|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 17:07:58 GMT 2
Честита да си Каролин! Бъди здрава и много обичана! Интересно ще ми е да видя видеото на Зорница с дерматоложката.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 19, 2021 17:12:41 GMT 2
Даниела се е върнала с лайфовете. Този път е по-скромно само около 2 часа😅. Щяла да се занимава с маникюр и педикюр. Отваря нов салон. Интересно ми е дали чете/пише още тук😊 И аз я гледам, но ми се стори някак...тъжна. Освен това, постоянното натякване, че е на 31?! За Бога.. Ще затварят заведението, в което 16 години са работели "При Миро", вече не се вълнува толкова от грим, от това, което чух. Аз я харесвам, но някак е оставила обстоятелствата да я завладеят. Сега, ако Галя не е със сертификат, как ще иде до молчето?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 17:16:50 GMT 2
Повярвайте ми, за молА ще се ваксинират маса народ, който без молА не може!
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 19, 2021 17:18:29 GMT 2
Да похваля Пепе , писах и Лс в инстаграм за марката на ботите, защото се влюбих. Отговори ми веднага и много любезно. Ами според мен трябва да пуснеш тото. /това в кръга на шегата, защото по принцип тези божества не отговарят току-така/🙃
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Oct 19, 2021 17:23:48 GMT 2
Гането 100% е казала на сестра си да й купи най-евтината дрънкулка от магазина, та затова ни показва това скучно герданче. 😄
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 17:25:20 GMT 2
Определено ми направи впечатление , не че не им е работата да навират марките и да рекламират всичсчко, което носят - с две думи да ни инфуенснат 🤣
|
|
|
Post by offthegrid on Oct 19, 2021 17:58:00 GMT 2
Не знам дали коментирахте, но сега видях сторитата на всезнайката Полина и се втрещих в какво се е спретнала.. Или "аутфитчиТу" както тя казва. Ефирна солей пола на точки и ватирана спортна блуза в бебешко розово.. Всичко това с дамска чанта и черни, груби боти. Еми не мога да повярвам, че някой би излязал така.. prikachi.net/image/FWrpXКато прочетох описанието не знам как си представих готин аутфит и реших, че може да не е толкова зле предвид че говорим за Полинчик. Пак изглежда все едно са я евакуирали и е навлякла каквото хване.
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 19, 2021 18:07:00 GMT 2
Коя е Даниела?
Ралица май ще се завърне с видео. Аз харесвам нейният канал
Мама Сиси в Инстаграм се радва на новина за нов сезон на сапунката си.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 19, 2021 18:12:27 GMT 2
Евелин какви грозни дрехи си е взела..... Много ми е интересно къде ги носят?? Всичко да е "по модата"..... Сако и шапка с козирка, абее.... много копира Хейли Бийбър, но е толкова далеч от нея.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Oct 19, 2021 18:13:50 GMT 2
Да похваля Пепе , писах и Лс в инстаграм за марката на ботите, защото се влюбих. Отговори ми веднага и много любезно. Отговорила ти е, защото ги рекламираше преди време. Опитай да я попиташ за нещо неспонсорирано. 😜
|
|
|
Post by ggl on Oct 19, 2021 18:25:46 GMT 2
Да не си помислим, че е менте ни показва касова бележка. Пише адреса на Картие в София, както и сумата. Не знам дали се чете добре , след като кача сторито, което така или иначе е размазано, но това е най-доброто хващате от рийлса. Sent from my iPhone using Tapatalk Тя е майсторка на фотошопа нищо чудно да е барнала касовата бележка… А в AliExpress често продават бижута 1:1 с оригиналните кутийки, сертификати и торбички дори към тях…
|
|
|
Post by ggl on Oct 19, 2021 18:30:31 GMT 2
И само на мен ли ми се вижда, че лелея Ви Yokko е напълняла на последното стори в цял ръст с едни тъмносиви дънки
|
|
|
Post by ggl on Oct 19, 2021 18:35:33 GMT 2
А какво става с Капитонова не е толкова активна със сторитата си
|
|
|
Post by veereto on Oct 19, 2021 18:38:58 GMT 2
Да не си помислим, че е менте ни показва касова бележка. Пише адреса на Картие в София, както и сумата. Не знам дали се чете добре , след като кача сторито, което така или иначе е размазано, но това е най-доброто хващате от рийлса. Sent from my iPhone using Tapatalk Тя е майсторка на фотошопа нищо чудно да е барнала касовата бележка… А в AliExpress често продават бижута 1:1 с оригиналните кутийки, сертификати и торбички дори към тях… Дори и бижуто да е истинско е жалко да си размяташ касовата бележка, за да се налага да доказваш лукшъри лайфстайл. Не съм видяла в инстаграм касови бележки от жените, които наистина имат възможности.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Oct 19, 2021 18:51:36 GMT 2
От турски произход ли са тези двечките? Имам спомен,че са учили в Кърджали,следователно..
