|
Post by diamond on Oct 23, 2021 14:04:20 GMT 2
Пуснах първите 2 мин от видеото на Продукт-Попова с брат ѝ. Аз също не ги понасям брат и стестра ѝ. Очевидно е, че когато се съберат, не могат да си контролират поведението пред камерата и се показват каквито са - а именно - простаци. А това, че могат да хейтят календара, след като Тоца го е закупила, а не е ПР... То ни си го знаем това, ама близките ти също да го натрапват пред камера, не ми се струва редно. Сърбят ме ръцете да я коментирам под клипа, но знам, че ще получа пасивно-агресивен отговор в стил "Това беше шега, ако не разбираш - спри да ме следваш". Полина: никога не съм я харесвала, но сега е просто отблъскваща. Понякога ѝ се чудя - другите с богати мъже веднага се тунинговаха , а тя оправи малко устните си и си коригира късогледството. А сега с тези дрехи е ужасна.
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 23, 2021 14:04:52 GMT 2
Безумните реклами на Полина и Милена са досадни. Относно Сиси, ще изкажа непопулярното мнение тук, че всъщност Ния реагира съвсем нормално на бебето и всъщност е здравословно да има доза ревност. Тя е много малка и не съвсем осъзната какво се случва.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2021 14:24:13 GMT 2
Може и да бъркам, но Валери не е ли живяла също в Дания? Имам някакъв спомен, че майка й е там, но май и тя е живяла и работила известно време там.
Никол се изживяваше като модел и снимаше кампании, когато беше с Васето. Обаче винаги ми е изглеждала голяма мърла, заради неподдържаната коса и отвратителния маникюр. Никога не съм разбирала тези постоянни замазвания, филтри, ефекти и обработки. Явно всички са големи комплексарки, защото няма нищо срамно в това кожата ти да не е в перфектен вид. Още повече, че дори хората да не виждат реалното й състояния, ти го виждаш всеки ден в огледалото.
|
|
|
Post by Cherry on Oct 23, 2021 14:36:00 GMT 2
Тъй като съм имала близък контакт с Валери и Мартин, тя самата на живо е по-скоро е безлична, определено не е от жените, след които да се обърнеш. Мартин като си отвори устата едвам се сдържах да не се засмея. Гласът му е доста смешен и по звучене много наподобява този на Джорджано. Не знам защо се чудите на Кухалери. То ѝ е изписано на лицето колко е тъпа, без извинение. Не знам как Мрънтин понася всичко това и за какво могат двамата да водят нормален разговор, след като тя няма никакви интереси, различни от ядене и снимки. А, баш! И аз съм писала, че на моменти излъчването й ми е адски тъпо. И очите й без грим са ми като на жаба. Иначе като цяло е симпатична и крака има, но то и моите са дълги и аз съм висока и слаба, че и грацилна и затова сега ми вадят зъби, щото малка челюст, големи зъби. Това ортодонтката на Ели ми го каза, не си го измислям аз.
|
|
|
Post by okay on Oct 23, 2021 14:38:53 GMT 2
Не знам защо се чудите на Кухалери. То ѝ е изписано на лицето колко е тъпа, без извинение. Не знам как Мрънтин понася всичко това и за какво могат двамата да водят нормален разговор, след като тя няма никакви интереси, различни от ядене и снимки. А, баш! И аз съм писала, че на моменти излъчването й ми е адски тъпо. И очите й без грим са ми като на жаба. Иначе като цяло е симпатична и крака има, но то и моите са дълги и аз съм висока и слаба, че и грацилна и затова сега ми вадят зъби, щото малка челюст, големи зъби. Това ортодонтката на Ели ми го каза, не си го измислям аз. Успех с ортодонтското лечение! Ще си заслужава, сигурна съм. За Полина - аз ѝ се радвам, че си оправи усмивката. Много по-добре е изглежда така, но с тези ужасяващи дрехи много се състарява. Всъщност не би ми направило впечатление навън, ако видя жена, която е облечена така. Коментирам я, защото е с огромните претенции. Затова дали трябва да се тунингова - не мисля, че е необходимо. Тя е хубава жена и това, че мъжът ѝ е с възможности, не значи нищо. Редовно виждам (докато чакам градския транспорт муахахаххяа) обикновено изглеждащи жени, каращи скъпи коли. Всичко е до поведение и излъчване. Не можеш да солиш майките, че се били запускали, а после да се обличаш така сякаш си се била с гардероба. Нашите инфлуцки са ми противник именно заради поведението и злобата си - не защото изглеждат зле например. Напротив, всички са хубави момичета, но толкова самозабравили се, толкова арогантно и с безполезно съдържание, а с куп претенции, че дори и до една да бяха Адриана Лима, пак нямаше да се изказвам ласкаво.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2021 14:42:47 GMT 2
Искам да ви кажа, че изпаднах в абсолютен шок! Нищо от това, което коментираме тук не може да се сравни със снимките в профила на Ваня Червенкова. Гергана просто е красавица и направо си изглежда прилично...
