|
Post by klaudia on Oct 22, 2021 13:22:32 GMT 2
За Меди силно се съмнявам, че е ваксинирана. Тя всичко си показва, дори имаше чисто гола снимка, беше намазана с кал или маска, не съм сигурна. Едва ли би пропуснала да сподели, че е ваксинирана. Много благодаря на всички за пожеланията! Останете си все така готини
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 13:26:35 GMT 2
Ганка няма ли огледало? Ужасна крива усмивка има, усмихва се само на една страна с онова гадното зъбче. Пари за Гучи и Диор има, за зъболекар - не.
|
|
|
Post by zahir on Oct 22, 2021 13:27:49 GMT 2
Офф топик малко ама вкъщи боядисват един мъж и жена. Семейство са и работят заедно. Жената помага, отсича стените, шпаклова, чисти, мъкне. Невероятни са. Отделно имат 2 деца, задължения бол. Работят бързо, чисто.
Казвам го за дрислите с планерите..
Не си представям тази жена да отвори планера и да запише: - да закуся - да се почеша - да ида да боядисам тристаен апартамент - и т.н
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 22, 2021 13:31:28 GMT 2
Аделина, благодаря ти! Моето мнение е сходно с твоето, с изключение на хранителните добавки, аз вземам по принцип почти целогодишно. Харесвам я Гала откакто е в На кафе. Но съм скептична към линия нейна козметика. Тя е жена, която изглежда много добре за годините си и се поддържа, което е видно. Но-по скоро залага на скъпи процедури и ходи при специалисти. Домашните маски щеги видя, защото съм им голям фен, както за лице, така и за коса. На Зорница също вярвам повече, тя изглежда доста на ясно с нещата. На Велерие задачките са нямам думи. За Елица-сега се стих, че вярно бяха се запознали в Тиндър. Бях го забравила. Мими-Сладкиша много й се иска да е известна и популярна, поне аз така го усещам, не знам вие какво мислите по въпроса. Кой знае каква тема за видео ще измисли този път тя.
|
|
|
Post by Cherry on Oct 22, 2021 13:51:32 GMT 2
Не е забравила, просто няма да й остане време. Леле не съм чела от няколко дни, ама това с бебешките снимки е върха на сладоледа. Тия и двете не са в ред. Ганка щяла да види бебето уикенда, сигурно сега търси снимки из нета да ни ги покаже после. Валчето не си е записала да обядва и вечеря. Дано не забрави милата. От толкова задачки на мен би ми изхвръкнало от главата. Валче, запиши си и да дишаш! Тук мисля някой следеше Стефани от книжния канал - миналия уикенд ги видях в мола с мъжа ѝ и бебето. Сладка двойка са, да им е живо и здраво детенцето ☺️ Аз спрях да я гледам заради премногото спойлери на книгите, на които прави ревю, но все още ми е симпатична като цяло.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Oct 22, 2021 14:09:45 GMT 2
Криси, оправи ми деня с резюмето на мама Сиси, честно!😀Даже не деня само, ами седмицата! 🤗 И аз гласувам за предложението на 100helit с две ръце!🙌 Относно тази Меди…няма да стане, с този назидателен тон ала “Ще се мре, яко ще се мре”…Не, мерси! Много скрити експерти в тоя ИГ, бре! Сбъркала си е професията май. Мими според мен не се натиска да с известна като другите, личи си, че с кеф снима влоговете. Няма грам преструвка. Затова ми е сред любимките. И по-добре, че не рекламира нон-стоп, надявам се да успее да опази чист канала си. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 14:32:15 GMT 2
Криси, оправи ми деня с резюмето на мама Сиси, честно!😀Даже не деня само, ами седмицата! 🤗 И аз гласувам за предложението на 100helit с две ръце!🙌 Относно тази Меди…няма да стане, с този назидателен тон ала “Ще се мре, яко ще се мре”…Не, мерси! Много скрити експерти в тоя ИГ, бре! Сбъркала си е професията май. Мими според мен не се натиска да с известна като другите, личи си, че с кеф снима влоговете. Няма грам преструвка. Затова ми е сред любимките. И по-добре, че не рекламира нон-стоп, надявам се да успее да опази чист канала си. Sent from my iPhone using Tapatalk Пеперудке, радвам се, че съм накарала някой да се усмихне! Вчера след работа и днес сутринта ходя на зъболекар за един супер малък кариес, за който май си внуших, че леко ме боли и реших да му направя пломба. Но за мой “късмет” ми се поду тази нощ венеца и ходих пак да ме намажат с лекарство (пусти му чувствителни и проблеми венци..), та се зачудих как има хора с толкова проблеми в устата си и не си обръщат грам внимание като Гана, а аз само най-малкото да видя и бягам, че ме е страх да не ме заболи. 🤷🏻♀️ Като добавим и проблемните венци, не знам аз ли съм прецакана да се грижа толкова и накрая пак да ми се налага на най-много 6 месеца да ходя или хората си гледат само скъпите придобивки и кефа и зъбите са им последният проблем и не ги бърка, че ги загрозяват още повече (хелоооуу Гергуц). 😂🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by bella on Oct 22, 2021 14:45:52 GMT 2
Наистина всички вече са адски скучни. И Кристина Ян качила влог “Един есенен ден, тиквена супа, бла бла, клише…”. Директно я отследвах, нямам нужда от още една рецепта за печена тиква, както и обновен багаж за родилното, който подозирам, че се задава. Както се казва - за такива празни малоумни влогчета си имаме Валката, няма нужда чак от няколко такива канала. 😂
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 14:48:07 GMT 2
Задача - Закуска 😳😳Втф, ако не си го запише няма да закусва ли?
