|
Post by MaryPoppins on Oct 24, 2021 10:25:09 GMT 2
То сестра ѝ я е снимала, според мен, какъв скандал да ѝ вдига.. тези и двете са такъва парадокс.
Всеки втори в Инстаграм раздава съвети на килограм, за личностно развитие, модни съвети, за здравословно хранене? Изобщо, питам се аз, всеки втори ли има сертификати, изкарани курсове?
|
|
|
Post by mrsg1986 on Oct 24, 2021 10:41:23 GMT 2
Евелин, че е живяла в Англия мисля, че по никакъв начин не и е помогнало. Подозирам, че изобщо не знае английски. От модел, през хостеса, маникюристка, до Еконт…. Хора с езици не работят това.Съвсем без лоши чувства, но....глупости Езикът ти трябва, за да живееш в държавата, която си избрал, но по никакъв начин не те прави квалифициран за каквото и да е друго. В България твърде много се идеализира ученето на езици като път към Запада, към добрата работа и т.н., затова и се пръкнаха сумати филолози, които не могат да си намерят доходоносна работа, защото не осъзнават, че знаенето на един или дори няколко голи езика, не е в плюс за нито един работодател, ако няма други налични квалификации до него. Езикът е средство за комуникация преди всичко. Ама ако нямаш какво да изкомуникираш на него, за какво ти е? Евелин какво да работи, при положение, че към момента е била без адекватно образование и без работен опит? Точно маникюристка, хостеса или дори касиерка в супермаркет, това са ѝ възможностите, освен ако не прояви някакви пробивни качества, туй то. Целта на изучаването на филология не е просто изучаване на езика, а на неговото задълбочено изучаване (литература, езикознание ит .н.) и придобиване на умения и квалификация за преподаването му. Това никаква квалификация ли е? Впрочем аз не съм завършила филология, но това твърдение е нелепо. Езикът не е просто средство за комуникация.
Аз живея в чужбина, както сигурно много от пишещите тук, и изкарвам парите си единствено владеенето на добър български и чужди езици (лингвист съм). Гарантирам, че човек може да има доходи доста над средните в България и чужбина, ако владее езици и има нужната квалификация.
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 24, 2021 10:51:18 GMT 2
Аз не смятам Валери за красива. Има нещо в нея, което ми дава цигански вайб. Със сигурност едно от нещата са веждите й. Не смятам, че има драма при Ивана и Валери, но те за мен са фундаментално различни в житейски аспект. Едната е омъжена и се бори за дете, вече има и си го гледа, другата ползва гаджето да й организира пътуванията, да й прави снимчици, ПЕРФЕКТНИ за инстаграм... За Мартин има добри отзиви като екскурзовод, макак пък един път не му се даде думата да разкаже малко за някоя дестинация... Все е хапване, пийване и (предполагам) тие три неща...
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 11:05:21 GMT 2
Пепон е качила ново видео "Ето къде се изгубихме". 50/50 съм дали да си изгубя времето..
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 11:10:20 GMT 2
Аз не смятам Валери за красива. Има нещо в нея, което ми дава цигански вайб. Със сигурност едно от нещата са веждите й. Не смятам, че има драма при Ивана и Валери, но те за мен са фундаментално различни в житейски аспект. Едната е омъжена и се бори за дете, вече има и си го гледа, другата ползва гаджето да й организира пътуванията, да й прави снимчици, ПЕРФЕКТНИ за инстаграм... За Мартин има добри отзиви като екскурзовод, макак пък един път не му се даде думата да разкаже малко за някоя дестинация... Все е хапване, пийване и (предполагам) тие три неща... Тъй като съм от край, който имаме много цигани, мога да кажа, че Валери като на намаже с няколко пласта грим, е като циганка преди сватба, особено от по-традиционните държащи да си имат всичко. Черни тъмни вежди, скула ударена с тухла, избелени лице като намазана с крем здраве, силно подчертани очи и много блясък…ако и ударя един, ще и напукам лицето, но тя няма да усети нищо. Мартин е добър екскурзовод, знае доста неща и ако се абстрахираш от говора е приятен, дори пуска някакви шегички, пътувала съм с него преди да знам, че е Валерин мУж.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 24, 2021 11:24:44 GMT 2
Лелчето може да ходи да се скрие някъде надълбоко сред рафтовете на библиотеката. Тц,тц дори библиотеката опорочиха в името на малоумните си простотии да се покажат такива, каквито НЕ са.
