|
Post by KittY on Feb 22, 2022 9:27:07 GMT 2
Много съм разочарована от Сървайвър, а с такова нетърпение го чаках. Участниците са ми под всякаква критика, един няма, който да ми харесва. Да не говорим, че едните се познавали извън предаването, другите от ден 1 с интригите, третитеуж щяха да пазят тайна, а казаха на целия свят, сълзи, рев…. УЖАС. Доста скучно ми беше, чудя се дали да го гледам изобщо занапред, защото определено не е това, което беше. Не знам хората ли вече станаха лоши и масата са такива без ценности и принципи, но спомените ми за Сървайвър не са такива и за момента мнението ми е, че може би щеше да е по-добре да не го снимат този сезон. Владо Карамазов иначе го харесвам, но и на него май, май не му е особено интересно.
|
|
|
Post by gabolina91 on Feb 22, 2022 10:32:10 GMT 2
На първия епизод наистина му липсваше нещо. Дали защото отдавна не са го снимали, дали заради участниците не мога да определя и аз. Но ще му дам шанс, защото се надявам че като понапредне играта ще стане по-интересно, участниците също предполагам ще се разгърнат повече. Само че е малко тъпо да слагат хора, които се познават отвън и са приятели. Не е много коректно според мен, спрямо останалите, но това си е пропуск на продукцията и явно е търсено да бъде така.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 11:40:58 GMT 2
Признавам си, че ми хареса в началото Карин. Но ми направи отвратително впечатление, как настояваше момичето, което намери идола да не казва на останалите, а след това отиде и самата тя изпя всичко.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 22, 2022 12:06:47 GMT 2
Признавам си, че ми хареса в началото Карин. Но ми направи отвратително впечатление, как настояваше момичето, което намери идола да не казва на останалите, а след това отиде и самата тя изпя всичко. И на всичкото отгоре каза, ама ТЯ ме помоли да не казвам. А реално тя я убеди да си трае, момичето искаше публично да каже. И Карин й вика ние обещаваме да не казваме. Ако не беше казвала нищо, а просто беше отишла и изклюкала щеше да е друго. Според мен се пръсна от завист,че не го намери тя.
|
|
|
Post by gabolina91 on Feb 22, 2022 12:23:22 GMT 2
Да това наистина беше малко тъпичко. И двете, които бяха свидетели уж нямаше да казват, а веднага споделиха на други хора. И в крайна сметка само тази Александра, която го намери, си мисли че другите не знаят, а то май всички разбраха. И накрая могат да я заблудят да го ползва в някакъв момент, а да го профука напразно. Или го има и другия вариант - да не го използва и да си заминеш, въпреки че го имаш, както се е случвало в американския сървайвър.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 22, 2022 15:48:01 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on Feb 22, 2022 15:57:15 GMT 2
Сетих се за коментарите за участничките в Ергенът Не се съмнявам в достоверността им обаче.
|
|
|
Post by noclue on Feb 22, 2022 16:00:20 GMT 2
И на мен "Сървайвър" ми беше скучен, а бая време го чаках. Щом превъртяхме повечето неща... Поне е лишено от патоса и театралниченето на Димо и Ралица от Игрите, че тяхното беше направо непоносимо. На 15-тата минута от началото битката беше започнала, но после на съвета много ги оставиха да плямпат заради някакви изсмукани от пръстите интриги.
Наумче е тотално излишен в "Ергенът", като декор е, но визуално двамата с ергенчето много си приличат и това никак не е в плюс 😀. Марта, художничката, определено е една от най-красивите, но 4-5 пъти повтори как си прекарала живота по градинките и площадките, щото родила рано. Горкото й дете, дето пропиляло на маминка живота и тя все още търси себе си на 36 години. Дори и хипотетично Виктор да си търсеше наистина жена, то Марта никак не е подходяща за него, защото едва ли може да й осигури стандарта, на който е свикнала. Габи, или по-позната вече като Сид, съвсем "случайно" е със същата прическа като Хриси Парова, а АЕЦ дамата пък дори визуално прилича лека на нея. Влекат го Викторе какичките все още, търси си някоя да си го вземе за отглеждане, но няма да е никоя от тия компаньонки.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 22, 2022 16:07:12 GMT 2
Ох да, приличат си с тази от АЕЦ леко. Показах на ММ Хриси и той каза, че леко му наподобява тази от АЕЦ. Аз лично останах с впечатление, че той изобщо не я е надживял тази любов. Поммня преди докато следях Хриси и си поръчвах режими от нея, как те бяха неразделни и показваха доста голяма любов един към друг. Не съм се интересувала какво точно е станало, но виждам техни снимки в неговият ИГ, докато тя е изтрила всичко.
|
|
|
Post by noclue on Feb 22, 2022 16:50:29 GMT 2
Да, определено си тъгува още по Хриси, спомена я на няколко пъти в предаването, говори за връзката им по интервюта, казвал е, че тежко е преживял раздялата им. Ама какво няма, за 8 години заедно, младостта му с нея е преминала. Според моя мм Виктор е на другия бряг и всичкото е един голям параван 😀, но това вече е прекалено конспиративно, дори и за мен 😀
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 22, 2022 17:02:55 GMT 2
Подкрепям, че Наум е излишен в Ергенът. Още повече,че Виктория така го разпитва коя ще избере и защо,че направо може да му вземе хляба на Наум 🤣🤣🤣 иначе бас държа,че Теа е била и тя в къщата докато Наум е водел да попие и тя малко звезден прах. Чак се чудя как не са ко-водещи нали се бута навсякъде,където е той.
