|
Post by pchelica on Oct 20, 2021 12:46:09 GMT 2
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 20, 2021 12:52:20 GMT 2
Теа се има за кралица с претенции, но с тоя мустак най-много прилича на Хитлер.
|
|
|
Post by Vanillia on Oct 20, 2021 12:54:52 GMT 2
Теа как не я е срам да каже, че ползва сестра си да готви на детето. Хубаво леля му е, естествено, че може да ѝ сготви, но да я повлачиш с теб в Турция да пазиш мъжа си, а тя да ти слугува е меко казано малоумно и обидно. Тя за какво му е майка на това дете като я мързи за всичко, да чисти, да подрежда, да готви, само за селфита и влогчета не я мързо, защото падат пари. 😡 Най ме издразни като каза, че Наум ѝ казал, че къщата има басейн и тя казала “апф сигурно е от ония малките, дето са отбий номер”, алоооо кифло, не стига, че отиваш на готово и безплатно, че и с големите претенции и коя беше ти извинявай, че се превземаш толкова много и вече търсиш само лукса. 🤔 Супер са фалшиви с Наум в морето, особенно Теа голямо преиграване колко са щастливи и как му се е хвърлила на врата като 5 клас момиченце. 🤦🏻♀️ Теа постоянно изглежда, че има мустак с тия огромни джуки и има доста сбръчкано чело за 30 годишна, косата както винаги мазна и гнусна. Теа толкова много се грижи за дъщеря си, че детето ѝ почти на 2 години все още е с биберон и памперс на гъза. Смеем се на мама Сиса ама Теа май ще излезе и по-зле от нея. Sent from my iPhone using Tapatalk Съгласна съм за повечето неща за Теа. Но, но и моето дете е почти на 2 и е с биберон, докато спи( за съжаление зъбите почнаха късно да му избиват) и е с памперс( момче е от както е пролазил на 5 месеца и половина, не сяда морен на едно място). Така че тези неща за много относителни, точно тях не знаем как са при Теа. И да аз се грижа доста за сина ми.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 13:03:38 GMT 2
Мустака на Тейче и на мен ми избождаше очите, когато им гледах видеата. Само Зорница, Полина и Алекс Петканова имат прилични коригирани устни. Галя и Телешопова с тези мустаци, които се образуват над горните им устни, изглеждат гротескно.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 13:35:39 GMT 2
Ели, къде загуби усета си за мода. Преди се вдъхновявах от нея, а сега съм в потрес от модните й избори. Егати грозотията и пари да ми дадат няма да го нося. Изглежда ужасно гротескно, а има толкова красива фигура, лице, женственост - има къде-къде по-модерни и красиви палта.
|
|
|
Post by veereto on Oct 20, 2021 13:45:01 GMT 2
Не съм изненадана, че е помъкнала сестра си, от много време стана ясно, че тя не може да се оправи с Амая сама, а да не говорим като сложим и домакинските задължения. От това, което Тейче обяснява, Амая май не е от най-лесните деца. Наумче я изкарва кротка и лесна за гледане, но той май е оставал 2 пъти сам с нея и е извикал майка си, защото не може да се справи. Изненадана съм обаче, че Телешопова го казва, което е чиста простащина. Обидно е и за самото момиче, което непонятно за мен се влачи по почивки с тях, за да се грижи за Амая, вместо да се кефи накъде с приятеля си. Сигурно и Ая е на аванта покрай тях, ако тръгне с приятели може да се наложи да си плаща сама. Няколко манджи на ден за някоя безплатна почивка не са много
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 13:45:39 GMT 2
Каза, че се е редила 3 часа на опашка за това палто, а и сумата май не е били ниска. Ели, къде загуби усета си за мода. Преди се вдъхновявах от нея, а сега съм в потрес от модните й избори. Егати грозотията и пари да ми дадат няма да го нося. Изглежда ужасно гротескно, а има толкова красива фигура, лице, женственост - има къде-къде по-модерни и красиви палта.
