|
Post by Раче Осмокраче on Jan 14, 2021 13:29:48 GMT 2
И аз съм изключително впечатлена от локалния гел на АкнеСтоп, но предполагам, че е доста изсушаващ. Други продукти от серията не съм пробвала, но и не мисля, че ще ми допадне толкова изсушаваща серия. Много съм доволна от серията с чаено дърво на The Body Shop - аз имам ексфолианта и нощната маска и много ми харесват.
|
|
|
Post by GGWP on Jan 14, 2021 14:21:47 GMT 2
От The Body Shop аз винаги се презареждам с нощния серум-олио с вит.Е Всъщност цялата серия с вит.Е им е много добра, но този серум им е просто 10 точки. Бях чела, че вит. Е помага при омазняваща се и склонна към акне кожа. Една приятелка ми беше казала, че никаква друга козметика не била ползвала като е имала акнеична кожа, само вит.Е и се е изчистила изцяло. Та, тогава и аз реших да пробвам и наистина действа чудесно.
|
|
|
Post by okay on Jan 14, 2021 16:35:01 GMT 2
Понеже сега About you ни облъчват за сметка на Fashion days, искам да попитам дали някой от вас знае със сигурност дали продуктите на Fashion days са оригинални? Преди близо 3 години си бях поръчала обувки на СК, които много си харесвах и носих, но у мен остана въпросът дали са оригинални? Бяха в кутия на Calvin Klein, но то това е най-лесното, за да се заблуди човек. Отделно правят огромни намаления. Чантите на Furla са на по-малко от половин цена, разни известни марки часовници излизат жълти стотинки, та много се съмнявам. За About You намам впечатления дали са оригинални, защото съм поръчала само едни обувки на марка, която не е особено известна, та не мисля, че точно на тях ще направят реплика, защото са на нормална цена. Въобще ако някоя от вас знае как функционират този вид сайтове, ще се развам да обясни, защото инфлуенсърите една дума не обелват, за да разсеят съмненията, само повтарят, че били 100 % оригинални. Сякаш мож еда са 76 % или 45 % оригинални.
|
|
|
Post by lon on Jan 17, 2021 11:22:29 GMT 2
Момичета ,препоръчайте ми хубав бюти блендер ,демек гъба 😁 Засега на zoya.bg най ми харесва ,на DM и Oriflame не струват.Дайте някой друг вариант Изпратено от моят SM-A307FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by smurfina on Jan 19, 2021 9:02:19 GMT 2
Здравейте, ето няклко от мен: Чайчетата от ДМ - Ивана, но преди 1 или 2 години Мицеларната вода на Биодерма (Sensibio -розовата) - преди доста години, но не помня от кой Корен от репей за коса - Тейче, но не бях редовна и не мога да кажа има ли ефект, но обмислям по-натам да го ползвам в маски с масла Супер храни - Ивана ме инфлуенсна да започна и сега доста често пазарувам от Зоя, хранителна мая доста често си купувам, но от друг магази
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Feb 17, 2021 8:31:06 GMT 2
Момичета, помня, че когато коментирахме cleanhome и многото препарати, които използва, доста от вас казаха, че си поръчват магически гъби от алиекспрес. И аз взимам оттам, но последния път дойдоха едни тънки и супер ронливи. Може ли да споделите линкове от кои сте доволни? Да не се ронят при първото тръкване.
|
|
|
Post by karmilla on Feb 18, 2021 15:35:59 GMT 2
Корен от репей за коса - Тейче, но не бях редовна и не мога да кажа има ли ефект, но обмислям по-натам да го ползвам в маски с масла Много обичам домашните маски за коса и за мен по-лесен вариант е маслото от репей. Иначе в най-първите си години на блогърството си Полина имаше една маска с горчица, която е против кососпад и за бърз растеж- много ми харесва, доволна съм и от години я прилагам, когато имам време. Препочъчва се да се прави курс от 4 седмици по време на смяна на сезоните зима/пролет, лято/есен - тоест на мен ми съвпада със сезонния косопад. Единственият и недостатък, че е по-ангажираща, изисква повече време за отделяне и човек трябва да десйтва по-бързо с второто мазане(с горчицата. Въпрреки неедостатъците определено има резултат и преди години така си заздравих много изорената коса
|
|
|
Post by Happiness_is_love on Feb 21, 2021 0:41:28 GMT 2
Момичета ,препоръчайте ми хубав бюти блендер ,демек гъба 😁 Засега на zoya.bg най ми харесва ,на DM и Oriflame не струват.Дайте някой друг вариант Изпратено от моят SM-A307FN с помощта на Tapatalk На Real Techniques гъбките са супер. Имат различни видове- заоблени, скосени. Има ги в дрогерии Лили.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 22, 2021 1:37:15 GMT 2
Оригиналният бюти блендър , в Сефора го има. Аз лично предпочитам четки, не се спогодих с него.
