|
Post by Ахинора on Sept 24, 2021 10:56:15 GMT 2
Валери ме изненада със стори, в което казва, че е успяла да си лакира всичките нокти снощи😂 Напълно в духа на задачката да си измие косата и да смени чаршафите. А, да, както и че готви мусака два дни, защото не успяла за един.
|
|
|
Post by vansss on Sept 24, 2021 11:28:18 GMT 2
Аз също мисля че и Ванко е бил в Сървайвър. Каза че бил на детокс от социални мрежи в Бали, качи само една снимка от там, на която не се вижда кой знае какво, върна се точно когато и всички, които снимаха Сървайвър, видимо отслабнал и със страшно порастнали коса и брада. Много искам да започне, според мен ще е много интересно.
И за да не е оффтопик: изтриването на видеото на Стела е поредния детски ход, направо брутална излагация тези двамцата.
|
|
|
Post by kalimera on Sept 24, 2021 11:28:37 GMT 2
Стела и тя търси евтина популярност.
|
|
|
Post by scalestone on Sept 24, 2021 11:32:45 GMT 2
Валери ме изненада със стори, в което казва, че е успяла да си лакира всичките нокти снощи😂 Напълно в духа на задачката да си измие косата и да смени чаршафите. А, да, както и че готви мусака два дни, защото не успяла за един. Валката е втората след Пепе, която ме избива на агресия с тъпотата си!
|
|
|
Post by noclue on Sept 24, 2021 11:33:20 GMT 2
Мила и Ванко бяха в Сървайвър. Тя съвсем наскоро беше тагнала на нейно стори сигурно половината участници във формата, явно се бяха събрали да празнуват. Аз я следя чат-пат и затова ми направи впечатление.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 24, 2021 11:52:13 GMT 2
Благодаря! ☺️ Мила на Сами мисля, че е била в Сървайвър. Вчера Ваня Джаферович беше качил стори как пред него вдигат кофите за боклук и явно му пречат да мине и беше написал "това нормално ли е", ми нормално е, какво странно има или защото той минава дай всички да спрат със задълженията си. Мислех да му пиша, но просто го отследвах. Той и без друго ми създава впечатление на много надут и арогантен. А с какво е известен? Че е посредствен бивш футболист, участвал в биг брадър... Xdex,може ли такова нещо?! 😂 Та Ваня спечели цял Сървайвър едно време, па после и Вип Брадъра спечели този смотаняк. Лично на мен двамата с жена му (която прелича на мъж,да не кажа нещо по-лошо) са ми мега противняци. И тях като онези смотаняци Телешопови ги бутаха навсякъде по едно време, та се налагаше често да гася телевизора. 🤮 Абсолютно гъзене беше, да. И това, че наби няква жена са потули, и расисткият скандал се потули. Пълна простакеса е Евгенията, пилонът и голите снимки много повече ѝ прилягаха, отколкото амплоато на гримьорка. Крайно бездарна, според мен.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 24, 2021 11:56:24 GMT 2
Xdex,може ли такова нещо?! 😂 Та Ваня спечели цял Сървайвър едно време, па после и Вип Брадъра спечели този смотаняк. Лично на мен двамата с жена му (която прелича на мъж,да не кажа нещо по-лошо) са ми мега противняци. И тях като онези смотаняци Телешопови ги бутаха навсякъде по едно време, та се налагаше често да гася телевизора. 🤮 Абсолютно гъзене беше, да. И това, че наби няква жена са потули, и расисткия скандал се потули. Пъшна простакеса е Евгенията, пилонът и голите снимки много повече ѝ прилягаха, отколкото амплоато на гримьорка. Крайно бездарна, според мен. То нещастието с Милен Цветков е на път да се потули,какво остава за някаква никаква Евгения... 😡
|
|
|
Post by maggi on Sept 24, 2021 12:00:50 GMT 2
Сиса свари овесени ядки с прясно мляко ? и после пльосна огромна чиния пред Ния, и я кара да яде. То горкото дете, направо с отвращение гледа, и Циц -"ммммм, вкусно". 😀😀😀😀
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 12:05:36 GMT 2
Иллл, иллл ще спра да в гледам Сисааа, докато пъшка как ставала да пикае по 3 пъти и носа и се запушва и как времето пак е лошо, Ния си бърка в носа и после си тикна пръстите в устата, отвратителна работа, толкова ли не вижда какво “монтира”. 🤢 Иначе ходиха до магазина и Сиса си купила 2 големи пакета с кроасани, че тя много обичала да си хапва. 🤦🏻♀️ На кроасана 7days е по-здравословно да изядеш опаковката отколкото “кроасана” ама тя Сиса от къде да знае. Купила от зърнената закуска на Ния, дето нямала добавена захар и било богато на фибра и било добре имало пълнонозърнесто брашно.😂 За обяд даде на Ния пак да яде пилешки крила с картофената салата на Сиса и плодов кефир.🤦🏻♀️ Реши да готви пилешка супа от бутчета и директно изпльоска бутчетата в тенджарата без да ги измие ама после била сменяла вода като заври, да бе последният път като вари пиле и използва бульона за супа.🤢 После ще я догледам, че работата ме зове. 😂🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 12:27:02 GMT 2