Гергана се е оставила без зъб, аз пък ще я оставя без коментар.
Ивана ми беше любимка,но ми е страшно безинтересна напоследък. Но пък ще си я следвам понеже е свясна особено на фона на всички претенциозни кифли,които за нищо не стават.
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 24, 2021 11:28:58 GMT 2
Ивана и Валери и сега си харесват снимките. Те преди 2, 3 години снимаха заедно, защото беше модерно тогава да снимаш видеа с друг влгърг, от типа на тези "какво има в чантата ми", да се тримирате заедно и подобни. Те двете са много различни. Не мисля, че има драма. Но и да се посочва ковида като нежелание и причина да не се виждат, не е съвсем сериозно, защото Валери обикаля нон стоп, по-скоро Ивана доста се пазеха и много стриктно спазваха, стояха в къщи. За мен те двете просто нямат приятелство, в смисъла на истинското такова, а са да речем колежки, добри познати, които се виждат по събития, нямат някакво задълбочено приятелство, така, че повод за драми не виждам. Сладкиша пак ремонти. Този път видеото не ми хареса, превъртях. Не говореше изобщо, само кадри на гъзорещи се мъже, тераси, проекти, вилата, едно и също. Отбий номер е за мен е това видео, колкото за пълнеж. Да не говорим, че не е актуално към момента, а е правено някога лятото, поне така изглежда или много месеци преди есента. Което навежда на мисъл, че е точно това-отдавна снимано и го показва сега, защото в момента няма какво друго или работи над "мистериите" и сега запълва с това видео тази Неделя. Отново стилът е типичен-гащи и потник + рошава коса.
|
|
|
Post by peacock on Oct 24, 2021 11:33:38 GMT 2
Имам чувството, че Полина живее в друга реалност. Тикнала детето в детски център. Друг е въпросът защо този детски център работи, предвид,че има заповед. И тия демонстрации как си живеят живота въпреки правилата ме дразнят. И всеки си чете заповедите както си реши. За едни може, за други - не
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 24, 2021 11:37:28 GMT 2
Пепе пак развод, разведена, раздялаа... разделии се с тоя датски принц преди 3 години, никой нямаше да помни, ако не го натякваше във всеки влог.Ебаси... Филяка имал много какво да каже, но аудиторията не била готова. Работи над книга от 1 година, очаквам "family first" за заглавие. Има кадри от края на Юли, София като видя на Филип косата, го нарече Джъстин Бийбър, Сиена се изплаши, баща му го нарече хомо сапиенс. Имала нужда да си вземе почивка, поредната изповед, с чаша в ръка. Била на сватбата, на много близка приятелка, която ѝ е помогнала ДА ПРЕЖИВЕЕ МНОГО ТЕЖКА РАЗДЯЛА..
Продължавам да гледам.
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 24, 2021 12:01:32 GMT 2
Аз идвам от сторитата на Лили Клюкарката. Има над 10 сторита, започващи с “ Тук в Гранд хотел Банско “ … Доста смешничко, ясно е, че е там по покана на хотела, но мозъчните клетки не и стигат да направи рекламата не толкова натрапчива. 😁
|
|
|
Post by plam on Oct 24, 2021 12:03:49 GMT 2
Оф с тази раздялааа все едно света свършил бе божке..аман. Много хора се разделят,развеждат нито е първата,нито последната. Цял живот ще дъвче това. Бащата на Пепе и той веднага след нея качил вльог.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 12:57:32 GMT 2
Пепе с нейните драми вече ми втръсна и да ми повтаря едно и също нещо 2 години. Няма да си я пусна, защото за мен на тая жена трафик не трябва да ѝ се върти за едни и същи неща. Ясно е, че е постоянно е в депресия и новият ѝ Фичо грам не я задоволява и просто е там, за да запълва мястото на мъж в розАвата картинка. Не ми е ясно защо трябва да вадиш мръсните ризи на бившият си мъж, от кого имаш две деца, все пак сама си го избрала той да е баща на децата ти, да си мислила, когато му е било времето. Лили клюкарката е мега смешна, тя един ден е на стриктен режим, на другия е поканена в хотел и почва да хвали храната и главно сладките изкушения. Един ден е с един крем за лице, на другия ден е с различни. И като почне да се превъзнася по всичко колко е хубаво и как е най-доброто, което е ползвала... Галчето и тя си направи рожденният ден на спонсориран хотел, голямо тагване, хвалене. Уж много големи възможности има ама вече и при нея всичко е спонсорирано и на далавера.
