|
Post by lyra on Oct 22, 2021 9:38:31 GMT 2
Оххх, горката колко заето ежедневие..как ли се справя? Обаче гледам не е сложила къпане..та явно ще пропусне днес.
|
|
|
Post by l4444 on Oct 22, 2021 9:51:36 GMT 2
Исках същото стори да споделя...харесвам Валката, харесвам стила ѝ, снимките ѝ, влоговете, но come on, това не е сериозно - от една страна е гавра с жените, които я следват, за които да се гримират, да напазаруват (grocery shopping, че е по-fancy) и да се лакират е част от развлеченията им, като междувременно имат да свършат 200 други времеемки и изморителни неща. От друга страна и по отношение на по-младата си аудитория от подрастващи момичета - как ги обогатяваш, как ги influence-ваш - като проповядваш, че на 30 години да си лакираш ноктите и да се снимаш е достатъчно ангажиращо занимание, което да осмсиля и изчерпва деня ти...стига 🤦♀️ Това btw е първият ми пост тук, чета ви от супер мн време и се възмущавам на същите неща, на които и вие, но това списъче със задачи ми беше толкова смешно и нелепо, че не се сдържах да не коментирам 😀
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 10:00:32 GMT 2
Знаете ли кое друго мен ме отблъсква от Валерие? Винаги реве, когато трябва да свърши и малкото работа, която има по същество. Все слага сад фейсовете, супер измъчена постоянно от "многото" обработване. Мн тъпо, че акцентира над това винаги. Лигла ли е, мързел ли е, не знам, ама е мн неприятно за слушане, четене и гледане.
|
|
|
Post by zahir on Oct 22, 2021 10:09:31 GMT 2
Сърбят ме ръчичките да снимам за Валката задачките си за деня 😁 Работя по 6 клинични проучвания, докато вкъщи тече ремонт, в момента пребоядисват апартамента, занимавам се с местене на неща от стая в стая, планиране на мебели, чертежи и бля бля, гледам куче, мъжа ми принципно го няма по 3-4 седмици (Теа, гръмни се). Сега си е тук, но днес ще му правят операция на окото. И така.. Аааа..в графика ще включа ходене по репродуктивни специалисти, къпане, готвене, grocery shopping and stuff.. 😂
Всички so called инфлуенсърки могат да се метнат групово от по-висок етаж на някоя молче. Група абсолютни безполезници. В момента няма нито ама нито една вдъхновяваща и приятна от тях. Всички са ходещи реклами, мрънкащи, че трябва да се изкъпят.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 10:10:26 GMT 2
Елица е качила поредна доза хлябове с квас и е написала, че е снимала видео с рецепта, което трябва да обработи и ще качи в канала си. Очаквайте го около Коледа.
|
|
|
Post by bella on Oct 22, 2021 10:11:21 GMT 2
Този списъл наистина ме агресира… кралицата на мързела не спира да си доказва името. Закуска… kill me now please 😢
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 10:17:21 GMT 2
Що за простотия?! Валери изобщо осъзнава ли, че това е толкова жалко и нелепо, че се излага до няма и къде?!?! Познавам момичета, които са на 19 години и работят по 8 часа, ходят на фитнес, прибират се и готвят за приятеля си, читят, подреждат. Това е жена на 30, за която ЗАДАЧКА означава да закуси?! Тук обаче ще обвиня аудиторията й, защото със сигурност ако аудиторията й намираше това за нелепо (каквото всъщност е) и й го каже, а след това я отследват, щеше да си промени и съдържанието в профила.
|
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 10:26:17 GMT 2
Аз мисля, че просто Веси не иска да снима детенцето си, но защо изобщо качва други бебета не е ясно. И аз останах потресена от ситуацията и според мен да беше качила снимка тип надпис например по-удачно щеше да е, отколкото чужда снимка.Или най-добрият вариант е да не качва нищо изобщо. И двете сестри са малоумни , смешни , жалки и нямат край излагациите си.
|
|
|
Post by l4444 on Oct 22, 2021 10:28:05 GMT 2
prikachi.net/image/FlPpdИсках също да споделя и това fashion, beauty, luxury lifestyle вдъхновение... Размишлявах, че това, което е обединяващо за нашите инфлуенсъри, е, че са абсолютни пердета и грам не им пука. Аз бих се срамувала да качвам снимки, на които ми се виждат проскубаната немита коса и криви зъби, не бих споделила, че ангажиментите ми за деня приключват с това да закуся и да се гримирам, защото оценявам, че не е важно и никой не го интетесува, бих се срамувала да пиша глупави постове, пълни с правописни грешки... a за тях тези неща са си perfectly fine. И понеже живеят с мисълта, че някой за нещо им завижда - да, аз им завиждам много за това колко топ си мислят, че са, докато са всъщност толкова посредствени.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 10:32:48 GMT 2
Вчера съм пропуснала ситуацията със сестрата на Гана или както аз я наричам Гана 2. Бих се изненадала от тази постъпка с крадените снимки, ако не знаех, коя е сестра й Има нещо странно около това бебе според мен. Не знам, какво е, надявам се да е здраво и всичко да е наред. Просто ми се струва странно, че нито го е виждала Ганка, нито нищо. Да, факт е, че има пандемия и не е най-удачното нещо да се изтипосаш при новородено, обаче все си мисля, че причината не е тази. Браво на момичетата, които събраха материал за профила, златни сте!
