|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 12:11:51 GMT 2
Елица и Пепон дори няма да си ги причиня. Тази мантра Дания, Дания, Дания вече ми писна. От една страна Пепе не спира да го повтаря, но всъщност се оказва, че тя не знае езика, не знае нищо за културата и щом се е завърнала тук, очевидно не се е приспособила много към начина на живот там. Още повече, че с висшето си образование от Англия, не си е намерила работа в Дания, а е работила в магазин за козметика?! Тя май дори не се е опитала да си намери работа по специалността там. Елица към днешна дата не мога да кажа също, че се е интегрирала адекватно в държавата. Работи при мъжа до нея, живее в негово жилище, близките й приятелите й са неговите роднини. Занемари всичко, което е нейно, за да работи за Майкъл и семейството му. Не виждам и тя, как се е приспособила там, освен може би, че си е намерила мъж, който има големи финансови възможности, задружно семейство и собствен бизнес. Исках да ви питам някоя от вас правила ли е нещо от съветите на Гала за кожата? Да, аз правя доста от нейните съвети за кожата.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 12:20:55 GMT 2
На мен толкова ми доскучаха, че чак не ми се пише и чете тук. Дано да идва заникът на сегашния им облик, да се спре с безсмисленото съдържание и да почнат да мислят и създават стойностни неща. В момента са пълна трагедия отвсякъде. Не се ли виждат на какво приличат вече или не им пука? Савекс, мавекс, патета, ленор, еееееееее, стига толкова!
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 21, 2021 12:27:24 GMT 2
Всички са заети да снимат рекламКИ и клипченцеТа, та да можем ние простосмъртните да си харчим милионите по техен наклон и инфлЮЕнс.После как да не е полезно да рекламират кредити за млади майки😂 Че то нормален човек не може да си позволи и фибичката на главата им или пък ортопедичното килимче за прохождащи🙆♀️ Положението е розови очила... И не казвам, че те са виновни, че хората не могат масово да си позволят тези неща. Просто разликата в покупателната способност на масата народ не съответства на рекламКите им и това е смешно. ПС. Cleaning home си е създала канал в YouTube. На мен засега ми е симпатична и не ме натоварва. Та да видим занапред как ще се развива.
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 21, 2021 12:29:55 GMT 2
Докато има фирми, които да ги търсят с платени предложения ще е така
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 21, 2021 12:35:42 GMT 2
Елица поне преди само в неделя се лакираше. Сега през ден сторита с лакове и маникюри. Явно рекламодателите искат активност в профила й... 😂🙆♀️
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 21, 2021 12:42:38 GMT 2
Елица поне преди само в неделя се лакираше. Сега през ден сторита с лакове и маникюри. Явно рекламодателите искат активност в профила й... 😂🙆♀️ И пак дилема кой от двата цвята да избере. Това се казва проблем 😁
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 21, 2021 12:43:43 GMT 2
Елица поне преди само в неделя се лакираше. Сега през ден сторита с лакове и маникюри. Явно рекламодателите искат активност в профила й... 😂🙆♀️ И пак дилема кой от двата цвята да избере. Това се казва проблем 😁 Явно и е толкова скучен живота, че това да си лакираш ноктите е цяло събитие.
|
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 12:47:22 GMT 2
За мен също вече всички са изчерпани и просто дори вече не ги гледам за убиване на време. Гледам единствено видеата на Цанов, от време на време подкаста на Любо и Розмари, пускам си Брейка малко да се посмея, 2 астроложки и Мария Андреева. Всичко друго за мен е еднотипно, безполезно и скучно. В инстаграм е същата история - едни и същи ПРОДУКТИ, марки, препарати, събития и т.н. Да не говорим, че почти всеки знае английски и може да си намери много по-стойностно съдържание от такъв тип в чуждестранни канали. Имат хубави модни находки, гримове, покупки за дома, защо да гледам българските канали?! Да ми показват едни и същи покупки от Jumbo и Pepco, които декорират по най-нелепия начин.
