|
Post by Marsia on Feb 23, 2022 17:54:50 GMT 2
Не съм гледала предишни сезони на Сървайвър и ми е интересно има ли шанс да се обърнат нещата за племето с У/не мога да им запомня имената за сега/? Те са явно по-слаби, вече по-малко на брой и с липсата на храна- ми е много отчайващо положението им. Не разбрах и как толкова бързо си сформираха мнения един за друг, разделиха се на двойки, тройки и лагери, та чак и интриги се завъртяха. Ясно,че са се запознали при пътуването до там и преди да започнат снимките, но някак ми се губи на моменти смисълът и причинно-следствената връзка в това отношение.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 19:02:45 GMT 2
На мен пък ми стана странно, че всеки дет отпада някой?! Преди отпадаха по 1 на седмица ако не бъркам, а тук всеки ден. Като цяло и след втория епизод не съм очарована. Дори се чудя, дали да го гледам. Какво им става тази година на БТВ. Само слаби продукции. Във Фермата положението беше критично. Тук не е по-различно, а за Ергенът.....
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 21:09:50 GMT 2
Пейо ми напомня на мама Сиси с постоянната си реплика “БоЗе,БоЗе, мили Господи”. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Post by kalea on Feb 23, 2022 22:27:16 GMT 2
И аз имам такова мнение за психологията - че я записват или кифли, мислейки си, че еволюират от селф-хелпа, или объркани души. Като второто пак е по-добре, защото някои хора намират щастието в това, да помагат на другите. Така помагат на себе си. Но масово се бяга от science-based психологията и се залита по Фройд (в голяма степен психоанализата е отхвърлена) и куп други школи и течения. Миш маш kind of thing...
Много уважавам например работата на криминалните психолози и лингвисти, полихафисти също така. Екипът на "Асес" изглежда страхотен. Те дадоха няколко интервюта след случая на Евгения. Някои от тях работят дистанционно и по чуждестранни случаи.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 24, 2022 9:20:44 GMT 2
Те половината от Ергенът се снимат с мъже по социалните мрежи и цялото нещо изглежда безумно.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 10:14:47 GMT 2
На мен също ми направи голямо впечатление, че масово участничките качват снимки с други мъже. Затова смятам, че победителката и Ергенът не са заедно към днешна дата. Както във всички формати, които са давали от такъв тип в България. Ако не друго, поне Телешопови си направиха една почивчица.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 24, 2022 10:24:27 GMT 2
По този повод, днес попаднах на една статия ( в жълт сайт ), че Теодора от Фермата 7 се е разделила с мъжа ѝ и се е върнала в България. Допълнително беше описано, че е започнала да излиза с Пламен, а мъжът ѝ си махнал всички снимки с нея във фейсбук и се поставил статус "Необвързан". Ако това е така, целият тоя рев и фалш в предаването като излезна онази бележка ще е върна на сладоледа.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 24, 2022 11:07:28 GMT 2
Аз съм склонна да вярвам на новината за Теодора и Пламен, защото какво прави жена с мъж и дете вече половин година след края на Фермата в Бг далеч от тях. А уж били всичко за нея. Мъжът й може само да се радва,че се е отървал от тази психически неуравновесена кукувица.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 24, 2022 11:09:50 GMT 2
Играла е с гумичката. Къде са бръчките? Не я познах в първия момент. А Дениз си е много разхайтено момиче. Това тази от Аец ли е? Ако е тя, няма как да я познаем,защото и носа си е променила освен бръчките.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 15:24:50 GMT 2
Много точно определение за Теодора. Не знам, защо беше изкарана като ранима и нежна душа, като за мен си беше чисто луда. Ревеше нон стоп. Не съм виждала до момента хора, които да не могат да кажат 2 изречения без да ревнат, дори най-елементарни в ежедневието... Не съм очаквала обаче, че ще зареже семейството си заради Пламен. Като стана дума за двойките във "Фермата". Цвети и Виктор бяха заедно след формата, но виждам, че са се разделили и тя отново е с бившия си. Който е гледал 2-ри сезон на "Игри на волята", този мъж не ви ли прилича на Ивайло от отбора на Рибарите? Има голяма прилика, а и той е пилот, Цвети е била стюардеса. http://instagr.am/p/CaMT00MIZnk
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 24, 2022 15:31:33 GMT 2
Точно пилотът от игрите е гадже на Цвети. Тази за мен използва Виктор във формата, за да накара пилота да ревнува,защото те са били разделени по това време. Така поне пишеше.
