|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 18:42:26 GMT 2
Реших да гледам видеото на Елица и Майкъл в Париж. Не разбрах логиката, докато говори за Лувъра да пуска нейни кадри, как се върти с роклята, които бяха доста излишни. Един кадър е приемлив, но 3-4 не мисля. Елица говори много заспало, като цяло видеото не ми допадна много. Отстрани ми излезе видео на Ивана за влог от Париж, мисля да си го пусна, за да направя съпоставките, макар и нейния да е стар влог.
Много ми хареса видеото на Мария Андреева за Барселона. Винаги успява да направи интересно видео, гледам я с удоволствие.
Мисля, че Fashion Days щяха да наберат много повече клиенти, ако бяха изпратили дори и нещо малко като жест към най-редовните им клиенти, а не към поредната инфлуцка, която ще захвърли поредната пр пратка в някой шкаф или ще я подари на познат/роднина.
|
|
|
Post by mira on Oct 20, 2021 18:51:11 GMT 2
И аз идвам с новината, че Стефи е родила! Името не ми допада, но е важно те да си го харесват.
И аз доскоро гледах видеа, тя си беше активна и изведнъж хоп - родила на 20 09.
Чак се замислих дали и как е била активна в Инстаграм. Вече ни се струва странно, когато някой обяви с такова закъснение. Евала, че се е удържала!
Между другото, roseandmatcha се завърна в Инстаграм също. Бременна е и скоро очаква дете. Говори за еко, устойчиви продукти за бебе, кръгова икономика. Поне не си изневерява на стила.
Не знам обаче защо изчезна така, май беше неактивна над година, а сега се връща пак.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 20, 2021 19:18:42 GMT 2
Като ви чета как Тейче се пести и постоянно й се спи, мрънка и с претенции, да не би да е бременна с второ? Сигурно е приревала на родата, че трябва да се пази за да се износи и роди принца на Шоповата фамилия, та Ая е хванала самолета да помага. Не вярвам. Споделяха в едно видео, че не са готови за второ дете, че на този етап не искат. Не отричат идеята, но не са готови.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 21:14:47 GMT 2
Новите сторита на Раев бюти са право в целта. Не знам как не ги е срам така да просят и рекламират безсрамно брамд след бранд
|
|
|
Post by gorgeous on Oct 20, 2021 22:05:35 GMT 2
Елица пак пуснала манджите и в двата профила, толкова скучна е станала. Днес гледах видеото с Пепе. И двете бяха толкова изкуствени, гледали по баните и козметичните несесери на датчанките, хидратиращите маски за лице са нещо много специално и явно се използват само в Дания. А "гримьорката" Ели пък като обясняваше колко минималистичен грим ползвали в Дания се сетих тя преди като снимаше грим видеа, всичките визии бяха с един тон грим, силни цветове и точно обратното на изчистен грим.
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 20, 2021 22:31:47 GMT 2
Тя Елица не е казвала, че харесва и ще се носи по датски стил. Всъщност и не се носила така-нито в грима, нито пък по модата им е съвсем. Тя си се гримираше по нейн си начин. Но бяха супер изкуствени-да. Датчанките това, датчанките онова. Да бяха французойките, италианките по щеше да ми е интересно и да се прехвалсвам. В едно обаче съм вече напълно убедена-Пепе смятам датския си епизод за нещо невиждано, нещо, което я отличава/ то беше точно такова нещо, в момента, в който нашумя тя, плюс русокосия сладникав мъж и русокосите й деца/.
Така говори сякаш десетилетия там е живяла. Все на това набляга. Голям комплекс й е, и много страда. Вероятно е нормално, било е част от живота й. Преживяла е раздяла. Сега ще видите как в половината книга ще се говори само за Дания, да залагаме ли?
Елица не се превзнася така по Дания, както тя. Голямо постижение, много интересно, дааа.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Oct 20, 2021 23:55:45 GMT 2
Попаднах на това видео. Момичето преди е било част от канала с Денислав. Разказва за това защо тя е спряла да се появя в канала и че не е харесвала това, което той е искал да правят. Денислав винаги ми е изглеждал точно като човек, който прави всичко за гледания и последователи, явно и други са го забелязали.
