|
Post by smurfina on Sept 2, 2021 14:43:29 GMT 2
За болката си има обезболяващи да, но тежка анемия не се лекува от днес за утре. На Попова ѝ се е виело свят постоянно и е спала много. Видеото не беше много зле, тя се опита да го направи с нейната си ирония, която хората обичат, но наистина не се получи добре. Аз вярвам на казаното, единствено ми стана странно като каза, че 2 седмици си е почивала. Според мен, в началото на август е разбрала, че ще трябва да направи аборт, а не че тогава е почулича усложненията. Никога не съм я учила да казва, че не искат деца. Каза, че едната стоя сега ще си я направи офис, но после ще е детска стая. Единствено спомена след сватбата, че все още се чувства млада и не може да си представи да има точно тогава деца. Но това беше преди много време. Елица като нищо друго не може да прави, слугува и мяука на Бирчове. Води много празен живот, няма работа и не мога да кажа, че готвенето ѝ е хоби, не експерементира, а прави едни и същи буламачи. И аз си готвя и чистя, но не го наричам хоби. Точно така, каза, че за МОМЕНТА не искат, но сватбата далеч не беше преди "много" време - буквално 1 год.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2021 15:05:28 GMT 2
Не ми се пише за Попова. Но друго по-назад ми избоде очите. "Който не е гледал видеото, да не коментира" е като онова-"който няма деца, да не коментира". Ами, на мен специално мнението ми за някой инфлуенсър няма да се промени само защото е споделил лична трагедия или пък щастлив момент(обобщено, не за случая на Попова). И вече трябва да лицемернича в коментари и да не казвам нищо лошо. И то защото не съм изгледала. Всеки има тежки моменти, това няма как да ме накара да харесвам някого повече от преди и да спра да изказвам искреното си мнение. Съчувствието е друго.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Sept 2, 2021 15:06:33 GMT 2
Имало срив в ИГ днес, тц тц. Сега ще стане облачно с оплаквания и мрънкане!😀😀😃 /?d=n Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Sept 2, 2021 15:07:27 GMT 2
Аз пък съм на мнение, че точно, защото Сульо и Пульо си разказва историите в нета, масово се навъдиха самодиагностициращи се хора, групи, в които някой препоръчва на някого неща, които дали са за него никой не знае, трансджендъри на по 11,гейове на по 12 и тн. На съшия принцип и масовата дезинформация. Особено пък за психика, имаше абсолютен бум преди 7-8години в САЩ на самонараняващи се пикльовци, които "са с екзайъти, депресия и живота им е скапан", точно, защото темата не е табу и "идолите" им също минавали през това. Ако имаш такива проблеми, има лица, квалифицирани, които да ти помагат или най-малко приятели и семейство, които поне те познават. Не мисля, че госпожа Попова е помогнала на когото и да е с тъпотиите с антидепресантите, фактически тя самата има много ниска обща и предполагам и здравна култура, че да даде адекватно мнение, извън "напълнях и имах паник атаки, предписаха ми ги, пих ги, спрях ги, сега отслабвам, но пия алкохол..." Аз поне от всичко видяно, не съм останала с каквото и да е впечатление да е в дълбочина запозната. Ивана беше на границата с тая чувствителна тема, но тя поне се уповаваше изцяло на факти и на базата на тях разказа за себе си, но там имаше толкова много медицински термини и лица замесени, че клипът наистина беше информативен.
Като цяло съм адски против това носене и "споделяне", защото в нета всичко е пълна анрхия, а от случай до случай разликата може да е фатална.
Поне според мен.
|
|
|
Post by hriems on Sept 2, 2021 15:13:26 GMT 2
За мен най-голямото ти вълнение да е да изчистиш и пуснеш пералня и да прибереш зеленчуците в хладилника е пълна лудост. Това е млад човек на 30 години, а не човек на 60-70, който иска да си почива и да си стои вкъщи. Изглежда сякаш се е вълнувала повече да се прибере и изчисти и сякаш и е било меланхолично на почивката, защото не е чистила. Според мен нищо и няма на Елица, просто няма социален живот и приятелки в Дания. Като си е в България с Пепе не се спират да обикалят заведения и барове и в Дания това и липсва. Била съм в това положение и никак не е приятно. Действително може да се депресираш и да загубиш живеца. Соцалния живот е също толкова важен колкото работата.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 2, 2021 15:18:33 GMT 2
А след каква възраст е вече приемливо някой да обича/предпочита да стои вкъщи, да почисти, създаде уют, храна и тн и всичкото това да му носи удоволствие, а не досада?
