|
Post by fif on Oct 1, 2021 10:18:40 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on Oct 1, 2021 10:30:43 GMT 2
Хахахаха Йокото била умна и красива 🤣 ЖДНБ. "Йокото" си е просто една много пресметлива печалбарка, която добре знае къде и как да се намести в "България... ❤️❤️❤️", където живеят тъпанарите, които я хейтят, на които показва средняци, но ѝ купуват и тениските със средните пръсти и супер креативната "авторска фраза" - "аз съм ваш'та леля". Тогава сме мега трогнати от съпорта и България не е толкоз лоша, щото в Белгия щеше, ама друг път. Също така предприемаческият ѝ дух се разгръща да шейдва n - брой пъти дебелаците, които ядат луканка и майонеза, но после да рекламира на същите тези шейкове за отслабване, които "без спорт и движение не могат да ви помогнат". Умнота неземна! За пробивна-пробивна е, нагла - със сигурност. Разликата е, че развива страничен бизнес и не е ревнала да се моли да ѝ пратят дамски превръзки, които да раздели по бройка с мъжа си (wait, what?!) От тази гледна точка е по-достойна от другите контент криейтъри (😂), като и фактът, че не отрича помощта на мъжа си, без да ръси тъпизми за женска енергия, дзен бъркане в носа за привличане на сексуалност и сорт ъф булшити. Импулсивна е, което ѝ е плюс, но аз винаги съм казвала, че най-много уважавам (от това, което е показала) как са възпитани децата ѝ. Гано, колкото и пари да е роклята-изглежда евтино, заради тебе. А да питаш по тоя махленски начин за цената, е още по-жалко. Втф.... ... ________! Тази изобщо вижда ли се на какво прилича?! Че те циганите имат повече акъл как да подбират неща. Беге имена, ама ДЖОЙ Тодорова. Оок!
|
|
|
Post by Vanillia on Oct 1, 2021 10:38:17 GMT 2
Btw и аз вече съм на мнение, че Капитова участва в Ергенът. Тя сама си е казвала, че използва риалити форматите, за да стане по-известна
|
|
|
Post by Foxy Two on Oct 1, 2021 10:39:21 GMT 2
Btw и аз вече съм на мнение, че Капитова участва в Ергенът. Тя сама си е казвала, че използва риалити форматите, за да стане по-известна Тези сторита за АкнеОут не бяха ли шернати и миналия ден? Асистентката да не е стъпала на криво?
|
|
|
Post by gorgeous on Oct 1, 2021 10:40:01 GMT 2
Стоя и гледам в недоумение сторитата на Елица. 10 сторита за това, че си имала молци в шкафа си?! Не вярвам, че тук има дама, на която това да не й се е случвало. Съвсем нормално е (тук си представям, че изскача Пепе и казва "В Дания не е нормално!"), изхвърляш продуктите, почистваш и толкова. Изкара го някакво невиждано събитие, което заслужава да се сподели... При положение, че на нея нищо не и се случва и няма интереси извън кухнята, явно е голямото събитие и трябва да го сподели в безброй сторита. Пълна скука.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 1, 2021 10:50:03 GMT 2
Btw и аз вече съм на мнение, че Капитова участва в Ергенът. Тя сама си е казвала, че използва риалити форматите, за да стане по-известна А дъртака, който я е наел за държанка? Знам,че се коментира,че чичака вече не е в картинката,ама направо ми се струва невероятно сега и в "Ергена" да се подвизава тази неприятна персона. Онзи мързелив гном е повече от достатъчен да развали и без това вероятно скапаното предаване.
|
|
|
Post by abc on Oct 1, 2021 10:50:32 GMT 2
От тази снимка ми смърди на нафталин, прилича на 60 годишна преподавателка по БЕЛ 😆
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Oct 1, 2021 10:56:01 GMT 2
От тази снимка ми смърди на нафталин, прилича на 60 годишна преподавателка по БЕЛ 😆 Сигурно взима идеи от майка си за аутфити.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 1, 2021 10:58:16 GMT 2
Честит нов месец и нова тема, пожелавам много слънчеви и красиви есенни дни! 🍁
Тейче сакън да не ѝ открадне някой грозният мъж, да е вечно до гъза му. Голяма дтама как щели да бъдат разделени и всичко това за 5 дена.. 🤦🏻♀️
Мама Сиса не е казила още видео може и вече да е в болница.
Пепка много се губи в последно време, да видим накрая какво ще измисли.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Oct 1, 2021 10:59:05 GMT 2
Леле, вие представяте ли си Гането да ви е колежка и всяка сутрин да тръпнете в очакване за поредния контейнерджийски тоалет? 😁😁😁😁 И цял ден да слушате пискане и прехласване по разни блаундове с потресаващо качество? 😅
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Oct 1, 2021 11:05:56 GMT 2
Кой ще каже на Гането тия две плитки колко нелепо и’ стоят. От едно време ги прави, просто е пълна карикатура
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Oct 1, 2021 11:13:31 GMT 2
То тея плитки само подчертават всичките й недостатъци.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 1, 2021 11:34:54 GMT 2
За проблемите в живота...