|
|
|
Post by GGWP on Oct 22, 2021 14:49:26 GMT 2
Личи си отдалеч, че тази Меди само приглася на когото трябва, за да се хареса и да "стане известна".. помня какъв голям спам падаше под снимки и видеа на известните инфлуенсърки. Не случайно си е тагнала профила на това стори.. като я споделят, да се знае кой е казал тези мъдри слова. Не изключвам и от форума да се е вдъхновила.. това не омаловажава стойността на думите й, но нека не си затваряме очите за мотива и да го сподели точно сега.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 22, 2021 14:59:12 GMT 2
Сестрата на Ганюш е същия перко като нея. При тях явно е генетичен дефекта.
Омазаната спирала на Ганюш е свидетелство за нейния професионализъм по висш пилотаж за самозабравили се малоумници.
Валери е пълен идиот! Колкото хубавка, толкова и тъпичка. За мен тя е Плазмодий. Не го казвам с лошо, но си е факт.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 15:36:14 GMT 2
Баси жалкия живот дето води това момиче.. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by notacliche on Oct 22, 2021 15:57:18 GMT 2
Аполонария наистина ходи облечена като някой клошар, изключително зле изглежда. Язък ѝ за всичките претенции.😂
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 16:15:11 GMT 2
А нашите тука с техните измислени “професии и как работят за себе си”, си правят малоумни списъци с “задачи” тип да си измия зъбите, да се изпикая, да пия вода и тръгнали да ми носят дрехи и дрънкулки с надписчета и емблеми, че да не би някой да не разбере какъв луксозен начин на живот водят.. Пффф.. /?d=n Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by klaudia on Oct 22, 2021 16:20:26 GMT 2
Аполинария освен, че се облича зле, напоследък изглежда изключително изморена, със светлата коса и бяла кожа си изглежда болнава. Като иде в Мърфи и я набуклят още по-зле изглежда.
Не знам дали следвате Цвети на Криско, но страааашно много е прекалила с филърите, май с Теа ходят на едно място и на двете стоят на буци.
В коментарите на мама Циц ѝ обясняват, че не се казва моца, а суче. И, че е много досадно като се смее постоянно със затворена уста. Долу защитничките обясняват да не я гледат като не е тяхната чаша чай. Иначе за Ния е нормално да ревнува, много се притеснявам и при нас как ще бъде с ревността.
Ленор имат нова колекция от омекотители, очаквайте след дни всички да ги възхваляват и да перат само с тях. Колко са прекрасни и страхотни. Най-вече рекламните лица като Полина, Ивана и Маги сан
|
|
|
Post by gabolina91 on Oct 22, 2021 17:36:34 GMT 2
Въобще не се учудвам на "графика" на Валери. Сигурно ще пусне стори колко се е уморила от въпросните снимки... Тя милата все е уморена. Не знам ако трябва да свърши нещо по-сериозно от това да избере с какъв лак да се лакира или какъв тоалет да облече...😄 Иначе харесвам как се облича, хубави са й снимките които прави, но тя се интересува само от гримчета и дрехи, имам чувството че нищо друго не я вълнува. Даже във влога й от Франция 10мин ни обясняваше кой тоалет се чудила да облече - синия или кафевия, последвано от реклама на чанти... Тази информация ни беше изключително ценна.... 😆 А иначе информацията за посетените места беше по има няма 2 минути. То добре че е Мартин малко да разкаже нещо интересно. Тя иначе все ни показва какво яла, какво кафе пила и какво облякла днес.
