|
Post by Vanillia on Oct 19, 2021 20:10:37 GMT 2
Леля ви Коца избухва по темата с ваксините. Просто няма какво да кажа, леко съм побесняла Малиии, защо я отворих тая, защо защо защо!!! Много ми се пише, но имам работа, а и бих я ударила някъде другаде за тея глупости. Аз просто я от следвах Не ми се четат тъпотии.
|
|
|
Post by sunn on Oct 19, 2021 20:11:33 GMT 2
И аз Ивченцето съм я засичала в кораба майка, то бива простотия, ама чак толкова не бива. 🤦🏻♀️ Човек, когато е болен си стои у тях или чака да излезе резултата от теста някъде изолирано от други хора, а не да сее зараза навред. Изумена съм просто.
|
|
|
Post by fif on Oct 19, 2021 20:19:01 GMT 2
Ох, много ме напрягат с тези ваксини, изобщо не искам да ги чета. Аз се ваксинирах и ми е мирна главата, те колкото искат да се жалват и да се чувстват ограничени…
За Гана… Аз залагам, че нейната любима систър й е пратила старата си непотребна чанта, а тая дрънкулка само за снимка, после ще й я върне. Ама толкова е смешно с тези касови бележки, всъщност не е смешно, а жалко и тъжно! Нейната сис не я мислене, мъжът й явно я осигурява, все пак скоро се похвали, че е захвърлила старото Ауди за ново БМВ. А Гана да спре да качва снимка на бебето, защото е малоумно да качиш снимка с огромна емотикона на лицето.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 20:24:46 GMT 2
Моля ви, някой да каже на Гергана да не качва сторита как Алфа се опитва да чука ръката й. Тази жена може ли да стане по-гнусна от това?
|
|
|
Post by Qyiana on Oct 19, 2021 20:53:56 GMT 2
Моля ви, някой да каже на Гергана да не качва сторита как Алфа се опитва да чука ръката й. Тази жена може ли да стане по-гнусна от това? ХАХХАХАХАХА, ЩЕ ПАДНА 😂😂Това момиче може ли да е по-неадекватно, гнус гнус гнуууус🤢 Съдържанието, което бълва всеки ден, е потресаващо. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 19, 2021 21:05:53 GMT 2
С толкова смесени чувства съм.. Ядосах се много под последния пост в профила, има толкова несериозни хора, че колкото и да им се обясни нещо - те си знаят тяхното. Не се притеснявайте, "антиваксърските инфлуенсъри" ще си правят тестове като луди и това ще е, още повече като казаха, че ще бъдат безплатни Не знам какво толкова ги притеснява. За конспирации - и аз съм чувала, и то неведнъж. Гана - ами нямам думи. Толкова иска да се докаже на нас, а не на някой друг, че е решена да си снима и касовите бележки вече Подкрепям идеята да си направи "бележка tour", че да видим всичките и' касови такива. Гано, на никой не му пука, картите ти са на масата и всеки знае, че оправия нямаш.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 21:06:25 GMT 2
hahahahhahahahahahahahahahaha
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 19, 2021 21:22:25 GMT 2
Ваксините не са задължителни никъде по света, нека да не се правим на много знаещи. Всичко е по желание и преценка на човека. Ако някой си има платформа и проповядва едното или другото ми е гадно. Нито за едните, нито за другите съм. Взела съм си решението и без инфлуенс по темата, мдам и още съм жива. Така че това е тема която не бива да се натрапва нито тук, нито никъде.🤟
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 21:28:34 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 21:39:56 GMT 2
Не мога да изчета всичко, толкова неграмотно е писала, че се напрягам и не искам да чета до края
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 19, 2021 21:41:08 GMT 2
Много неграмотно и наистина без никакви доводи. Добре си я затапила. Интересно дали ще има блок,хаххаххаха.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 19, 2021 21:44:46 GMT 2
На мен ми е интересно кога в България ще направят тестовете безплатни, както навсякъде по света. Но това явно е тема табу, както и всички тези пари за тестове които са се дали досега къде са отишли...