|
|
|
Post by plam on Oct 22, 2021 10:33:17 GMT 2
prikachi.net/image/FlPpdИсках също да споделя и това fashion, beauty, luxury lifestyle вдъхновение... Размишлявах, че това, което е обединяващо за нашите инфлуенсъри, е, че са абсолютни пердета и грам не им пука. Аз бих се срамувала да качвам снимки, на които ми се виждат проскубаната немита коса и криви зъби, не бих споделила, че ангажиментите ми за деня приключват с това да закуся и да се гримирам, защото оценявам, че не е важно и никой не го интетесува, бих се срамувала да пиша глупави постове, пълни с правописни грешки... a за тях тези неща са си perfectly fine. И понеже живеят с мисълта, че някой за нещо им завижда - да, аз им завиждам много за това колко топ си мислят, че са, докато са всъщност толкова посредствени. Ееееб*****си гнусотията лъха човеек.... Повръщам от тая вече бе хора 🤮🤮🤮 Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 22, 2021 10:38:22 GMT 2
Хахаха на Валката списъчето със задачки искрено ме разсмя. Аз от две седмици работя по 10ч на ден, защото колежката ми получи усложнения с бременността и излезе в болничен, в същото време търсих нова квартира и в момента се местим, на всичкото отгоре приятелят ми е карантиниран, защото беше контактен със заразен и тъй като не е малоумен като онази с био вафлите си седи вкъщи и не може да ми помогне. И тази ми излиза със списъче от задачи, в които е включила ЗАКУСКА Съжалявам, момичета, че си разказвам личните драми, по принцип не обичам да мрънкам, ама тази лигла просто ме изкара извън релси. Не мога, просто не мога.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Oct 22, 2021 10:43:50 GMT 2
Тази седмица не съм гледала нищо. С нетърпение броя минутите до видеото на мама Сиса. Цял празник е зa мен 😂
Edit : Гането най-после щяла да види бебето през уикенд. Let's see... Тя и в Милано щеше да ходи, но..
|
|
|
Post by ☀ on Oct 22, 2021 10:49:31 GMT 2
На мен малко ми омръзна гани да води индиректна кореспонденция с форума, защото не мога да си представя по-неприятно нещо от това, да ми се налага да влизам в контакт с човек като нея.
Гледала снощи Фермата и веднага се 'инспирира' от рекламирания там 'осинови кошер'. Дори нямаш материал за съдържание, какво го поддържаш този профил с лъжи.
Нещо всички ми омръзнаха и на мен. До болка познати истории. Отследвала съм всички и ми е чист инстаграма, ама пусто отърване от тях няма.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Oct 22, 2021 10:54:06 GMT 2
Леле не съм чела от няколко дни, ама това с бебешките снимки е върха на сладоледа. Тия и двете не са в ред. Ганка щяла да види бебето уикенда, сигурно сега търси снимки из нета да ни ги покаже после.
Валчето не си е записала да обядва и вечеря. Дано не забрави милата. От толкова задачки на мен би ми изхвръкнало от главата. Валче, запиши си и да дишаш!
Тук мисля някой следеше Стефани от книжния канал - миналия уикенд ги видях в мола с мъжа ѝ и бебето. Сладка двойка са, да им е живо и здраво детенцето ☺️ Аз спрях да я гледам заради премногото спойлери на книгите, на които прави ревю, но все още ми е симпатична като цяло.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Oct 22, 2021 10:56:37 GMT 2
Тази седмица не съм гледала нищо. С нетърпение броя минутите до видеото на мама Сиса. Цял празник е зa мен 😂 Edit : Гането най-после щяла да види бебето през уикенд. Let's see... Тя и в Милано щеше да ходи, но.. Ще отиде в Милано точно никога. Нейното Милано е разбитите входове на панелките в Пловдив, извинете ме, Шуутинг места, на които после “туря” по един таг у Миланото.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 22, 2021 11:08:16 GMT 2
На мен малко ми омръзна гани да води индиректна кореспонденция с форума, защото не мога да си представя по-неприятно нещо от това, да ми се налага да влизам в контакт с човек като нея. Гледала снощи Фермата и веднага се 'инспирира' от рекламирания там 'осинови кошер'. Дори нямаш материал за съдържание, какво го поддържаш този профил с лъжи. Нещо всички ми омръзнаха и на мен. До болка познати истории. Отследвала съм всички и ми е чист инстаграма, ама пусто отърване от тях няма. Гана да си оправи кошера в главата си при специалист, после да тръгва да осиновява пчелни кошери.
