|
Post by Deleted on Nov 25, 2020 15:40:30 GMT 2
Днес дойде прословутото сет-че от Алито, за което ме инфлуенсна Адри. Ами не е Wow. Материята е тънка, моето е в морковен цвят и леко прозира. Ръкавите на горницата са ужасно дълги.
Не обвинявам Адри, питаха я от къде е, тя каза. Не вярвам да има партньорство с Али, че да се опита да ни инфлуенсне точно за това.
|
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Dec 10, 2020 21:55:23 GMT 2
Аз преди време по препоръка на Изабел си взел едно гелче на dr Tischa AC7, което е за пъпки и съм много доволна. Има микро изглички, които се усещат когато гелчето се разнася и за 2 дни пъпчицата изчезва. Аз нямам акне по принцип, освен в женския период. Тогава ми излизат по 2-3, понякога и повече, та ми влиза в употреба. Продават ги в Лили на нещо като блистерче и в Moiatakozmetika.com. Като цяло първо си го закупих от Лили (струваше май около 9 лв) и според мен е достатъчно количество човек да прецени дали работи за него, но понеже количеството не е голямо и бързо свърши си го поръчах от моята козметика, че дори беше на намаление тогава(платих около 25 лв, иначе редовната му цена май е някъде към 32 лв). Като цяло според мен си заслужава за цената. cdn.shopify.com/s/files/1/0020/5674/9167/files/Hooks_Korea_Ac7_Acne_cream_1024x1024.jpg?v=1547736029
|
|
|
Post by Deleted on Dec 10, 2020 22:22:02 GMT 2
В интерес на истината,която и рецепта на Деси Пеева да съм правила се е получило страхотно.Книгите мисля ,че не са чудо невиждано. Кърли Зю ме инфлуенсна да пробвам кефир и ми хареса,както и Антоанет Пепе със скир.
|
|
|
|
Post by Deleted on Dec 11, 2020 13:45:00 GMT 2
В интерес на истината,която и рецепта на Деси Пеева да съм правила се е получило страхотно.Книгите мисля ,че не са чудо невиждано. Кърли Зю ме инфлуенсна да пробвам кефир и ми хареса,както и Антоанет Пепе със скир. Не мога да не се пошегувам - вкл. и нейната специална рецепта за хубава кожа ли? 😋 Sent from my SM-G980F using Tapatalk Хм,това е рецепта,която умишлено пропуснах и смятам това да си остане така.Няма как да ме инфлуенсне да я пробвам.
|
|
|
Post by sunn on Dec 12, 2020 23:17:46 GMT 2
Аз също лесно се инфлуенсвам. На катрис молива за вежди, както и коректора liquid camouflage съм си купувала по препоръки на различни инфлуенсъри и съм много доволна. Напоследък ми излизат доста реклами на продукти на Жанвиер и доста им се чудя. 😂
|
|
|
Post by vrana on Dec 13, 2020 12:44:04 GMT 2
Не съм от най-лесните за инфлуенсване, за добро или лошо За сега най-се инфлуенсвам от Деси (dessytalks). Един път буквално спрях видеото и' и хукнах към Сефора да торся продукт за който говореше-една почистваща маска с цинк от серията на Сефора. Вече 4ти път си я купувам и ми е любимата маска евър. От последните и' видеа пък ме инфлуенсна да пробвам дезинфектантите на Зафлора. Още същия ден си поръчах 1 шише 500мл от amazon uk и със сигурност ще поръчвам пак като свърши. Бях пробвала няколко пъти и корена от репей за коса на Теа. Но спрях защото ми е много неудобно да варя, да си поливам или пръскам косата, а и наистина мирише на мокро куче. Цялата логистика не ми е удобна в ежедневието.