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 21:51:34 GMT 2
Браво, много добре си я затапила! Най-дразнещото нещо при такива прости и неграмотни хора (особенно инфлуенсърите), че като не им изнася нещо или видят, че губят спора и веднага ти пожелават да бъдеш здрав... Да бе почти ти повярвах, че ми го пожелаваш като мислено ме храниш.
|
|
|
Post by sunn on Oct 19, 2021 21:58:12 GMT 2
Божеее, ДНК-то щяло да ѝ се промени.. Абе, да вземе да си инжектира малко мозък вместо това, че очите ме заболяха, докато ѝ прочета неграмотните писания.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 21:58:17 GMT 2
В такава ситуация един глупавичък човек с желание да се развие би почерпил от твоя опит, би искал да му обясниш нещо, което не разбира, все пак твоите знания са нива над на всички нас тук. И въпреки това простият човек избира да си остане в своята посредственост, защото за него друго не съществува. Тъжно
|
|
|
Post by 🌸 on Oct 19, 2021 21:58:56 GMT 2
Сега гледах сторитата на Петканова за win my bet. Ами изгуби си индивидуалността. В профил ми прилича на Лидия и Преслава! Сори, но се чудя дали да не я отследвам. Болно ми стана, че се обезличи, а я харесвах!
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 22:00:57 GMT 2
Дъщеря ѝ щяла да ражда вика... Не е ли приоритет момичето да е живо и здраво като за начало, а? Щото вече в черната статистика влизат и деца. И фактът, че 89% от гласувалите са казали, че не искат да си ваксинират децата, ме кара тотално да се отказвам от каквито и да е оптимистични мисли за БГ, честно. Нищо лично, момичета. Fairy77, сега световният тренд е тестовете да се плащат. Бяха безплатни по едно време, да, но само по един път в седмицата (поне в Германия) и при вече изявена симптоматика, ако не се лъжа. Ако искаш да пътуваш обаче - ПСР-ите си се плащаха, както и антигенните по летищата. Аз направих бая полети по време на пандемията, всичко си го платих. Тоест тия безплатните тестове бяха замислени за ситуации като ходене на фризьор, пазаруване в търговски центрове, тук-таме някое събитие. В Бавария цените за ПСР стигаха до 200 евро на парче. ЕДИТ: Между другото, освен носенето на маска в автобуси и на затворени пространства, аз лично не го усещам като да има пандемия вече. И на фитнес се записах, излизам всеки уикенд да пия коктейли с една компания интернационали тук, на ресторанти се сяда, нищо не ме спира всъщност. Цените на самолетните билети обаче са леко покъртителни, избиват загуби компаниите. А, и липсата на концерти ме убива, бая нещастно гледам при всяка отложена дата. В Америка вече имат турнета. Не че са ми пример за адекватна държава, ама...
|
|
|
Post by marbella on Oct 19, 2021 22:03:46 GMT 2
Да похваля Пепе , писах и Лс в инстаграм за марката на ботите, защото се влюбих. Отговори ми веднага и много любезно. Сподели и на нас коя е марката и аз ги харесах
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 22:05:58 GMT 2
Ох, момичета, много се радвам, че не сте антиваксърки. 😄 А за Коца… дори не знам какво да кажа. Дъно. 🤦🏼♀️
|
|
|
Post by yoooobooo on Oct 19, 2021 22:15:06 GMT 2
Най обичам да ми цитират разпоредби от Конституцията, като повечето дори не знаят какво и не са я чели абсолютно никога, както предполагам, че е случая с тази. Да се позаинтересува малко и да прочете, че има държави от ЕС, чиито съдилища се произнесоха, че задължителната ваксинация не нарушава абсолютно никакви права.
|
|
|
Post by diamond on Oct 19, 2021 22:56:46 GMT 2
Искам да те поздравя за адекватния и информативен отговор! И да кажа на леля Коци, че е ужасно да си неграмотен! (Или в духа на 'АйдеБГ - "Тъпо е да си тъп!"). Вместо да ми цитира член еди кой си от книга, която не е чела никога, да вземе да се ограмоти майлко, че то кръв ми капе от очите докато се мъча да изчета болезнените напъни на мисъл, които е опитала да облече в думи. Може би в конституцията трябва да се запише, че е задължително всички граждани да са грамотни. Тогава дали ще я цитират? Аман!