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 23, 2021 15:10:58 GMT 2
Полина на последната снимка изглежда като човек, който 1 месец няма вода у тях, за да си изпере дрехите и е облякъл последните останали в дъното на гардероба парцалки....
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Oct 23, 2021 15:40:02 GMT 2
Искам да ви кажа, че изпаднах в абсолютен шок! Нищо от това, което коментираме тук не може да се сравни със снимките в профила на Ваня Червенкова. Гергана просто е красавица и направо си изглежда прилично... Ваня тези дни я мернах по тиливизора - изглеждаше потресаващо страшна 😬 Тя е доказателство, че и куршум в главата не може да те обезобрази така, както сам се окепазиш.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 23, 2021 15:45:45 GMT 2
Adelina, стана ми много любопитно от коментара ти, та реших да хвърля едно око. Алеле мале,това си е жив трав****т. Ужас на ужасите.
|
|
|
Post by The Judge on Oct 23, 2021 15:46:38 GMT 2
Новия ми събскрайб. Има клип за полицейска академия, кемп и балерина-суууууупер яка идея за канал. Да не говорим тя колко сладка и humble e.
|
|
|
Post by notacliche on Oct 23, 2021 16:30:41 GMT 2
Психопат облъчен.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2021 16:35:58 GMT 2
Много лели станаха, да бяха една-две
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Oct 23, 2021 17:01:17 GMT 2
Cancel culture трябва да навлезе в България с такива индивиди. То не бяха чужди бебета, починали котки, липса на лична хигиена, мрънкане за щяло и нещяло, рекламиране на всеки продукт, който им се изпрати. Аман. Ако навлезе Cancel culture ще замрат 99% от нашите инфлуцита. Просто са покъртителни в това отношение, ако бяхме в чужбина до сега да сме останали без инфлюенсъри. Любимо ми беше онази Габриела Бизаранова като си постваше снимки буквално с различна раса. Видяхме я в инстакуин, беше по-изпечена от другите, ама буквално на снимките й от лятото беше сменила расата. И спореше в коментарите, че имала “матова кожа” Леш са всичките.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2021 17:17:02 GMT 2
Кажете ми,че това за Ла Ботега не е истина.. преди няколко дни й писах в анкетата откъде идват разликите в изработката в обувки.бг и отговори много мило, а можеше само да сийн-не. А ся това.. От къде идва разликата при обувки.бг? Аз мисля, че не са оригинални на база досегашния ми опит с тях. На сторито на Пепе с момичетата, което е супер режисирано, Сиена гледа нагоре, а след това си извърта само очите нагоре, ясно ми е, че не го прави с досада, а следва сценарий, но се е получило много смешно, все едно наистина върти очи на глупостите на майка си. 😁
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2021 17:36:43 GMT 2
Кажете ми,че това за Ла Ботега не е истина.. преди няколко дни й писах в анкетата откъде идват разликите в изработката в обувки.бг и отговори много мило, а можеше само да сийн-не. А ся това.. От къде идва разликата при обувки.бг? Аз мисля, че не са оригинални на база досегашния ми опит с тях. На сторито на Пепе с момичетата, което е супер режисирано, Сиена гледа нагоре, а след това си извърта само очите нагоре, ясно ми е, че не го прави с досада, а следва сценарий, но се е получило много смешно, все едно наистина върти очи на глупостите на майка си. 😁 Отвратително стори на Пепе, тя и София се хилят изкуствено, Сиена върти очи... Не знам колко такива сторита ще видим от нея как върви с децата и се хили изкуствено, само не ми е ясно защо Матиас почти никога не присъства в тия сторита, винаги е само с момичетата.. тъпо е да си делиш децата..
