|
Post by MaryPoppins on Oct 21, 2021 17:42:57 GMT 2
"Йоанна Петрова 18 ч · Има няколко неща в цялата тази ситуация вмомента, които ме смущават повече от основния проблем.. Първо - Когато някой каже “аз вярвам в науката”, без да е учен и лично да е изследвал нещо… значи просто вярва на новините… Което е нещо доста различно, предвид релевантността на медиите… Второ… цялата тази агресия и арогантност, която се събуди у хората… нападки, заплахи, че ще те махнат от приятели…, обиди и прочие… на какво ли не се нагледах…. Трето… “Ако не си с мен, си срещу мен”… Що за разсъдлив човек би поставил егото си над проблема, за който така разгорещено иначе се бори… Кому е нужно това озлобяване и настройване едни срещу други… И изобщо как хора с толкова силна емоция, замъгляваща разумното отношение към околните смятат, че биха убедили някого в своята гледна точка…. Манипулация има и от двете страни на спора. Всеки е приел своите истини и много от хората имат разумни и адекватни аргументи за позицията си. Никой не е по-голям от другия… Не сте по-умни и по-велики като нападнете другите и се отнасяте с подигравка… Защото всички можем да извадим удобни сравнения за събития назад във времето, за други болести, за цигари или колани… Доста неща биха могли да се напаснат, за да придадат тежест на теориите ни… Но в крайна сметка да се намразим вместо да умрем, не е много висша цел…. Нека не я подклаждаме…. "
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 17:46:02 GMT 2
Б@си безсмислиците, братче, Пинкито не знае как работи българския.
|
|
499 posts
Member is Online
|
Post by diamond on Oct 21, 2021 17:51:57 GMT 2
Кухо, кухо, та чак дрънка! Написаното е в стил "Какво се е опитал да каже авторът, който освен че няма логична и последователна мисъл, не знае кога и какви препинателни знаци да поставя?". Не мога просто, не мога
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 21, 2021 18:01:28 GMT 2
Според Пинкото Медия=Наука. Само да я светна, че нито цигарите и коланите/което не знам какво е, не го разбрах, какви са ти я колани, за безопасно каране ли говори, за какво ли/ могат да се сравнят с корона вируса. Какви толкова доводи могат да се изкарат от предишни години, векове, епохи Йоанче, като човечеството това не го е виждало. Оплела се е яко, правейки се на интересна. Аз лично видя ли зеленото знаме и някой тъпанарски пост, свързан със сертификатите и вече ме обзема съмнение за интелигентността на написалия го човек. Йоана какво, твърди, че науката в България това са медиите. Ще взема да й драсна нещо, представям си какъв отговор ще получа. Още по-оплетен от този.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 18:01:57 GMT 2
Не можете да познаете Галя какво си е купила от Делириум без да ѝ гледате сторитата. 😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by tiberia on Oct 21, 2021 18:19:31 GMT 2
Мъжът на Галя какво толкова работи, че имат толкова пари. Имам чувството, че тя нищо не работи, както се размотава по цял ден, носи детето, взима го, молчета, салони.
|
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 21, 2021 18:41:44 GMT 2
На Галя нещата от Делириум, мисля, че ѝ ги предоставят като ПР, а не ги купува. Преди се оплакваше, че и идвали скъпи...
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 21, 2021 18:44:35 GMT 2
Някой знае ли Ели и Майкъл къде са се запознали?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 18:49:42 GMT 2
На Галя нещата от Делириум, мисля, че ѝ ги предоставят като ПР, а не ги купува. Преди се оплакваше, че и идвали скъпи... Тя каза, че си е направила подарък и си използвала кода за отстъпка и показа, че има касова бележка УЖ..
Най ме разсмя репликата "защото съм жена и защото обличам да се глезя, реших да си направя един хубав подарък", че то тя всеки ден пазари, всеки ден ли ги смята за подаръци?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 18:50:10 GMT 2
Някой знае ли Ели и Майкъл къде са се запознали? В Тиндър
|
|
|
Post by healthy1 on Oct 21, 2021 18:50:20 GMT 2
Сторито на Теа за пореден път показва каква "чистотница" е. Амая на плота (на който Ая готви 🤣) с намазана филия в ръка, почти я слага в джоба и после си я хапва 🤦♀️ Не го намирам за нормално, сори.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 21, 2021 19:06:26 GMT 2
prikachi.net/image/FXHGrКристиня Ян в днешното видео каза, че е купила за бебето Бепантен и Никола никога не е имал проблеми... Никола е страшно красивооо детенцееее! prikachi.net/image/FXaAGНа Гана, сестра ѝ, май е по-голямо психо и от нея... как е закрила очите на детето. На Галя сторитата ги гледах без звук, че ми писна от тоя ЛаМер, по-добре да слушам за Здраве.....
|
|
|
Post by notacliche on Oct 21, 2021 19:15:45 GMT 2
Хораааа, видях снимката на откачената сестра на Гергуца на бебето и веднага заподозрях, че не е нейна, влязох в Google и чрез снимката ми показа резултати, които съвпадат.. Коментара го оставям на вас, само ще кажа, че ме побиха тръпки.