|
|
|
Post by maggi on Sept 2, 2021 15:19:15 GMT 2
Аз преди гледах Сиса, само защото се коментираше тук и исках да видя дали верно е толкова проста, но сега не мога да я гледам и две минути. Всеки се пита кой аджеба ще я гледа и защо тя качва всеки ден като абсолютно нищо ново не показва, нищо разнообразно, нищо смислено и интересно. Ами, изкарва си едни доста добри пари от цялото това седене на дивана.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2021 15:27:11 GMT 2
Чудя се на Пепето как ѝ идват постоянно идеи за такива малоумни сторита. Нейните постове и видеа мисля, че най-безсмислените от на всички други. Остави, че са театър и реклама, просто са идиотски.
|
|
|
Post by pringles on Sept 2, 2021 15:54:36 GMT 2
Чудя се на Пепето как ѝ идват постоянно идеи за такива малоумни сторита. Нейните постове и видеа мисля, че най-безсмислените от на всички други. Остави, че са театър и реклама, просто са идиотски. Moже да е била повлияна от режисьорския и актьорския талант на Чехляка и ето резултата.
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 2, 2021 16:03:08 GMT 2
Тъкмо гледах Бохо-тата, с*ането прецака цялото видео. В коментари пише, че било шега, но ей така от нищото "спри, че ми се дос*ра", без никаква предистория...преспокойно можеха да го изреждат. После пред къщата - също. Не помня коя потребителка коментира за преживянето на Мони, докато говорят - наистина е изключително грозно и гнусно (че и тъкмо хапвах 😅). Иначе добре са си починали, чакам с нетърпение да видя готовата баня.
Попова хич не ми е интересна, пускам я някой път заради коментарите тук, но този път мисля да пропусна. Без значение дали искат или не искат деца, разказването за аборт така помежду платеното ревю...не, не и не. Първо мисля, че тези неща не са за пред камера, а и дори да го разкаже, не това е начина. Тук симпатизирам на Ивана и Хей Даниела, които след години и вече с дечица, разказват за трудния път, по който са минали, за да дадат надежда на други жени в тяхното положение.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2021 16:22:31 GMT 2
Чудя се на Пепето как ѝ идват постоянно идеи за такива малоумни сторита. Нейните постове и видеа мисля, че най-безсмислените от на всички други. Остави, че са театър и реклама, просто са идиотски. И винаги снимките са ѝ мега филтрираните и нагласени, че децата да изглеждат руси, особенно последната снимка с Матиас, нарочно под слънцето да изсветли косата и 20 филтъра за още изсветляване. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by dandan on Sept 2, 2021 16:46:35 GMT 2
Една година също видяхме, че за някои хора е изключително дълъг период, за други кратък 😂 Съжалявам за оффтопика, но считам, че е важно да направя малко уточнение, ако се наложи на някого - обезболяващи хапчета при медикаментозен аборт не се взимат (според моя гинеколог), защото тяхното действие е да отпуснат матката, а тя трябва да бъде свита, за да изхвърли всичко. Боли много силно като много тежък цикъл за около час, но се преживява. По-важно е резултата да е най-добрия за жената. Моля имайте го предвид и го проверете с гинеколога си. ❤ Дано не се случва и всяка да сбъдне желанието си, когато го поиска 😘 Sent from my SM-G980F using Tapatalk Аз затова уточних, че обезболяващите са по лекарска препоръка ( вероятно на национално ниво, защото дават листче с написани какви и по колко, както и в колко часа, кой ден се приемат другите медикаменти). Дано на никой не се налага все пак де.
|
|
|
Post by yanniehh on Sept 2, 2021 16:56:13 GMT 2
Не знам вече кой ден чета коментарите за видеото на Попова...попринцип не я понасям, ама айде де викам, ще го пусна.. Thumbnail-a ?! малко е да кажа, че е супер неподходящ спрямо темата, която засяга, прилича на 10 годишно, чиито бонбони са свършили. интрото с личните съобщения, че е бременна - отново уатдафък, изтипоса го като шега или blooper.. И тъй като стигнах само до 50тата секунда и си казах "няма начин", когато взе да обяснява защо го снимала това видео за 4ти път...на кого му пука? там имало прозорец и там също имало.. Не е ли логично видеото да започне по такъв начин, който да накара зрителя да иска да го изгледа до край? Празни приказки на килограм. До самата история въобще не стигнах, и без това я разбрах от вас. Пожелавам и всичко най-хубаво, но мисля, че е време да си вземе наистина почивка, през която да натрупа нови идеи и вдъхновения, че всичко изглежда много сухичко.