Другата, която ме издразни с последното видео е Теа - във влога от Турция спомена нещо от сорта, че щяла да си почине.... Че тя от какво се е уморила, като това лято се скъсаха да ходят по почивки. Зимата пак ходят напред назад. Знам, че с дете не е лесно, но обикновените жени какво да кажат като трябва и да ходят на работа (и то напрегната, а не просто да направиш 5 снимки за инстаграм) и заедно с това да си гледат децата, да се грижата за дома си и още други задължения. Не знам не се ли замислят поне малко за другите хора как живеят. Най-малкото от уважение да си запазят глупостите за себе си и да не споделят за много "натовареното" им ежедневие.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 18:03:31 GMT 2
Пуснах мама Сиси докато почивам, че много задачи днес на работа. Естествено започна влога с това как Бубулинко/линчо ( не знам защо му вика така) моца и си показва болничната закуска, която си е доста обилна. От болницата ѝ дали цяла чанта с подаръци за бебето. Като се прибраха реакцията на Ния беше много сладка, усмихната и щастлива изглеждаше докато гледа бебето. Сиса ѝ показа какво малко краченце има и Ния през цялото време се усмихваше и легна до бебето да го гледа. Обаче след 2 дни Сиса казва, че вечер им е доста трудно, защото Ния ревнува и иска вечер да спи при тях, нещо което за мен беше очаквано на 99%. През деня като ги гледам и Гошу и Сиса само седят на дивана, опънали краката и забили в телефоните. Като цяло Сиса каза, че Ния е много нервна и не слуша и явно новият член на семейството я дразни, докато Гошку е доста спокойно бебе за сега. Ами така е като 9 месеца не я подготви и само я питаше къде е бебето.. Сиса пак почва да готви и прави кюфтета с доматен сос и пак мрънка, че вечер ѝ е трудно и била малко бледа и трябвала да става по-няколко пъти да кърми, не я знам какво е очаквала, да спи по цяла нощ ли. Кара Ния да вика на бебето да се събужда да моца-моца. Това беше като цяло влога, но след 1 седмица Ния като започне и градина на Сиса ще ѝ бъде още по-трудно и Ния съвсем ще ги побърка. Само не знам защо не извика някоя баба да ѝ помага в началото поне с Ния. Липсваха ми резюметата ти.Еми така ще е с Ния, като трябваше друг подход докато беше бременна, но нали Сиса я мързи да прави каквото иска и все изморена, все я мързи, все на дивана, все охка и пъшка и търка очите , а Ния да си играе там , а като дойде бебето каквото стане.Сега ще сърба попарата, която надроби.И сигурно сега ще мрънка и затова, че трябва хем на Ния да сменя памперса, хем и на бебчо.Можеше и на това Ния да отучи и ще и стане и по-лесно с 1-2 процента( както се казва). По мои наблюдения на приятелки, които сега на моята възраст вече имат второ детенце, първото са го подготвили внимателно за появата на второто.Една моя приятелка даже сподели, че сега, когато има второ детенце( бебче) е сравнително по-лесно, когато голямото вече не е с памперс- относно това.Разбира се нормално да е трудно като няма и друга помощ от страна на някоя баба, леля( като изключим да не готви само лелята както при Шоповица) поне за първите няколко седмици.Но, за да вървят нещата и да не са прекалено трудни за мама Моца, да вземе да си дигне дупето от дивана и да спре да мърмори.С мръкане, офкане , мързел и прочие нищо не се постига..
|
|
|
Post by emma on Oct 22, 2021 18:13:09 GMT 2
Елица дори и в Осло успява да намери възможно най-скучното съдържание да сподели. При Милена положението е всеки втори пост реклама. Забелязала съм при нея, че когато постът е рекламен, описанието винаги звучи някак изкуствено и фалшиво. Пепе пък е последният човек, от когото бих взела препоръка за козметика.