Момичето казва и че от агенцията (с която мисля, че Денислав все още работи, Пепе работи със същата агенция) са се опитали за ги сдобрят, за да може да продължат всичко свързано с канала. Общо взето от това, което разказва човек може да си направи изводи за това как всичко това със социалните мрежи не води до нищо хубаво. Вманиачаваш се, забравяш за реалността и правиш всичко за гледания.
Не е нещо супер пикантно, но дава представа за гледната точка на човек участвал в това.
|
|
|
Post by klaudia on Oct 21, 2021 7:15:16 GMT 2
Една злобна мусакаджийка днес празнува и черпи с торта и Моет. 🎂🥂
Меди е споделила сторито на Раев бюти за просенето на ПР пратки. Уж с насмешка си казва, че слънцезащитата за лице ѝ свършва, той да пусне връзки, за да ѝ пратят. Тя винаги е като просякиня като става въпрос за козметика, вечно натягане на марките, за да ѝ пратят нещо. Любимото ми е "Грим само с една марка" накрая се оказва, че тя няма всичко, което ѝ е нужно за един грим само от един брранд (Гано). Тогава започват едни обяснения, че ще е страхотно да направи грим само с Диор или Гучи и ги тагва постоянно, белким ѝ пратят нещо.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 21, 2021 7:50:57 GMT 2
Не следвам Стефи в инстаграм вече, но си пускам нейни видеа и миналия месец беше казала, че докато снима този клип буквално до дни ще ражда. Не го е крила, а просто си е направила график за качване и го спази толкова добре , че хората не усетиха липсата й дори. Браво, така се прави! Иска ми се и вкусът за книги да ни съвпадне, но тя залита или по темата за холокоста, или по фентъзи.
Валери и новия й влог ми харесаха, но само откъм гледки. Честно казано нещо ми липсва в нейното поведение и то е дълбочина, смисъл, които винаги ги има в клиповете на Мария Андреева примерно. Омръзна ми да показва едно и също вълнение, само дестинациите се сменят и местата за снимки разбира се. Тя беше споделила веднъж, че си избират какво да посетят като гледа снимки в инстаграм и после отива на мястото да ги пресъздаде. Мисли аутфити, как да се гримира есествено, а забележителностите са само за фон. Не е моят начин на пътуване, но поне е нещо по-смислено от купуване на 938419481 картонени календара с 394819481 пластмаса вътре и други глупави идеи.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 21, 2021 8:21:42 GMT 2
Коя е Стефи, която е родила?
Този Денислав ми е многоооооо противен, както и тази малката Гери Петкова. Направо "мас" тече от тях, толкова са лицемерни и мазни.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 8:37:11 GMT 2
Гергана показва колко добре чисти iRobot Като видя #notsponsered и ги виждам на колена с протегната ръка подсмърчайки "Pls, sponsor me".
И аз мисля да пусна сторита с нашия iRobot да покажа как чисти след 2 деца, може пък да ме отразят. Колко хубаво би било наистина да пращат пратки на "обикновените" хора с реални проблеми и липса на време.
|
|
|
Post by okay on Oct 21, 2021 8:43:03 GMT 2
Този Денислав съм го поглеждала един единствен път. Кой, за Бога, смята видеата му за забавни? Само някакви неосъзнати деца. Толкова е противен, че нямам думи. Личи си, че го бута някаква агенция (тази на нашия стар познайник от случая с калъфа за тИлИфон). Някакви кървави луни, пранкове...същ Пол (и брат му как беше) Логан. А това момиченце няма да го удостоя с вниманието си, сори. Сега и тя драпа за гледания и лайкове, а след някоя и друга година ще стане ютубърка, като каките си (те вече няма да снимат видеа, защото ще са уморени).