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 1, 2021 11:37:15 GMT 2
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 1, 2021 11:41:14 GMT 2
Честита нова тема! ♥ Ами Гането на мен ми прилича на типична пенсионерка, а това сако имам чувството, че ще се разпадне върху нея. Всеки ден - с него. УЖАС. Не знам защо, но по думите ви си представих как Капитонка участва в ергена и Тейчето започва да ревнува от нея и се заформя нов скандал
|
|
|
|
Post by mariak on Oct 1, 2021 12:01:33 GMT 2
Гането пак се е навлякла все едно навън е 0 градуса! Хора толкова ли е студено? На летището съм на път за Бг и изобщо не съм подготвена за ботуши, Гане!!! Интересно ми е мама Цици като роди дали ще смогне с видИата и моцането и Ния, с нетърпение чакам да разбера! 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by plam on Oct 1, 2021 12:14:24 GMT 2
За проблемите в живота... И пак с тия филтри....🥴
|
|
|
Post by klaudia on Oct 1, 2021 12:36:11 GMT 2
Хладно е, но за ботуши определено не. В момента съм на терасата по тениска, но пък и аз не съм зиморничава като Гана. Тя си е доста странна. Лятото с кашмирени пуловери, сега с ботуши. Това сако не го свали, имам чувството, че с него спи. Плитките ѝ са ужасни, защото те стоят хубаво на гъста коса, не на 3 косъма.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 1, 2021 12:44:37 GMT 2
Не съм гледала Наум, обаче имам близка, на която се наложи да се разделят по работа с мъжа ѝ за около 10 дни. Е хора тя залиня направо. Спря да се храни, гримира и занемари всичко. Беше като болна. Ако не ми беше споделила защо е така щях да си помисля, че е за лекар. До ден днешен не мога да го разбера, особено като свободолюбив човек. Ако сме здрави и имаме представа кога пак ще се съберем бих си спретнала и женски вечери дори. Въпрос на зависимост от партньора е това според мен и на Тейче поведението май не е много здравословно. Един вид без теб съм нищо и никой...Ама това как храни яко егото на Спилбърг...
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Oct 1, 2021 12:51:07 GMT 2
Честита ни нова темичка! 🤗 Наумчето гледах - кое било супер-дупер екзотичното място … Турция 😁 Такава кисела кифла като него аз не бих изтърпяла и минута, да не му бере гайлето Тейка. 😁 И с това преиграване колко му липсвали, ще кажаш, че от 5 години е на заточение там и няма ни телефон, ни интернет. Не казвам, че не му липсват, но да го повтаря във всяко изречение… сякаш беше четка към Тейка, тя вероятно си е изяла опашката от ревност за тия 10-ет дена. 😜 Радостина се изказва за българските имена и патриотизма 🤣 ми що тогава не си кръсти канала Радка Тодорова, бе душо? 😁 Аман от тая дива селянка, дето само се чуди с какво да се заяде. Елица, която е кинта и 20 с кой акъл се накипри в тая патешка одежда. 🙄 Много ми харесва тя на външен вид, както и тялото ѝ, въпреки че е нисичка, има женствени форми. Обаче понякога се облича ужасно зле. А ако наистина е дала няколко хилки за тая булана, още по-зле. Гледам снимки от някакви награди - общо взето, който не е отишъл на събието, той не е взел някакъв приз. 😃 Катето Евро станала инфлуенсър на година. 😂 А Надя Сивкова се нагиздила по сатена пижама 😬 Язък ѝ за претенциите, а толкова да няма усет какво да си подбере според фигурата 🥴 Денина и тя изглежда, че е хванала на сляпо някоя изостанала рокля за бременни. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Post by theaxe on Oct 1, 2021 12:55:33 GMT 2
Попаднах на този уж травел профил в Инстаграм www.instagram.com/lostaholics/?hl=bgПърво си викам добре изглежда фийда им, ама те ще на****т на снимките си, а на всяка снимка виждам този г*з. И не знам колко са травел, защото май не споделят супер много инфо, а само се отбелязват къде са били. Дотук дестинациите са Гъция, Турция, Румъния, България. Скука и поза. Пишат само на английски. Едит: Майкооу, Надя Сивкова как може да се е облякла така Тази сатенена материя (или каквато е точно) изобщо не е подходяща за пълнички дами. Не искам да съм груба, но се вижда как кракът е релефен, т.е. прозира и целулитът. И аз имам, ама гледам да си го прикривам.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Oct 1, 2021 12:58:01 GMT 2
Деница Стоянова (momaroundtheworld), аз я харесвам нея и другата май беше fabmama, тя е спечелила в категорията за майки.