И аз мисля,че не я е преживял бившата и си мисля,че даде розата на АЕЦ, защото има прилика с бившата. Ако някой знае защо са се разделили да сподели плиийз.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 22, 2022 19:05:08 GMT 2
Ровя за визитки на всичките участнички, но няма. Не разбирам защо не ги дадоха. Да, много дълго щеше да стане, но това едно, че не е честно, едно, че е съмнително, и да го бяха раздробили на два епизода. Искам да видя и другите визитки. Забелязвам, че темата във форума-майка е вече заключена, защо ли? Даже не разбрах и кои дни ще го дават, вероятно в тези, в които не дават Сървайвър. Аз Сървайвър не гледам, такива предавания не са ми интересни, аз си обичам Тип Биг Брадър и много ме е яс, че го спряха.
|
|
|
Post by Marsia on Feb 22, 2022 19:33:31 GMT 2
Гласът зад кадър в Сървайвър е на Васил Бинев, популярен освен със запомнящият се тембър и с това,че е съпруг на Силвия Лулчева. Актьор е, но се изявява предимно в дублажа.
|
|
|
Post by Marsia on Feb 22, 2022 19:42:43 GMT 2
Мен също ме подразни,че не дадоха всички визитки на претендентките за ЕргенЪТ. Съвсем спокойно можеха да сглобят по-кратки представяния на нищоправещите,нищоможежите и с нищозанимаващите се красавици и да видим и по нещо за другите.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 19:46:45 GMT 2
|
|
|
Post by Marsia on Feb 22, 2022 19:53:12 GMT 2
Моя грешка. Носеха се слухове,че ще участва и като не го видях сред участниците, го приложих към гласа 🤭 Личи си,колко съм гледала и ми е било интересно. Извинявам се.
Доглеждам в момента епизода. Мила никога не съм я харесвала, но в предаването е направо плашеща 😱
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 20:22:53 GMT 2
Супер тъпотия от страна на БТВ, помислих си го още в неделя като го нямаше в платформата им. Не знам каква им е логиката като винаги ще има хора, които ще намерят как и къде да го качат онлайн, според мен е в тяхна грешка това решение. Очаквах и Сървайвър да бъде така, но него го качват.
|
|
|
Post by lama on Feb 23, 2022 1:32:27 GMT 2
Супер тъпотия от страна на БТВ, помислих си го още в неделя като го нямаше в платформата им. Не знам каква им е логиката като винаги ще има хора, които ще намерят как и къде да го качат онлайн, според мен е в тяхна грешка това решение. Очаквах и Сървайвър да бъде така, но него го качват. По-скоро не са им стигнали парите да закупят права и за онлайн разпространение. Много ми хареса Сървайвър, Ергенът е криндж, но ще му дам шанс.
|
|
|
Post by sweet96 on Feb 23, 2022 9:14:39 GMT 2
Да, определено си тъгува още по Хриси, спомена я на няколко пъти в предаването, говори за връзката им по интервюта, казвал е, че тежко е преживял раздялата им. Ама какво няма, за 8 години заедно, младостта му с нея е преминала. Според моя мм Виктор е на другия бряг и всичкото е един голям параван 😀, но това вече е прекалено конспиративно, дори и за мен 😀 Стига бе, 8 години ли са били заедно. Това е ужасно да се разделиш с някого след толкова време. Защото го е зарязала? Изглежда, че той много я е обичал.
|
|
|
Post by Midori on Feb 23, 2022 9:23:16 GMT 2
Да, определено си тъгува още по Хриси, спомена я на няколко пъти в предаването, говори за връзката им по интервюта, казвал е, че тежко е преживял раздялата им. Ама какво няма, за 8 години заедно, младостта му с нея е преминала. Според моя мм Виктор е на другия бряг и всичкото е един голям параван 😀, но това вече е прекалено конспиративно, дори и за мен 😀 Стига бе, 8 години ли са били заедно. Това е ужасно да се разделиш с някого след толкова време. Защото го е зарязала? Изглежда, че той много я е обичал. Предполагам, че той е искал да има дете от нея, а тя не, защото вече има собствено и не иска да си развали фигурата предвид нейната професия.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 10:31:33 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 10:33:25 GMT 2
Зори Джи в кой век е застинала*? С Бачорски да се взимат, споделят еднакви щения по цвят. Тя и Мегзъ са със сходен чики-рики вайб, втората е чалга версията.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 23, 2022 10:38:33 GMT 2
Много благодаря за споделената песен. Бях я пропуснала и страдах, че не съм чула този хит. Много луди хора има в този свят ейй. Лошото е, че на такива индивиди се дава гласност.
Капитонката сигурно се е инфлуенснала от всички тези бизнес дами в Ергенът и за това започна да предлага де що има за курс след снимките.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Feb 23, 2022 11:36:47 GMT 2
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 23, 2022 12:53:00 GMT 2
Ама как тази объркана личност ще е психолог и ще дава съвети на други хора в нужда. Ми то имам чувството, че ако аз отида да ме консултира ще си тръгна 10 пъти по-объркана. It's like the blind leading the blind.
Иначе е симпатично момиче - дано намери това, което търси.
|
|
|
Post by Midori on Feb 23, 2022 12:55:52 GMT 2
Имам чувството, че тази психология я учат не само за престиж сред кифлите, но и разни объркани момичета я използват, за да помогнат главно на себе си, а не на другите.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 23, 2022 13:01:03 GMT 2
Ох ще кажа нещо гадно, ама майка ми нали е лекар и вика, точно това,че психоложките доста често са по-объркани от пациентките. Досега винаги съм мислела,че приказва наизуст,но това момиче ме кара сериозно да се замисля.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 13:02:24 GMT 2
Маниер на 10-годишна, застанала пред огледалото вкъщи докато плямпа и се вживява на водеща или на синоптичка. Иначе в предаването изглеждаше добре като поведение
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Feb 23, 2022 15:59:24 GMT 2
|
|
|