За сторито с прахосмукачката - честно да си кажа, ако имах възможността да си купувам да кажем прахосмукачки dyson и онези с лазерните светлини за прах, и аз щях да си ги обичам 😅
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2021 17:10:13 GMT 2
Сиса трябвала да изчисти ОСНОВНО детската стая, разбирайте да пусне прахосмукачка и под леглото!, да изчисти праха и да прибере играчките. Тая жена не я знам какво чисти друг път щом това е основното почистване. Радвала се, че Ния почва градина, защото нямала да гледа толкова телевизия, тя не била робот, била бременна и нямала време да се занимава толкова и да играе с нея, а и нямала особенно желание. Интересно ми е това дете после като тръгне на училище как ли ще има желание да ѝ помага, като тогава хем на нея трябва да помага, хем с малкия да играе. Вари бутчета за супа и каза, че бульона ще го остави за супата, това да не е домашно пиле да го оставиш, точно купено бутче от тарелка и ще му оставиш бульона за супа..блякс Да не говорим и колко мазна я направи, после защо цялото семейство са дебели.. prikachi.net/image/pUtJ3Сиса каза, че Ния заспивала в нейното легло ама всяка вечер отивала да спи при тях, значи е излъгала, че няма проблеми Ния да си спи сама в стаята. Ще бъде интересно с новороденото къде ще спят всички, след като те не купиха бебешко леглото и явно и бебето ще спи при тях. След като се наядоха със супа, Сиса опраска почти половин кутия сладолед и Ния и тя си хапваше да не вземат да засллабнат. Така и не стигна до чистенето на апартамента обаче, защото много се изморила като изчистила мивката на банята и смъкнала завесата да я пере. На пода в кухнята още е супер мизерия, големи боклуци навсякъде, как не я дразнят не знам. Ето защо спрях да гледам видеата на тая Сиса, когато мога и да прочета прекрасното резюме, което си направила.Та, да се върна на темата.Тази жена толкова я мързи то си личи.Ама да дадеш на детето толкова сладко при положение, че нали трябва да си пази зъбчетата и са му казали да внимава - ужас .Имам чувството, че и е все тая дали Ния ще има здрави зъби или тотално ще й ги унищожи.Не мога да я разбера тази жена.
|
|
|
Post by fif on Sept 2, 2021 17:11:59 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2021 17:15:39 GMT 2
Палтото е много хубаво, но не е за нея.Просто като е плоска като дъска и и седи странно, и и е малко по-дълго, отколкото трябва.Макар, че с високи обувки ще се напаснат нещата( боти на висок ток) и ако имаше едно коланче, за да го пристегне в талията. Едит:Относно Инстаграм, имах вчера проблем, но днес изобщо не съм забелязала, все пак не кисна като Гергуша по цял ден.Но, имаше едно заглавие за този случай ,който беше следният "Кифлите останаха без работа: Инстаграм се срина"
|
|
|
Post by freya on Sept 2, 2021 17:17:56 GMT 2
{Spoiler} Lordoflight Avatar Sept 2, 2021 16:05:28 GMT 3 Lordoflight said: Не ми се пише за Попова. Но друго по-назад ми избоде очите. "Който не е гледал видеото, да не коментира" е като онова-"който няма деца, да не коментира". Ами, на мен специално мнението ми за някой инфлуенсър няма да се промени само защото е споделил лична трагедия или пък щастлив момент(обобщено, не за случая на Попова). И вече трябва да лицемернича в коментари и да не казвам нищо лошо. И то защото не съм изгледала. Всеки има тежки моменти, това няма как да ме накара да харесвам някого повече от преди и да спра да изказвам искреното си мнение. Съчувствието е друго. mandarina, със сигурност не беше за теб конкретно, даже не беше конкретно и за това видео. Тук често се коментира на база на преразказ от други потребители и това ме озадачава. Lordoflight, в този ред на мисли, ако си цитирала мен, може да махнеш кавичките, защото моите думи са "Много ми е чудно как коментират хората, които, подчертавам, не са гледали видеото?!", а не "Който не е гледал видеото, да не коментира". И не говоря за общо коментиране на персоната на един или друг инфлуенсър, а за някаква конкретна случка, показана/разказана във видео, което не сме гледали със собствените си очи. Разбира се всеки да си коментира каквото и както иска, нали затова сме тук. Зай, виртуална прегръдка с пожелание за сила и търпение, нещата ще се подредят! dzyn, може и да греша, гледала съм отделни видеа, това така го устеих. Има теми и теми и тази конкретно, докато не ти се случи, няма как да знаеш как би реагирал и как би се почувствал. Justice, със сигурност нямах предвид, че ме успокоява, а по скоро че ми остава, като едно на ум, не случайно като разбрах, че съм бременна след положителен домашен и кръвен тест, си имах едно наум, че всъщност може и да не съм. Чаках да видя дали всичко е там и да ми го потвърди доктора. И не съм хипохондрик, нито фаталист, по-скоро реалист, допускам, че и това може да ми се случи, и ако наистина стане, няма да съм чак толкова потресена. Този ми подход ми е помагал в живота в други ситуации, няма как да знам дали в такава би ми помогнал също. Но просто така работи мозъкът ми venelina информативно не съм твърдяла, че е , но съгласи се, че вероятно част от хората, които са гледали видеото, визирам по-младата аудитория, може и да не са чували, че има такова нещо, като кухо яйце. Ами ето, че сега вече са чули, а със сигурност, някои от тях са се разтърслили да прочетат какво аджеба е това. И те така. И едно момиче да се е образовало малко по въпроса пак файда. И един човек да си прехапе езика следващият път като му се прииска да зададе вездесъщият въпрос, пак файда. Вероятно "превенция" не е най-подходящата дума.
|
|
|
Post by eve44 on Sept 2, 2021 17:42:12 GMT 2
Не мисля, че на Елица и доставя чак такова удоволствие да готви и чисти. Според мен го прави, за да се доказва каква домакиня е - на мъжа ѝ, на свекървата, на съседката. В едно видео любимият Майкъл отсъстваше доста време и тя сподели как не е излизала, не е пазарувала, нямала желание да готви и дори не се е хранела нормално. Също така няколко дни/седмици не се е гримирала изобщо и си е стояла с домашните дрехи. Изгледах Попова, успях малко повече от половината, но не издържах докрая.
|
|
|
Post by lygia on Sept 2, 2021 17:56:50 GMT 2
Не мисля, че на Елица и доставя чак такова удоволствие да готви и чисти. Според мен го прави, за да се доказва каква домакиня е - на мъжа ѝ, на свекървата, на съседката. В едно видео любимият Майкъл отсъстваше доста време и тя сподели как не е излизала, не е пазарувала, нямала желание да готви и дори не се е хранела нормално. Също така няколко дни/седмици не се е гримирала изобщо и си е стояла с домашните дрехи. Изгледах Попова, успях малко повече от половината, но не издържах докрая. Това наистина звучи тъжно, ако не е излизала съвсем и тн., НО относно готвенето много жени и не само, много хора не готвят само за себе си, не им се занимава, вижда им се безсмислено и тн., но да.. явно съм го пропуснала това.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2021 18:09:42 GMT 2
Да, freya, извинявяй, грешен цитат. За по-кратко 😂 защото явно точно това имаш предвид. А аз исках да кажа, че на мен не ми е нужно да чуя точните думи, за да си представя как се е изразила. Достатъчно съм я гледала преди, за да си направя сложната сметка от 2+2. И да разбера, че такива неща не се констатират ей така и с този тъмбнейл за забавно начало на разказа, който явно е продължил супер малко време. Ако е искала да е полезна и откровена, нямаше да го съобщи така между другото. Аз също не съм драматична, както ти определяш нея(а тя си е), но на нея ѝ липсва такт и чувство, което може и да е по природа, може и да не е, в случая. Къде бях един месец? В болница и загубих дете. Чакай да си сложа малко червилце. Ми..