|
|
|
Post by booky on Dec 13, 2020 15:01:37 GMT 2
Не съм от най-лесните за инфлуенсване, за добро или лошо За сега най-се инфлуенсвам от Деси (dessytalks). Един път буквално спрях видеото и' и хукнах към Сефора да торся продукт за който говореше-една почистваща маска с цинк от серията на Сефора. Вече 4ти път си я купувам и ми е любимата маска евър. Би ли споделила как се казва? Аз бях слушала Златена Енчева да хвали маската на Doori под формата на шапка. Миналия месец я видях в лили, беше намалена и си я купих. Като четох инструкциите за употреба, видях, че има възможни странични ефекти, което не очаквах от маска за коса Дори малко се разколебах, но все пак я пробвах. Косата ми стана доста мека и плътна. Имаше и видим обем в корените. Не знам, дали ще се престраша да си я купя пак, понеже съм от хората, които четат всички странични ефекти на листовките на лекарствата Някак си не очаквах дрогериен продукт да има възможни такива и пишеше, че ако се появят, трябва да се консултираш с лекар. Знам, че на Полина не се гледа с много добро око тук. То... и аз не я следя. Но съм страшно доволна от нейната маска за коса Bloom by Polina Sofia от Brave New Hair. Шампоанът не ми допадна. Кремът за термозащита е приятен, но има леко лепкав финиш. Обаче маската.... божествена е. В момента ползвам трета опаковка от нея.
|
|
|
Post by okay on Dec 13, 2020 15:49:05 GMT 2
Не бих казала, че лесно се влияя, но се сещам за няколко попадения, които наши влогъри са препоръчвали. Това е и причината да гледам повече български- нещата са по-достъпни за мен, като човек, който не си пада много по онлайн пазаруването. 1. Палитрата с руж, хайлайтър и контурираща пудра на Makeup Revolution- от повече от 3 години я ползвам и когато свърши, веднага гледам да си я поръчам. Спомням си, че се инфлуенснах от Адриана, която вече за съжаление, не прави видеа.
2. Измиващият гел с абразивни частици на Himalaya пробвах по препоръка на Ивана преди сигурно 5 години. Ползвах го може би 1-2 години и бях доволна, но реших да го сменя, защото често в очите ми влизаха абразивните частици и беше ужасно.
3. Течният камуфлаж на Catrice също ползвам от години, защото всички го препоръчваха и все още продължават.по-течната му версия, за която научих от Тони, много трудно се измива от четките, затова само 2 опаковки съм използвала от нея.
4. Течните червила на Golden rose започнах да ползвам може би по препоръка но Ивана преди 4 години. От тогава това са единствените червила, които имам, дори не съм опитвала да ги сменя със серията, която излезе по-късно.
5. Измиващият гел и мицеларната вода на Bioderma Sensibio серията използвам вече година без да ги заменям, след като ги препоръча Мариета. Преди това използвах на Uriage, но бяха прекалено изсушаващи.
6. Маските за лице на 7th Heaven започнах на ползвам па препоръка на Ивана преди години. И до ден днешен продължавам, защото тъм много доволна.
Та какво казах в началото? Излиза, че всичките ми козметични продукти са по препоръка на инфлуенсъри. Разбира се, всичго е на достъпни цени. Няма сила, която да ме накара да дам 100 лева за маска за лице на glam glow, въпреки че съм сигурна, че е чудесна. Наскоро Тони я беше споменала и това ме накара да се замисля, макар че преди години например Валери я регламираше агретивно. На Тони съм значително по-склонна да вярвам, тъй като я чувствам по-близка до себе си. Само такъв човек има шанс да ми продаде нещо.