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2021 17:39:42 GMT 2
Каква е драмата с обувки.бг и Ла Ботега? (която и да е тя)
Аз от този сайт съм си взимала няколко чифта обувки, оригинални са си според мен. Единият ми чифт е сандали на Кларкс, от които вече имам затворени бизнес обувки със comfort стелка. Нямаше разлики в изработката при мен.
|
|
|
Post by okay on Oct 23, 2021 17:55:09 GMT 2
Аз написах за Ла Ботега, защото Евелин каза, че ботите ѝ (от H&M) били вдъхновени от Ла Ботега. Искаше да каже Ботега Венета, но каза това, което по случайност е и верига заведения в София. Затова ми стана смешно и го написах. Даже проверих в гугъл дали случайно мен не ме лъже паметта или пък да има друга марка, но не открих такава, затова си държа на мнението, че Евелин се е объркала и звучеше смешно.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2021 18:18:46 GMT 2
Да бе, и аз само за заведенията в София се сетих и викам какви обувки, какви Ла Ботеги...
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2021 18:24:33 GMT 2
Аз написах за Ла Ботега, защото Евелин каза, че ботите ѝ (от H&M) били вдъхновени от Ла Ботега. Искаше да каже Ботега Венета, но каза това, което по случайност е и верига заведения в София. Затова ми стана смешно и го написах. Даже проверих в гугъл дали случайно мен не ме лъже паметта или пък да има друга марка, но не открих такава, затова си държа на мнението, че Евелин се е объркала и звучеше смешно. Евелин ми е изключително смешна и жалка. Младо момиче е, а я мързи да гледа и да диша. Толкова ограничено момиче не съм виждала, наистина. Пуснах си видеото ѝ с придобивките и как е най-актуалното, абе като онез пилИта от Монако “най-най-най”. Сцепила е милата толкова неща, как не намери друга дума. Много щастлива съм, че това “нещо” се отказа от педагогиката. Много ѝ личи, че иска да е нещо подобно на Галя, но се преструва на момиче от народа тип Сладкиша, ама пусти комплекси, направо крещят как иска скъпото, но си пазарува актуални “вафлени” дрехи от бързата мода(припадащ мишок)..да е живни здрав нейния ГошУ и майка ѝ от Англия, че иначе умира права..
|
|
|
Post by theaxe on Oct 23, 2021 18:27:15 GMT 2
Севи пие маЧиато… Като на Тонка (май тя беше) гночите (ньоки)… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2021 18:39:52 GMT 2
Защо го пие до Милето? Реклама? Бягам към мокрото в мазето да се щракна с 15-годишния Привилег 🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by tiberia on Oct 23, 2021 18:40:26 GMT 2
Дани Петканов си трансплантира коса преди може би година, не е нещо ново. Беше сериозно оплешивял отпред и нищо не му е помагало, затова си присади коса в Турция. Да, зная, че беше правил преди време, но аз говоря за сега - тази сутрин гледах клип в профила на Алекс и се виждаше, че по челото му има точки от процедурата. На клиповете от преди операцията му беше доста поопадала отпред косата и сега ми направи впечатление, че е по-оформено челото. Опитах се да хвана: prikachi.net/image/FbmtGПреди: prikachi.net/image/Fb8c3
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2021 18:46:30 GMT 2
Имам един въпрос, вие ходите ли на спа с грим? Защото Галчето след толкова процедурки и скъпи кремове и козметики винаги като е на спа е с грим на лицето, което за мен не е нормално. Отиваш там да си починеш и да се отпуснеш, защо трябва да носиш фондьотен нон-стоп? И след като си позволяваш козметика висок клас и пак не си доволна от това как ти изглежда лицето, значи просто парите, които си похарчила нямат грам ефект. Не знам за ходете на спа с грим, ама лятото на плаж съм била свидетел на дами, които са с един тон грим във водата и после се препичат на слънчицето да хващат тен- направо блякс.И после като им се разтече спиралата и очната линия и стават като зомбита. Евелин и такива като нея, които се правят, че разбират от мода- са ми странни.