|
Post by Marsia on Feb 21, 2022 12:05:39 GMT 2
В темата е много забавно. Посмях се от сърце с някои коментари.
"Ергенът" изобщо не е предаване по вкуса ми, но ме гризеше любопитството да видя представянето на Капитонова и една съгражданка т.н. АЕЦ-а хаха. Та да започна с последната, която изобщо не е служител в АЕЦ и не ми го побира главата, как се е съгласила да я представят по този начин, макар че при разговора с участничките и сама се представи така. Градът е малък и повечето се знаем, както се казва. Чета и в другата тема, че е изглеждала от нормалните, но и при нея има пикантерии, просто таргета ѝ изисква да е по-възпитана и не е необходимо да си монтира филъри и деколтета . Та оставям с впечатлението, че визитките на участничките са под голямо съмнение откъм факти.
Капитонова като нищо да стигне до финал, както се подметна в другия форум от запознати. Много е нахакана и като че ли знае, как да привлича внимание към себе си. Ще я видим за напред, но определено е голяма лисица.
Няма да пиша за останалите, защото картинката е трагична. Признавам, че доста се посмях с предаването, но на моменти ми беше неудобно,че гледам този криндж. Истината е, че можеше да се получи една идея по-добре предаването, въпреки подбора на участничките, ако продуцентите не разчитаха отново преди всичко на сеир, интриги и излагане.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Feb 21, 2022 12:43:40 GMT 2
Градът е малък и повечето се знаем, както се казва. Чета и в другата тема, че е изглеждала от нормалните, но и при нея има пикантерии, просто таргета ѝ изисква да е по-възпитана и не е необходимо да си монтира филъри и деколтета. Какви, какви?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 13:24:51 GMT 2
Капитонова я забелязах, че на няколко пъти докато си блее нанякъде, в момента, в който усети, че камерата я снима, влиза в режим-все едно включваш и изключваш робот. Отделно,веднага след присъединяването към другите и появата на Виктор после, гледаше да бърбори на висок глас и да привлича всячески внимание.Тая е влезнала за рейтинга и ще драпа по руски-нахално, на всяка цена да стои колкото може повече. Чак му предложи да му помогне в избора на кандидатки, все едно е ко-водеща, наглааа. За другите какво да напиша-от кол и въже. Много се забавлявах на напъните на Мортиша да пее и на вашите коментари :Дд.
|
|
|
Post by katka on Feb 21, 2022 14:39:42 GMT 2
На Габриела не й е понесла народната любов. Габриела нямаше ли снимка как лежи върху нейното бяе едро шише спонсор? Иначе залагам да спечели или Капитонка или Дениз, зависи колко ще кихнат спонсорите.
|
|
|
Post by Marsia on Feb 21, 2022 14:52:28 GMT 2
Градът е малък и повечето се знаем, както се казва. Чета и в другата тема, че е изглеждала от нормалните, но и при нея има пикантерии, просто таргета ѝ изисква да е по-възпитана и не е необходимо да си монтира филъри и деколтета. Какви, какви? Слуховете гласят, че за да започне работа е поомачкала не малко чаршафи и съответно не е назначена заради образование или професионални качества. Общи взето такива неща.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 21, 2022 14:59:50 GMT 2
katka, за тази снимка говориш предполагам ?
|
|
|
|
Post by okay on Feb 21, 2022 16:23:44 GMT 2
Аз пак да се изкажа за тоз ми ти "Ерген", който не съм гледала. Дори пропускам коментарите в темата за инфлуцките, защото дълбоко не ме вълнува, обаче във ФБ е нещо страшно. Там предимно следвам хора от родната ЕнтеУегенция, които не спират да чопкат въпросното предаване, което според мен не заслужава това внимание. То не бяха феминистки изказвания, то не бяха психо профили, то не беше чудо. Как, видиш ли, хората си позволявали да се смеят и да унижават тези жени..
Първо-някой с пистолет в главата ли ги е принудил да Улазят в този ТВ сеир? Не. Влезли са по собствено желание.
Второ-това, че са жени, не означава, че са имунизирани срещу критика. Ама как им обсъждаши външния вид...е,то добре, че е това, иначе щеше да е по-зле.