|
|
|
Post by ladybird on Oct 24, 2021 13:05:46 GMT 2
Отиваха на сватба и Пепе спомена, че познава булката от университета, както че тя ѝ помогнала при най-трудната раздяла. Тогава тя не е познавала Датски, по скоро визираше първият Филип. За развода и последвалия разговор с Филяка, те се надсмиваха и шегуваха.
|
|
|
Post by kalimera on Oct 24, 2021 13:10:00 GMT 2
А Тоца дезинфекцира козметика за Гивуей-и в последното видео. Но тя изобщо не чете тук,не. Всичко живо чете тук без изключение. Сверяват си часовника. Пепона не се издава, но и тя чете.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 13:18:03 GMT 2
Майкъл пак е взел Елица на изложение за общ работник, че да му нагласи и подреди сета, а той само да се облече в костюм и да се снима.. :Ujas::
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 13:23:50 GMT 2
Идвам и аз да изкажа възмущението си от сторито на Елица. Тя подрежда щанда на MOND, а Майкъл дойде доста след това, само си оправяше панталона и обикаляше с якето си напред-назад, докато Елица и още един мъж направиха всичко.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 13:39:53 GMT 2
Целта на изучаването на филология не е просто изучаване на езика, а на неговото задълбочено изучаване (литература, езикознание ит .н.) и придобиване на умения и квалификация за преподаването му. Това никаква квалификация ли е? Впрочем аз не съм завършила филология, но това твърдение е нелепо. Езикът не е просто средство за комуникация. Аз живея в чужбина, както сигурно много от пишещите тук, и изкарвам парите си единствено владеенето на добър български и чужди езици (лингвист съм). Гарантирам, че човек може да има доходи доста над средните в България и чужбина, ако владее езици и има нужната квалификация.
Знам каква е целта на филологията и на лингвистиката, имам хора с такива квалификации в семейството, които преди да се реализират в сферата, в която са в момента, са работили и като редактори, и като преводачи - мога да ти кажа, че оттам тотално не се изкарват добри пари. Погледни и какво е качеството на книгите, които се издават на нашия пазар. Редовно има грешки я при превод, я при редакцията, защото издателствата предлагат изключително ниски пари и никой кадърен и квалифициран човек няма да се навие да работи за тях. Иначе че ти си се реализирала - поздравления, по никакъв начин не съм искала да обидя теб или специалността ти. Коментирах общата нагласа тип "аз съм учил езици/завършил съм филология или лингвистика, ей ся работодателите ще се избият за мен"... Ами не. Колко от твоите колеги в уни изкарват твоите доходи или по-добри? Можеш да гарантираш за себе си, че имаш добри доходи, но за масовката, завършващи твоята специалност - надали. А аз точно общия случай коментирам.
|
|
|
Post by mrsg1986 on Oct 24, 2021 14:46:34 GMT 2
Целта на изучаването на филология не е просто изучаване на езика, а на неговото задълбочено изучаване (литература, езикознание ит .н.) и придобиване на умения и квалификация за преподаването му. Това никаква квалификация ли е? Впрочем аз не съм завършила филология, но това твърдение е нелепо. Езикът не е просто средство за комуникация. Аз живея в чужбина, както сигурно много от пишещите тук, и изкарвам парите си единствено владеенето на добър български и чужди езици (лингвист съм). Гарантирам, че човек може да има доходи доста над средните в България и чужбина, ако владее езици и има нужната квалификация.