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 19, 2021 22:58:11 GMT 2
Ама Попова си продължава с календарите и това си е. 🤯🤯 Еко, био или zero waste са, не ми се пита дори🙈. Не че ще ми отговори🤑🤐
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Oct 19, 2021 23:02:29 GMT 2
А като се сетим, че Коцито и писателка се цани 😂😂😂
Всеки има право на мнение и избор и съответно го уважавам, обаче такива тъпотии точно от нея на очаквах. Мислех я за по-адекватната от масата нейни колежки.
|
|
|
Post by pchelica on Oct 19, 2021 23:03:07 GMT 2
По темата за ваксините: според мен това е единственият начин да се върнем към колкото може по-нормален живот...и колкото по-дълго хората се инатят да се ваксинират, толкова по-дълго всички ще търпим рестрикции. Да, и ваксините не действат на 100%, но с ваксина при всички положения си по-защитен отколкото без.
По темата за инфлуенсърите: чуло ли се е дали Милена ще прави влогмас тази година? Много са "уютни" влогмас видеата ѝ! До сега май не е пропускала година, ама с тия 3 деца, знае ли човек дали ще сколаса и видеа да записва и обработва ежедневно...
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2021 23:06:28 GMT 2
Не знам дали са от турски произход Теа и Ая, но щом са от Кърджали и Павел баня не бих се изненадала. Гледах влога им от Турция, Наум е много натоварен няма-що, по два часа на обяд и после чак вечерта. Нормалните хора работят по осем часа дневно, не виждам какво се жалват. Повториха няколко пъти как са били разделени за няколко седмици. Теа на близките кадри от плажа, където обясняваше за молитвите и т.н. ми направи впечатление линията ѝ между носа и устата, т.нар. филтрум, много неестествен, все едно е имала като дете т.нар. заешка уста и е оперирана, отделно сякаш има нон-стоп мустак. Много си е прецакала излъчването и устата.
Така като се замисля за толкова мързелив човек, който дори не си е направил труда да провери времето какво ще е в Турция, знаеше доста за молитвите, в кои часове са, че зависи и от дните, да, сигурно им е хванала "графика" там, но може и от друго място да го поназнайва. Не виждам нищо лошо и с турски произход да са, странно е ако го крият.
Валери отиде до Франция да се снима в градината на Диор с чепици гучи...Толкова красиви и знакови места не показа. Ограничена и куха, затвърждавам си мнението за пореден път.
|
|
|
Post by peacock on Oct 19, 2021 23:25:54 GMT 2
Радостната мама и тя 3 дни е със симптоми на разболяване ама си ходи тук и там без проблем. Сега си направила тест. Здрава била.
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Oct 19, 2021 23:36:05 GMT 2
Гледах последните видеа на Деси Стоянова и ми харесаха. Гледах и влога на Адриана. И тя се снима как плаче, не знам защо го правят това хората. Според мен е в дълбока депресия, тези редуващи се състояния на позитивизъм и лоши мисли никак не са добре. Взела е мерки, което е най-важното. Дано ѝ помогне терапията. Много ми е мъчно да гледам млади хора, здрави и прави, че са със съсипана психика. Според мен депресията е чумата на 21ви век. Пожелавам на всички, които се борят с това нещо, сили, за да се справят. Всеки води вътрешните си борби, но не бива да се отказваме, независимо какво ни мъчи.
|
|
|
Post by klaudia on Oct 19, 2021 23:38:18 GMT 2
Радостната отдавна е ваксинирана, може децата да са били болни.
Валери напоследък се гримира ужасно. То едни скули, вежди, очите супер очертани с дебел черен молив, ужас, ужас. Преди сякаш по-добре се гримираше, а сега е като плашило.
|
|
|
Post by jeri on Oct 19, 2021 23:43:30 GMT 2
Превъртях за 3 мин Наум и Теа. Заспалата физиономия на Наум, успявали да си починат вече?!, тя имала работни ангажименти и затова отишла по-късно, мрънкане как били разделени. Кадри от плажа, мрънкане от Теа, как нямало нищо на английски, пък детето се плашело от молитвите, как имало голям престой между полетите. Това видях за толкова време и спрях. Ако това му е работния ден,Теа каза, че понякога има нощни снимки, което означава че е зает 2-3ч наобяд през повечето време. Устата на Теа наистина е много странна, тази линия по средата не я бях забелязала досега.
|
|