Трето-виновни биши продуцентите, че това било антифеминистко и мизогинично предаване. Не, не са виновни. Виновни са всички, които са им се навили на акъла да уачстват, и тези, които гледат, дори само за сеир. Аман вече. На мен пък са ми много смешни меметата, както и това последното, което е постнато тук за северозапада. Ами, да, смешно е. Обидно било да обяснявали на дъщерите си защо е обидно предаването (Мария Касимова не може д ане се изкаже по всяка една тема, нали). Ами, обидно е и тия фльорци да вадят 10 пъти повече пари от обикновената работеща жена, ама не ревем, нали? Ако сме искали, и ние да сме станали инфлуенсърки, държанки и прочие, ама не сме. Защото продаваме друг вид труд. Винаги ще има такива предавания, които ще се гледат. Как в чужбина the bachelor бил с нисък рейтинг, защото обществото било будно и само ние сме простаците, които позволяваме да с е излъчва. Да, бе, а аз съм трамвай. Затова ли Нетфликс ми предлага the bachelor непрекъснато? Защото не е в трендинг? Както и другата глупост too hot to handle. Айде, със здраве, че ми писнА да слушам как българинът бил еди си какъв.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 21, 2022 16:57:48 GMT 2
katka, за тази снимка говориш предполагам ? Боже мой !!! Аз съм в потрес. Не знам какво да кажа, как да коментирам. Ние с ММ си пуснахме предаването малко по-късно и като я видях тази жена ми стана лошо, то не само от нея де. Кой мъж би искал такава жена до себе си ?
|
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 21, 2022 17:20:16 GMT 2
На мен тази от АЕЦ изобщо не ми допада. Има много дразнещо поведение, хем е една обикновена, хем самочувствието й е до облаците. Колко била успешна, как мъжете се плашели от нея... Wtf?! А не блести с особен интелект. Според мен Виктор се дразни на Глупи. Дано не спечели... "Висока топка" била моля,моля 🤣🤣 изглежда поне на 37-8. Да не бъда и по-крайна. Спонсора на Габриела ли е това туловище? Профилът й е заключен и нищо не мога да видя 😒
|
|
|
|
Post by gabby09 on Feb 21, 2022 18:09:37 GMT 2
Днес със завидно закъснение изгледах "Ергенът" и, противно на мненията, на мен ми е забавно. Със сигурност ще има сеир. До тук Виктор се представя с поведение на джентълмен ама да видим до кога, защото то му е изписано на лицето, че не е баш така. Един мъж, който прекарва повече време пред огледалото от мен, не ми го хвалете. 😂😂 От участничките най-нормални са ми психоложката Александра и Деница от АЕЦ, и донякъде Людмила и Ния-Косара..... засега. Наша Вика само не разбрах е влязла да се сприятелява с него и да му бъде wingman ли?
|
|
|
Post by katka on Feb 21, 2022 19:02:54 GMT 2
И тази, и тази
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 19:19:45 GMT 2
От интервюто с Виктор оставам с впечатление, че никоя май не му е допаднала особенно и дори да има победителка, то те не са заедно. А попринцип може ли накрая да каже ми никоя не е моята избранница, тъй като не съм гледала предаванията от другите държави?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 19:59:01 GMT 2
Чакам да гледам Сървайвър тази вечер. Ергенът е абсолютен фарс. Не знам, Телешопов толкова ли я е закъсал, че да се снима там? Това е повод за подигравка за цял живот!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 20:10:53 GMT 2
|
|
|
Post by Marsia on Feb 21, 2022 20:39:20 GMT 2
И ние ще гледаме Сървайвър. Дано оправи малко реномето на бг шоОтата, че Ергенът сериозно смъкна летвата.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 21:56:18 GMT 2
Бях забравила каква хубава тръпка е Сървайвър, определено ми хареса как започва, малко ме издразниха веднага драмите и клюкаренето и правенето на отборчета, но то си е стратегия.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Feb 21, 2022 21:56:42 GMT 2
Сървайвър мноооого слабо…
|
|
|
Post by jeri on Feb 21, 2022 22:08:11 GMT 2
