|
Post by Marsia on Oct 1, 2021 18:18:33 GMT 2
Добре де, как може някой,който е учил и завършил история, да пише по този начин?! Не мога да си го обясня...
|
|
|
Post by mariak on Oct 1, 2021 18:49:28 GMT 2
Тейче не е била сигурна дали е “з” или “с” и е решила да пльосне и двете, все едното ще е вярно! 😂🤦🏼♀️
|
|
|
Post by emma on Oct 1, 2021 18:56:04 GMT 2
Дано Пепе не следва Нанси, че ако види сините очи на Йоан, не филтри, ами направо цветни лещи ще им раздаде на децата. Влогът на Ели от Париж беше наслада за очите визуално, но пък някак постен. Не ме заинтригува с нищо, не беше и особено полезна, спомена места за хранене в описанието на видеото, но нищо повече. В това отношение darostinta е много по-полезна, винаги разказва в блога и в инстаграм интересни истории около ресторантите, които са посетили, успява да събуди интереса на аудиторията. Честит рожден ден, Вал! Здраве, вдъхновение и много сбъднати мечти ти пожелавам!
|
|
|
Post by smurfina on Oct 1, 2021 19:04:30 GMT 2
Вал - честит рожден ден! Жива и здрава, щастлива и много поводи за мусака Теа - нямам думи. ЕнтелЕгентно момиче и тАва е. Това с фибата за 250лв Гергана ли е пак? Влога на Елица - ок беше, но далеч не беше кой знае какво. Ако продължи с този тип видеа получава ънфолоу от мен (така де, спирам да ги гледам, аз не съм абонирана за никой в ютуб).
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Oct 1, 2021 19:08:30 GMT 2
Охх, Тейка… 😂 чак жал ми става за нея колко ли мъмрене отнася от Наумче за брионетка, безсшумно и подобни?! 😬😄 На всеки се случва да сгреши някоя дума, запетайка… обаче при нея си е редовно и то са супер елементарни и фрапантни грешки. За който и които пък да не отваряме дума, много ѝ е тегаво да ги налучка. Тя на няколко пъти споменава, че майка им казва за нея и сестра ѝ, че са един мозък, разделен на две. Не съм сигурна дали осъзнава, че това не е комплимент 😂, даже напротив. Все се сещам как беше изпипосала един чат между нея и сестра ѝ - Теа ѝ праща снимка на две сурикатчета, които се възпроизвеждат и казва, че това били те двете. 🙄😂
|
|
|
Post by notacliche on Oct 1, 2021 19:17:39 GMT 2
теЯ, ти си уникално просто пЪрче!!!😂😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Oct 1, 2021 19:22:21 GMT 2
Тук дори не говорим за някакви сложни думи, а за такива, които се използват всеки ден в ежедневието.... Има едни такива хора, които са доста нискоинтелигентни, обаче го знаят и много внимателно си правят сметката, че е по-добре да си мълчат. Имах такива колеги, които реално трудно можеш да разбереш точно колко не са в час. Но си мълчат и не си показват простотията. Сестра й се подвизаваше като журналист във в. "24 часа" ако не бъркам, но беше преди време. Телешопова и Попова оглавяват челното първо място за най-неграмотна инфлуцка.
|
|
|
Post by klaudia on Oct 1, 2021 19:37:57 GMT 2
Гана нито споменава бебето, нито е ходила да го види, което е странно. Оправданието ѝ е ситуацията с ковид.
|
|
|
Post by jane16 on Oct 1, 2021 19:44:12 GMT 2
Валерито по принцип никога не вечеря, така ли? Т.е. Има едно основно хранене през деня ли? + Закуска. Днес не е обядвала и решили да вечерят. А Мартинчо дали и той е така? ПС Поливчик пак е в Мърфи да ѝ направят малко букла, че с Дайсъва нали не стана.
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 1, 2021 19:51:24 GMT 2
Абе нещо ми е странно, Попова пак с видео, където си чисти грим колекцията и прави Giveaway. Добре, показва бронзанти, които не са и' допаднали и отиват за подарък за някого, но си личи как ги е пробвала, както и с още няколко вида продукти. Дали си прави труда поне да ги дезинфектира със спрей? Сестра ми работи в дрогерия, в която задължително с продажба на продукт се предлага и безплатно мини-спрейче с дезинфекцираща течност, и задължително им е описано при отваряне на продукта, да го напръскат и да изчакат малко преди употреба. Не го казвам, за да се заяждам, но знаете в какво положение сме и ми е малко странно как така подарява неща, които вече е отваряла и пробвала, не на близките си и хората около себе си, а на някой напълно непознат. И аз имам такива продукти, но ако има нещо, винаги отива за близка приятелка, която си е дала съгласието и винаги е изчистено и дезинфекцирано. Странно ми е просто..
|
|
|
Post by mira on Oct 1, 2021 19:52:51 GMT 2
Предварително се извинявам, че все така нямам ударено и на мобилния. Проверих всички възможни клавиши.. 😶
Като стана въпрос за хора с много идеи/таланти, днес попаднах на сторита на Милита за медитацията. Накрая всичко завърши с това, че тя предлага безплатна онлайн книга "Въведение в медитацията".