Последният сезон за фермера беше пълен сбирщайн, а тази Теодора беше най-непоносима сред всичките неприятници. Само като я покажеха и превъртах напред. Не знам защо всеки 2ри кадър беше тя. Мисля че Иван и Андрей трябва да си намерят ново реалити. Фермата се изчерпа тотално и стана бая пошло. Изненадах се,че върви кастинг за 8 сезон.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 15:43:32 GMT 2
Фермата би имала потенциал, ако участниците бяха стойностни. Гледала съм само последните 3 сезона и сезон 5, който беше първият, който гледах, наистина си струваше. Имаше много интересни личности и направиха силен сезон, защото от всеки можеше да се научи нещо интересно. Тази година счупиха тъпомера. Поведението на Ивайло в "Игри на волята" беше отврат. Не мога да си представя, как бих го изтърпяла в живота, ако се налага да общувам с него.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 24, 2022 18:00:54 GMT 2
Aз Игрите не го гледaх , Ергенът дано го дават довечера.
|
|
|
Post by Marsia on Feb 24, 2022 18:53:02 GMT 2
Гледам и харесвам Фермата, макар че с последния сезон много се изложиха продуцентите. Видях и аз новината за Теодора и Пламен. Надявам се да са спекулации. Нея не я харесах в предаването. Този рев не е присъщ на психически стабилен човек. Отделно е лицемерно да си 'фея' пък после да се окажеш в основата на не един и два скандала и интриги. Пламен показа чудесно мъжко тяло, но ми се стори незрял и неориентиран като мъж, та не си го представям в стабилна връзка. Евентуално да е намерил точния човек в лицето на Теодора. И все пак в нейната визитка беше представено,че доста се е борила, за да се събере с майка си т.е. да емигрира в Америка, семейни ценности, най-святото, най-ценното ала бала и сега в един момент захвърля всичко заради Пацо. Странно ми е.
|
|
|
Post by gabolina91 on Feb 24, 2022 22:02:45 GMT 2
Ох, когато момичетата обясняват как са минали срещите, имам чувството че са на някакви опиати...😄 Толкова се превземат, че направо не знам. Най-вероятно екипа ги кара да доокрасяват, ама направо като ги слушам и ми става смешно. Иначе Марта много добре се държи също засега и им се получи разговора доста естествено.
|
|
|
Post by muffin on Feb 24, 2022 22:55:01 GMT 2
Това момиче Вики много ми харесва. Много е красива, нежна и срамежлива. Не знам защо не я показват по-често, но ми е най симпатична. Но няма да спечели 100% прекалено е млада за него. Видях в инстаграм профила ѝ че явно е 50% украинка и 50 българка. А Капитонова е мега нагла и всеки път като я показваха гледаше все едно е над другите. А пък тези Дениз и Габриелa даже няма и да коментрира, няма такова чудо като тея 2те.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 23:31:22 GMT 2
Не искам да обиждам и да съм груба, ама не мога да се стърпя.. Няма никакъв шанс АЕЦ-ката да е на 34. Просто не е възможно. Ще ме извинява, но ако ми кажат че е на 45, ще повярвам без да се замисля.
Има 3-4 красиви и нормални, с които може човек да върже разговор, но останалото е там за пълнеж и сеир. Марта и на мен ми прозвуча много непринудено и естествено в разговора им, но имах чувството че Ергенът чете от ауто кю някъде зад гърба й. Кой говори по този начин?! "Виж, лодките приличат на звезди. нямаш ли чувството че небето е безкрайно?" Не. Викторе, нямам чувството че небето е безкрайно 🙄
Онази с бенките живее с мисълта, че е фатално красива и секси. Ами не е
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 23:37:32 GMT 2
Коя е тая с бенките? Онази, която целува първата вечер ли? Изключително много ме издразни как нападна Благовеста след като беше насаме с Виктор дали е имало целувка. Супер злобно изказване направи и си личеше, че супер много се дразни, че не ѝ обръща внимание. От друга страна Благовеста ми е сладка. Дениз и онова чучело с наденици вместо джуки са покъртително тъпи и елементарни, да си ходят при чичковците-дядовци да им бъдат подлоги, не са за това предаване просто.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 25, 2022 0:45:45 GMT 2
Благовестa в сладка , но много ми селянее. Марта ми харевса най -много визуално.
|
|
|
Post by noclue on Feb 25, 2022 0:48:12 GMT 2
Ади, баш Ивайло си е за мен...ау колко неприятен беше.
