|
Post by 🌸 on Oct 20, 2021 7:13:33 GMT 2
Сега гледах сторитата на Петканова за win my bet. Ами изгуби си индивидуалността. В профил ми прилича на Лидия и Преслава! Сори, но се чудя дали да не я отследвам. Болно ми стана, че се обезличи, а я харесвах!
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 7:16:08 GMT 2
Поизпуснах ви момичета, че вчера одъртях с още ена година и празнувах, та ме нямаше. Исках да ви почепря виртуално за мое здраве, ама нещо стана и не можах да вляза в сайта пък и бях два дни на ЛЪКШЪРИ СПА, и който не си помни паролите, така е. Та, черпя ви сега. По същество- Слакиша е много придвидима, как така бързо реши, че ще прави друга тема в канала, само с едно допитване в инстраграм/на което аз гласувах с НЕ/. Обяви официално, че нова рубрика ще има. Разбира се това ще е паранормално и езотерика-ние се сещаме Миме и без да ни го загатваш. Не знам защо го реши. Дано каналът не залитне само в тая посока, че хич не ми се гледа това. Явно отново копира, виждайки, че това се гледа. Схемата със заготовките ми се вижда затормозяваща. Аз обичам прясно приготвена храна, на момента. Като цяло имаше някои идеи, които ми допаднаха, но не е нещо ново и нечувано, та чак да казва Мимето"да се учите от нас". И пак на стори се показва като мокра мишка в главата, все едно е била навън да си изпрати пратките, дъжда я навалял и тя влиза в къщата и решава да се заснеме в този си вид. Полина ме втрещи със стила си-една дълга пола и блуза в бозави цветове,раздърпано, грозно. Зорница подготвя съвсместно видео с дерматоложка, това ще е интересно. Ивана пак с нейните гивауей. Това с ядките и филмите ме втрещи, тя рекламира разнородно, то е какво ли не вече-парфюми, дрехи, козметика, ядки, бебшки стоки, пълна гама. Да си похваля пак Ралица-отново се свързах с нея, отново ми отговори супер бързо, много любезно, със съвети за издаването, записа ми войс клипове, обясни ми някои неща, беше много мила, приятна и ми вдъхна кураж. Милена сега отварям, гледам.... ми и тя пак гивауей, пак платени постове, реклами, обвързани с децата. Оффф, не ме кефи това. Отивам да ви чета, че към изпуснала крачкомери, чудесии и пикантерии. Честита да си с малко закъснение.Бъди здрава, щастлива, съскаща мусаканджийка.И повечемусакичка да правиш на любимите ти хора. Едит:Да не е офтопик-Сериозно ли Шопови сега чак си били починали най-накрая.Боже опази.И от какво се умориха толкова?Работни ангажименти имали-дрън, че пляс.Знаем им техните ангажименти.Хайде да вземат да слезнат на земята и да не летят в облаците,че са смазани от работа и месеци не са си почивали.Досега сумати почивки си направиха в сравнение с хората, които имат истинска работа.Бълва ми като някой от тия инфлуенсъри каже, че се е преработил и изморил.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 8:53:24 GMT 2
Откъде тръгна това, че Теа и сестра й имат турски произход? Не са учили в Кърджали, а от 1-12 клас са били в еврейско училище (за училището може и да бъркам), където е бил и Наум. Училището е в София, имаха видео за около 15-ти септември преди 1-2 години от там, разказваха истории и показваха кадри от училището.
|
|
|
Post by klaudia on Oct 20, 2021 9:02:48 GMT 2
Телешопови са помъкнали Ая, защото много готвела за Амая. Всеки ден готви супа, основно и десерт за детето и за Теа е супер, защото е като детска кухня. Както знаем Теа е мързелива и от фактурки и имейлчета надали ѝ остава време и да готви. За тях с Наум също готви Ая, когато Теа показваше кухнята каза, че сестра ѝ прекарва най-много време там.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 9:24:47 GMT 2
Откъде тръгна това, че Теа и сестра й имат турски произход? Не са учили в Кърджали, а от 1-12 клас са били в еврейско училище (за училището може и да бъркам), където е бил и Наум. Училището е в София, имаха видео за около 15-ти септември преди 1-2 години от там, разказваха истории и показваха кадри от училището. Някой беше споделил статия за сестрата на Теа и там се коментираше това.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 9:28:22 GMT 2
В статията пишеше, че Ая е по-голяма от кака си с 2 минути Колко може да се вярва на тази статия?!