|
|
|
Post by emmilie on Oct 22, 2021 11:10:38 GMT 2
Krisinka, мама Сиси е качила нов влог, очаквам включване от теб 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 11:14:00 GMT 2
Меди Христова се е ядосала вече.
|
|
|
Post by maggi on Oct 22, 2021 11:41:47 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on Oct 22, 2021 11:50:34 GMT 2
#рониядом4ever #neverreturn #stahpwww #nonet #please #катовземаеднатоягавалеркатащекОпакартофицялденнанивата #тъпикифлиЗбогом
|
|
|
Post by ☀ on Oct 22, 2021 11:55:26 GMT 2
Аз идвам с една антиреклама на спирала. Не стига, че цапа клепача, става на топчета, ами и прави миглите като краченца на паяк И да се пукаш от яд, на Пепе е спонсориран поста от аманоттаякозметика / която намразвам покрай агресивната реклама напоследък / {Spoiler}
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 12:03:37 GMT 2
Изгубихме Джъстисчето. Паднал герой в борбата срещу инфлуенсърите, няма спасение 😂
|
|
|
Post by ivanovaasimona95 on Oct 22, 2021 12:09:34 GMT 2
Това с графика за деня на Валери е пълна излагация… Може ли сами да се излагат толкова? Ако имаше грам мозък нямаше да си публикува “натовареният график”. Или да прави като другите поне да си украси графика с несъществуващи задачи 😂😂😂. Ако толкова я мързи както Тейчето , да вземе и тя да си хване човек да ѝ изготви затрупаният график. 😌 Ние простолюдието нищо не разбираме. 🤓 Спед като слага закуска в график със “задължения”, да беше сложила и ходене до тоалетна, или днес ще пропусне? 🧐 Дали и аз да не си шерна задачкитИ за деня, че да не земат хората да си кажат, че цял ден нищо не правя. 😂
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 12:28:03 GMT 2
Бре, ще я захаресвам!! Много добре казано, напълно разбирам защо се ядосва, може да ѝ ударя един follow в знак, че ме кефи
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 12:31:44 GMT 2
Пуснах мама Сиси докато почивам, че много задачи днес на работа. Естествено започна влога с това как Бубулинко/линчо ( не знам защо му вика така) моца и си показва болничната закуска, която си е доста обилна. От болницата ѝ дали цяла чанта с подаръци за бебето. Като се прибраха реакцията на Ния беше много сладка, усмихната и щастлива изглеждаше докато гледа бебето. Сиса ѝ показа какво малко краченце има и Ния през цялото време се усмихваше и легна до бебето да го гледа. Обаче след 2 дни Сиса казва, че вечер им е доста трудно, защото Ния ревнува и иска вечер да спи при тях, нещо което за мен беше очаквано на 99%. През деня като ги гледам и Гошу и Сиса само седят на дивана, опънали краката и забили в телефоните. Като цяло Сиса каза, че Ния е много нервна и не слуша и явно новият член на семейството я дразни, докато Гошку е доста спокойно бебе за сега. Ами така е като 9 месеца не я подготви и само я питаше къде е бебето.. Сиса пак почва да готви и прави кюфтета с доматен сос и пак мрънка, че вечер ѝ е трудно и била малко бледа и трябвала да става по-няколко пъти да кърми, не я знам какво е очаквала, да спи по цяла нощ ли. Кара Ния да вика на бебето да се събужда да моца-моца. Това беше като цяло влога, но след 1 седмица Ния като започне и градина на Сиса ще ѝ бъде още по-трудно и Ния съвсем ще ги побърка. Само не знам защо не извика някоя баба да ѝ помага в началото поне с Ния.
|
|
|
Post by nomade on Oct 22, 2021 12:33:17 GMT 2
Гергана с неизчистената си спирала е по-противна даже и от обикновено. 🤢 Спиралите на IsaDora са потресаващо ужасни, поне за мен. ☠️
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 22, 2021 12:37:04 GMT 2
Мама Циц не могат да я изгонят от болницата, тя обяда си чакала нашта Разбира се Ния ревнувала, искала и тя да спи на леглото с тях...еми това е резултат от безхаберието и липсата на възпитание, мдамм. Тя хубаво роди , ама на ГошО старши кога му е термина?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 13:02:48 GMT 2
Изцепката на Веси имала продължение, като гледам тук. Третата снимка с ръчичката на бебето въобще нейна ли е, вие проверихте ли? Мне, и третата снимка не е нейна, съдейки по това, че след коментарите под втората снимка и тагването на човекът, който всъщност я е правил, вече всички всички снимки са премахнати.
|
|