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 19:02:49 GMT 2
Направо Пепе сигурно ѝ олекна, че го изкара скоро и няма да ѝ се налага да си слага ваксина, че ще вземе да ѝ развали вегетарианският-еко-био начин на живот и нямаше да може да ходи на брънчове. Тейчеви и те ще са ми интересни как ще хойкат по хотелчета и спа като май вече минаха 6 месеца откакто боледуваха и сега ще трябва да се ваксинират (ако още не са). Галчето май и те отдавна го минаха. Като цяла всички ще режат вени за новите мерки, само на Гана няма да ѝ пука, тя така или иначе ходи само на шутинг дейс със съквартирантката и до Лидл.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 19:07:34 GMT 2
Един малък съвет за Гергана. Заеми се с готварския си профил, не толкова с модата и лъкжърито, защото не ти се отдава и нямаш финансите за това. Оправи си малко зъбите, намали лудия поглед и може да станеш симпатична. Не давай акъл за неща, от които не разбираш като инвестиции, защото е смешно. Понякога откровено се притеснявам за психичното състояние на инфлуенсърите. 😌
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 19, 2021 19:09:49 GMT 2
Честита да си Каролин! Бъди здрава и много обичана! Интересно ще ми е да видя видеото на Зорница с дерматоложката. Благодаря ти! И на мен ще ми е интересно, видях на стори, явно скоро ще го качи. Сега разбирам,че обсъжданото момиче е Ивченцето91. Аз я имах за интелигентно и умно, мило момиче, макар, че понякога в конкретни постове се изказва доста категорично, смело, рязко и многознайно, но имах добро впечатление от нея . До тук. Как може да имаш симптоми, температура, макар еднократна и невисока, както тя сама е написала и да влезеш в магазин да си купиш вафла за да разбереш имаш ли обоняние. Много безхаберни хора има и ежедневно се прави, то и затова е такова положението. Но да го качиш на стори е вече друго ниво. Какво е това парадиране, каква е тая история с ковида, обясненията на сторита, оправданията. Много ниска топка,много. Има неща, на които мястото им не е в сторита, но нали лайкове трябва да има, и нали трябва да се правим на интересни, да се обясняваме. Кому е нужно да го качваш на стори, това за мен е пълна излагация. Изобщо не очаквах такова нещо от нея. За пореден път се убеждавам, че работата е много сериозна и много изтървана. Какво кара тези момичета да сътворяват подобни тъпотии, не разбирам. Щяла да пробва обонянието си с вафла, тцтцтц. Започва оправдателна тирада с достъп до лични лекари, че всеки втори обикалял със симптоми. Грешката не е в нея, едва ли не, но не се защитавала и оправзавала, да бе, да. Така го завърта, че да се изкара права и да се защити, доста глупаво от нейна страна. Момичетата,които искат да са популярни и изпъкват с такива простотии, ще си носят последиците сега. Какво е тръгнала да се защитава,сгафила е и точка. Това е положението. Аз не оправдавам подобно поведение, няма как. Това е несериозно. Като имаш макар и минимални и симпотими си седиш дОма и вземаш мерки, а не обикаляш магазините. Ситуацията и без това е шантава и сложна. Името на Теа на сестра й е не с турски, а с гръцки произход. Каза го в едно видео. За мен е интересно име.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 19:27:07 GMT 2
carolinebingley, жива и здрава да си, щастлива мусаджийка с хубави дебели мусаки и много съскащи коментари!