|
|
|
Post by jane16 on Oct 20, 2021 9:42:38 GMT 2
Идвам от видеото на АманотмоятаКозметика с Ети-Датска и Ели-Бирк-Датска. Няма такъв криндж! То е едно прехласване по Дания, то е чудо! Тези жени не са в час и двете. Като цяло Лумене не е ли Шведска козметика?? Опитват се да го извъртят през “Скандинавска”, добре. Ох, Пепито е пак нахилена като елха и се смее на места, които не са смешни. Еличка е бавна като изказ. И се изкараха, че имат тооолкова много приятелки датчанки и им гледали по баните и по чантичките. ОМГ.. и си правили Хюге вечеритее с прекрасните чашки. Авее, ей, я да слизате на земята бързо, и двете!
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 20, 2021 9:44:18 GMT 2
Теа и Наум така добре са се стиковали, високомерни, простовати, мързеливи търтей. Отиваш безплатно в Турция и мрънкаш за молитвите, айде бЕгай.
|
|
|
Post by Cherry on Oct 20, 2021 9:47:12 GMT 2
Ааа не, не. Гривничката й беше с диамант-че 😀😀😀😀 Ей, лъжливото овчарче споделя, че все още не може да си позволи диаманти, а се фръцкаше с гривничка с диамантЧЕ Голяма хитруша излезна тя. Споделя всичко на стори, което изчезва, а в профила остават снимки, бижута и проследими неща не се виждат. Схеми да искаш. Защо това висящо нещо от чантата й ми прилича на етикет? Дрехите са зле подбрани, но предполагам са част от рекламата.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 20, 2021 9:57:12 GMT 2
Откъде тръгна това, че Теа и сестра й имат турски произход? Не са учили в Кърджали, а от 1-12 клас са били в еврейско училище (за училището може и да бъркам), където е бил и Наум. Училището е в София, имаха видео за около 15-ти септември преди 1-2 години от там, разказваха истории и показваха кадри от училището. Не знам дали майка им или баща им /или и двамата/ са от Кърджали и са прекарвали летата тук, не знам дали са учили. Не споделят много много, както казах. Имат и влог от града. Подозирам как ще се казва книгата на Пепе. Нещо от типа на " Моят път към Дания ", " Как да бъдем датчанки ", " Всичко за фалша и хюга ". Тази жена упорито се опитва да ни направи датски мадами с години вече. Новото видео на аманоттаякозметика с Елица е доказателство, че те двете с друго съдържание не могат да изпъкнат сякаш.
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 20, 2021 10:01:25 GMT 2
Стефани е родила. Чудех се тъкмо какво стана с нея, не е ли родила, а то се оказа, че даже преди месец е родила. Досега си беше активна, бълваше видео след видео,та изобщо не очаквах. Името Дария ме изненада много. Това е супер банално име и вече като го чуя се питам, толкова ли няма други имена? Като четящ и творчески човек, очаквах интересен изобор. Не, че това има толкова значение за името, но някак очаквах друго от нея. Но тяхна си работа. Явно е имала доста трудно раждане. Като цяло ми допада, че споделя по-късно, когато вече е минало време, от една страна поне смятам, че така е най-добре, защото ще се напаснат с бебето, ще си мине достатъчно време и е много по-добре така.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 10:02:12 GMT 2
Ая е по-симпатична от Тея. Тя вярно ревнува от фенките на Наум, но май най-много ревнува от сестра си. Все пак Наум първо е харесал Ая. А това, че има полза от нея като готвачка и бавачка е съвсем различно нещо. Тя какво прави като майка?