Много сбъркано ми звучи. Ако имам интерес в тази сфера, ще черпя информация от йога, признати гурута и т.н., а не Милита. Която свързвам само с много обяснителни и безкрайни сторита. И фотографията и присетите, които в интерес на истината не бяха лоши.
Не ми е сериозно някой да е вещ по 101 въпроса. Не го и очаквам от хората.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 1, 2021 20:21:23 GMT 2
Много безСшумно работи, тъкмо като за топ брИюнетки. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Имаше една песен, която е точно подходяща за случая "Тъпа овца.Била си и оставаш си така". Бива ли човек с висше образование и претендиращ ,че е интелигентен , образован да пише толкова неграмотно .Язък за висшето образование , което има.Мен лично ме е срам от такива хора , които за многознаещи, но всъщност главите им са празни , кухи и сивото им вещество липсва.Толкова елементарни думи и да се грешат.Срам и позор. П.С Аз не съм най-образованата, не пиша от най-грамотното, но поне се старая , а не като Тейка и подобни като нея. И между другото на руски е "бесшумно" .Може да е искала и на руски са го пише.Макар, че едва ли ще знае руски.
|
|
|
Post by kalimera on Oct 1, 2021 20:23:27 GMT 2
Честит рожден ден, vall! Здраве, любов и прекрасен живот ти пожелавам! Относно Петканови за мен това са ужасно фалшиви🤥 и безскруполни хора.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 1, 2021 20:34:04 GMT 2
Добре де, как може някой,който е учил и завършил история, да пише по този начин?! Не мога да си го обясня... Нали сестра й е ходила на изпити вместо нея 😆
|
|
|
Post by flyme on Oct 1, 2021 21:07:37 GMT 2
Гледах безумно ръпото интервю на Теа в предаването на Мира Добрева. Е добре де, не можа ли да си прибере гнусната гъба и веро от мивката…Язък им на “скъпия имот”
|
|
|
Post by jane16 on Oct 1, 2021 21:18:53 GMT 2
Каквото и да са направили Петканови, и този път “счупиха” интернета и направиха тренд. Вече чак и филтър с лепенка има в инстаграм, много хора се изказаха за тях вчера. Писаха се статуси, и при Цитиридката ги споменаха. Абе, хитри са. Поредната провокация от тях, но така се прави, ако искаш внимание на малък пазар като БГ. Задръжките и клишетата ще те държат на средното ниво, а те определено се целят по-нависоко.
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 1, 2021 21:34:39 GMT 2
Предварително се извинявам, че все така нямам ударено и на мобилния. Проверих всички възможни клавиши.. 😶 ... При мен "ѝ" излиза при продължително натискате на "и". Да не е спам - на мен ми допада реакцията на Петканови. Постигнаха си целта да се говори за тях.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 1, 2021 21:40:28 GMT 2
Каквото и да са направили Петканови, и този път “счупиха” интернета и направиха тренд. Вече чак и филтър с лепенка има в инстаграм, много хора се изказаха за тях вчера. Писаха се статуси, и при Цитиридката ги споменаха. Абе, хитри са. Поредната провокация от тях, но така се прави, ако искаш внимание на малък пазар като БГ. Задръжките и клишетата ще те държат на средното ниво, а те определено се целят по-нависоко. Хитри са и това е единственият комплимент, който може да им се остави, ако въобще може да се смята за такъв. Ощв малко ще надминат кардашиянките по простотия. Това е всичко друго, но не и целене на високо. Това е целене в дъното за пари, които могат да изкарат и без да се излагат. Достойнство нула, даже под нулата. А тъпотията им отива към минус 100 направо. Ами, това ми е мнението за такива евтинДЖОС трикове.