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 21, 2021 19:27:25 GMT 2
Хораааа, видях снимката на откачената сестра на Гергуца на бебето и веднага заподозрях, че не е нейна, влязох в Google и чрез снимката ми показа резултати, които съвпадат.. Коментара го оставям на вас, само ще кажа, че ме побиха тръпки. Моляяяя?!?!?!? Ето това е вече крайно.. Качете го в профила, някой може ли да я попита що за простотия е това? Защо крадат чужди снимки? Веднага ще уведомя жената, която е качила оригиналната снимка..
|
|
|
Post by notacliche on Oct 21, 2021 19:30:45 GMT 2
Хораааа, видях снимката на откачената сестра на Гергуца на бебето и веднага заподозрях, че не е нейна, влязох в Google и чрез снимката ми показа резултати, които съвпадат.. Коментара го оставям на вас, само ще кажа, че ме побиха тръпки. Моляяяя?!?!?!? Ето това е вече крайно.. Качете го в профила, някой може ли да я попита що за простотия е това? Защо крадат чужди снимки? Веднага ще уведомя жената, която е качила оригиналната снимка.. И отдолу писали сърца, ангелче (включително и Гана) и т.н. Това са болни хора…🤮🤮
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 21, 2021 19:32:05 GMT 2
Лелеееее, това не го очаквах, дори отговаря на коментари.. Тия са цяло семейство психари...
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 21, 2021 19:32:50 GMT 2
Изпратих снимката на момичето @josefinenocera, изпратих и имейл в случай, че не види съобщението ми в инстаграм. Това е потресаващо.
|
|
|
Post by tiberia on Oct 21, 2021 19:36:02 GMT 2
What’s wrong with this family😐 може ли да се излагат така
|
|
|
Post by mariak on Oct 21, 2021 19:38:31 GMT 2
Информирах колежките ми за излагацията. Кой е инстаграмът на сестрата? Да я тагна и да я скрийншотна. beautybyvesi беше или нещо подобно
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 21, 2021 19:44:50 GMT 2
Момичето ми отговори и веднага остави коментар под снимката ѝ поне да я отбелязва, използвайки нейни снимки. Да видим..
|
|
|
Post by plam on Oct 21, 2021 19:46:46 GMT 2
Егати шизофреничката е тая...психо 🤨🤨
|
|
|
Post by mariak on Oct 21, 2021 19:47:46 GMT 2
Момичето ми отговори и веднага остави коментар под снимката ѝ поне да я отбелязва, използвайки нейни снимки. Да видим.. Ще излезне с извинението, че никъде не е написала че е нейната дъщеричка. Да, тъпо и малоумно е от нейна страна, но си познаваме стоката вече.. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Цялото семейство са психо, явно
|
|
|
Post by notacliche on Oct 21, 2021 19:48:36 GMT 2
Таз веднага изтри снимката😂😂😂😂
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 21, 2021 19:50:19 GMT 2
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 21, 2021 19:53:32 GMT 2
Супер сте, мацки!
|
|
499 posts
Member is Online
|
Post by diamond on Oct 21, 2021 19:55:02 GMT 2
Таз веднага изтри снимката😂😂😂😂 Късно, вече скрийншотнах всичко, даже и коментара на момичето, на което принадлежи снимката. Бързичка съм. Браво! Е, кАжи после, че тия двете не четат тук! Откачени са яко.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 19:56:28 GMT 2
Таз веднага изтри снимката😂😂😂😂 Късно, вече скрийншотнах всичко, даже и коментара на момичето, на което принадлежи снимката. Бързичка съм. Тия двете, има ли ден, в който да пропуснат да са нелепи и криндж? Не знам на Теа дали й е мазна косата, ама ако видите косата в последния пост на Гана, гаг рефлексът ми удари десетката. PS Дайте да ги видим тези скрийншотс, че аз не успях да се насладя на сеира, наистина е махнала всичко
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 20:13:38 GMT 2
Да ти призная за Гала съм писала много, лично аз я харесвам от преди 20 години, когато стартира "На кафе". Обаче в случая с козметиката всичко ми изглежда като добре смазана машина за пари. Като начало аз съм доста против хранителните добавки, а тя твърди, че те са от голямо значение за вида на кожата - не съм особено съгласна. Съветите, които дава следвам само до там, до където на мен ми пасват с грижата да кожата. Правя масажите, които показва, ексфолирането със сода, домашните маски, направих и фастинга за лице. Продуктите й за лице не съм пробвала, нито добавките й. Имам доста повече доверие на Зорница за информацията, която споделя. От 2 седмици използвам стъпки в грижата за кожата ми от нейно видео. Гала е доста незапозната с дерматологията, което се вижда от някои предавания, в които има големи изцепки. Също вида на кожата й не се дължи на нейните продукти и масажите, нека не се залъгваме. Най-важното е човек да види при него, какво действа и да следва това. От масажите виждам ефект, но се иска постоянство. Домашните маски са супер, препоръчвам ги! Понеже съм на принципа, че човек трябва да открие неговите продукти, аз съм давала доста пари за скъпа козметика, а накрая съм виждала по-добри резултати от съвсем бюджетни, затова не смятам да си купувам от продуктите на Гала за такива солидни суми. Аделина, питах за Гала, защото търся адекватна информация за грижа за кожата. Ванеса Виденова е готина,гледала съм доста нейни видеа. Искам да открия такъв канал основно насочен към крижа за кожата. Преди време гледах две азиатки близначки, но на английски и само чужди продукти и не ме устройват, иначе са топ. Гала в инстаграм ли говори за това? Ефект виждаш ли от това, което правиш? Търся си и видеа за организация на кухня, за декор, но искам да са на български. Излизат ми предимно руски и чуждестранни. Гледам някои, но ми се иска да се появи някой наш, който да е адекватен, с номрмални продукти, които се намират лесно, да дава съвети за базова грижа за кожата. Зорница може да е такава, мисля,че ако направи подробна рубрика ще е супер.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 20:20:05 GMT 2
Коги ползваш тоалетната по предназначение, но тя се запуши, а чакаш гости и трябва да се отървеш от съдържанието й
|
|