|
Post by gabolina91 on Oct 21, 2021 20:28:54 GMT 2
Хораааа, видях снимката на откачената сестра на Гергуца на бебето и веднага заподозрях, че не е нейна, влязох в Google и чрез снимката ми показа резултати, които съвпадат.. Коментара го оставям на вас, само ще кажа, че ме побиха тръпки. Малее... Е това наистина е откачено. Може ли за няколко лайка да паднеш толкова ниско... Мислех, че само Гергана не е добре, а то явно и сестрата не е нещо по-различно. Това определено си е за инстаграм страницата. Такива индивиди заслужават да им се покажат изцепките. Просто нямам думи.
|
|
|
Post by kalea on Oct 21, 2021 20:40:29 GMT 2
А сестрата на Гергана истинска ли е? Да не е и тя отнякъде крадена? 😂
За Надеждови - уаат, наистина ли това е баща ѝ? Той може да е с негативни проби, ама който бяга от полицията, никога не е чист. 😃
Под поста на Кузманови, в който реват заради новите правила, има една сюрия олигофрени коментатори. Даже един се хвали, че ще си купи сертификат.
|
|
|
Post by lyra on Oct 21, 2021 20:40:41 GMT 2
Тия верно са за семейна терапия при психиатър..Иде ми да кажа нещо много невъзпитано за зачеването им, ама ще се въздържа.. Гледах видеото на Попова за календара на ДМ и май ще си го взема. Не я бях гледала от много време и ми е супер дразнеща, а преди ми беше приятно да я гледам. И календарите ми бяха любимите видея..чак ме е яд, че се изложи така.
|
|
|
Post by mira on Oct 21, 2021 20:42:46 GMT 2
Относно новите пандемични мерки, споделям, че и mila.bogi пуска доста смислени неща по темата, които подкрепям.
Въобще, доста интересни и полезни неща има при нея.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 20:45:49 GMT 2
prikachi.net/image/FXHGrКристиня Ян в днешното видео каза, че е купила за бебето Бепантен и Никола никога не е имал проблеми... Никола е страшно красивооо детенцееее! prikachi.net/image/FXaAGНа Гана, сестра ѝ, май е по-голямо психо и от нея... как е закрила очите на детето. На Галя сторитата ги гледах без звук, че ми писна от тоя ЛаМер, по-добре да слушам за Здраве..... Доколкото разбирам в инстаграм поста става въпрос за хидратиращ крем, а във видеото е взела крема против подсичане и казва че Никола никога “не е имал проблемно дупе” Това са два продукта за две различни неща ☺️ Никола наистина е много красиво детенце! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by katka on Oct 21, 2021 21:07:19 GMT 2
Коя е тази innah.k? Бяхте я споменавали тук. Преди седмица гледах, че беше тагвала Поли,че ходи заради нея на Солни стаи, сега пратила подарък на dea.vibes. Започва да ми звучи малко тип stalker на инфлуцки. Видях, че и други са отговорили, но понеже я "познавам" още от Тийнпроблем, завършила е Майнхаймския университет (видях, че е питано). Още от малка си беше страшна драка и в опозиция на всички, не ме учудва, че и тук се е пробвала да дава акъл, но пък след 100001 неуспешни блога явно сега се е закачила за пАлина, за да се подмазва. Странно ми е, че не се закачи и за Ванеса Виденова при положение, че се познават от форума и двете величаят астрологията. Иначе и в инстраграма на форума беше в ролята на бял рицар, струеше отчаянието за внимание.
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 21, 2021 21:31:31 GMT 2
Утре мама Сиси качва видео за изписването и първата среща на Ния и малкото Гоги.
|
|
|
Post by notacliche on Oct 21, 2021 21:35:38 GMT 2
Абе Гана и сестра й да не са плод на любов между първи братовчеди?! Егати нелепите същества. Няма да се учудя ако са с по 6 пръста на краката и ръцете. Де*ба и изродите без извинение. Ох, с глас се смея, ама по-точно определение няма как да се даде за тези създания!!🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 21:37:30 GMT 2
Здравейте, някой назад беше споменал за Ралица и информация за къщата, която строят. Не успявам нищо да намеря в канала й, от къде е това инфо?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 21:37:58 GMT 2
Дами, някоя от вас сеща ли се за инстаграма на една майка на близнаци-момчета (под 3 годинки са децата) от София, много татуирана е тя, както ѝ съпруга ѝ? Не е инфлуенсър май, но има страхотен профил и е много свежа, а не се сещам как се пишеше. Благодаря предварително.
|
|
|
Post by questar on Oct 21, 2021 21:54:33 GMT 2
Това, че някой е от Кърджали, не е задължително да е от турски произход. Ерсая не е турско, а гръцко име. А и като се напише в Гугъл, излиза родословното дърво на двете близначки, в които бабите и дядовците са си българи. От последния им влог беше крайно неуместно Тея да спомене, че Амая се плашила от молитвите. Възможно е да се плаши, но от уважение към религиите е добре такива неща да не се коментират и това опира до елементарно възпитание. Отново простотията ѝ лъсна. На това семейство живота се върти около съня на Амая, дрона им и винцето вечер с бисквитки Боровец, ъф корс.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Oct 21, 2021 22:02:53 GMT 2
Здравейте, някой назад беше споменал за Ралица и информация за къщата, която строят. Не успявам нищо да намеря в канала й, от къде е това инфо? Има запазени сторита в профила ѝ в ИГ instagram.com/charly.wilde?utm_medium=copy_linkEdit: Всъщност я купиха построена. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Oct 21, 2021 22:05:54 GMT 2
Човек и добре да живее се появяват дупнишките / нищо против града/ сестри и ти показват риъл хорър сторис, като подготовка за Хелоуин
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 22:36:26 GMT 2
Никога не бих се сетила, че могат да бъдат в стори снимките от къщата на Ралица. Много ми хареса всичко, което показва. Къщата изглежда обещаващо, с хубава гледка. Чак и аз се развълнувах докато гледах, сякаш на мен ми предстои местене и нареждане.
|
|
|
Post by zahir on Oct 21, 2021 22:38:35 GMT 2
Нямам думи за Гергана и сестра и. Абсолютни кукандрели..
