|
Post by edelweiss on Oct 19, 2021 12:28:57 GMT 2
От доста време не съм се включвала, обаче тая кухата крачкомерка ме изкара извън релси. Как може след 2 години пандемия да има толкова прости, малоумни и неадекватни същества, които при наличието на две от най-показателните симптоми за ковид да тръгнат да обикалят магазините? По дяволите, племенника ми, който е на 7 год може наизуст да ти каже симптомите на ковид, защото му е писнало да ги слуша по новините. На тая IQ-то и е колкото на шимпанзе. И хич не ми дреме колко съм груба. Ще ми обяснява тя какво ще прави една жена, която има дете и работи на процент, дали щяла да има пари за пср и за лекарства. Еми мухло, аз до оня ден бях студентка, работеща на 6 часа, и всеки път, ама всеки път, когато ходя на гости на родителите ми или на тези на приятеля ми, давах по 100лв за пср. Това, куха лейко, се нарича самосъзнание, адекватност и отговорност за здравето на околните.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 12:32:12 GMT 2
Най-вероятно бижуто на Гана изобщо не е истинско. С толкова много фалшификати навсякъде, хич не е трудно да се сдобие човек с чанта, дреха, обувка, бижу, часовник. Това момиче е с психическо заболяване и изобщо не й се връзвайте на глупостите, които дрънка. Знам, че звуча крайно, но това е моето мнение. Няма нито скъпи дрехи, нито скъпи аксесоари, нито апартамент.
|
|
|
Post by candygirl on Oct 19, 2021 12:32:32 GMT 2
Aз доста неша хсресвам на Картие , но не и товa.😀
|
|
|
Post by hriems on Oct 19, 2021 12:36:47 GMT 2
Ох не им ли свиди на хората да си дават парите за толкова скучни бижута, само защото е Картие..
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 19, 2021 12:37:41 GMT 2
Ох това с картиетата е толкова смешно, че чак ми се плаче. Има няколко страници в иг, които продават такива имитации на картие, особено на пироните, че ако ги поставиш оригинал и менте едно до друго няма да познаеш кое какво е. И това на цената от 20лв. Тая кого заблуждава не знам. Ако качите и публикация с откраднатите сторита ще се смея много. Гана е пълен цирк.
На Пепе последното аутфитче е адски грозно. Не разбирам кой нормален ще облече панталон 3 номера по-голям с прилепнали ботуши? Все едно гледам клошар, който е облякъл каквото намери в контейнера.
|
|
|
Post by mamainfluc on Oct 19, 2021 12:42:12 GMT 2
Да не си помислим, че е менте ни показва касова бележка. Пише адреса на Картие в София, както и сумата. Не знам дали се чете добре , след като кача сторито, което така или иначе е размазано, но това е най-доброто хващате от рийлса. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 12:42:49 GMT 2
Най-вероятно бижуто на Гана изобщо не е истинско. С толкова много фалшификати навсякъде, хич не е трудно да се сдобие човек с чанта, дреха, обувка, бижу, часовник. Това момиче е с психическо заболяване и изобщо не й се връзвайте на глупостите, които дрънка. Знам, че звуча крайно, но това е моето мнение. Няма нито скъпи дрехи, нито скъпи аксесоари, нито апартамент. Истинско е. На видеото се вижда касов бон, с името на фирмата, която е официален представител на Картие за България + сертификат със сериен номер, на който се вижда отдолу адресът на обекта, който е на ул. Съборна в София. Истинско си е колието, просто ви казах - сестра й явно има мъж с кеш и всичко марково, което виждаме върху Гана е вече добре износено от сестра й, съответно препратно към Гането. Е, с изключение на колието, защото на него си пише, че е закупено на 17 Окт.
|
|
|
Post by pchelica on Oct 19, 2021 12:44:38 GMT 2
Ми пази си касовата бележка момичето, иначе как ще го върне после 😀 Кво стана с гривната-пирон? Видяхме я веднъж и после мистериозно изчезна 🤭
Гуци, идейка: взимай модерни коли под наем и лъжи, че са твои 😉 Може и на някой младеж да платиш някой лев, дa го играе твое гадже... #инвестиции
|
|
|
Post by veereto on Oct 19, 2021 12:53:46 GMT 2
Колко ли трябва да ти е празен живота, че едно синджирче да ти го осмисля. Тъжна работа.
|
|
|
Post by pchelica on Oct 19, 2021 13:00:07 GMT 2
Сега постнала, че и е пристигнала пратката на бутилка алкохол... Нали не пиеше, ве, кукундрел дупнишки?