|
|
|
Post by mira on Apr 4, 2021 12:35:47 GMT 2
Минавам да си призная без бой, че се инфлуенснах за оризовата вода на Зорница 😃
Та, днес се поливах с нея. Леко съм отчаяна от липсата ми на обем и къдрицитв ми вече не са така стегнати, дано този ориз помогне 😉
Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2021 13:22:17 GMT 2
Минавам да си призная без бой, че се инфлуенснах за оризовата вода на Зорница 😃 Та, днес се поливах с нея. Леко съм отчаяна от липсата ми на обем и къдрицитв ми вече не са така стегнати, дано този ориз помогне 😉 Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk Мира, как приготвя Зорница въпросната оризова вода? Доколкото съм гледала други влогъри, тя трябва да ферментира първо.
|
|
|
Post by mira on Apr 4, 2021 20:48:10 GMT 2
jinnafee, видях в ИГ пост (клик тук: http://instagram.com/p/CMCQJfGARiC Признавам си, запалих се по темата, така че ще потърся още инфо. Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk
|
|
|
|
Post by sunny94 on Apr 24, 2021 15:14:16 GMT 2
От Галя се инфлуенснах за маските на Apivita. От един блог се бях инфлуенснала за дневния крем на Avia, дегримьора на Yves Rocher и едно олио за тяло на Nivea, което вече не се предлага. И от Зорница за безсулфатния шампоан на Balea.
От всички продукти съм доволна.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on May 10, 2021 14:40:15 GMT 2
Инфлуенснах се от всички дами, споделили мнение за книгата на Хей Даниела в другата тема и поръчах една за подарък
|
|
|
Post by mira on Jun 26, 2021 11:00:36 GMT 2
Да ви се похваля, че се инфлуенснах от Лора Травъл, която в едно видео за Пловдив показа на малката главна някакво място, на което се продавали пирожки от не знам си коя си година, т.е. бизнеса съществува от много години. И като бяхме в Пловдив наскоро, си взехме 😄 Калорично и пържено, но се изкефих! 😉
Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk
|
|
|
Post by magica on Jul 3, 2021 14:37:40 GMT 2
Инфлуенснах се от Тати и си купих на catrice true skin, търсех си бюджетен покривен фон дьо тен, предстои да го тествам!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lon on Jul 4, 2021 16:30:21 GMT 2
Чакаме отзиви. 😊 Какъв тип ти е кожата?
|
|
|
Post by magica on Jul 5, 2021 9:14:12 GMT 2
Чакаме отзиви. 😊 Какъв тип ти е кожата? Кожата ми е смесена - мазна Т зона и по-сухо чело. Вчера бях от обяд до вечерта с фон дьо тена, бих казала, че съм доста доволна. Супер покривен е, лесно се нанася (с гъбичка го нанасям аз), не е лъщял, не седи като маска и не беше мръднал. То не беше кой знае колко топло де, та не знам как ще се държи в жегите, предстои да разбера. Почистих си го после с двуфазния метод - маслен продукт (бюджетното олио на ДМ) и после измивен гел, сравнително лесно се свали ... Препоръчвм го и аз, определено!
|
|
|
Post by ☀ on Jul 5, 2021 12:23:53 GMT 2
Чакаме отзиви. 😊 Какъв тип ти е кожата? Кожата ми е смесена - мазна Т зона и по-сухо чело. Вчера бях от обяд до вечерта с фон дьо тена, бих казала, че съм доста доволна. Супер покривен е, лесно се нанася (с гъбичка го нанасям аз), не е лъщял, не седи като маска и не беше мръднал. То не беше кой знае колко топло де, та не знам как ще се държи в жегите, предстои да разбера. Почистих си го после с двуфазния метод - маслен продукт (бюджетното олио на ДМ) и после измивен гел, сравнително лесно се свали ... Препоръчвм го и аз, определено! И аз съм го планувала, макар да не ползвам фон дьо тен в момента и искам да попитам за цвета? Оксидира ли, защото съм много светла и не искам да има този неприятен ефект после ?
|
|
|
Post by magica on Jul 5, 2021 12:31:45 GMT 2
Кожата ми е смесена - мазна Т зона и по-сухо чело. Вчера бях от обяд до вечерта с фон дьо тена, бих казала, че съм доста доволна. Супер покривен е, лесно се нанася (с гъбичка го нанасям аз), не е лъщял, не седи като маска и не беше мръднал. То не беше кой знае колко топло де, та не знам как ще се държи в жегите, предстои да разбера. Почистих си го после с двуфазния метод - маслен продукт (бюджетното олио на ДМ) и после измивен гел, сравнително лесно се свали ... Препоръчвм го и аз, определено! И аз съм го планувала, макар да не ползвам фон дьо тен в момента и искам да попитам за цвета? Оксидира ли, защото съм много светла и не искам да има този неприятен ефект после ? При мен нямаше такъв ефект, също съм светла (имаш предвид да станеш оранжева нали?). Сега съм с тен, но лицето ми си е бяло, защото се пазих доста. Общо взето си взех по-тъмен, за да се изравня малко, че съм смешна 😄 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jul 5, 2021 13:09:00 GMT 2
Значи смело ще си търся най-светлия предлаган цвят, че и аз се пазя и си оставам бяла и лятото Да, за оранжевеещия ефект говоря, че много неприятно изненадва понякога. Благодаря !
|
|