Трябва да си призная, че Виктор ми е много симпатичен, не визуално, но се държи много умерено, обрано и учтиво и не изглежда като да е поза за пред камерите. Очевидно с някои от "дамите" не му е много приятно да общува - например като го налазиха двете гибя Дениз и Габриела. С наша Вика няма грам емоция помежду им, но тя не е там, за да се бори за сърцето му така или иначе. Непонятно ми е защо с повечето от момичетата въобще не общува, как се очаква да определи накрая коя ще получи роза. Интересно ми е да опознае Карина да кажем, с нея две думи не е разменил, а с други се виждат по 3-4 пъти вече. Людмила е крайно злобна, не спря да натрива изпросената им стерилна целувка. Благовеста може и наистина да е хлътнала по него, ама то какво няма, кой знае клиентелата й каква е по принцип. Ох, светът накъде отива, аз съм седнала да гледам кринджави реалитита...
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 25, 2022 2:20:14 GMT 2
Ади, баш Ивайло си е за мен...ау колко неприятен беше. Трябва да си призная, че Виктор ми е много симпатичен, не визуално, но се държи много умерено, обрано и учтиво и не изглежда като да е поза за пред камерите. Очевидно с някои от "дамите" не му е много приятно да общува - например като го налазиха двете гибя Дениз и Габриела. С наша Вика няма грам емоция помежду им, но тя не е там, за да се бори за сърцето му така или иначе. Непонятно ми е защо с повечето от момичетата въобще не общува, как се очаква да определи накрая коя ще получи роза. Интересно ми е да опознае Карина да кажем, с нея две думи не е разменил, а с други се виждат по 3-4 пъти вече. Людмила е крайно злобна, не спря да натрива изпросената им стерилна целувка. Благовеста може и наистина да е хлътнала по него, ама то какво няма, кой знае клиентелата й каква е по принцип. Ох, светът накъде отива, аз съм седнала да гледам кринджави реалитита... Предполагам, че не показват всичките му срещи - все пак епизодът е час и половина, а само джамбурето им вероятно продължава над 3 часа. Прочетох без да искам спойлер, че днес си тръгва Вероника и знаейки това забелязах, че в монтажа показаха как някое от момичетата я караше да ходи при него, а тя не искаше. Вероятно и в други случаи ще има подобни ключови сценки - това е идеята на предварително заснетите риалитита - да ги подреждат като сериал и ако нещо маловажно се случи в ден 2, но доведе до големи събития в ден 15 например, да се наблегне на това в началото. В този ред на мисли си мисля, че войната между Дениз и Александра няма да е само за сеира, а в даден момент Виктор ще се застъпи за Александра, която очевидно му е по-симпатична и ще разкара някоя от лагерчето на Дениз дори и да е общувал повече с нея. Излезе ми клипче в Тикток, че Ева се е оженила и изглежда сватбата е била през топли месеци, защото кадрите са от морето. Не ми се видя като да е в чужбина. По всяка вероятност тя или е била женена в предаването, или е била поне сгодена. Тъпичко.