|
|
|
Post by komkama on Oct 21, 2021 13:03:11 GMT 2
За мен също вече всички са изчерпани и просто дори вече не ги гледам за убиване на време. Гледам единствено видеата на Цанов, от време на време подкаста на Любо и Розмари, пускам си Брейка малко да се посмея, 2 астроложки и Мария Андреева. Всичко друго за мен е еднотипно, безполезно и скучно. В инстаграм е същата история - едни и същи ПРОДУКТИ, марки, препарати, събития и т.н. Да не говорим, че почти всеки знае английски и може да си намери много по-стойностно съдържание от такъв тип в чуждестранни канали. Имат хубави модни находки, гримове, покупки за дома, защо да гледам българските канали?! Да ми показват едни и същи покупки от Jumbo и Pepco, които декорират по най-нелепия начин. Може ли линк за астроложките ✨ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 21, 2021 13:20:36 GMT 2
Сега гледах влога на Валери от Франция и си мисля, че ако Мартин имаше собствен канал би бил много по интересен и информативен. Определено от местата, които посещават той може да разкаже много интересни неща за тези, които не се интересуват от дрънкащата и мислеща само за снимки Валери. А тя ми изглежда доста зле в последно време, и тези черни вежди и очи очертани в черен тежък грим още от сутринта…😁
|
|
|
Post by ☀ on Oct 21, 2021 13:27:05 GMT 2
Мартин това работи, но ще ме извините не бих му изтърпяла мрънкащия глас. Той може да разкаже общи неща, но това може да се сложи като войсовър от Валери, както в това видео. На няколко пъти го чух колко несигурно даде информация, при това неточна, но все пак е по-добре от кралицата, която се вълнува повече от пози и снимки...
|
|
|
Post by lina on Oct 21, 2021 13:35:52 GMT 2
Аз вече почти не следя инфлуенсърки, но на малкото, които следя, изпратиха подаръци от Fashion days. Така като гледам май на всички почти с поне 20-30к последователи. И идеята май е да рекламират игра, в която само един от нас, простолюдието, след изпълнение на три условия, може да спечели 250 лв... Не беше ли по-логично вместо тия десетки подаръци на инфлуенсърките, да бяха направили игра, в която да има 10-20 печеливши с различни награди...
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by ivanovaasimona95 on Oct 21, 2021 14:01:09 GMT 2
Не знам тази жена сериозно ли се облича така? Изобщо стилът ѝ за мен е потресаващ. 🤨 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by theaxe on Oct 21, 2021 14:04:43 GMT 2
Толкова е едитвала снимката, че се е оставила без мигли на едното око (или е търсен ефект?). Сравнението с Гибо Бейби е потресаващо, но и доста близко до реалността Май е търсен ефект. Написала е мигли преди/след, т.е. показва резултата от спиралата.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 14:16:14 GMT 2
Каналите, които следвам за астрология са Tatiana Dobreva-Tanmayi Astrology и Vanesa Videnova. Следвам и ето тези, които са с насоченост интериор >> Kristen McGowan, Brittany Vasseur, Lone Fox, Living to DIY with Rachel Metz Откакто има reels в инстаграм гледам доста DIY на различни интериорни решения за декорация, мебели. Вкъщи направихме няколко и смятам, че са доста сполучливи. Една от страниците, които гледам е тази >> www.instagram.com/thornior/Тези канали са свързани с цветя, букети, аранжировки >> Der Blumenmann - DIY Deko Ideen и Floristik24 - Das DIY Floristik Studio (тези канали са на немски, но дори и да не разбирате всичко е показано доста подробно). Няколко пъти вече закупих материали и направих аранжировки за повод на близки роднини и приятели, бяха очаровани.
|
|
|
Post by gorgeous on Oct 21, 2021 14:50:12 GMT 2
И пак дилема кой от двата цвята да избере. Това се казва проблем 😁 Явно и е толкова скучен живота, че това да си лакираш ноктите е цяло събитие. И пак по време, когато всеки работещ човек е на работа.
|
|
|
Post by annafox on Oct 21, 2021 14:55:42 GMT 2
Между другото така като раздават подаръци мен лично ме губят и автоматично се отказвам от сайта, това е анти реклама. За това се радвам на Зара, скъсват се да пазаруват от там ама аванта йок. Аз Полина не я следя, но преди се обличаше нормално, никога не е блестяла със собствен стил, но класическо и изчистено се носеше..сега какви са тези одежди, дори и за по тъмно да хвърлиш боклука не са подходящи. Малко като на Деси Стоянова кроксовете, чорапите и Пинкото, но на нея е отива поне.