Погледнах профила на Гана. Почти всичко и в с #notsponsored. Та откъде реално се издържа това момиче?!
Те и моите неща са #notsponsored ама аз работя.. Истинска работа. Не правя shooting days.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2021 23:13:19 GMT 2
Залагам си главата, че ако сега пуснат Q&A Live и ги питат, дали гледат Фермата отговорът вече ще бъде да. А ако ги питат, дали гледат Игри на волята, ще кажат - ааа не, ние сме тийм BTV
|
|
|
Post by yanniehh on Oct 21, 2021 23:16:03 GMT 2
Сега гледам инста профила на сестрата на Гергана..Ми като гледам, тоя психо поглед май се предава в семейството. Тя тая същата пача в лицето. Извод: наличието на пари не оправя положението. Извод2: Ако бяха толкова близки, как така в последната година нямат и 1 снимка заедно 😀 тия сто процента не се понасят и си бъркат в червата, ама що да си затварят вратичката в инстаграм, ако имат възможността да лапнат някой друг лев заедно..
|
|
|
Post by The Judge on Oct 21, 2021 23:18:54 GMT 2
******, не мога, човек, просто не мога 🤣🤣🤣🤣 Няа коментирам топика, че...
Другото което няма да коментирам е бруталния рейп и абюз на българския език и умотворенията на варненската руса булка.
То това да те напиня отвътре да ставаш за смях не си е работа. Най-кофти чертите на зодията проявява,ама и самочувствие не ѝ липсва. За жалост.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Oct 22, 2021 4:22:18 GMT 2
|
|
|
Post by emmilie on Oct 22, 2021 5:25:55 GMT 2
Всеки пък, ама наистина всеки път се питам къде и кога изразходват тези купища опаковки Продукти (Антоанет, хай🙋🏼♀️) . За мен е абсурдно на фона на ситуацията в страната, някоя си да ме инфлуенсва за крем/маска, на цена от 200-300 лв🤦🏼♀️ На никоя не ѝ стиска да си изрази мнението за случващото се, но защо пък да не е “полезна” с идейка, къде да си оставя половината заплата, да речем.
Пари се харчат, календари се отварят, всичко живо рекламира, що има за рекламиране, кучетата си лаят, кервана си върви🤷🏼♀️
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 22, 2021 5:50:48 GMT 2
Тези дни видях Сладкиша и Савата във Фантастико, явно пазаруваха за заготовките. Бяха с Еми. Тя постоянно се оглеждаше, според мен дали хората ги познават. И определено доста си филтрира снимките, по то-точно изрязва. Не е нужно да споменавам прическата, типичната за нея.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 22, 2021 7:43:54 GMT 2
Хора, крийпът е на макс, що се отнася до Ганкини. Преди 5-6 дена бяхте постнали скрийншот на снимка на бебешко краче и женска ръка, която го държи. Снимката беше споделена на стори от сестрата на Ганка, а тя самата също я беше репостнала. По-късно, докато си браузвах, попаднах на мноого подобна снимка,предложена от Пинтрест, но си казах "Айде, такъв тип снимки много си приличат" и не я проверих. И сега като събера 2 и 2... Ако някой я пази, дайте да я проверим и нея. Ето оттук ги е взела meganacuna.com/2020/07/18/rowans-diy-newborn-photoshoot-at-home/. Наистина не разбирам, при финансите, с които разполага - е толкова лесно да си запази час за бебешка фотосесия (има толкова добри български фотографи). , много се смях на коментара за братовчедите.
|
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 22, 2021 8:22:17 GMT 2
Скоро във видео на аманоттаякозметика ще бъде и Полина. В комплект с Мона.
|
|
|
Post by hriems on Oct 22, 2021 8:52:38 GMT 2
Аз мисля, че просто Веси не иска да снима детенцето си, но защо изобщо качва други бебета не е ясно.
|
|
|
Post by pringles on Oct 22, 2021 9:12:12 GMT 2
Положението е хем боли, хем сърби
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 9:30:15 GMT 2
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 22, 2021 9:33:38 GMT 2
Относно поредната крадена снимка от сайта, който беше споделен по-горе, изпратих линк на създателката с описание. Нека да я видят колко струва ганината сестра.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Oct 22, 2021 9:35:23 GMT 2
Хахахаха, снимките и рийлсовете отнемали много време. На мен и мусаката ми отнема доста време, ама Валчето като приготвя порция и половина, сигурно по-бързо става. Аз все пък пълня голямата тава.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 9:37:00 GMT 2
Еееее, ВалериЕ, не знам дали има по-зает hard worker от теб. Сиг само професионалистката. Тцтьтц.
|
|