|
|
|
Post by Marsia on Feb 25, 2022 9:22:46 GMT 2
Не знам, кой гримира и фризира кандидатките, но с вечерния стайлиг са оле майкоу. Капитонова без филтрите, които използва в инстаграм е съвсем различна. Не е грозна, но формата на лицето, носа, веждите нямат нищо общо. Деница с грим и без, изглежда с 10 години повече от обявените 34. На живо е по същия начин. Не вярвам да ми е набор. Дали не е спестила някоя годинка, както си е сменила работното място Бонбонова е симпатична, но доста куха. Марта се държа добре на срещата, но е толкова нагласено като кадри, реч и ситуации, че ме напушва на смях да ги гледам. Русото хахо ме забавлява искрено и започва да ми става симпатична. Не харесвам психоложката, Ева, Дениз и Габриела. Не знам от монтажа ли, от сценария ли, но много неестествени взаимоотношенията между тях и със самия Ерген. И какъв е този подбор, като с някои от кандидатките не е разменил и дума. Трябваше да го оставят да живее при тях, да имат отношения през цялото време на деня и тогава да започне да ги преценява. Така на никакъв ред някак.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 25, 2022 9:45:40 GMT 2
Откакто е започнало предаването в очите на Виктор чета само " Леле в какво се забърках, шит шит шит .. " Може в други държави да са свикнали с лицемерни усмивки и нагласено държание, но за нас е супер неестествено. Като отиде уж да размисли ергенът снощи си помислих, че искаше жокер как се казват момичетата, че не можа да им запомни имената
|
|
|
Post by deny on Feb 25, 2022 10:17:05 GMT 2
Този "ерген" ще се съсипе до края на предаването. Той вчера едва на второто изгонено момиче рони крокодилски сълзи, до края ще си пререже вените. Ясно е от самото начало, че иска да гради актьорска кариера, ама много изкуствено. Поне е ходил на курсове по дикция и може и да му се получи участието в някой сериал-боза Участничките няма какво да ги коментирам, вие сте казали всичко.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 10:42:45 GMT 2
Не михаресаха роклите на участничките. Последно съм гледала руския формат с Тимати, толкова по-модерно облечени, изглеждащи и държащи се на ниво жени. Тия наще като изпаднали "олд скул" абитуриентки нагласени. Поведението на Дениз не ме учудва, в първи епизод си се надушиха утайките. Мутреси нагли, арогантни, гнили. Леле, като се сетя последно каква разправия имахме с една такава, която щеше да ни отнесе на едно кръстовище, добре, че баща ми има дълги години стаж и бързи реакции, та не ни помля.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 10:46:18 GMT 2
Откакто е започнало предаването в очите на Виктор чета само " Леле в какво се забърках, шит шит шит .. " Може в други държави да са свикнали с лицемерни усмивки и нагласено държание, но за нас е супер неестествено. Като отиде уж да размисли ергенът снощи си помислих, че искаше жокер как се казват момичетата, че не можа да им запомни имената Хахаха, даааа, права си и аз така си мисля. Особенно снощи като отидоха Денис и мис джуки му беше адски неловко и не знаеше какво да си говори като цяло с тия кухите. Аз само като се сетя тая Денис, че е минала през Ицко 100те манекенки и ми идва да повърна, никога не бих взела такъв индивид, да не говорим, че със сигурност е минала и през още доста подобни легла. Благовеста не мисля, че е чак такъв парцал, четох, че дълги години е имала връзка с футболист.
Иначе Виктор е много възпитан, има супер секси излъчване, не е някой тъпанар и е доста галантен. Определено ми харесва как се държи с момичетата и е мил с всички, друг въпрос е какво му минава през главата докато гледа някой индивиди.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 25, 2022 10:48:41 GMT 2
Не знам само на мен ли ми е неудобно да го гледам това предаване. Всички сцени и моменти са ми толкова режисирани, нереални дори за представяне. Виктор наистина може да е мил и приятен мъж, гледайки стари постове с Хриси има доста красиви описания. Но тия поезия му пишат виждали го 2 пъти, треперят за да бъдат избрани,чакат да ги викне да си говорят. Някак си концепцията на предаването не ми е много ясна и правилна. Да, това е шоу, но все пак.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 25, 2022 11:05:23 GMT 2
Аз не намирам бенките за нещо грозно, когато не са в мащабни размери. Даже харесвам хора с малки бенки, които придават на човек чар и лека индивидуалност. Може би защото и аз имам няколко малки по лицето и хората около мен са ги изтъквали като чаровност.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 11:12:41 GMT 2
И аз като човек с бенки по лицето си ги обичам страшно много, защото са ми от малка и не си се представям без тях. Ако не са нищо притесняващо не виждам смисъл да се махат.
|
|