|
Post by Deleted on Oct 23, 2021 20:31:21 GMT 2
Галя би дала пари и за по-скъпите модели на Фурла и на ПП. Тази жена купува всичко, което види от боклучета от Джъмбо за 5-10 лв. до дрехи за 1000+лв. Има пари, но видимо е доста глупава, за да ги харчи по този начин.
Матиас още не е обигран, затова не е в сторитата. Вие представяте ли си 3 нахилени лица и едно бебе, което се държи естествено и непринудено?!
Вече няколко пъти ми се струва, че Елица чете в темата. Вчера написах, че сторитата й са пълна глупост и би било много по-смислено да снима сгради в Осло. И днес познайте какво е снимала...
Гергана изглежда доста страшно. Може да плашат племенницата й с нея, вместо с Торбалан.
Алекс Петканова обаче наистина се е изменила след операцията. На някои от снимките й се вижда осезаема разлика. Дани си присади коса края на февруари-началото на Март в Турция. След това е правил няколко видеа през интервали, за да покаже, какви са резултатите. Беше казал, че посещава Derma Act, където си прави процедури, с които също да се стимулира растежа на косата.
За брекетите: Носила съм 2 пъти брекети, при мен проблемът е също малка челюст-големи зъби. И на мен предложиха да ми извадят 2 напълно здрави зъба, което разбира се отказах. Баба ми е стоматолог с десетки години опит зад гърба си, поисках нейното мнение и самата тя каза, че за малко по-хубава усмивка не си заслужава тази жертва, което ме и отказа. Предпочитам здрави зъби, отколкото 100 каратова усмивка. Въпрос на личен избор е, но моето мнение е това.
|
|
|
Post by plam on Oct 23, 2021 20:44:06 GMT 2
Севи пие маЧиато… Като на Тонка (май тя беше) гночите (ньоки)… Sent from my iPhone using Tapatalk Аз па пия рИкия до бойлера ми "Елдом" да го снимам ли?? 😂😂😂😂
|
|
|
Post by tiberia on Oct 23, 2021 21:18:09 GMT 2
Евелин, че е живяла в Англия мисля, че по никакъв начин не и е помогнало. Подозирам, че изобщо не знае английски. От модел, през хостеса, маникюристка, до Еконт…. Хора с езици не работят това.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2021 21:39:24 GMT 2
Ашколсун и на теб Тейче-дерибейче. 🙄
Валери е живяла в Дания, някой нагоре питаше, но мисля, че не е работила там. Учила е в гимназия, но дори не знам дали е завършила там или тук, съмнявам се. И датски се съмнявам да говори. И въобще и един ден работен стаж се съмнявам да има.
|
|
|
Post by tiberia on Oct 23, 2021 21:44:14 GMT 2
Ашколсун и на теб Тейче-дерибейче. 🙄 Валери е живяла в Дания, някой нагоре питаше, но мисля, че не е работила там. Учила е в гимназия, но дори не знам дали е завършила там или тук, съмнявам се. И датски се съмнявам да говори. И въобще и един ден работен стаж се съмнявам да има. Ако става дума за работа изобщо - До колкото помня е работила като продавач-консултант в магазин за дрехи в Парадайз център.
|
|
|
Post by vivian27 on Oct 23, 2021 21:52:36 GMT 2
Аз до колкото помня Евелин и нейният Гошко са отишли в Англия при майка и, за да работят, но тя не си е намерила работа няколко месеца и са се прибрали. За мен няколко месеца не са живот в Англия 😄 Без език там се чистят къщи или се работи във фабрики, не я виждам принцесата да прави нито едното, нито другото.