Иллл, иллл ще спра да в гледам Сисааа, докато пъшка как ставала да пикае по 3 пъти и носа и се запушва и как времето пак е лошо, Ния си бърка в носа и после си тикна пръстите в устата, отвратителна работа, толкова ли не вижда какво “монтира”. 🤢 Иначе ходиха до магазина и Сиса си купила 2 големи пакета с кроасани, че тя много обичала да си хапва. 🤦🏻♀️ На кроасана 7days е по-здравословно да изядеш опаковката отколкото “кроасана” ама тя Сиса от къде да знае. Купила от зърнената закуска на Ния, дето нямала добавена захар и било богато на фибра и било добре имало пълнонозърнесто брашно.😂 За обяд даде на Ния пак да яде пилешки крила с картофената салата на Сиса и плодов кефир.🤦🏻♀️ Реши да готви пилешка супа от бутчета и директно изпльоска бутчетата в тенджарата без да ги измие ама после била сменяла вода като заври, да бе последният път като вари пиле и използва бульона за супа.🤢 После ще я догледам, че работата ме зове. 😂🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Много са ми смешни хора като Сиса, които мислят, че като пише фибри на зърнена закуска и вече го смятат за много здравословно.Напротив толкова е нездравословно и такива боклуци са тези.Вместо да й направи закуска по-здравословна я тъпче с какво ли не .И тя да си хапва Сиса кроасани като много ги обича после да не пуфти ,че е сто кила .Ще е дебела защото само мрънка ,седи на дивана и нон-стоп се тъпче..Това, че си бременна не означава да станеш гюле само, защото трябва да се храни и бебчето.Напротив -трябва да се храни една жена здравословно, за да може и бебето да е здраво.Не е важно количеството храна, важното е качеството на храната. И направо си я представям с това боди(отворих да видя след кат се коментираше тук, че ми стана любопитно и веднага си представих едно прасе в такова боди за наистина слаби момичета.Имам чувството, че и на единият й крак няма да стане.Много ще е "секси"- гюле с боди. В този ред на мисли погледнах един коментар отдолу под видеото ( не помня дали беше това или някое друго) и един човек беше написал, че неговата съпруга лепяла тапети, докато е в 8-9 месец или като цяло докато е в напреднала бременност.И евала на тази жена.Няма да пуфти , да охка , да мрънка.То, и затова после дивана им ще е мърляв като няма ставане от него.
Отворих и да видя и друго видео от любопитство и докато превъртах набързо спрях на един момент, в който бяха в магазина.Ния в количката и отново яде сладолед.И ми прави впечатление, че няколко пъти на седмица сигурно се яде сладолед(често исках да кажа).Дано момиченцето по-нататък няма по-голям проблем със зъбките си ,заради това, че майка му изобщо не си дава сметка какви ги върши . Едит:И докато съм подхванала темата за сладоледа, моя позната правеше на детето си домашен сладолед.Една идея по-здравословно. Намери рецепта в интернет и я приложи.Да, не може да замени онзи от магазина разбира се.Взимаше някакви плодове(например праскови), след което ги пюрираше, слагаше малко мляко, натрошен лед и го слагаше във фризера.Да, и в прасковите има захар, но поне е плод и е по-здравословно .Мама Сиса , ако се сети може да пробва това като идея .Има различни формички, които се продават за тази цел.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 24, 2021 13:36:59 GMT 2
Тази психично болна особа се хвали с яке за 5000 евро. Убедена съм, че или е фалшиво, или ще го върне след това.
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 24, 2021 13:39:33 GMT 2
Тази психично болна особа се хвали с яке за 5000 евро. Убедена съм, че или е фалшиво, или ще го върне след това. Мале, като знам на мен как ми се свиди да дам повече от 50 лв за чанта, не знам как бих преживяла 5 бона в Евро за палтенце. С глас се смях на коментара за Валери, която готви мускаа 2 дена!хахахахаххах :DDDDD
|
|
|
Post by plam on Sept 24, 2021 13:45:42 GMT 2
2 дена за мусака.. ?? Ще почина.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 24, 2021 13:48:46 GMT 2
Ами вие наистина ли й вярвате на тази, че дава такива пари? Фалшиво или ще върне. Изобщо не вярвам, че има такива суми, които да дава за дрехи. То й личи от космоса, че има моменти, когато едва връзва двата края.
|
|
|
Post by Minnie on Sept 24, 2021 13:51:40 GMT 2
Точно същото си помислих и аз сега - харесала съм си чанта за крупната сума от 35 лева 😂
Мама Сиси наистина ли си показва гащите във видео? Мисля, че е крайно време да си вземе почивка и тя от снимане.