|
|
|
Post by Adoralova on Sept 2, 2021 18:21:01 GMT 2
Никога не съм я учила да казва, че не искат деца. Каза, че едната стоя сега ще си я направи офис, но после ще е детска стая. Напротив,в едно от видеата(не помня кое) от преди няколко месеца точно коментираше за децата,че и този момент ще дойде,но са много далече от него и не планува деца в следващите 2-3г или нещо такова каза.Досега не е имала вид да се вълнува от майчинство,бебета и тн,затова ми е мнооого трудно да повярвам колко зле и депресирана е била.Отдавна ме отблъсна това момиче с арогантноста и изтърканите й саркастични подмятания. Ако някой намери видеото да го качи тук. Апропо,и аз имам един празен сак.Сама се изчистих,обаче си беше зверска болка и такова кървене не съм преживявала и след 2 раждания.Бих й повярвала,че я е боляло.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 2, 2021 18:21:17 GMT 2
На мен по-скоро би ми било странно, ако продължаваше да го прави, когато е сама. Поддържането на дома, готвенето, въобще създаването на уют не са самоцелни неща, а обратно - удоволствието от тях идва със споделянето. Лично мнение, разбира се. За елица бих казала, че го прави само с цел да се харесва, доказва и не знам си какво, ако изглеждаше, че го прави с досада, по задължение и абсолтния минимум. А на мен не ми изглежда така.
Освен това, мъжете далеч не са толкова сложни и с далеч по-малко (и в друга, по-интимна, насока усилия) може успешно да го задържи до себе си (ако приемем, че това е целта, нали). Въобще, малко мъже се трогват от домашно приготвен хумус и редовно поляти цветя и си казват ‘ей, тва е жената’ 😄
Не знам, може би за някои наистина домакинската работа е равна единствено на слугинство и всичко друго е поза, направена само с користна цел.
Иначе, и според мен тя преминава през някакъв труден период и това й се отразява - и външно, и всякак. Но не мисля, че тези й интереси са причината. Обратно - според мен са едно от малкото неща, които още предизвикват някаква дори вяла искрица в погледа й.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 2, 2021 19:02:11 GMT 2
Аз не знам релано дали обсъждаме "болката" на Попова. Искам да кажа, странно е да обсъждаме нещо, което не е еднозначно. Струва ми се, че всеки е наясно, че не е щастлива от случилото се. Аз поне до сега бях с впечатление, че коментираме начина, по който съобщава такива неща и това как изглежда той. Иначе само тя си знае.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2021 19:33:05 GMT 2
Има съвсем нормални хора, които обявяват във Фейсбук загубата на роднини и приятели и усещат многото съболезнования в коментарите като вид подкрепа. За мен е странно, надали някога бих направила подобно нещо, но не мога да съдя хората за това. В този ред на мисли - Попова да си съобщава нейните истории както си поиска, по какъвто начин реши и когато реши. Тия разбирания за "достоен" начин на поднасяне на информация, всеки си ги пречупва през собствената призма, та каквото и да беше направила, все щеше да бъде критикувана. Това с гримовете за мен по никакъв начин не беше монетизиране на лична драма, напротив. По-скоро е начин за заземяване, връщане към нормалното. Такова нещо би разклатило всеки и понякога хората имат нужда да усетят, че някои неща в живота им още са същите, та...ако ѝ е по-лесно да сподели, докато прави нещо познато - жива и здрава, да заповяда. Това ѝ помага, това ще прави. Не я харесвам, никога не съм я харесвала, обаче не мога да си изкривя душата и да кажа, че клипът беше тоооолкова лош. Бях приятно изненадана и от липсата на така характерния за нея назидателен тон. Като говореше за Ема и за апартамента, беше мега неприятна за слушане, обаче тук, въпреки че става дума за много болна тема, съвсем спокойно обясни защо не е окей да се задават въпроси на близки хора (не само на инфлуенсъри!). А по-ранните коментари тип "мен не ме боля физически, тая кво се лигави, ама нали, да се извиня, ако звуча грубо", аз лично ги намирам за висша форма на цинизъм и социален конформизъм в същото време (недай си Боже някой да ни помисли за кофти хора)...
|
|
|
Post by patrashkova on Sept 2, 2021 19:33:37 GMT 2
В интерес на истината понеже докато видя тъмбнейла и тръгна интрото и чух как каза,че се била опитвала да го запише за 4ти път това видео ми стана мъчно,защото си викам сигурно се разтройства и не може да го запише и в този момент Попова каза защото тук има прозорец и там има прозорец и светлината и не знам си какво...