Гергана на тая снимка без зъба е много смешна 😂😂😂 Добре де, всеки си има някакъв дефект ама се предполага, че ако не искаш да го поправиш, то поне на снимки ще гледаш да го замаскираш, а не да акцентираш на него🤦🏻♀️ Представям си я как е пискала като е видяла бебето🤦🏻♀️
|
|
|
Post by okay on Oct 23, 2021 22:09:22 GMT 2
Валери е завършила гимназия в Плевен. Има бакалавър (не знам какво) и магистратура (нещо с туризъм). Мислела е да замине да живее в Дания, но тогава е срещнала Мартин, и си е останала тук. Просто посещава майка си там, а и има и брат, който също живее там. Не знае датски и доколкото си спомням, нищо не е работила там. В София май е била консултант в магазин за козметика, но е напуснала, за да следва мечтата си да бъде ютубър.
|
|
|
Post by jane16 on Oct 23, 2021 22:13:55 GMT 2
Иии, гледате другата седмица, новото видео от Валерие: Моята история 😂 + Есенен giveaway
|
|
|
Post by mamainfluc on Oct 23, 2021 22:34:08 GMT 2
Ашколсун и на теб Тейче-дерибейче. 🙄 Валери е живяла в Дания, някой нагоре питаше, но мисля, че не е работила там. Учила е в гимназия, но дори не знам дали е завършила там или тук, съмнявам се. И датски се съмнявам да говори. И въобще и един ден работен стаж се съмнявам да има. Ако става дума за работа изобщо - До колкото помня е работила като продавач-консултант в магазин за дрехи в Парадайз център. Валери е работила в Сефора. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on Oct 23, 2021 22:41:26 GMT 2
Лелята се опитва яростно да е интересна и различна ама.. бие на селяния и простотия. Аха да я харесам и ме издразва с нещо. Като ще се снимаш в библиотеката, лелче, взЕми прочети наистина някоя книжка. И научи къде се слагат запетайки. Пред "за да" е задължително. prikachi.net/image/Fbn2HГергана 🤐🤐🤐
|
|
|
Post by Ахинора on Oct 23, 2021 23:08:57 GMT 2
Ашколсун и на теб Тейче-дерибейче. 🙄 Валери е живяла в Дания, някой нагоре питаше, но мисля, че не е работила там. Учила е в гимназия, но дори не знам дали е завършила там или тук, съмнявам се. И датски се съмнявам да говори. И въобще и един ден работен стаж се съмнявам да има. Валери след Плевен учеше бакалавър в Търновския университет и живееше там, после дистанционна магистратура в Свищов, някъде по това време замина с Мартин за Дания, където не е учила в гимназия, а ходеше в някаква школа (дали не учеше датски там, не съм сигурна), качваше снимки по това време с някакви нейни колежки от учебното заведение, но цялото ѝ учене (и пребиваване в Дания като цяло) се изчерпа в рамките на няколко месеца, след което се прибраха с Мартин в София. Работеше във Версаче и в Сефора, като консултантка, не помня къде първо, но мисля че първо в Сефора и после във Версаче. Докато беше студентка в Търново беше страхотна мацка, обличаше се много готино и изглеждаше супер и никога не бих предположила, че ще се прояви като такава мързелива лигла, която на 30 г. счита закусването и къпането за задача с отметка в планера. Имаше едно видео, в което Валери, Елица и Антоанета са заедно в Дания, но не ми се рови кое е. Как са пропуснали да викнат и Валери да разкаже за скандинавските тайни? Някой друг се беше изцепил с гночите, ама помня ли кой беше вече Помня, че беше захапан тук, та после се появи коригирано стори с думата ньоки.
|
|
|
Post by klaudia on Oct 23, 2021 23:12:17 GMT 2
Гночите бяха на Снежана Атанасова. Тя най-редовно пише с грешки.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 23, 2021 23:40:21 GMT 2
Каквото и да си говорим, един влогър не направи ли вечерна родина не е влогър 🙆♀️🙈 това е въпрос под последния пост на Милена във Фейса... Маса неграмотен народ, после за инфлуенса се чудим🤯
|
|
|
Post by katka on Oct 24, 2021 0:01:07 GMT 2
Като се спомена Снежана, станала ли е по-поносима откакто достигна заветните 10 000? Покрай нея се сетих за още блогове, които следях и повечето са забравили класическото блогърство.
|
|
|
Post by yoooobooo on Oct 24, 2021 0:15:02 GMT 2
Гергуца 100% е отишла при бебето само и само за да има "контент" за следващата една година... минимум!