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 20, 2021 14:58:00 GMT 2
Аз реших да спра да напрягам слуха и нервите си, заради сторитата на Полина и я отблокирах. Не мога да си обясня това мрънкане под носа, тя наистина ли така говори и в живота? Отследвах и Галя, следващата може би ще е Ивана. Харесвам я, струва ми се най-земна от всички, но е като обсебена и няма други теми при нея освен бебето. Замислям се и за Елица, която уж щеше да качи влогове от Португалия и тн, но и да има такова няма да е повече от 10 минутки. Само на мен ли ми прави впечатление, че “ инфлуенсърите ни “ спряха да качват толкова видеа а вече ни заливат с реклами постове в инстаграм?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 15:06:25 GMT 2
Ая не работи ли нещо,цял месец в Турция, не чух да се казва, че е хоум офис, а само, че готви и седят на плаж?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 15:13:52 GMT 2
Ая не работи ли нещо,цял месец в Турция, не чух да се казва, че е хоум офис, а само, че готви и седят на плаж? Работи заедно с Теа и Наум, преди разработваше заедно с тях оня сайт за работа дето така и непотръгна май. Предполагам тя главно седи за договорчета и фактурки, а не Теа.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 20, 2021 15:28:49 GMT 2
Ая не работи ли нещо,цял месец в Турция, не чух да се казва, че е хоум офис, а само, че готви и седят на плаж? Работи заедно с Теа и Наум, преди разработваше заедно с тях оня сайт за работа дето така и непотръгна май. Предполагам тя главно седи за договорчета и фактурки, а не Теа.
Тогава идва въпросът какво за бога прави тази мърла и мърда Теа?!?!? 🤯🤔😵
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 15:31:55 GMT 2
Според мен Теа и доста като нея живеят с недиагностицирани психически проблемчета, най- вероятно депресия. Когато съм в депресия, съм много весела и забавна пред хората, обаче спалнята ми е абсолютна кочина, постоянно ми се спи, нямам енергия да си нарежа даже един кашкавал и т.н като цяло вътрешно нещастие. Според мен лошото на техните начини на животи е, че не вършат нищо и нямат стабилност в бъдеще и тези две неща биха разклатили всяка психика. Определено не е съвсем нормално това постоянно състояние, което виждаме
|
|
|
Post by diamond on Oct 20, 2021 15:33:25 GMT 2
Теа и Наум са потресаващи. Страшно мързеливи, натегачи, гледащи само "на баницата мекото и на работата лекото". Не разбирам защо продължават да го бутат по медиите този бездарен Наум?
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 20, 2021 15:45:58 GMT 2
Намаляха клиповете в YouTube за сметка на постове в Instagram, защото: 1. Видео се снима и обработва по-бавно 2. Снимка се фотошопва по-лесно, снима се по-бързо 3. Падат повече кинти от Инстаграм
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 15:56:46 GMT 2
Не ми е ясно за всички тия коментари под видеата на Тейчеви, тия хора дето коментират тъпи ли са, как ще се възхищаваш колко са прекрасни и сладки и да им казваш колко хубави видеа правят, на тия търтеѝ дето едно видео на месец вече правят и да им се кефиш какъв живот водят и как бездействат по цял ден.