|
|
|
Post by Libelle on Oct 1, 2021 21:49:11 GMT 2
Добро утро и честита нова тема. Очакваме този Октомври книга от Пепе, бебе от Сиса, мекици от Валката, есенни тоалети и броенето на дните до Коледа. Теа и Наум за толкова години никакво доверие не са изградили между тях. Това, че "много си липсват", за мен, е изпълнено с много недоверие. Абсолютно никакво доверие, Наум беше споделил стори, в което Теа му пише, че пак е сънувала лош сън с него и му е сърдита, щом му е сърдита явно съня е бил с някоя мацка. Според мен Теа много ревнува Наум и не може да се примири, че сега той е в Турция с кой знае колко девойки участнички в Ергена. Предния ден Джаклин Хил сподели сабсолютно същата история: сънувала гаджето си с друга и му е била сърдита... Телешопови да не са се вдъхновили от там като се видя каква реакция имаше на сторито на Хил
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 1, 2021 21:49:13 GMT 2
Благодаря за темата! Ще гледам Йокото и Галя, после ще се включа.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by jane16 on Oct 1, 2021 21:54:55 GMT 2
Да, да, имах предвид, че се стремят “нависоко” в чисто финансов план. Не им стигат пратки и рекламки, целят се в сензацията винаги. Искат повече кинти. Скандалът продава в БГ, а и навсякъде.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 1, 2021 22:02:08 GMT 2
Сори, просто мн толерантно ми прозвуча и реших да си изкажа мнението и то сдържано 😂
|
|
|
Post by Deleted on Oct 1, 2021 22:32:06 GMT 2
Валерито по принцип никога не вечеря, така ли? Т.е. Има едно основно хранене през деня ли? + Закуска. Днес не е обядвала и решили да вечерят. А Мартинчо дали и той е така? ПС Поливчик пак е в Мърфи да ѝ направят малко букла, че с Дайсъва нали не стана. Вечеря само като е на аванта, иначе попринцип не. "Днес нямах време за обяд, затова решихме да вечеряме"...не мога да разбера и Мартин ли е на този режим и защо всъщност не вечерят? Не им се готви, пестят пари или Валката така се поддържа слаба или и трите. Отделно на сторитата днес отблизо забелязах веждите ѝ, не са ли твърде тъмни и като запетайки, преди сякаш не бяха така. Много се гримира, товари си лицето ужасно много и после защо има проблемна кожа, еми няма как с тия тонове грим да ти се оправи лицето.
|
|
|
Post by sunn on Oct 1, 2021 23:07:04 GMT 2
Валерито е казвала, че не вечерят, защото не са чак толкова гладни, а по-скоро “мезят”, докато гледат нещо вечер. 😂 Напълно нормално, доста хора не вечерят, но при нея прави впечатление, защото с Мартин си делят една пържола и един домат, а когато са на почивка правят избор дали да ядат или да пият коктейли. 🤔 Не, че им правя сметка на парите, ама са ми малко странни в това отношение.
|
|
|
Post by wonderwoman on Oct 1, 2021 23:27:07 GMT 2
Теа в едно интервю за На кафе и май в някое видео спомена, че си е ревнивка, а и е скорпион, та ревността си я яде отвътре с 200. Как се е съгласила Наум да е сред толкова змийчета, не знам. 🤪
Много са ми зле всички, които качват сторита с лепенките за нос. Stop making stupid people famous! 🤦♀️🤦♀️
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Oct 1, 2021 23:31:53 GMT 2
Олеле, Полина-предприемача-майка-шефка, ако чуе как Попова й произнася името в новото си видео сигурно ще й се прииска да направи някой руски ритуал за спокойствие. Попова го произнася все едно казва град София.🤣
П.п Грамотна съм, повече от ТеЯ, ама наистина не мога да намеря и с ударение на телефона, ще ме извинявате, по-лесно ми е да използвам "й".😘
|
|
|
Post by okay on Oct 1, 2021 23:51:31 GMT 2
Дори няма да удостоя с коментар обичайните заподозрени и безмерната им простотия. Но съм дошла да похваля Мики за видеото ѝ със съвети за сватбата. Много полезна и искрена за хора, които не са планирали все още в детайли сватбата си. Голямо браво. За мен лично много голяма част от сватбените ритуали и обичаи са голямо и безсмислено изхвърляне на пари в коша. Аз подобно нещо не бих понесла, но до голяма степен сватбите се планират главно съгласно това какво ще очакват гостите.
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 2, 2021 0:54:16 GMT 2
Хващам се на бас за 100лв., че Валката не вечеря, тъй като е осъзнала, че ако пести от вечери вместо от закуски, ще спести повече парички за ново пътешествие до инстаграмъбъл местенце, за да си прави красиви снимчици за перфектното инстаграмче. Сърце.
|
|
|
Post by The Judge on Oct 2, 2021 1:55:25 GMT 2
"Ѝ" се получава, когато се натисне "и" и клавиша се задържи (на тел) и contr+x мисля за клавиатурата. Полина София си е полина СОфия. Харесвала града, бла, бла, та реално се е кръстила на ТУКА. Честно казано аз ако имам бебе наблизо, няма да ида да го гледам на живо.
|
|
|
Post by tiberia on Oct 2, 2021 7:31:21 GMT 2
Според мен трябва да се съберат скрийншотове на Теа с грешки и да се качат в страницата в Инстаграм.😃
|
|