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 24, 2021 0:42:02 GMT 2
Уфф тази Кьосина, студентката в Барселона как е живяла една година в Монтана направо не знам. Сърцето ми се къса за нея😂🙈 какво е преживяла горската. Мъка...
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 0:52:09 GMT 2
Евелин, че е живяла в Англия мисля, че по никакъв начин не и е помогнало. Подозирам, че изобщо не знае английски. От модел, през хостеса, маникюристка, до Еконт…. Хора с езици не работят това.Съвсем без лоши чувства, но....глупости Езикът ти трябва, за да живееш в държавата, която си избрал, но по никакъв начин не те прави квалифициран за каквото и да е друго. В България твърде много се идеализира ученето на езици като път към Запада, към добрата работа и т.н., затова и се пръкнаха сумати филолози, които не могат да си намерят доходоносна работа, защото не осъзнават, че знаенето на един или дори няколко голи езика, не е в плюс за нито един работодател, ако няма други налични квалификации до него. Езикът е средство за комуникация преди всичко. Ама ако нямаш какво да изкомуникираш на него, за какво ти е? Евелин какво да работи, при положение, че към момента е била без адекватно образование и без работен опит? Точно маникюристка, хостеса или дори касиерка в супермаркет, това са ѝ възможностите, освен ако не прояви някакви пробивни качества, туй то.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 8:22:41 GMT 2
Вафлените якета най-вероятно са капитонирани. Да, това е точната дума.Докато не седнах сега да и чета направо щях да се гръмна, че не успявах да се сетя.Като изскочи някоя дума така и откачам Едит:Лелята съм сигурна ,че това ще й е ходенето до библиотеката- колкото са видеото да се покажем, че четем и сме начетени и ще си остане с аудиокнигите, които са мен са пълна простотия, защото няма нищо по приятно да вземеш книгата в ръце в книжен вариант и наистина да я четеш, а не само слушане.Аз поне съм на това мнение и изобщо не съм фен на аудиокнигите.Разбира се всеки сам преценява за себе си и ако тук от съфорумките слуша аудиокниги, моля да не се обижда,защото не искам да засегна никого .
|
|
|
Post by Ахинора on Oct 24, 2021 8:29:13 GMT 2
Принципно следва да се подготвиш, преди да снимаш, като не знаеш някоя дума - проверяваш я. Кой казваше във видео “цвят майонеза”? 😂😂😂 Естествено, че беше горчица, но във видеото си остана “Х дреха в цвят майонеза”.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 24, 2021 8:30:34 GMT 2
Уфф тази Кьосина, студентката в Барселона как е живяла една година в Монтана направо не знам. Сърцето ми се къса за нея😂🙈 какво е преживяла горската. Мъка... Няма какво да снима в Монтана, това ѝ е мъката. Няма толкова Инстаграм БРЪНЧОВЕ и пържени яйца.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 8:47:38 GMT 2
Гледах на Кьосина видеото " Един ден с мен", казваше, че нещо я боляло гърлото и й било отпаднало и уж била настинала в Лондон, защото била тънко облечена.Спонтанно си направи маникюр, въпреки, че след 10 дни била си запазила час за маникюр при някаква рускиня.Не го разбирам това да дадеш пари за маникюр , с който ще си само 10 дни, защото имаш час след толкова за друг.Аз ли нещо не съм в ред, защото според мен можеш да издържиш 10 дни още, а не ей така пари на вятъра.Поне за мен това са пари на вятъра.Дали са парите на родители или на нея, няма значение, когато с лека ръка се пилеят ей така.А, за симптомите е хубаво като се беше прибрала от Лондон вместо да се разхожда насам- натам да беше си направила тест за ввсеки случай, за да е спокойна,че е настинка само, а не ковид.
|
|
|
Post by tiberia on Oct 24, 2021 9:05:02 GMT 2
Пинко пак ръси акъл за ковид във ФБ профила си. Не и ли стига акъла, че си противоречи и, че е некомпетентна да го прави (или както казва тя - нито е учен, нито лично е изпитвала, каквото и да е).