Аз със закъснение изгледах Звънни на Караджов. Интересно ми е, но аз си гледам предавания за ремонти. Най-натрапчивите реклами ги прескачам. Дизайнерката от първия епизод обаче имаше умопомрачителни идеи. Много ми харесва и че са качили епизод с жестомимичен превод. Голямо браво от мен.
|
|
|
Post by Coconut1 on Sept 24, 2021 13:52:32 GMT 2
Тази психично болна особа се хвали с яке за 5000 евро. Убедена съм, че или е фалшиво, или ще го върне след това. Мале, като знам на мен как ми се свиди да дам повече от 50 лв за чанта, не знам как бих преживяла 5 бона в Евро за палтенце. С глас се смях на коментара за Валери, която готви мускаа 2 дена!хахахахаххах :DDDDD От къде има 10.000лв тази? 🤔🙄 Явно е много богата 😎, за да ги даде за сако.😁😁 Питам, защото имането не и е от социалните мрежи, а и техните не са заможни.😬
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 14:01:29 GMT 2
Melie_bh щяла да каже другата седмица къде бил магазинът 😂😂😂 prikachi.net/image/zecPq , падам. Все едно ще разкрива тайната за сътворението на света, такава мистерия, има блокиране от мен. До къде стигнаха вече за едно обикновенно магазинче да не могат да кажат къде е ако не им е платено. Валери и мусаката...много е бавно това момиче. Хем ѝ се радвам как спокойно си живее, без проблеми, в розов свят, хем ме дразни колко е куха и повърхностна, спряла е някъде на 16 годишна възраст и там си седи, но до кога ще е така не знам. И аудиторията ѝ ще порасне, пък новите деца ще имат други идоли и други каки, които да искат да са им майки 😂 и не знам какво ще прави. Може да замисля някакъв бизнес, но според мен е толкова мързелива, че на Мартин ще разчита, то се е видяло.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 14:08:54 GMT 2
Мале, като знам на мен как ми се свиди да дам повече от 50 лв за чанта, не знам как бих преживяла 5 бона в Евро за палтенце. С глас се смях на коментара за Валери, която готви мускаа 2 дена!хахахахаххах :DDDDD От къде има 10.000лв тази? 🤔🙄 Явно е много богата 😎, за да ги даде за сако.😁😁 Питам, защото имането не и е от социалните мрежи, а и техните не са заможни.😬 На сайтът, който Гергучи е сложила ако искам да поръчам има само един възможен размер 42 номер , в описанието пише, че моделът носи именно 42 номер и е висок 177 см. Също пише, че дрехата е носена вече, има предишна история и т.н., тоест разбирам, че е втора употреба и оставам с впечатление, че е единична бройка. Как аджеба Гергана се е сдобила точно с тази бройка, че и по мярка даже. Сто про фалшификат показва.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 14:10:11 GMT 2
Тази психично болна особа се хвали с яке за 5000 евро. Убедена съм, че или е фалшиво, или ще го върне след това. Интересното е, не само, че е със сако за 10К, ами на същото стори е и маратонки на шанел за още 2К, чанта на Диор за 7К, колан на Ермес за още 1К, та се чудя, как човек с три платени колаборации за месеца, може да си позволи да се облече с екипче за средно 20К...? Другото, което ми е също интересно, е че въпросното сако е все още налично в сайта на Фарфеч, а се води единичка pre-owned бройка. Не е от стандартната продажба на стоки, от които има по няколко бройки от различните размери - втора ръка е. Тогава как хем герГучи го притежава, хем си е все още налично на сайта?
|
|
|
Post by pringles on Sept 24, 2021 14:12:49 GMT 2
Снимката е правена отдавна, преди да го върне, и затова си е налично. Но това е само предположение.