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 21, 2021 8:58:26 GMT 2
Стефи, която е родила: instagram.com/stefani.evgenieva?utm_medium=copy_linkСтефи от eatlovemakeup качи в стори няколко думи на тема ковид - най-смислената позиция, която съм видяла до сега в българската част на Инстаграм. Нямам нужда от агитация за или против ваксините от акаунти, които съм последвала със съвсем други заявки.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 9:03:45 GMT 2
Една злобна мусакаджийка днес празнува и черпи с торта и Моет. 🎂🥂 Меди е споделила сторито на Раев бюти за просенето на ПР пратки. Уж с насмешка си казва, че слънцезащитата за лице ѝ свършва, той да пусне връзки, за да ѝ пратят. Тя винаги е като просякиня като става въпрос за козметика, вечно натягане на марките, за да ѝ пратят нещо. Любимото ми е "Грим само с една марка" накрая се оказва, че тя няма всичко, което ѝ е нужно за един грим само от един брранд (Гано). Тогава започват едни обяснения, че ще е страхотно да направи грим само с Диор или Гучи и ги тагва постоянно, белким ѝ пратят нещо. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 21, 2021 9:18:32 GMT 2
Клаудия, ЧРД! Бъди здрава и щастлива! За Стефи съм съгласна с Туал-направи каквото останалите не правят, не изчезна и не се покри, а просто сподели за раждането на по-късен етап. Добър ход. За съжаление вкусовете ни за книги не съвпадат изобщо, а тя е един от малкото книжни влогъри. Другите, които следя са в Инстаграм. На Ралица къщата им ще стане много хубава. Тя споделя и доста полезни неща за ремонта, кое откъде е, ако нещо си харесаш. Нейната позиция за ситуацията с короната в момента също е една от малкото адекватни. Изобщо да си говорят за гримове и рецепти и да не подхващат темата много, че си вкарват автоголове. Видя се при Ивченцето, не, че тя е инфлуенсър, с 2 хилядите си последователи. Исках да ви питам някоя от вас правила ли е нещо от съветите на Гала за кожата?
|
|
|
Post by sunny94 on Oct 21, 2021 9:34:52 GMT 2
Ще ми обяснява тя какво ще прави една жена, която има дете и работи на процент, дали щяла да има пари за пср и за лекарства. Връщам темата малко назад, но предполагам, че има хора, които не знаят, затова ще го напиша. Ако човек има симптоми, личният му лекар може да даде код с който да си направи безплатен PCR. Парите вече не са оправдание. А тестовете от аптеката струват 8,80 лв., та щом човек може да си купи био вафли, значи може и да си позволи 8 лева за здравето си.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 9:34:53 GMT 2
Щото е само със спирала и си е сложила филтър да изглади кожата.. 😂🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by chereshka on Oct 21, 2021 10:02:10 GMT 2
Щото е само със спирала и си е сложила филтър да изглади кожата.. 😂🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Имаше една "звезда" Гилберт Стефанов - Гибо Бейби, болен за известност. Все едно е той на тези сторита на наша Пепка 😂😂😂😂😂
|
|
|
Post by pringles on Oct 21, 2021 10:20:15 GMT 2
Толкова е едитвала снимката, че се е оставила без мигли на едното око (или е търсен ефект?). Сравнението с Гибо Бейби е потресаващо, но и доста близко до реалността
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Oct 21, 2021 10:27:26 GMT 2
Валката освен че е прекалила с грима на поредните си есенни снимки, но се е оляла и с FaceApp приложението. Много е смешна. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mamainfluc on Oct 21, 2021 10:28:16 GMT 2
Валката освен че е прекалила с грима на поредните си есенни снимки, но и се е оляла и с FaceApp приложението. Много е смешна. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Да, да. И на мен ми се стори много странна. 😄 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Oct 21, 2021 11:14:05 GMT 2
Ама Вал наистина нещо е различна, съвсем разлина ми се струва. Все едно е друг човек
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 21, 2021 11:18:36 GMT 2
Ами търсенето всъщност определя предлагането. Масово из инстаграм и Фб са едни красиви гледки със закуски, плажове, задници, мода и аутфитчета на фона на Айфеловата кула например. Масово е хапване, манджа, марки, ресторанти, чаши с вино, спа хотели и чекнене къде ли не. Хората това си искат и си харесват. Къде ти музеи да ги вълнуват и забележителности. И, да знам, че има и такива хора, но е са масовка. Просто и пътуването придоби друг смисъл-да се покажеш, да се наснимаш, а не да разкажеш какво си видял, нещо, което те е впечатлило, нещо интересно за мястото, за хората, за културата.