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 9:10:55 GMT 2
По темата с езиците не съм съгласна. Аз филологии нямам, но говоря 6 езика и навсякъде където съм живяла работа съм си намирала и то за заплата доста над средната. Филология не ти гарантира владеене на езика в реални ситуации, а и доста хора “с езици” си мислят и казват, че говорят Еди кой си и като се наложи греда. В общия случай иначе езикът е просто стедство на комуникация, но при наличие на умения или добро СВ и в София има заплати над 3к стартови. няма наистина шанс човек с езици да работи в Еконт катп за същите часове може да е в някоя фирма и ако ще имейли да пише на два езика, пак ще вади двойна или тройна заплата и то вече с възможност от вкъщи Гана с тея снимки …. По принцип намирам пораснали деца за сладки, не бебета, обаче до бебе само се подчертава грозотата й и налудничавия поглед. Много интересно как след като коментирахме как За толкова месеци не ходи и отиде чак сега. Какви сестри са това? Фалшивите снимки ме потресоха и споделих поста ви с всички от списъка ми, които следват Гана ;д Петканова ми показа носът колко много променя човек и май засега се отказах - само септопластика ще е. Наистина 1 мм повече и чертите се променят. Носът сам по себе си е много хубав, но някакси изглежда по- възрастна с него?! И устата й изглежда много малка ако не е усмихната, надявам се да се пооправи и малко да падне връхчето надолу, такава красива жена е иначе
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 24, 2021 9:22:13 GMT 2
Някой знае ли Ивана защо няма видео? Дано всичко е наред при тях, но ми прави впечатление, че и тя, и Валери изобщо вече не си изпълняват графици те на качване. Помня преди Ивана качваш в неделя, а другият ден беше изненада. Валери качваше редовно в сряда и събота. Уж им е работата, а пък... Много несериозничко, нз. От тази гледна точка правя евала на Продукта, защото обявява график и качва. Не засягам тук съдържанието, а изпълнението на поетия ангажимент.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 24, 2021 9:30:53 GMT 2
НО пък за сметка на това вече всеки втори пост на Ивана е реклама. Много ми стана неприятна на мен.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 9:51:46 GMT 2
На мен ми прави впечатление, че Ивана и Валери отдавна не качват нищо заедно, според вас дали има някаква драма там.. или ако сте видяли нещо, че ми стана интересно 😀
|
|
|
Post by candygirl on Oct 24, 2021 9:57:15 GMT 2
Според ме Ивана си гледа детето , едва ли има драма . Валери има много красиви снимки , самата тя е хубава и и се получават.
|
|
|
Post by lama on Oct 24, 2021 9:57:42 GMT 2
Не мисля, че има драма, честитят си рождените дни. По-скоро Ивана каза, че заради проблемите им, короната, това, че са я карали да лежи месеци наред, ѝ се е отразило на контактите. Сега още се пазят. Предполагам, че и преди това не им е било много задълбочено приятелството, така че такова отстъпване за две години, е нормално да доведе до отдалечаване. В такива моменти остават само най-близките приятелства, на човек не му се и общува с много външни хора и да го питат все как е, влиза се в едни лъжи, изморява това.
|
|
|
Post by emmilie on Oct 24, 2021 10:03:59 GMT 2
Преди няколко дни една съфорумка писа за постовете в инстаграм ,че са много по-лесни за правене. Снимаш се няколко пъти и пишеш текст, а при видеата се иска малко повече време. Смятам, че за това поемaт повече ангажименти за инстаграм и загърбиха youtube
|
|
123
Junior Member
|
Post by 123 on Oct 24, 2021 10:20:06 GMT 2
Честно, ако съм на мястото на сестрата на Гана, ще й вдигна голям скандал за тази снимка. Моето дете е на 7 месеца и не съм качвяля негови снимки никъде и нямам намерение скоро да го направя и ако някой го качи, много ще се ядосам. Абсолютно нагла.
|
|