Догледах го преди малко. Какъвто Ергенът, такива и кандидатките. Мъж, снимащ се по гащи в социалните мрежи, няма как да ме привлече за нещо сериозно. Накрая събирането им беше комично - той е страхливец, събирателно на мъжете в днешно време. Седи и се чуди какво да говори, чака те да го поканят. И още мога да пиша, ама няма особен смисъл. Аз повече се притеснявам от тихи води като Александра и други, които само седят отстрани и цэкат с език, отколкото от такива като Венета, който си казват всичко, което мислят.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Feb 21, 2022 22:09:38 GMT 2
Това да не е щото от Ергенът много "вдигнаха летвата"? 😀 Обожавам гласът зад кадър. Напомня ми на много предавания и сериали, които съм гледала като малка. Знаете ли кой е? 😊 И на мен този глас ми е многооо познат, моят приятел каза, че е ужасен..😅 със сигурност е озвучавал някой любим сериал 😍😁
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 22:13:06 GMT 2
Това да не е щото от Ергенът много "вдигнаха летвата"? 😀 Обожавам гласът зад кадър. Напомня ми на много предавания и сериали, които съм гледала като малка. Знаете ли кой е? 😊 И на мен този глас ми е многооо познат, моят приятел каза, че е ужасен..😅 със сигурност е озвучавал някой любим сериал 😍😁 Eee, сериозно ли не познахте Владо Пенев.😁 Аз от Двама мъже и половина го знам, като озвучаваше Чарли. Изненадах се, че озвучава и Сървайвър.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 23:27:20 GMT 2
Тоя льольо си му личи, че е прост ама това беше голяма излагация. Почти съм сигурна, че с леля му Ивана се пл***ат от преди предаването.
|
|
|
Post by ladyinred on Feb 21, 2022 23:31:11 GMT 2
Големи очаквания ли имах за “Сървайвър”, нещо не беше “както трябва” ли, но изобщо не ми хареса първият епизод. Интриги от първата секунда. Няма как - ще го гледам, това ми е един от любимите формати, но магията не ме грабна от самото начало.
|
|
|
Post by scalestone on Feb 21, 2022 23:33:06 GMT 2
Не знам Виктор от кой бряг е, но (!!!) ми хареса при Цитиридката. Тече му гладко мисълта, сравнително добър изказ и речник. Засега ми е най-симпатичен от участниците, но идея си нямам що си е вкарал тоз таралеж в гащите с това нещо. Но ми хареса като поведение!
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 21, 2022 23:54:30 GMT 2
Много се вълнувах за сървайвър, чаках го още откакто обявиха кастингите,но нещо ми липсва тръпката. Игрите бяха доста плоски,дано да станат по-интересни занапред.
За сега най ме разтоварва Един за друг - любимо ми е и все базикам мУж да се запишем, ама той се дърпа. Накрая ще му поставя ултиматум, че ако не иска един за друг заедно, аз сама в ергенът 2 - да избира 🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 0:01:30 GMT 2
Имах големи очаквания за Сървайвър, но останах разочарована. Не знам, какво им става на БТВ този тв сезон, но правят само слаби продукции от есента насам. Моите очаквания ли бяха високи от това, което имам като спомени за Сървайвър преди години или наистина беше много слабо. Не ми харесаха, нямаше я тръпката и вълнението. Дори смятам, че последния сезон на Игри на волята беше по-адекватен от това, което излъчиха като пилотен епизод на Сървайвър. Дано стане по-интересно напред. Мила на Сами е направо плашеща. Дано не вземе да му го върне за Фермата и сега тя да изневерява.
|
|
|
Post by ladyinred on Feb 22, 2022 0:14:41 GMT 2
🤣🤣🤣 Заради скучния епизод на “Сървайвър” сменях от време на време на “Като две капки вода” - имаше на какво да се посмее човек тази вечер (Краси Радков, Мони Монев). Мариана Попова ми е изключително неприятна от време оно̀, както и мъжът ѝ, но се справи наистина добре със задачата си. Обаче предаването омръзна вече 10 сезона са му много, въртят едни и същи образи и това е.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 22, 2022 8:39:20 GMT 2
Нещо и мен не ме грабна Сървайвър с първи епизод. Сякаш малко по инерция го караше Карамазов. Никакъв съспенс, вълнение в него дори не се усеща. Малко като ' абе имаме да снимаме тук едно предаване 2мес ' и участниците са странни. Аз не издържах края, ако може някой да сподели кой е номиниран за 'изгонване' ? Може и в скрит текст, ако някой се вълнува и не е гледал.
|
|