|
|
|
Post by klaudia on Oct 21, 2021 11:18:58 GMT 2
Валка много си обработва снимките напоследък+ тежкия грим прилича на друг човек. Дали пък не си е правила някакви интервенции?
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 21, 2021 11:25:19 GMT 2
Мисля, че главната разлика при Валери на тези снимки идва от очите. Направила си ги е светли... Нейните са си тъмно кафеви към черни, та затова изглежда като друг човек🙆♀️
|
|
|
Post by bella on Oct 21, 2021 11:25:34 GMT 2
Валка много си обработва снимките напоследък+ тежкия грим прилича на друг човек. Дали пък не си е правила някакви интервенции? Абсурд, те са много “страшни”. 😀 Нея я е страх от машинката за премахване на мъхчета, какво остава за игли и интервенции по лицето. 😂
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 21, 2021 11:26:42 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 11:53:32 GMT 2
Поздрав за Тонка Продуктова! 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ivanovaasimona95 on Oct 21, 2021 12:11:41 GMT 2
Тези наши “инфлуенсъри” ще те откажат даже да влизаш в ютюб или инстаграм… Мислех си, че няма как да станат по-зле нещата, но ето че стават. 🥲😀 Влизаш в инстаграм и какво да видиш - Монтесори теми, памперси щуротии,някое друго детенце за някое левче, после Мойта Козметика рекламки, АбаутЧУ реклами, после малко манджички и позирани и Яко тунинговани снимчици… Красота и вдъхновение ли бе да го опишеш. А пък в ютюб ми правят безмислени почти едночасови влогове, за да ми пуска ютюб 100 реклами. И тези хора ще са ми вдъхновение и се мислят за Криейтори разбираш ли . 😀😀😂 Сейрът е пълен. Всички почват да се сливат адски много и да приличат един на друг, но кой от кого е копирал не се знае. Влизам в инстаграм и гледам Ивана и тя реклами на Абаутю и реших да видя една рокличка колко струва … Еми 70 евро за някаква ношница, айде стига? Разбирам че за всеки влак си има пътници, обаче никой не може да ме убеди че всички тези личности дето рекламират тея парцали ще си ги купят с техните лични средства. Нито стил показват напоследък, нито нищо. Имам чувстовото, че просто отварят пратките хващат телефона и показват каквото им падне, говорят разни глупости и после захвърлят всичко в някой ъгъл. Има толкова много актуални теми в момента, има толкова много бюджетни марки било то за грижа за кожата, косата, грим, дрехи и т.н. , които ще вършат много повече работа на тяхната публика отколкото платените им реклами. Разбирам, че от тях си изкарват парите, обаче да не забравят че първоначално за да станат разпознаваеми и който и да е било бранд да се свърже с тях, ние простолюдието ги следвахме, гледахме, харесвахме и благодарение на нас са това което са. Да не си мислят, че имат някакво личностно развитие, и да се фръцкат наляво надясно какво са постигнали, защото при голяма част от тях се забелязва деградация, а не обратното. А пък тези дето не ни затрупват с реклами, добре че са мъжете им, иначе тоя Ляйфстайл как ще ни го представят не знам… 😀 Тоест стигаме до обобщението, че всички са един дол дренки . П.С. Ако някой има предложение за някой канал, който е неангажиращ, без много много реклами, и различен, моля да ми препоръча. 😌☺️😊
|
|