Ивченцето я знам от другия форум и ми е някак мила, тъй като преди "ситуацията" доста време прекарвах там, както и Захир като срещна тук и и'се радвам, обаче ме потресе безхаберието и'. Дори да имаш един отрицателен тест, фактът че имаш симптоми и съмнения, и дори правиш следващ тест, е показателен, че си рискова единица. И смешното е, че даже не осъзнаваш колко нередно постъпваш, ами се и постваш в социалните мрежи. Да, можеш да си безсимптомен и да сееш зараза без да го предполагаш, но тогава си оправдан, но да имаш толкова факти налице и да си пазаруваш вафли наистина не го проумявам дори.
Евелин не я следя редовно, но като цяло май гледам всеки нечий клип за нови придобивки, та пуснах и нейния, много е хубава и покупките ми хареса.
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 21, 2021 14:57:14 GMT 2
Ох клийнърката като направи 2 видеа за почистване, 1 за прозорци, 1 видео в което пере и още 1 как се чистят обувки, то какво ще и остане? Не и бях гледала профила с месеци и сега като отворих няма грам промяна от последния път.
КухалериЕ е кралицата на безмозъчните, а не на ваканциите. Защото хората, които ходят на ваканция отиват, за да видят и научат нещо, а не за да ядат и пият преди и след снимки. Напоследък толкова много се гримира, че не мога да я позная.
Полина след второто дете е заприличала на средностатистическа майка, която няма 5мин да се изкъпе и облича първото, което хване. Няма нищо лошо в това, стига тя месеци по-рано да не флеймеше всички майки, които се запускат след раждането.
Евелин сигурно е на седмото небе, започнали са да валят пратки към мързеливата и особа.
|
|
|
Post by noclue on Oct 21, 2021 15:14:36 GMT 2
Само дето Полина не се е запуснала - в Коко и Мърфито е редовна. Откак се започна вълната с парцаля от абаучу да я залива са тези модни недоразумения от нея. Избира си да й пратят от най-скъпите премиум марки, а крайният резултат го виждаме - розАв оувърсайзд суитчър с ефирна тънка пола, груби боти и наметната с на дядо антерийката... а, да не забравя и безумните шалчета-диадемки
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 21, 2021 16:06:22 GMT 2
Влизам да ви разкажа за една история от Разград, във връзка с Надежда на Балан. Преди няколко дни имаше гонка със стрелба в града, ще оставя и линк към кратко видео в тик-ток, заснето от познат. Пуснат е сигнал срещу баща ѝ за неадекватно шофиране, след което го спира патрул, но той бяга и така ги разиграва поне още 15 минути, блъска още 3 коли и две патрулки. Пробите му са отрицателни, но определено се внесе смут в града, не мога да скрия. Тъй като все се показват примерни, дават ни акъл, реших да споделя с вас и какво не вижда аудиторията. Вярно, не е той или тя, но все пак мен ме озадачиха тези неща, затова и реших да споделя, оставям линка: vm.tiktok.com/ZM8B7D7N1/
|
|
|
Post by tiberia on Oct 21, 2021 16:07:02 GMT 2
Гледах тегленето на гивауея на Галя - ами най-големия подарък го спечели един супер дълъг и подробен коментар. Малко съмнително ми се струва. Иначе идвам да си изкажа възмущението - Йоанна днес цял ден и гледам тъпите статуси във Фейсбук и Инстаграм против зеления сертификат. Всички с мнението си, ама дава мнение и развива теории, от които и представа си няма единствената и розова мозъчна клетка. Цитирам: "Какво значи някой като каже "аз вярвам в науката" без да е учен и лично да е изследвал нещо." ПАХАХАХАХХААХ Това сериозно ли е? Колко хора от почти всички 8 милиарда на земята СА УЧЕНИ И ЛИЧНО СА ИЗСЛЕДВАЛИ, каквото и да било свързано с науката? Нужно ли е да съм учен и лично да съм изследвала действието на аналгина над живите организми/хората/, за да го изпия? Освен това теориите и малко се бият, понеже в същото време не вярва във ваксините, които са създадени точно от учени и хора, които лично са ги разработвали и тествали. Сега не може да ходи на молчИ и голямо писане падна. и още Йоанна: prikachi.net/image/FX7Ep Или иначе казано "възползвай се от другите и бъди приятел с този, от който можеш да имаш изгода". Другите професии ряпа да ядат, под нивото и са.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 16:17:23 GMT 2
Майко мила, Пинкито не може да е по-проста в момента. Не е за вярване, тия заключения само дете под 5 години може да ги измъдри. Невъзможно зле!