|
|
|
Post by vrana on Dec 14, 2020 10:32:24 GMT 2
Не съм от най-лесните за инфлуенсване, за добро или лошо За сега най-се инфлуенсвам от Деси (dessytalks). Един път буквално спрях видеото и' и хукнах към Сефора да торся продукт за който говореше-една почистваща маска с цинк от серията на Сефора. Вече 4ти път си я купувам и ми е любимата маска евър. Би ли споделила как се казва? Аз бях слушала Златена Енчева да хвали маската на Doori под формата на шапка. Миналия месец я видях в лили, беше намалена и си я купих. Като четох инструкциите за употреба, видях, че има възможни странични ефекти, което не очаквах от маска за коса Дори малко се разколебах, но все пак я пробвах. Косата ми стана доста мека и плътна. Имаше и видим обем в корените. Не знам, дали ще се престраша да си я купя пак, понеже съм от хората, които четат всички странични ефекти на листовките на лекарствата Някак си не очаквах дрогериен продукт да има възможни такива и пишеше, че ако се появят, трябва да се консултираш с лекар. Знам, че на Полина не се гледа с много добро око тук. То... и аз не я следя. Но съм страшно доволна от нейната маска за коса Bloom by Polina Sofia от Brave New Hair. Шампоанът не ми допадна. Кремът за термозащита е приятен, но има леко лепкав финиш. Обаче маската.... божествена е. В момента ползвам трета опаковка от нея. Маската е за лице и е на sephora collection, глинена с цинк. Ето линкче : www.sephora.fr/p/masque-boue-purifiant---masque-visage-nettoie-purifie-433342.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_search_&utm_term=&gclid=EAIaIQobChMIgdmBsIbN7QIVQvhRCh2zZwQIEAQYASABEgKufPD_BwEРядко ми се случва да хукна да търся даден продукт и да го купя само защото съм чула позитивно мнение. Винаги чета допълнително, търся мнения из интернет. Неприятно ми е да си дам парите за продукт и после да съм недоволна. Но Деси всеки път ми действа така. Някак си и' имам доверие, че мнението и' е искрено. Тя за мен си е инфлуенсър в истинския смисъл.
|
|
|
Post by lon on Dec 15, 2020 12:30:37 GMT 2
Някой да знае код за отстъпка от kocos.bg или asianbeauty? 😁
Изпратено от моят SM-A307FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by noclue on Dec 17, 2020 14:25:21 GMT 2
По принцип аз мога да се инфлуенсна само на тема козметика, много са ми слаби ангелите . Нашите родни звезди не ги следя редовно, че да ми повлияят, затова си следя чужди канали. Най-много покупки на декоративна козметика съм правила по препоръка на aliandreea и не е имало слабо. Но пък заради Кристина Ян се замислям дали да не си взема CCC cream на Lumene. Почти всички го хвалят, но Кристина ми го продаде . Някоя дама беше писала в предните страници за дрехите на Verychi (съжалявам, че не помня коя точно беше, може би Зай ). За тях разбрах от Пепе и от почти всяка тяхна колекцият си взимам по нещо, много съм доволна от качеството на дрехите и от изработката. Предвид материал, кройка, изработка техните връхни дрехи никак не са скъпи, сравнени с марки като Max Mara да речем и какво се предлага там. Иначе никак не са евтини, но предпочитам да си взема едно нещо от там, а не 5 от зара, които ще се захабят за един сезон. Имам и една блуза от първата колекция на Денина - сатенена в цвят горчица с десен на цветенца - и също ми е много любима .
|
|
|
Post by candygirl on Dec 18, 2020 11:57:16 GMT 2
Страхотни са продуктите на dr jart!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 18, 2020 17:54:46 GMT 2
Аз се инфлуенснах от Ивана за коледните орнаменти от глина и си направих и аз. Понеже не ми се търсеше и купуваше акрил само за този мини проект, използвах лак за нокти: prikachi.net/images/N44lT.jpg
|
|
|
Post by GGWP on Dec 18, 2020 21:43:02 GMT 2
Аз се инфлуенснах от Ивана за коледните орнаменти от глина и си направих и аз. Понеже не ми се търсеше и купуваше акрил само за този мини проект, използвах лак за нокти: prikachi.net/images/N44lT.jpgОлеле, страхотни са се получили!❤️ Снежинките със печат ли ги прави?
