисоциална и не комуникира с други хора освен роднините си. Никой нямаше да разбере, че има проблеми. Дори да я засекат по улицата, надали на този ранен етап й е личало. Преспокойно можеше да каже, че има нужда от почивка, както всеки професионалист и работещ човек. Нали това е професия, можеше да каже, че и тя има нужда от отпуск.
|
|
|
Post by molivcheto85 on Sept 1, 2021 19:59:31 GMT 2
На 90% съм сигурна, че това "колие" беше показано преди няколко дни от коко..нещо си. От онзи сайт, дето тя обясняваше, че го е поръчала, ама се оказало менте. Та тъй. И аз на Ганка мога да и подаря една гривна-пирон от Илиенци, продават ги по 6-7лв и са нераждавейка. Да сА радва там. П.С. Тя като е толкова богата що не си купи една фиба на Шанел, ами се прави на циганка и лепи панделки по фибички за 50ст.? Гергучи си го прави DIY това “колие”, а Кокото беше пускала снимки к’во менте на Диор са и изпратили от Vestiaire Collective -сега пък разказва за някакъв несесер на LV в стори
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 1, 2021 20:05:43 GMT 2
Според мен не може да си го позволи. Не говоря финансово, а психически. Така ми се струва. Че се разсейва с работата си. Да, да, инфлуенсърството не е работа. 😉 Надявам се, разбрахте ме. 🤗
|
|
|
Post by krasitotod85 on Sept 1, 2021 20:11:05 GMT 2
За Попова лоша работа. Детето си е дете, и дори на етап мъничко яйце, една майка чувства вътре в себе си новия живот и няма как да не и е мъчно от загубата му, още повече че са били две. За мен добре направи, че си е дала почивка. Да го изстрада, да го изплаче, да си почине....... каквото и да си говорим това е много неприятно събитие и се иска смелост да се изправиш и да го кажеш публично. За питането дали си бременна и ако не кога, съм съгласна с нея. Обградена съм от такива нетактични, недосетливи, неприятни, гледащи да те жегнат хора и да ви кажа вече губя търпение. Това дали ще имаш или не дете е личен избор и не е ничия работа, защо нямаш все още или не искаш. Да се върна на Попова. Според мен направи това с гримирането, защото това и е позната рутина. Успокоява я, дава и усещане за сигурност и определено и е било по-лесно, съсредоточавайки се върху грима си, да си изкаже болката. Тук Тони не я съдя, мен видеото и ме докосна, много повече от фалшивите простотии на Пепа. Напълно съм съгласна. И искам да добавя от личен опит - няма значение дали си готов или дали планираш бременност. Когато преживееш загуба, дори и в ранните седмици, боли. Много боли. И нищо не те успокоява. Не знам как да го обясня. Мисля, че жените, преживели нещо подобно, ще ме разберат. Тони не ме издразни, напротив, искрено ѝ съчувствам. Просто това е нейният начин да преодолее кризата.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 1, 2021 20:14:17 GMT 2
Не е уместно, ама ей на - хората си продължават. Тя самата каза, че такива теми не би следвало да се обсъждат по ред причини, включително и защото жената може и да не иска да има деца. И на тоя фон, само преди няколко поста една съфорумка тук й пожела успешна следваща бременност… Пожелах ѝ го тук,в темата, не на лични, не в коментар под видеото. Не останах с впечатление, че е била нежелана бременност, тъкмо напротив. Затова и каза, че тепърва ѝ предстоят прегледи по "темата".
|
|
|
Post by The Judge on Sept 1, 2021 20:15:22 GMT 2
Какъв е този тъмбнейл?!
Не я критикувам, че го е споделила, вероятно нямаше да я оставят на мира, донакъде е добре, че го спомена набързо, без да го превръща в цял клип, посветен на това. Дали трябваше да е в клип за гримове-също не знам. Хорслата простащина също няма да в коментирам. Но поне на мен ми е създала усещането, че е остро негативно настроена към идеята за деца и то в доста широко бъдеще. С оглед на това...малко странен развой на нещата. Adelina го е обобщила.
Герганооо, за тия 30 години на това ли те научиха-че широчината на душата и отношенията с хората в цигания и маУки се измерват?! Успех с пробутването на тъпотиите ка единствена помагаш на паднали по улицата старци.