|
|
|
Post by jane16 on Oct 20, 2021 16:04:49 GMT 2
Писах на Гана за какво ѝ тоя Чивас, като не пие. Веднага отговори - “С колекционерска цел!” Бахахаххаха. А и приятелите ѝ пиели и сега идвали празници и т.н. Ганооо, кой ще дойде у вас, че и уиски ще пие? 😂
|
|
|
Post by Nicole on Oct 20, 2021 16:27:04 GMT 2
Гледах малко от лайфа на Даниела и аз,не мога да реша дали я харесвам или не. Постоянно натъртва,че е на 31 и че няма гадже което ми идва прекалено. Също не ми стана ясно момичето с патешката уста което си гледаше телефона постоянно защо изобщо беше в лайфа…
|
|
|
Post by kalea on Oct 20, 2021 16:30:22 GMT 2
Не ми е ясно за всички тия коментари под видеата на Тейчеви, тия хора дето коментират тъпи ли са, как ще се възхищаваш колко са прекрасни и сладки и да им казваш колко хубави видеа правят, на тия търтеѝ дето едно видео на месец вече правят и да им се кефиш какъв живот водят и как бездействат по цял ден. Много често съм си говорила с близка приятелка по темата (тя е психолог), че дори пълнолетни хора проявяват черти на 13-годишни - възхищаваш се на някакъв комерсиализиран образ от нета и се държиш като тийн, който лепи плакати на стената в стаята си! Как ли пък ще седна да правя евала на някого, който ми показва тотално неуникално съдържание: плаж, цици, козметика (без да разбират от съставки), интериор (щото у нас няма врати и прозорци?). И това не важи за Тейчеви конкретно, а за всеки, който си снима живота. 😂 Не ми трябва розова напудреност, пич, бъди оригинален и грабни с креативност. Умението и желанието да си полезен и информативен е съвсем друго нещо. И не свършва с това да излъчваш промокод за нещо си.. Наскоро попаднах на един влог на момиче. Целият клип представляваше нея, снимана в анфас, ту си маже филийка, ту говори, щяла да ходи на кино, ама не могли да влезнат, щото изтекла резервацията, пък седнали на еди си кое заведение. Ми седни кажи доволна ли си, струва ли си да се опита мястото, за колко пари се наяжда човек, тривиални неща. Някои се опитват да бъдат ходеща брошура, нарисувана с молив на вестникарска хартия - еее, няма как да стане 😂😂
|
|
|
Post by sofi on Oct 20, 2021 16:37:53 GMT 2
Писах на Гана за какво ѝ тоя Чивас, като не пие. Веднага отговори - “С колекционерска цел!” Бахахаххаха. А и приятелите ѝ пиели и сега идвали празници и т.н. Ганооо, кой ще дойде у вас, че и уиски ще пие? 😂 Не знам Гергана какво ще прави с уискито, но то е пуснато в България в 100 бройки само и струва 390 лв. Колекционерско е отвсякъде. Няма да го пият приятели. Цената му ще нарастне в момента, в който другите 99 бутилки примерно се похарчат от трите онлайн магазина, в които се продава. Гергана пази го, ще спечелиш пари от него след по малко от една година, кофти, че ти се счупи едната чаща. Да те научим и ние на правилни инвестиции.
|
|
|
Post by klaudia on Oct 20, 2021 16:40:53 GMT 2
Цял ден и цяла вечер се чудя как Деница Василева, Валери и Галя ще издържат без молче. Деница се чуди каква простотия да си купи, стига да има огрооомна марка отпред, а Галя без нейната любима муха и Златарския магазин. Миличките, не мога да спра да ги мисля. Гана и тя всичко да е марково, че даже Чивас купила за около 400лв, а дори не пиела алкохол. Пак ще гледаме бутилка по снимки, но няма да е Моет този път. Пратката ѝ дошла със счупена чаша, ей това е да не ти върви
|
|
|
Post by notacliche on Oct 20, 2021 16:44:40 GMT 2
Знаем те, че си гнусна и нечистоплътна, не е нужно са си снимаш мазните 3 косъма на главата. 🤮🤮
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 20, 2021 16:52:36 GMT 2
Знаем те, че си гнусна и нечистоплътна, не е нужно са си снимаш мазните 3 косъма на главата. 🤮🤮 ПОВРЪЩНЯ!
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 16:58:39 GMT 2
Е тук Гергана е повече от плашеща и гнусна....
|
|
|
Post by lyra on Oct 20, 2021 17:00:07 GMT 2
Б*си психарския поглед..
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 20, 2021 18:03:38 GMT 2
Валерѝ : "Представете си да се събудите, да си купите пресни зеленчуци и да си направите....... супа"?!?!?! То пресни зеленчуци само във Франция има......
"Имахме само 40мин и се чудехме, да се снимаме ли, да се разходим ли или да седнем да хапнем." Снимките и храната преди всичко. Кроасани, бургери... и явно не са сами този път. През цялото време докато се е хранила и седяла и е гледала ПИНКО, че имало 70% намаление.