|
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2020 1:34:29 GMT 2
Благодаря, момичета! 🤗 Иначе снежинката е резец с бутало за сладки и фондан. В случая само натисках точно като печат, за да се отпечата, но да не се изреже отстрани. 🤭
|
|
|
Post by candygirl on Dec 21, 2020 0:34:15 GMT 2
Аз от Лили Ангелова се зарибих по молив за устни на Импала-страхотен цвят е.
|
|
|
Post by Ахинора on Dec 22, 2020 14:25:54 GMT 2
Аз от Лили Ангелова се зарибих по молив за устни на Импала-страхотен цвят е. Candy, кой е? Аз съм имала преди години от техните моливи и бяха с доста добро качество, не само предвид цената, а изобщо, бих им хвърлила по едно око и сега, хем бяха и супер трайни. По спомен нямаше тестери, поне аз където съм ги засичала, затова питам за конкретен номер, за да потърся суотчове из интернет или поне да знам какво да търся в кварталната парфюмерия.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2020 13:51:17 GMT 2
Като се замисля и аз съм се инфлуенсвала за доста неща. Започвам с няколко, за да не стане прекалено дълго. От Зори: - домашната маска за лице с мая и хума - харесва ми - имаше период, в който си я правех почти ежедневно. За моята кожа е доста изсушаваща на моменти, но избистря тена - домашния серум за мигли - чудесен ефект имаше - миглите определено станаха по-дълги и жилави, трябва пак да си го забъркам - домашната маска за коса - не ми хареса - не видях особено положително действие върху моята коса и някак твърде тежка ми дойде От Галя: - продуктите на Doori (по-скоро след положителни коментари в темата) - особено много ми харесва златната серия - още след първото използване косата ми стана много мека, много по-жилава и блестяща. Черната серия не ми допада особено макар, че това е шампоанът, който използвам за момента за редуване с безсулфатния. Любимецът ми е хидратиращото олио-серум от серията Platinum. - препаратите на Barwa - не мога да повярвам че точно от Галя ще се инфлуесна за препарати за почистване - тя по-скоро препоръча парфюм за дома, а точно в този момент си търсех такъв. Страхотни са и парфюмът, и препаратите... цените ми идват в повече обаче - олиото на Nuxe доста неща на Lumene (включително CC крема) харесвам и ползвам, но от преди изобщо да разбера за съществуването на Галя От Елица: - продуктите на Loving Tan - харесаха ми, но в последствие попаднах на малко по-бюджетни и по-достъпни автобронзанти и съм поръчвала само веднъж Обмислям да пробвам някоя от рецептите й, както и лаковете на Essie.
|
|
|
|
Post by mira on Jan 6, 2021 21:36:55 GMT 2
Включвам се за адвент календара с чайове, по които всички пощуряхме покрай Ивана. Купих 2 опаковки тази година: една за мен, една за подарък.
Сега пия моята. Идеята е чудесна, но всички чайове са ми адски блудкави, все едно пия вода. Пробвах да ги запарвам по-дълго време. Няма разлика. От години пия чайове, купувам навсякъде, където съм била в чужбина. Тези не бих купила пак.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Jan 7, 2021 17:22:05 GMT 2
Не бих казала, че съм се инфлуенснала от някой конкретен влогър/ блогър, даже напротив що се отнася до сайта AboutYou. Факт е, че направиха агресивна кампания, а аз си казах, че не съм луда да купувам боклуци от този сайт. Да не говорим, че уж нищо не ми трябваше. Миналата седмица имаха новогодишно намаление и remarketing-ът им беше толкова агресивен, че в един момент, не знам как, вече бях направила поръчка на едни обувки, които съм виждала по магазините за 160 лв примерно, а в сайта бяха 65. Казах си, че може да си откажа поръчката, затова и реших да е с наложен платеж. Днес пристигнаха, т.е. за 3 работни дни. Обувките са чудесни и им се радвам. Единствената ми забележка е, че в сайта не можах да намеря таблица с мерките на съответния размер и се наложи да проверявам в сайта на марката.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 13, 2021 18:30:08 GMT 2