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 16:45:40 GMT 2
То, че Пинко се личи, че много проста-личи си.Сега още повече си пролича.Аз съм много бясна на хора, които ще се ваксинират сега, само и само да ходят на проклетият мол( най-вече кифли и прости същества като нея)или зради това да могат спокойно да си ходят по кафетата и дискотечките,ама сега като въведоха в някои университети да се ходи с пср тест или антигенен или ваксина- ореваха мястото защо и мрънкат,че не искат.По-добре такива като Пинко да не си отварят устата и да си задържат мнението за себе си, вместо да се излагат. Едит:Връщам се да чета, че от вчера имам доста задачки-закачки за вършене и не успявам да се добера, за да седна и да се отпусна във вашата приятна компания.Доста странички имам да прочета.
Едит: "MaryPoppins Avatar Oct 20, 2021 13:52:20 GMT 3 MaryPoppins said: Теа се има за кралица с претенции, но с тоя мустак най-много прилича на Хитлер." Значи не само аз забелязвам, че и Теа има лек мустак.Не посмях да си кажа това, което мислех, защото мислех, че си въобразявам.И съжалявам, че така коментар, за да отговоря, но за да не слагам отговор нова публикация и да наруша правилата пиша така.
|
|
|
Post by hriems on Oct 21, 2021 17:02:06 GMT 2
Какво е направила Пинко? В инстаграма и няма нищо ?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 17:07:12 GMT 2
Една злобна мусакаджийка днес празнува и черпи с торта и Моет. 🎂🥂 Меди е споделила сторито на Раев бюти за просенето на ПР пратки. Уж с насмешка си казва, че слънцезащитата за лице ѝ свършва, той да пусне връзки, за да ѝ пратят. Тя винаги е като просякиня като става въпрос за козметика, вечно натягане на марките, за да ѝ пратят нещо. Любимото ми е "Грим само с една марка" накрая се оказва, че тя няма всичко, което ѝ е нужно за един грим само от един брранд (Гано). Тогава започват едни обяснения, че ще е страхотно да направи грим само с Диор или Гучи и ги тагва постоянно, белким ѝ пратят нещо. Честита да си!Нека от здраве да не се отървеш, усмивки, сбъднати мечти и мноого, много написани "задачки" в планерчето си .Пожелавам ти да мрънкаш много,че си изморена като нашите инфлуцки,защото са свършили "много работа" и много мусакичка да готвиш.Извън шегата: Наистина бъди здрава преди всичко, сбъдвай мечтите си и нека в живота ти има истински и верни приятели, които да не са като нашите инфлуцки- вечно мрънкащи, гледащи накриво и плашещо и вечно изморени, но готови винаги за молче и някоя друга инстаграм снимчица.
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 21, 2021 17:08:06 GMT 2
Аделина, питах за Гала, защото търся адекватна информация за грижа за кожата. Ванеса Виденова е готина,гледала съм доста нейни видеа. Искам да открия такъв канал основно насочен към крижа за кожата. Преди време гледах две азиатки близначки, но на английски и само чужди продукти и не ме устройват, иначе са топ. Гала в инстаграм ли говори за това? Ефект виждаш ли от това, което правиш? Търся си и видеа за организация на кухня, за декор, но искам да са на български. Излизат ми предимно руски и чуждестранни. Гледам някои, но ми се иска да се появи някой наш, който да е адекватен, с номрмални продукти, които се намират лесно, да дава съвети за базова грижа за кожата. Зорница може да е такава, мисля,че ако направи подробна рубрика ще е супер.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 17:13:57 GMT 2
Klaudia, честит празник!
Валери е като малката булка, готова за сватба индийка. За пореден път се чудя защо толкова черни си прави веждите, очите, тежък грим от сутринта. Нещо ѝ става напоследък.
|
|
|
Post by hriems on Oct 21, 2021 17:23:54 GMT 2
Валери ползва Фейсап на последните си снимки, освен тежкия грим.
|
|
|
Post by lama on Oct 21, 2021 17:37:29 GMT 2
На Йоанна едва ли молът ще ѝ липсва, по-скоро проблемът е със залата, защото имат право да приемат само хора със сертификат и става деление на учениците. Бях останала с впечатление, че предният път не бяха затворили обаче, та едва ли и сега ще спазват правилата. Не съм сигурна за предния път, да не давам грешна информация.
|
|