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 20, 2021 10:12:53 GMT 2
Къде Наум е казал, че първо е харесал Ая? ("ужас" е новата ми любима емотиконка )
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 20, 2021 10:17:10 GMT 2
Момичета, благодаря ви за пожеланията! Да ви се връщат! 100 Helit, точно това и мен ме дразни. Още повече, че тя даде заявка, че вече няма да я вриждаме така. Всяка една жена, без значение с каква визия е, когато се нагласи е къде -къде по-добре. Особено като си пред много хора, нали клипове снимаш. Говорм все пак за нещо елементарно. Не е казано да си с офицаилна рокля. Обаче на мен ми прави впечатление, че те много бавно събират абонати. Тя беше с 10 хиляди преди. Доста кофти е така, както им откраднаха канала. Те и затова повтарят постоянно да ги подкрепим. Някой да знае Милена имали видео за фитсен стая? Има ли такава у тях? Наскоро гледах точно това видео на Сладкиша,та ми стана интересно дали не е пак изкопирала от нея? Наумче и Тейче с едно дете не могат да се оправят, а я да ги видя ако са с 3 като на Милена и Мики. И на мен сестра й ми е по-симпатична. Отивам да гледам "Датчанките".
|
|
|
Post by kalea on Oct 20, 2021 10:20:52 GMT 2
Мене не ме изкефи на снимката на Теа, че е пльоснала детето на барплота с памперса. Доста нехигиенично. Савини имаше подобна снимка с кубинки, където търкаше задник у плота. 🤷
Между другото, тези old school форумни емоджита откъде ги намирате? Tap-a-talk или сте от компютър? Аз съм от браузър на тела.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Oct 20, 2021 10:38:05 GMT 2
Да похваля Пепе , писах и Лс в инстаграм за марката на ботите, защото се влюбих. Отговори ми веднага и много любезно. Ами според мен трябва да пуснеш тото. /това в кръга на шегата, защото по принцип тези божества не отговарят току-така/🙃 Най-вероятно ботите са спонсорирани и отговаря на съобщенията,свързани с тях, за да има после материал за сторита колко много се харесват. Маркетинг. Питайте я нещо друго, не за марките на дрехите, че на нея и гащите й са спонсорирани. Макар че то човек за какво да пита... като не е компетентна в нито едно област.
|
|
|
Post by maybebaby639 on Oct 20, 2021 10:50:00 GMT 2
Това Тейче все има нужда да си почива...Ей, милата преработила се.
|
|
|
Post by addie on Oct 20, 2021 10:50:16 GMT 2
Може ли линк към канала на Сладкиша?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 20, 2021 10:56:43 GMT 2
Заповядай!
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 11:19:27 GMT 2
Елица изглежда отвратително на новите си снимки с жълтото палто. Галчето този път в партньорство със Савекс няколко пъти съм я виждала да купува Persil във видеата си, но нали...
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 11:53:09 GMT 2
Галчето и тя е станала машина за реклами само. Рекламира каквото ѝ падне, Савекс…сериозно? Точно Галчето дето у тях не си мръдва пръста и едва ли знае как се пуска пералня. Тя и както обича всичко да ѝ е скъпо и марково, точно пък Савекс ще използва..ПХАХАХАХ.. 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by mariak on Oct 20, 2021 11:57:44 GMT 2
Тези безмозъчни инфлуенсърки тотално изпаткаха вече! За справка Лина.. prikachi.net/image/F7vkiНе знам какво се прави толкова като в Испания мерките от самото начало бяха в пъти по-сериозни от тези в България и нямаше човек който да не ги спазва, включително маските по улицата! Никой не я задължава тук (в Испания) да си слага ваксината, не знам какво говори като става въпрос за държава в която дори не живее! 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Такива изблици на мнение което трябва да е изцяло лично и дори конфиденциално до някъде са изключително селкси и тъпи!