Преди няколко години Mia Maples беше написала,че няма да снима известно време,защото й се е случило нещо и не се чувства добре. Естествено,че я питаха какво що, но тя говори по темата чак две години по-късно и обясни,че е минала през тежка раздяла и е искала да говори чак когато тази тема не я разстройства вече. Така че мисля,че има много по-адекватни варианти от този на Антоанет.
Зайче, прегръдки за тебе! 🐇❤️
|
|
|
Post by eve44 on Sept 2, 2021 20:00:55 GMT 2
Освен това, мъжете далеч не са толкова сложни и с далеч по-малко (и в друга, по-интимна, насока усилия) може успешно да го задържи до себе си (ако приемем, че това е целта, нали). Въобще, малко мъже се трогват от домашно приготвен хумус и редовно поляти цветя и си казват ‘ей, тва е жената’ 😄 Мъжете сигурно не се трогват, но някои свекърви определено ще се впечатлят. Не знам, моето усещане за нея е такова. Иска ми се да не съм права, защото като цяло харесвам Елица. Но ако любимото ѝ занимание е да готви, рисува, обзавежда, спортува или да се занимава с градинарство например, не би трябвало да се влияе от това дали е сама или не.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 2, 2021 20:29:02 GMT 2
Да, вероятно свекърва й й преглежда нонстоп инстаграма и следи изкъсо перформънса й. Или пък може би се надява, че проектомъжът й ще се отчита подробно пред майка си и затова го играе така отдадено и пред камерата. В краен случай, самата елица ще препраща сторитата на свекърва си, за да е сигурна, че поддържа позиции. … Интересите на хората не идват с раждането им, а обикновено са провокирани от нещо - среда, събития, характер и тн. Елица от малка е сама, споделяла е неведнъж колко много й тежи липсата на семейство. Мисля, че стремежът й да създава уют, дом и да се стреми към спокойствие и така скучната рутина е провокиран именно от тези тежки събития. В тоя смисъл, е съвсем естествено когато е сама (генерален страх в живота й), да губи желание, защото губи и цел, и смисъл. Да, сигурно не е най-здравото психически поведение, да, вероятно в основата стои страх и невъзможността да се справи с него. Но това не значи, че не е искрено. Защото със същия успех би могла да го играе глупавата нищонеможеща да прави, но красива женица и с далеееч по-малко усилия, би могла да постигне същият резултат.
Интересите й в домакинството доставят щастие на нея самата - тя има нужда да създава и усеща дом, има и нужда този дом да е пълен. Ако не е, няма за кого да прави всичко.
Пак, лично мнение. Аз не съм като нея, макар че би ми се искало да имам част от нейната отдаденост… просто се опитвам да гледам цялата картинка.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 2, 2021 20:52:34 GMT 2
Гергана има ново видео, в което обяснява, че била неглижирала млечните зъби на кучето и накрая трябвало да го оперират.
Гане, замисли се и за твоите зъби.
|
|
|
Post by mandarina on Sept 2, 2021 20:56:56 GMT 2
Разбира се, отново лично мнение, но когато човек разказва лична тежка история на други хора, за да им е полезен със своя опит, той трябва (според мен) задължително да е надмогнал случката, за да е по-обективен в анализа си и за да не се замъгляват преценките от емоциите/обидата/страха/болката. Иначе ми се струва безотговорно да въвличаш други хора с потенциален подобен проблем в твоя водовъртеж от объркване и лична трагедия. Ако си надмогнал нещата, то значи си в мир със себе си, няма на кого да доказваш нищо, няма от кого да търсиш съчувствие, не си оголена рана, и можеш да подходиш по-отговорно. Да YT не е Библията или учебник по анатомия, но публичността задължително върви с отговорност, без значение как се потреблява масово от разни мундари.
|
|
|
Post by eve44 on Sept 2, 2021 20:58:52 GMT 2
Няма как да разберем каква е истината, коментираме си само въз основа на лични впечатления. А ако това да създава уют и да обгрижва прави Ели щастлива - ОК, но на мен не ми изглежда такава. Гледах Зорница с видеото за сапуните, на мен пък тя ми се струва някак променена в лицето.
|
|