|
|
|
Post by The Judge on Oct 19, 2021 13:00:55 GMT 2
Важно е са вийи цината, манияк! Класа, класа. Да отвори папката с касовите бележки и да направи "касови бележки тур". Егати простите селянки! Под постовете 3 изречения няма смислени и без агонизиращ правопис,ма Картието! Бижуто е толкова рандъм, че жалко за балъците, дали 3 к. Ма нали е важно са вий Картието и цината, манияк! 🤣
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 19, 2021 13:01:25 GMT 2
Фактът, че това ивченце е споделило в стори и е признало грешката си (ама коя грешка - че излиза с ковид или че го споделя в стори?!) изобщо не я извинява. Безотговорно е. В някои страни дори подсъдно. Емпирина добре си изигра картите - всичко утихна за ден-два. Имаше "крив ден", после се помазни на колежки, изпоблокира всички видели шуробаджанащината и замете под килима случката.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 13:04:55 GMT 2
Да оставиш касовата бележка в кутията на бижу, предназначено за подарък, е чиста селяния... И то на сестра си, която все пак ти познава стандарта, не е нужно да го демонстрираш толкова in your face... Ужас.
Поне Гергана най-накрая има нещо, което не е менте.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 13:06:15 GMT 2
Ми пази си касовата бележка момичето, иначе как ще го върне после 😀 Кво стана с гривната-пирон? Видяхме я веднъж и после мистериозно изчезна 🤭 Гуци, идейка: взимай модерни коли под наем и лъжи, че са твои 😉 Може и на някой младеж да платиш някой лев, дa го играе твое гадже... #инвестиции Само може да си мечтае, че ще може да го върне. Картие не са балами. Имам приятелка, на която мъжа й подари бижу на Картие, което й беше голямо. Още на следващия ден отиде в Картие на Съборна да го замени с друг размер (не друг модел или да го върне - да го замени за друг размер). Дали не се обадиха на човека, който го е купил, да потвърдят с него, че въпросната дама е същата, на която го е подарил и че знае, че ще бъде заменено. Така, че Гана може само да се нада, че ако го е платила веднъж, някой ще й върне парите.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 19, 2021 13:27:39 GMT 2
Вие представяте ли си 'домът' на Гана всъщност да е 'закупен' от сеста й и нейния мъж като инвестиция и да го дават под наем на приятелката на Гана и да живеят заедно Ако спрем да я коментираме сигурно лошо ще й стане. На пепе ансамбълчето е грозно, но предполагам, че така опитва да прикрие последното отслабване покрай болестта.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 14:02:24 GMT 2
Не знам колко е картие. Имам същото, верижката е различна от мед. стомана, най-вероятно е китайско. В Сваровски също имат подобни модели. Тя няма пари за хотел/стационар за две котета, камо ли това…
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 14:04:36 GMT 2
Пепе изглежда като изсулена циганка в този костюм и с тези големи боти. Сигурно е адски неприятно да отслабнеш до степен, че всичко ти стои като на закачалка. Вместо да се мотка из моловете с децата, може да ги изведе в парка да подишат чист въздух и да си обогатят дробовете с кислород след тоя ковид.
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 19, 2021 14:06:20 GMT 2
На Пепе дори обувките ѝ изглеждат големи.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 19, 2021 14:16:44 GMT 2
Ей, лъжливото овчарче споделя, че все още не може да си позволи диаманти, а се фръцкаше с гривничка с диамантЧЕ Голяма хитруша излезна тя. Споделя всичко на стори, което изчезва, а в профила остават снимки, бижута и проследими неща не се виждат. Схеми да искаш. Защо това висящо нещо от чантата й ми прилича на етикет? Дрехите са зле подбрани, но предполагам са част от рекламата.
|
|
|
Post by veereto on Oct 19, 2021 14:21:43 GMT 2
Може ли някой от неблокираните да пита Гергана къде е пирона. Интересно ми е каква тъпотия ще измисли.
|
|
|
Post by notacliche on Oct 19, 2021 15:18:44 GMT 2
Гергуца,ако някога има отношения с някой мъж. (което ме съмнява) Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kalimera on Oct 19, 2021 15:46:23 GMT 2
Само като видя в нечий коментар името Гана или Гучи и преминавам на следващият.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 19, 2021 15:56:34 GMT 2
Само като видя в нечий коментар името Гана или Гучи и преминавам на следващият. И аз така, сори за коментиращите я, нищо лично. Но и все повече си мисля, че тя пише тук и подава някакви сламки, само и само да се коментира и да има трафик. Просто друго ядче не мога да си обясня този интерес към явно не добре психически човек.