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 20, 2021 12:09:03 GMT 2
И мен Лина ме дразни, много самоуверено и същевременно, много плоско, се изказва.
|
|
|
Post by gorgeous on Oct 20, 2021 12:16:35 GMT 2
Елица изглежда отвратително на новите си снимки с жълтото палто. Много изкуствено изглежда.
|
|
|
Post by Ахинора on Oct 20, 2021 12:18:50 GMT 2
Lumene е финландска марка. Специалистката по датски бит и душевност за 2 г. живеене в Дания се изявява като посланик на датската култура, нищо че вече колко, 4 години ли станаха, не живее там и не е стъпвала там от 2, но това няма значение. Постът на датския посланик в София се клати 😎
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 20, 2021 12:24:41 GMT 2
Lumene е финландска марка. Специалистката по датски бит и душевност за 2 г. живеене в Дания се изявява като посланик на датската култура, нищо че вече колко, 4 години ли станаха, не живее там и не е стъпвала там от 2, но това няма значение. Постът на датския посланик в София се клати 😎 😅😅😅 А тези двечките само ако знаеха, че Лумене не се продават в Дания... 🤐🙈🙆♀️ Ще им се напукат чашките 😂
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 20, 2021 12:33:17 GMT 2
Лина с този призив ме подразни много. Смешна работа. Ще ми сравнява знамето с ваксините и свободата нали и ще си натрапва нейните възгледи чрез някакъв псевдо патриотизъм и по толкова тъп и плосък начин. Иде ми да й пиша. Като не искаш не се ваксинирай жено, никой не те кара. Много са агресивни атниваксърите, не само в случая с ковид, а и попринцип, това отблъсква много, изключително ми простее. Забелязвам го от всички инфлуцки, които са протидай в. Ето Зорница-при целият си интерес по темата със здравето не отвори и дума за ваксините, защото знае,че темата е щекотлива. На мен ми е много интересно дали тя се е ваксинирала. Видяхте ли,че Ивчето е изтрила сторитата за ковид,оставила е само едно. Браво на нея! Ужас. Пепе е с егати самочувствието, в това видео и двете не казаха нищо полезно. Нито обясниха за продуктите, нито нищо. Празни приказки, като на кафе събрали се и си говорят.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 12:40:26 GMT 2
Теа как не я е срам да каже, че ползва сестра си да готви на детето. Хубаво леля му е, естествено, че може да ѝ сготви, но да я повлачиш с теб в Турция да пазиш мъжа си, а тя да ти слугува е меко казано малоумно и обидно. Тя за какво му е майка на това дете като я мързи за всичко, да чисти, да подрежда, да готви, само за селфита и влогчета не я мързо, защото падат пари. 😡 Най ме издразни като каза, че Наум ѝ казал, че къщата има басейн и тя казала “апф сигурно е от ония малките, дето са отбий номер”, алоооо кифло, не стига, че отиваш на готово и безплатно, че и с големите претенции и коя беше ти извинявай, че се превземаш толкова много и вече търсиш само лукса. 🤔 Супер са фалшиви с Наум в морето, особенно Теа голямо преиграване колко са щастливи и как му се е хвърлила на врата като 5 клас момиченце. 🤦🏻♀️ Теа постоянно изглежда, че има мустак с тия огромни джуки и има доста сбръчкано чело за 30 годишна, косата както винаги мазна и гнусна. Теа толкова много се грижи за дъщеря си, че детето ѝ почти на 2 години все още е с биберон и памперс на гъза. Смеем се на мама Сиса ама Теа май ще излезе и по-зле от нея.
|
|
|
Post by pchelica on Oct 20, 2021 12:43:50 GMT 2
Лелче получила коментар, че много прилича на Меган Фокс и побързала да направи тик-ток до нейна снимка. Лелче, коментиращият имаше ли 12 години поне? Бтв, тя и самата Меган не прилича вече на себе си след 10 години пластични операции, ти нали драпаше, че си с естествена красота? Ми тя Меган се оперира, белким заприлича на наше Лелче, кво знаете вие 😂😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 12:44:32 GMT 2
Не съм изненадана, че е помъкнала сестра си, от много време стана ясно, че тя не може да се оправи с Амая сама, а да не говорим като сложим и домакинските задължения. От това, което Тейче обяснява, Амая май не е от най-лесните деца. Наумче я изкарва кротка и лесна за гледане, но той май е оставал 2 пъти сам с нея и е извикал майка си, защото не може да се справи. Изненадана съм обаче, че Телешопова го казва, което е чиста простащина. Обидно е и за самото момиче, което непонятно за мен се влачи по почивки с тях, за да се грижи за Амая, вместо да се кефи накъде с приятеля си.
|
|