И да не е само хейт, снимките на darostinta от Намибия са страхотни. Дано качи скоро в блога разказ за пътуването. Мечта ми е Намибия, преди няколко месеца гледах един документален филм и силно ме заинтригува тази държава. Много красива, пъстра и интересна.
|
|
|
Post by lina on Oct 22, 2021 18:25:28 GMT 2
Милена отдавна не я следя. Ако беше в България, щеше да е пряка конкуренция на Пепе като ходеща реклама с три деца. А какво ще кажете за сутринта на Йоко? Само на мен ли ми беше поза идеята да отиде с колата си до Столичната библиотека, за да чете книга. Това щяло да бъде новото й хоби.
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 22, 2021 19:40:18 GMT 2
|
|
|
Post by vivian27 on Oct 22, 2021 19:43:13 GMT 2
Нищо вдъхновяващо не видях в сутришната рутина на леля ви Йоко. Много хора стават да работят в 5часа, просто защото нямат друг избор и са принудени да почват работа в 6 например. Идеята за библиотеката е добра, но не и за всеки ден. Вземи си книга, чети си вкъщи и толкоз. Кадрите със сядането на тоалетната с четката за зъби в уста можеше да ни ги спести..
|
|
|
Post by Qyiana on Oct 22, 2021 19:43:28 GMT 2
Валери е дъното...Чак съжалявам, че по едно време бях започнала да й симпатизирам, беше се приземила малко и влоговете й не бяха лигня след лигня, но сега чупи тъпометъра просто. Сериозно обмислям дали да не я отследвам, баси самочувствието на фона на това, че търка дивана по цял ден. Че и да се гримира не умее последно време. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 19:48:46 GMT 2
Когато работиш, колкото мен!? 🤦 Застреляйте ме и да се свършва! Само ми дайте два-три часа, че мн време ми отнема да сложа готовите бутерки във фурната.
|
|
330 posts
Member is Online
|
Post by lyra on Oct 22, 2021 20:07:33 GMT 2
Е, нее падам..Валката искам да я видя на истинска работа как ще се справя..Ужас, ужас.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 22, 2021 20:15:50 GMT 2
Мисля, че всички познаваме по един такъв типаж, където все са много заети и пушек се вдига около тях, а в същото време си гледат кефа и интереса. Та просто тя е от този тип. Задачките са безкрайни за такива хора, а всъщност са с маска на лицето и поредния сериал пред тв-то. 😊 Дано някой ден да попаднат на читав HR такива типажи и да им каже, че time management-а им куца просто. 🙆♀️
|
|
|
Post by plam on Oct 22, 2021 20:21:52 GMT 2
Мале,мале...много работна тая Кухалери бе. Какви изречения прави. Толкова ме агресират такива лигли.. Докато си мислят,че това тяхното е работа никой няма да оценява истинските задължения на една жена. А ако бееше моя мъж на мястото на Мрънтин,тая не я виждам как ще издържи с истинските задължения в живота.
|
|
|
Post by scalestone on Oct 22, 2021 20:51:22 GMT 2
Змии, идвам да посъскам, макар и без 2 зъба от вчера, ама не се сдържам! АЗ КАЗАХ ЛИ ВИ ЗА ВАЛКАТА? А? КАЗАХ ЛИ ВИ? Не била вредна, то кое му е полезното и каква толкова работа има за вършене, че едва успява да сготви? Ох, дано, дано, дано поне има време един път на ден да посещава wc, а може и да няма. Не го пише в задачките!
|
|
|
Post by sunn on Oct 22, 2021 21:13:16 GMT 2
Валче, тъпа си, та чак си вдлъбната! Когато сме работили колкото нея… Тук, момичетата, работим пет пъти повече от теб, бе.. Нямам думи, ама то същество с две мозъчни клетки няма кво да се учудвам.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Oct 22, 2021 21:22:41 GMT 2
А вие помислихте, че Кухалери е поумняла. Не, момичето освен тъпо, е станало и адски нагло. Най-любимата комбинация
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2021 21:48:04 GMT 2
Елица наистина е станала като някоя скучна лелка на средна възраст. Подчертавам скучна, защото има хора в пенсионна възраст, които са пълни с желание за новости, имат хобита и кипят от живот. Дори да беше пуснала 2-3 сторита на сгради в осло или градинки, щеше да е много по-смислено от тези глупости... Валери е доста нагла и явно си вярва. Честно казано ако бях на мястото на Валери и Телешопова, щях да си направя изследвания. Това да си изморен постоянно от бездействие, изглежда притеснително за нас нормалните люде, които работим по 8 часа на ден, 5 дни в седмицата...
|
|