|
|
|
Post by amelie on Sept 24, 2021 14:14:48 GMT 2
Aма вие защо ѝ се чудите изобщо? Никога не бих ѝ повярвала, че е истински шанел. При нея положението е fake it 'till u make it, само дето второто никога няма да се случи.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 14:17:53 GMT 2
Aма вие защо ѝ се чудите изобщо? Никога не бих ѝ повярвала, че е истински шанел. При нея положението е fake it 'till u make it, само дето второто никога няма да се случи. Опитах се да потърся реплика на сакото в нета - никъде не намирам. Явно герГучи и по-осведомена в това отношение от мен.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 14:19:13 GMT 2
Мале, като знам на мен как ми се свиди да дам повече от 50 лв за чанта, не знам как бих преживяла 5 бона в Евро за палтенце. С глас се смях на коментара за Валери, която готви мускаа 2 дена!хахахахаххах :DDDDD От къде има 10.000лв тази? 🤔🙄 Явно е много богата 😎, за да ги даде за сако.😁😁 Питам, защото имането не и е от социалните мрежи, а и техните не са заможни.😬 И според мен ще са й пр- пратки или ще е намерила якето в някой сайт ,в който продават реплики на цената на 50 лева да кажем и хоп слага сайт, че уж е купено за милиони.Ако имаше истинска работа и с пот на челото си изкарваше парите ,щеше да не се хвали, че уж си е "купила" нещо скъпо.Щеше да оценя стойността на парите, ама нали Гергуша не работи и по 15 часа стои в социалните мрежи ,видиш ли да ги оправя и да"създавала" съдържание, за което " и се плащало".
Герганоооооо, слез на земята мила, че много си литнала нещо в облаците.А и това сакенце както си го комбинирала изглежда ужасно.Никакъв вкус нямаш ,миличка. Седи ти като наметната пътека. Пък и може да си е хванала някой чичко- паричко, ама да не казва.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 14:21:06 GMT 2
На оригиналното копчетата са от другата страна?!? Това май е като онази черна чанта на Диор, която размята от време-оно, която видиш ли не ѝ е първата чанта Диор 'щот по-късно в Милано си купи уж първата Диорска.
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 24, 2021 14:21:26 GMT 2
От къде има 10.000лв тази? 🤔🙄 Явно е много богата 😎, за да ги даде за сако.😁😁 Питам, защото имането не и е от социалните мрежи, а и техните не са заможни.😬 На сайтът, който Гергучи е сложила ако искам да поръчам има само един възможен размер 42 номер , в описанието пише, че моделът носи именно 42 номер и е висок 177 см. Също пише, че дрехата е носена вече, има предишна история и т.н., тоест разбирам, че е втора употреба и оставам с впечатление, че е единична бройка. Как аджеба Гергана се е сдобила точно с тази бройка, че и по мярка даже. Сто про фалшификат показва. Айде де 🤔 Това си е баш за профила
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 14:22:37 GMT 2
На оригиналното копчетата са от другата страна?!? Това май е като онази черна чанта на Диор, която размята от време-оно, която видиш ли не ѝ е първата чанта Диор 'щот по-късно в Милано си купи уж първата Диорска. Не забравяй, че се е снимала в огледало - изглежда като да са от правилната страна
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 14:24:23 GMT 2
Добре, тъй като любопитството ме гризе, понеже съм блокирана от госпожата в личния си профил, го играх "фенка" през втория профил за стоукване. Много любезно в тип "страшен фен съм ти", а попитах как е успяла да се сдобие с точен размер, щом на сайта има само едно, да видим каква лъжа ще сътвори Keep u posted
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 14:35:03 GMT 2
Гергуца за мен има някоя шивачка дето шият ишлеме и я сдобива с някоя дрешка или просто показва какво иска и някой ѝ го шие. 🤷🏻♀️ Другият вариант е турски реплики, там е пълно с всииичко и наистина изглеждат много добре. изобщо не си мисля, че дава пари за оригинали, просто нама как стане такъв домашен плъх като нея, дето не си показва носа навън и която нито работи, нито има спонсорства, нито има заможен мъж да ѝ дава пари да може да може да си позволи да има такива дрехи и аксесоари. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 14:38:36 GMT 2
Larisa, мерси, че така дипломатично намекна, че пиша тъпотии :Дд. Права си.
По този повод-едно време обсъждахме Мара Лондонска някой гледа ли я, какво стана с тази жена?
|
|
|
Post by diamond on Sept 24, 2021 14:40:53 GMT 2
Добре, тъй като любопитството ме гризе, понеже съм блокирана от госпожата в личния си профил, го играх "фенка" през втория профил за стоукване. Много любезно в тип "страшен фен съм ти", а попитах как е успяла да се сдобие с точен размер, щом на сайта има само едно, да видим каква лъжа ще сътвори Keep u posted Само че не забравяй, че Ганка чете тук и много бързо може да види съобщението ти и от другия профил и пак да те блокира. Пък трети профил за стоукване на тази особа - айде, не.
|
|