|
|
|
Post by alexa07 on Oct 1, 2021 12:58:18 GMT 2
За проблемите в живота... И пак с тия филтри....🥴 А тази звезда коя е?
|
|
|
Post by alexa07 on Oct 1, 2021 13:02:55 GMT 2
Гледам снимки от някакви награди - общо взето, който не е отишъл на събието, той не е взел някакъв приз. 😃 Катето Евро станала инфлуенсър на година. 😂 А Надя Сивкова се нагиздила по сатена пижама 😬 Язък ѝ за претенциите, а толкова да няма усет какво да си подбере според фигурата 🥴 Денина и тя изглежда, че е хванала на сляпо някоя изостанала рокля за бременни. Sent from my iPhone using Tapatalk А, нИдей така. Радостната нямала нито една номинация, но се била забавлявала много на събитието 😅
|
|
|
Post by nicole on Oct 1, 2021 13:05:44 GMT 2
И аз снощи изгледах и Тейчеви и Петканови и директно искам да споделя какво ми направи впечатление: Относно Наум, абе само на мен ли ми боде очите като му видя козята брадичка, която прави лицето му да изглежда като един триъгълник.. нищо секси не намирам в лицето му, честно..Преди години, когато поддържаше дълга коса и нямаше брада, беше доста по-симпатичен в моите очи поне. За справка ето така: cache1.24chasa.bg/Images/cache/648/Image_6784648_128_0.jpgcache1.24chasa.bg/Images/cache/325/Image_7237325_308_0.jpgИ сега за Петканови - гледайки пътуването им до Турция зимата и датите, първото за което се сетих беше скандалът, който се разрази между тях точно след Коледа, когато се коментираше въпросния апартамент. Пуснах си това видео и там обясняваха как са мислили да се разделят, имали са спорове, Дани не бил присъствал на Коледните снимки с малкия. И сега аз като един истински Тома Неверни се чудя, дали са ни преметнали яко миналата година зимата, защото сега от новия влог за ринопластиката, не изглеждаха да има проблеми в Рая (въпреки че още тогава се говореше че това си е един страхотен ПР ход).
|
|
|
Post by zahir on Oct 1, 2021 13:08:46 GMT 2
Гледам видеото на Наум. Значи, да синтезираме:
Събуждане, има нужда от кафе. Мрън, мрън. Има кафе, гадно е, хотелско, с вкус на оцет. Мрън мрън. На плажа е. Ама ги нямало момичетата. Мрън мрън. Искал някакъв приятел да му докара колата от България (?!?).Не можело. Мрън, мрън. Трафика в Турция бил ОТВРАТИТЕЛЕН. Мрън мрън. В хотела е. Гледа Теа. Ама странно било да си гледаш дома по телевизора. Снимки имали вечерта. Ама бил отвикнал и му трябва време да свикне. Мрън, мрън. В лифт е. Уникални гледки. Страх го било от високо и не му било комфортно. И не бил свикнал да прави разходки сам и да е сам като цяло. Мрън мрън. Прибира се готованчо от снимките, часът бил 2.30ч. И сутринта бил пак на снимки в 9ч. Пак мрън мрън..
Аз ли нещо не съм в ред ама за посредствен актьор като него, да води предаване е голям шанс. Защо вместо да се радва, той омрънка света? Толкова ли нямаше друг да се справи с това непосилно бреме каквото е за Наум-чо всякакво извършване на действие, различно от неговите хобита?
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 1, 2021 13:14:39 GMT 2
Под последния рийлс на Попова има мнение на една потребителка, която си е взела балсама и измивната пяна на Руми само заради Антоанет и твърди, че по-безполезнени продукти за сваляне на грим никога не е използвала. Отговорът на Попова е: "Не си доволна от балсама? Пяната е много лека, тя е за почистване на лицето, за нея РАЗБИРАМ?!?!?!" и след това е написала, че балсамът бил много силен и я пита как го използва. Не разбирам нищо, Попова рекламира измивен продукт (пяна) и когато и' кажат, че мнението е негативно, тя реагира: "Тя е за почистване на лицето, за нея разбирам..." WTF?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 1, 2021 13:20:05 GMT 2
Надя Сивкова наистина изглежда ужасно на тези награди. Иначе макар да ми е силно антипатична има много красиво лице и тялото й не е хич лошо, просто облича дрехи които не са подходящи. Дано друг път сложи някоя женствена феерична рокля с изрязани рамене или деколте и някаква по- различна прическа и ще си подчертае хубостта
|
|