|
|
|
Post by veereto on Oct 19, 2021 16:16:25 GMT 2
Само като видя в нечий коментар името Гана или Гучи и преминавам на следващият. Всеки си има по някой инфлуенсър, за който не му е интерсно да чете за едни е Гергана, мама Сиси, а за други Пепе. а на Гергана трудно ще и въртим трафик като е блокирала половината тук. Тя разчита на индийчетата.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 16:42:34 GMT 2
Само като видя в нечий коментар името Гана или Гучи и преминавам на следващият. Всеки си има по някой инфлуенсър, за който не му е интерсно да чете за едни е Гергана, мама Сиси, а за други Пепе. а на Гергана трудно ще и въртим трафик като е блокирала половината тук. Тя разчита на индийчетата. Аз съм от хората, които мама Сиси грам не ги влече. Ама наистина, толкова да ми е безинтересна, че няма накъде. Ама никога няма да правя наклон на темата и да определям за кого ще се говори. Теа Минкова ми е също толкова безинтересна. И например тотално не разбирам защо толкова ги вълнува някои хора това дали косата й е мазна или не, но не си правя труда да оставя коментар, в който изказвам недоумението си. Коментирали сме го и преди - някой пише нещо, от което е впечатлен, ако има и други, които се включват в дискусията, очевидно интерес има и е безмислено да се пускат язвителни коментари от типа "толкова ли няма други инфлуенсъри, за които да се говори". Форумът е свободен за всички регистрирали се да изразяват мнение все пак.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 19, 2021 16:57:47 GMT 2
Даниела се е върнала с лайфовете. Този път е по-скромно само около 2 часа😅. Щяла да се занимава с маникюр и педикюр. Отваря нов салон. Интересно ми е дали чете/пише още тук😊
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 17:02:02 GMT 2
На мен това ми изглежда като малко портмоне, което е част от чантата, а не на етикет. Имам и аз една чанта с подобен малък клъч, който излиза от чантата и се показва. Аутфита й обаче е кошмарен. София и Сиена са много сладки на кадрите от днес, но Чехляка и Пепон се конкурират, кой изглежда по-трагикомично...
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 19, 2021 17:03:31 GMT 2
Поизпуснах ви момичета, че вчера одъртях с още ена година и празнувах, та ме нямаше. Исках да ви почепря виртуално за мое здраве, ама нещо стана и не можах да вляза в сайта пък и бях два дни на ЛЪКШЪРИ СПА, и който не си помни паролите, така е. Та, черпя ви сега. По същество- Слакиша е много придвидима, как така бързо реши, че ще прави друга тема в канала, само с едно допитване в инстраграм/на което аз гласувах с НЕ/. Обяви официално, че нова рубрика ще има. Разбира се това ще е паранормално и езотерика-ние се сещаме Миме и без да ни го загатваш. Не знам защо го реши. Дано каналът не залитне само в тая посока, че хич не ми се гледа това. Явно отново копира, виждайки, че това се гледа. Схемата със заготовките ми се вижда затормозяваща. Аз обичам прясно приготвена храна, на момента. Като цяло имаше някои идеи, които ми допаднаха, но не е нещо ново и нечувано, та чак да казва Мимето"да се учите от нас". И пак на стори се показва като мокра мишка в главата, все едно е била навън да си изпрати пратките, дъжда я навалял и тя влиза в къщата и решава да се заснеме в този си вид. Полина ме втрещи със стила си-една дълга пола и блуза в бозави цветове,раздърпано, грозно. Зорница подготвя съвсместно видео с дерматоложка, това ще е интересно. Ивана пак с нейните гивауей. Това с ядките и филмите ме втрещи, тя рекламира разнородно, то е какво ли не вече-парфюми, дрехи, козметика, ядки, бебшки стоки, пълна гама. Да си похваля пак Ралица-отново се свързах с нея, отново ми отговори супер бързо, много любезно, със съвети за издаването, записа ми войс клипове, обясни ми някои неща, беше много мила, приятна и ми вдъхна кураж. Милена сега отварям, гледам.... ми и тя пак гивауей, пак платени постове, реклами, обвързани с децата. Оффф, не ме кефи това. Отивам да ви чета, че към изпуснала крачкомери, чудесии и пикантерии.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 17:05:17 GMT 2
Да похваля Пепе , писах и Лс в инстаграм за марката на ботите, защото се влюбих. Отговори ми веднага и много любезно.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 19, 2021 17:07:49 GMT 2
Розовата Йоана и тя с нов канал. Щял да бъде информативен. Дори и в чужбина го нямало като идея още, представи си. Била си създала методика на търсене на информация и някакви такива глупости, ще кажеш, че докторатура е правила... Та сега пита за име на канала. Аз предлагам "ораторски университет".🙆♀️🙈
|
|