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 20, 2021 18:04:32 GMT 2
Аз реших да спра да напрягам слуха и нервите си, заради сторитата на Полина и я отблокирах. Не мога да си обясня това мрънкане под носа, тя наистина ли така говори и в живота? Отследвах и Галя, следващата може би ще е Ивана. Харесвам я, струва ми се най-земна от всички, но е като обсебена и няма други теми при нея освен бебето. Замислям се и за Елица, която уж щеше да качи влогове от Португалия и тн, но и да има такова няма да е повече от 10 минутки. Само на мен ли ми прави впечатление, че “ инфлуенсърите ни “ спряха да качват толкова видеа а вече ни заливат с реклами постове в инстаграм? Еми ние тука това от месеци го говорим. Не ти прави само на теб впечатление. Идва края на ерата на истинските ютубъри и всичко става реклама. Нали това обсъждаме непрекъснато тук. Ако си от по-скоро може би не ти е направило впечатление. Изгледах и аз влога на Ивана. Имаше от всичко по-малко и добре, че не беше само за бебето. Елица качи видеото-даааа. Тя ще качва само когато е платено оттук нататък. Ама иначе "ако следите каналът ми". Какъв канал? Ти там вече нищичко не качваш. По-лесно им е в интаграм. Там се и плаща, защо да си правят труда с видеа? На мен знаете ли кое ми е интересно? Дали ако Мими Сладкиша набере абонати и стане по-пулярна и почне и тя с платени реклами ще стане ли като другите? Вие как мислите?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 18:25:20 GMT 2
Цял ден и цяла вечер се чудя как Деница Василева, Валери и Галя ще издържат без молче. . Валери е ваксинирана. Валерѝ : "Представете си да се събудите, да си купите пресни зеленчуци и да си направите....... супа"?!?!?! То пресни зеленчуци само във Франция има...... "Имахме само 40мин и се чудехме, да се снимаме ли, да се разходим ли или да седнем да хапнем." Снимките и храната преди всичко. Кроасани, бургери... и явно не са сами този път. През цялото време докато се е хранила и седяла и е гледала ПИНКО, че имало 70% намаление. Ужас, защо ли имах някаква надежда, че ще покаже нещо и ще е по-различен влога. Видях, че го е кръстила "800 км roadtrip", много ми е чудно къде са ги навъртяли тия 800 км като ми се струва, че от Ница най-далечното място, до което стигнаха е Марсилия, поне от сторитата това видях. Излиза, че са препускали с колата насам-натам само да се снимат. Избягвах да използвам за нея "Кухалери" доста обидно ми звучи, но си е много подходящо и по-куха влогърка не знам, честно. Да ѝ имам мечтите за градината на Диор, за кроасаните и бургерите...🙄
|
|
|
Post by jane16 on Oct 20, 2021 18:30:51 GMT 2
Fashion days са пратили яки подаръци на кого ли не, най-различни, чанти, аксесоари, дрехи… На всичките тия хрантутници, дето само трупат. На Бандата обеци, сигурно златни. Еййй… да бяха пратили на 10 “обикновени” човека, повече щяха да ме изкуфят. Галчето с поредната чанта, ауууу, много се била зарадвала… Чак на Гането пратили шапка. Какъв е смисълът на тази кампания? Едва ли много нови хора ще научат за тях.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 18:34:22 GMT 2
Като ви чета как Тейче се пести и постоянно й се спи, мрънка и с претенции, да не би да е бременна с второ? Сигурно е приревала на родата, че трябва да се пази за да се износи и роди принца на Шоповата фамилия, та Ая е хванала самолета да помага.
|
|
|
Post by Nicole on Oct 20, 2021 18:35:55 GMT 2
Fashion days са пратили яки подаръци на кого ли не, най-различни, чанти, аксесоари, дрехи… На всичките тия хрантутници, дето само трупат. На Бандата обеци, сигурно златни. Еййй… да бяха пратили на 10 “обикновени” човека, повече щяха да ме изкуфят. Галчето с поредната чанта, ауууу, много се била зарадвала… Чак на Гането пратили шапка. Какъв е смисълът на тази кампания? Едва ли много нови хора ще научат за тях. Абсолютно да бяха пратили на най-пазаруващите от тях за последната година примерно. Харесвам ги ,винаги реагират адекватно и мигновенно,но да изпратиш подарък на Гането вместо на верен клиент - не ,не и не!
|
|