Давай, Пепе! Разгъни потенциала си на рекламна кофа и пробутвай хладилници за 10 хил евро в държава първа по бедност, в която 80% сиг се молят тия пари да ги имат, че да се набият с кредит за къща за 30 год. 🤣 Такъв цинизъм са всичките ни випаджийски "лидерки на мнение", че ми се гади.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 1, 2021 20:25:13 GMT 2
Не е уместно, ама ей на - хората си продължават. Тя самата каза, че такива теми не би следвало да се обсъждат по ред причини, включително и защото жената може и да не иска да има деца. И на тоя фон, само преди няколко поста една съфорумка тук й пожела успешна следваща бременност… Пожелах ѝ го тук,в темата, не на лични, не в коментар под видеото. Не останах с впечатление, че е била нежелана бременност, тъкмо напротив. Затова и каза, че тепърва ѝ предстоят прегледи по "темата". Самата тя е казвала неведнъж, че не желае деца в близко бъдеще, включително и в онзи влог, в който беше много разтревожена какво щяло да стане, ако тестът бил положителен. После с голямо облекчение съобщи, че за щастие бил отрицателен. Разбира се, напълно възможно е дори за това кратко време да си е променила мнението и вече да иска деца. Няма как да знаем, защото е лична тема, и от там следва, че всякакви пожелания в тая насока са неуместни, колкото и да ни се струват хубави на нас. Всъщност ще са ‘просто’ неуместни, ако не желае да има деца. Ако има проблем, не дай Боже, ще са направо болезнени.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 1, 2021 20:28:29 GMT 2
Добре, извинявам се на Попова, ако чете тук, че ѝ се бъркам в личния живот.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 1, 2021 20:34:05 GMT 2
Пепе и репликата Фичко са "before the storm"
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 1, 2021 21:06:42 GMT 2
Давиз, с този коментар съм повечне от съласна. Аз съм същата. Аз съм на 25 години, с репродуктивни проблеми и минаваща през всякакви процедури (поздрави на всички момичета от темите из форума майка.. засичам ви и там и тук и да знаете, че и аз съм там и сме силни и ще се справим), та нямам никакви проблеми да ме питат, разпитват и изобщо не ми е такава голяма драма. Сигурно е до човек, знам ли… Не го приемам за обида, за проблем, за бъркане, за “ровичкане в раната” и т.н. Съжалявам искрено за Попова, но със спонсорирано видео точно ли… Аз може да съм ви странна,но дори в тежките моменти (които не са били малко) такива коментари не са ме засягали и винаги съм отговаряла директно : Аз не съм и няма да съм скоро, но разбрах че ти ще си скоро ? Кога се очаква ? Или на коментара, време ви е за второ, отговарям :Време ни е, но чакаме първо вас, на вас също ви е време. В зависимост каква е ситуацията,избирам отговара си. Повярвайте ми, същите хора никога повече не са ме питали подобно нещо,а реакциите са много забавни. 🙂
|
|
|
Post by scalestone on Sept 1, 2021 21:11:34 GMT 2
Леле хора, тази вечер се хилих с глас като зелка на коментара от предната тема на Никол за Дав и Лактацид. Спуках се от смях и продължавам!
Гледах Петканови, харесаха ми.
За Попова - не я гледам, но съжалявам за случилото се!
Благодаря за темата!
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 1, 2021 21:28:59 GMT 2
На няколко пъти ми се чу, че продуктите са купени. Не пр пратка. За червилото помня, че каза, че тъкмо си го е купила и е дошла пр пратка с всички от серията. Та, от кого е спонсорирано видеото? 🤔
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 1, 2021 21:29:35 GMT 2
На Елица сторито беше супер смешно, радвала се,че си е в кухнята, вълнувала се или нещо такова каза. И моето ежедневие е скучно, ама и тя е...бавна, бавна, превъзнася се, чуди се какво да говори. Много банално. То не са заленчуци, чистене, пране, магнити, манджи. Ами не ни е интересно, наистина. Нито ще й гледам видеото, то и гласа й един монотонен, ще заспя. Много неприятно за Тони. Тя много пъти е казвала, че не искат деца и не са готови. Но все пак дори и да не е планирано, стават изненади, и пак е болезнено. Аз дори не се наемам да коментирам, не знам какво да кажа. Едно обаче мисля-не е мястото на тези истории в нета. Кажи имах здравословен проблем, за който не ми се говори, възстановявам се и толкоз. Като повдигнахте темата за питането за децата и какво се сетих, че преди няколко седмици маникюистката ми ме пита "абе ти да не си бременна" и то само защото бях с широка рокля. Казах, не съм. Тя ми отвръща "ама ти нали знаеш, че ако те питат за това не се лъже". Та не знам какво да кажа, освен, че такива въпроси не се задават, аз даже и от най-близък не го приемам, камо ли пък от случайни. А това последователите да й пишат, ами ще блокира наред, това свръх нахално и нетактично. Това, че качва видеа не значи, че е удачно да й задават такива лични въпроси някакви си непознати. Отделно, че е с лабилна психика, дано се възстанови бързо. Позна една от съфорумките за съжаление каква е причината. И пак аз не го приемам споделянето на такива лични неща. Ще го гледам видеото на по-късен етап може би. arianaБлагодаря за разяснението на Поли-Моли. Криси, вярно прави перфектен и много колоритен разбор на мама Сиси на видеата, аз не мога все още да си я причиня. Пепето пак с любовни снимки.
|
|
|
Post by wonderwoman on Sept 1, 2021 21:33:04 GMT 2
Момичета, за миг си помислих, че Попова е бременна или планира бременност, тъй като в едно видео от поредицата с малките бизнеси й бяха изпратили детска тиха книжка и тя каза, че се чуди дали да я подари на близката й бременна приятелка, но каза, че по-скоро ще я запази за детето си. Тъжно е, че е преминала през това, дано съвсем скоро всичко им се нареди. Според мен разказва за случилото се докато се гримира, за да си ангажира вниманието и с нещо друго, защото ако седне ей така пред камера да разказва ще се разтрои. Всеки в крайна сметка се справя с болката си по собствен начин.
|
|