Понеже е другата тема стана въпрос за продуктите на Здраве, то аз горещо мига да препоръчам локалния гел и мицеларната вода от серията Акне Стоп
|
|
|
Post by GGWP on Jan 13, 2021 19:00:16 GMT 2
Ползвах Акне Стоп като тийнейджърка по препоръка. Аз нямах някакво хронично акне, но бях със супер мазна кожа и често излизаха. Акне Стоп ги изсушаваше доста агресивно, но аз тогава това и исках, така че бях доволна. Сега бих имала едно наум.. четох в другата тема за козметичка препоръчваща флорална вода вместо мицеларна. Аз с мицеларната не се разбирам - винаги ми опъва кожата, каквато и марка да взема. Флорална ползвах преди - розова по-конкретно и в началото ми действаше добре, но после не знам от нея ли, но много започна да ми се изсушава кожата, чак да се лющи. Преустанових я и сега я ползвам примерно веднъж в месеца. За премахване на грим аз се придържам към double cleansing-a според корейската грижа за кожа и съм много доволна. Взех си няколко продукта по препоръка на една корейка, която следвам и нямам проблеми със запушени пори или изсушаване, както когато почиствам със западни марки. Нещо, което преди години моята козметичка ми беше казала относно акнето - че с натурални съставки много лесно може да се поддържа кожата, а не да се дават луди пари за скъпа козметика. Беше ми предписала няколко неща да взема от аптеката, да ги забъркам и то се получаваше като прахообразна смес, която се поставя върху участъка. Общо нещата ми струваха сигурно два лева. Другото, което правя пак по нейна препоръка е маската с хума и ексфолиация с козметични трици. Е, няма такъв кеф - изчиства ти лицето, прави ти тена сияен и кожата много мека. Това са моите трикчета, момичета, на мен поне ми действат безотказно е ефектът не може да се сравни с нито една маска за лице, която съм купила.
|
|
|
Post by lon on Jan 13, 2021 19:57:43 GMT 2
Двойното почистване и на мен ми стана фаворит,не се връщам вече към мицеларните води.Относно флоралните води ,моята фризьорка ми каза ,че розовата има изсушаващ ефект ..не знам до колко е вярно,не съм търсила информация.Аз редувам 3-4 води и нямам проблем,вземам си ги директно от производител и ми излизат много изгодно.
Изпратено от моят SM-A307FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by booky on Jan 13, 2021 23:48:06 GMT 2
Ползвах Акне Стоп като тийнейджърка по препоръка. Аз нямах някакво хронично акне, но бях със супер мазна кожа и често излизаха. Акне Стоп ги изсушаваше доста агресивно, но аз тогава това и исках, така че бях доволна. Сега бих имала едно наум.. четох в другата тема за козметичка препоръчваща флорална вода вместо мицеларна. Аз с мицеларната не се разбирам - винаги ми опъва кожата, каквато и марка да взема. Флорална ползвах преди - розова по-конкретно и в началото ми действаше добре, но после не знам от нея ли, но много започна да ми се изсушава кожата, чак да се лющи. Преустанових я и сега я ползвам примерно веднъж в месеца. За премахване на грим аз се придържам към double cleansing-a според корейската грижа за кожа и съм много доволна. Взех си няколко продукта по препоръка на една корейка, която следвам и нямам проблеми със запушени пори или изсушаване, както когато почиствам със западни марки. Нещо, което преди години моята козметичка ми беше казала относно акнето - че с натурални съставки много лесно може да се поддържа кожата, а не да се дават луди пари за скъпа козметика. Беше ми предписала няколко неща да взема от аптеката, да ги забъркам и то се получаваше като прахообразна смес, която се поставя върху участъка. Общо нещата ми струваха сигурно два лева. Другото, което правя пак по нейна препоръка е маската с хума и ексфолиация с козметични трици. Е, няма такъв кеф - изчиства ти лицето, прави ти тена сияен и кожата много мека. Това са моите трикчета, момичета, на мен поне ми действат безотказно е ефектът не може да се сравни с нито една маска за лице, която съм купила. Би ли споделила малко повече за маската с хума и тази смес. Как се приготвят и прилагат? Иначе повечето мицеларни води и при мен имат такъв ефект, но откакто пробвах тази на биодерма, се преродих