Да, не е задължително да разбираш и да си 100процента на "ти" с това", ама да се опитваш да говориш за мода и да показваш, че уж знаеш много, ама всъщност говориш глупости, за мен е нелепо.Тези"вафлени якета", за които говори си имат име метода на шиене.В момента ми изскочи от главата как точно се наричаше, но в никакъв случай не се наричат"вафлени" .Ако някой се сети за термина да каже. Кузманови имат ново видео, че се били преместили в нов дом и някъде бяха писали"Това, което не ви казахме"(нещо такова).Ей, голямо чудо, че са се преместили в нов дом.Все едно другите не се местят, ако им се наложи.Еми и да не ни бяха казали и да не бяха заснели видео- нищо нямаше да се промени Ужас- Гергуша - снимай като искаш племенницата си, ама голямо споделяне за нея.Ще каже човек, че само тя е леля( единствена). Леле тази Никол отдалеч такъв контур си личи, че все едно си е сложила една чертичка с лютеница на лицето.Нелепо изглежда. Валката - си е доста тъпа и такава и ще си остане.То, човек като отдавна си е глупав няма как да го осъзнае това, за да се промени и да поумнее.Потресена съм от сторито й за задачите"Рийлс отнемали време , ноктите също , закуската и( какво беше още там забравих)" и това да и е график за цял ден-Думи нямам.Да я видим, ако живееше нормален живот( имам предвид с нормална работа), а не цял ден да мисли за закуска, маникюрче, лигавене и къде да си направи снимчицата(Гергана номер2) , дали щеше да и е такъв списъка със задачи.Толкова ми е антипатична и скучна Валери, че отдавна спрях да я гледам.Още повече,че на нейните години не й приляга такова поведение.На нейните години трябва да се държи по-улегнало. Милена и нея спрях да гледам.Почна да ме дразни много със спонсорираното съдържание(не толкова продукта, а както една съфорумка се изрази - нелепото описание на публикацията) В този ред на мисли и Кристина Ян и аз забелязах описанието на кремчето-уж детето не е подсичало, а пък доволна и има опит с него.Как става това- не знам.
|
|
|
Post by Vanillia on Oct 23, 2021 18:56:49 GMT 2
Ганина сестра толкова криеше детето, а Гането го изтипоса в интернет и да добре му се вижда лицето. Аз като човек, който не качва детето си в интернет или, ако кача, то лицето да детето ми не се вижда, лично аз не бих одобрила някой друг да качва подобна снимка на новороденото ми. Няма друго какво да кажа.
|
|
|
Post by Ахинора on Oct 23, 2021 19:00:16 GMT 2
Вафлените якета най-вероятно са капитонирани.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Oct 23, 2021 19:04:36 GMT 2
Гергана изглежда като надрусан заек на тая снимка. То налудничав поглед, то зъби, то чудо. И кепшънът кърти - 43 Day. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ prikachi.net/image/Fb9MQ
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2021 19:05:50 GMT 2
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 23, 2021 19:25:45 GMT 2
Евелин като цяло говори странно. Някак си все се плюнчи ли, фъфли ли, носово ли говори или и трите заедно. Много е неприятно за слушане.
|
|
330 posts
Member is Online
|
Post by lyra on Oct 23, 2021 19:28:18 GMT 2
Гергана изглежда като надрусан заек на тая снимка. То налудничав поглед, то зъби, то чудо. И кепшънът кърти - 43 Day. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ prikachi.net/image/Fb9MQУжас, горкото бебе трябва да му баят след визитата на леля му..Може ли такъв психарски поглед...
|
|
|
Post by diamond on Oct 23, 2021 19:46:34 GMT 2
Гергана изглежда като надрусан заек на тая снимка. То налудничав поглед, то зъби, то чудо. И кепшънът кърти - 43 Day. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ prikachi.net/image/Fb9MQОх, майко... Много е крийпи тая Гана, бе! Малко офф - не е ли редно докато храниш новородено, да го държиш леко изправено в подходяща позиция за храна? Признавам, че не съм виждала някой така да храни дете. Самата аз не ги храня така.
|
|