|
|
|
Post by kalea on Oct 19, 2021 19:29:49 GMT 2
Повярвайте ми, за молА ще се ваксинират маса народ, който без молА не може! Дано си права, Ади! Обаче имаме вътрешна епидемия от фалшиви сертификати. Най-много ме тревожи, че на останалите развити държави ще им бъдем крайно съмнителни - защото ще отбележим много пробиви във ваксиналната защита (на ужким ваксинираните) и нашата популация ще се отличи. Тогава може да се превърнем в изолиран остров, но това е краен вариант. По-възможно е да минем през своеобразна чистка с цената на много невинни също. :-( Точно заради сертификатите и очертаващите се опашки мисля да се въздържа от посещения където и да е. Жалко, защото се бях настроила за театър наскоро, но пиесите няма да избягат. Честит рожден ден на патерици на Каролина! Наздраве и за много години! 🤗🎂
|
|
|
Post by okay on Oct 19, 2021 19:30:07 GMT 2
Викам си туй Ивченце с ковида ще да е некоя тъпа тийейджърка. Кога гледам - оно дърта магарица! Тия хора съвест нямат ли, бе?
|
|
|
Post by Vanillia on Oct 19, 2021 19:32:15 GMT 2
Леля ви Коца избухва по темата с ваксините. Просто няма какво да кажа, леко съм побесняла
|
|
|
Post by kalea on Oct 19, 2021 19:33:11 GMT 2
Викам си туй Ивченце с ковида ще да е некоя тъпа тийейджърка. Кога гледам - оно дърта магарица! Тия хора съвест нямат ли, бе? Нямат. Миналата година скъсах приятелство с една девойка по същата причина. Тя е на 30 сега. Дойде ми в повече вечното мрънкане, че не може да си практикува професията (развлекателния бизнес, не е персонал в заведение), пък умирали само стари и болни и "да били умирали". Отвратително. Да си го изкарваш на невинни е егати дъното.
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 19, 2021 19:34:44 GMT 2
Зорница е на лайф, не очаквах,че ще е колаборация с Ла Рош. Но ще гледам с интерес. Много е различна така на камера Зори.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Oct 19, 2021 19:35:22 GMT 2
Тейкови бяха писали, че са имали час за ваксинация, но са се разболяли междувременно. Та предполагам те ще се ваксинират така или иначе, ако вече не са.
|
|
|
Post by kalea on Oct 19, 2021 19:35:37 GMT 2
Леля ви Коца избухва по темата с ваксините. Просто няма какво да кажа, леко съм побесняла Малиии, защо я отворих тая, защо защо защо!!! Много ми се пише, но имам работа, а и бих я ударила някъде другаде за тея глупости.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 19:35:56 GMT 2
kalea, аз от началото на пандемията (13.03.2020) за България, не съм ходила никъде. Седнах 3 пъти на заведение (1 ресторант и 2 бара) и това е. В Мола съм ходила до Ikea и Jysk. Ходя единствено до магазин за хранителни стоки и аптека. Всичко си поръчвам онлайн - дрехи, обувки, козметика. Дори си създадохме навик с ММ да излизаме на пазар 1 път в седмицата, а не пред 2 дни.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 19:40:59 GMT 2
Хубаво е, че настанаха тези времена- много лесно се филтрират хората, разбера ли, че са антиваксъри… и съм дотам.
Иначе аз не съм си ограничила дейностите в случаите, когато се чувствам добре и нямам предполагаем симптом.
|
|
|
Post by kalea on Oct 19, 2021 19:42:04 GMT 2
kalea, аз от началото на пандемията (13.03.2020) за България, не съм ходила никъде. Седнах 3 пъти на заведение (1 ресторант и 2 бара) и това е. В Мола съм ходила до Ikea и Jysk. Ходя единствено до магазин за хранителни стоки и аптека. Всичко си поръчвам онлайн - дрехи, обувки, козметика. Дори си създадохме навик с ММ да излизаме на пазар 1 път в седмицата, а не пред 2 дни. Разбирам те. Аз съм хоум офис от същата дата. Живея с пижама. 😂 Най-голямата ми "жертва" е че спрях тренировките на закрито. Единични случаи оттогава насам. Зимата ще си вдигна чукалата някъде на маааалко по-топло, надявам се, за да мога да тичам навън. Който иска, да идва към морето на вятър без сняг. 😃
|
|
|