|
|
|
Post by diamond on Jan 14, 2021 10:56:35 GMT 2
Мцеларната вода на Здраве при мен изсушаваше кожата, а и имаше лютив ефект. И аз вече съм на двойно почивстване и съм много доволна. Може ли да споделите какъв маслен продукт използвате преди измивния гел? По темата с флоралните води. Поради агресивна реклама на водата от безсмъртниче я поръчах преди няколко месеца. С първата опаковка всичко беше чудесно - нямах проблеми, дори мога да кажа, че хидратираше добре, а с аромата бързо свикнах. Но с втория и третия флакон нещата не стоят по този начин - водата придоби много гаден мирис, почти нетърпим, който не изчезва след като е нанесена на лицето, а и остава неприятно усещане върху кожата ми. Използвам розова вода и съм доволна засега. И аз се замислих за лавандуловата вода на Ина, но след като прочетох коментарите ви, ще се въздържа на този етап. Използвам тяхната вода от дива коприва, но вместо да се бори с омазняването, тя го засилва. Някой използвал ли е продуктите на Сафф и Лаутус? Много ги хвалят, но ми идват малко скъпи, а и се чудя дали си заслужават.
|
|
|
Post by GGWP on Jan 14, 2021 11:21:23 GMT 2
diamond Аз използвам all clean balm на heimish и съм много доволна. booky сместа беше бебешка пудра, сяра на прах и третата съставка ще те излъжа каква беше, убягва ми името в момента, но някакъв сулфат май беше пак. Ще трябва да се разровя за рецептата, че опаковката ми остана в България. Иначе като се смесят съставките се прилага върху пъпката и стоиш така известно време. Аз си слагах преди сън, но то като е прах и много се ронеше, затова слагах и малко крем, да се "закрепи" един вид. Аз правя маска със зелена хума - тя е за мазна кожа. Принципно може да е само хумата с вода да се разбърка като каша, но аз по едно време почнах да добавям разни допълнителни съставки като жълтък, мед, малко сок от лимон (той изсушава, затова много малко), кокосово олио.. в интернет бях намерила рецепта с тези съставки и добре ми действа. Според типа кожа могат да се добавят примерно белтък, розова вода.. но те ще изсушават повече. Също така има отделни видове хума за всеки тип кожа, аз в Бг си взимах хума от Ремедиум и Елитис. Правя си маската след почистване и ексфолиация. Стоя около 7 минути, докато се втърди леко, но имай предвид че като стане много твърда почва да опъва и се измива по-трудно, затова да не я чакаш твърде дълго. И след това слагам хидратиращ крем. Добре е да се прави веднъж седмично, но при мен количеството става винаги повече и понякога я слагам и два пъти в седмицата. Съхранявам в бурканче в хладилник, но макс 4-5 дни, защото ако съдържа натуралните продукти, които споменах, започва да мирише, а и се втърдява по някое време. EDIT: Сега се сетих, ако търсите бързо решение за пъпки (защото с тази прахообразна смес не е толкова експедитивно, по-скоро е за дълготрайно прилагане), мога да препоръчам лепенките на COSRX - направо са магически. Аз ползвам тези в опаковката с червен стикер. Пробвала съм и тези с черния стикер, уж са още по-добри и могат да се слагат под фондьотен примерно, но от тях не останах толкова впечатлена. COSRX Acne Pimple Master Patch се казват. Също така преди време когато ми се налагаше да взимам хормонални таблетки много ми избиваше акне и тогава в аптеката ми бяха препоръчали Скинорен - също скорострелно изсушаваше пъпките. Него го ползвам само в крайни случаи, локално върху участъка.
|
|