Знам каква е целта на филологията и на лингвистиката, имам хора с такива квалификации в семейството, които преди да се реализират в сферата, в която са в момента, са работили и като редактори, и като преводачи - мога да ти кажа, че оттам тотално не се изкарват добри пари. Погледни и какво е качеството на книгите, които се издават на нашия пазар. Редовно има грешки я при превод, я при редакцията, защото издателствата предлагат изключително ниски пари и никой кадърен и квалифициран човек няма да се навие да работи за тях. Иначе че ти си се реализирала - поздравления, по никакъв начин не съм искала да обидя теб или специалността ти. Коментирах общата нагласа тип "аз съм учил езици/завършил съм филология или лингвистика, ей ся работодателите ще се избият за мен"... Ами не. Колко от твоите колеги в уни изкарват твоите доходи или по-добри? Можеш да гарантираш за себе си, че имаш добри доходи, но за масовката, завършващи твоята специалност - надали. А аз точно общия случай коментирам. Не ме обиждаш, защото както изрично подчертах, не съм завършила филология. Ужасно обидно е обаче да наричаш хора завършили филология - хора без квалификация. Ясно ти е, че щом работя в някаква сфера, имам достатъчно поглед над заплащането в нея, така че не "гарантирам" само за себе си.
Що се отнася до моята специалност, идеята ми не е да подчертавам колко съм реализирана. В превода има достатъчно пари и те далеч не са в художествения превод. След като имаш близки преводачи би трябвало да го знаеш. Както би трябвало да знаеш, че преводът не се изчерпва с художествен такъв, който сигурно представлява 1/10 от всичко преводно. Специализираният превод е повече от добре платен и това действително е общият случай.
Само че нито Евелин, нито Валери са филолози, така че ... какво общо имаха филолозите тук, не стана ясно.
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 24, 2021 14:51:18 GMT 2
Влогът на Попова абсолютно безинтересен, не знам защо го нарича влог, а всъщност е рекламен блок.
Видеото на Сладкиша ми хареса, но ме дразни мекането и думата боядише!
Пепе е преструвана! Нищо не е толкова розово и лъскаво както го представя!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Ахинора on Oct 24, 2021 15:12:02 GMT 2
И какво общо имат филолозите с темата за обсъждане на инфлуенсъри? Евелин нали беше кандидат-педагог, не филолог?
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Oct 24, 2021 15:30:56 GMT 2
Тъкмо да я похваля Фифитка, че най-сетне се отърва от гейската прическа и сега това…. 🤦♀️🤣
|
|
|
Post by Qyiana on Oct 24, 2021 15:31:32 GMT 2
Ох, Валери пак се е намацотила, гротескно е вече положението.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by tiberia on Oct 24, 2021 15:37:58 GMT 2
На това момче Филяка какво му стана не мога да си обясня. Едно време го гледах в Типично и си беше някакъв нормален, а сега нещо средно между К поп и транс.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 16:00:07 GMT 2
Добре са им го казали.. 😂 Трагедия е тоя, не стига, че е мега антипатичен, че и прилича на п****ас с кофти перчем. 🤦🏻♀️ Сетих се на кого ми прилича.. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 24, 2021 16:03:11 GMT 2
Пепе щяла да качва видеа когато има желание, разбирайте когато се плаща или когато й скимне. Много й било добре без социални мрежи, имала нужда да се отдръпне. Влогове от преди два месеца, летни още се качват. Пита Филип как е без децата, липсват ли му-човека казва хич не му липсвали,много му било добре и се държи като, тийн, едни маниери на говорене, прави се на интересен и той. Толкова не ми е добре стоящ до нея...като от комиксите излязъл. Тя се оптива все да го хвали и изчетка как добре се оправя с момичетата, и те го чакали, искали него. Разбрахме ние, че вече видеата и влоговете за вас са само работа, в частност и Полина също и всички, които не снимат вече редовно видеа. И така удобно го извъртате и замаскирате, че да излезе друга причината. Хайде при Полина и Пепе е заради децата от една страна. Просто това стана работа и ще качват и правят видея само когато им е удобно и имат бизнес ангажименти с момичетата от моята козметика или други подобни, че покрай тях и видео да има. Не им изнася, тегаво им е. Предпочитат само когато е изгодно и само да работят. Усетиха се, че няма да смогнат с личен живот, работа, деца, хубави и стойностни видеа, и сзадоха фронта. И сега търсят лесното. Ивана и тя отива натам за мое огромно съжаление. Полина-нямам думи за платения пост за рождения си ден! В буркан със шоколадови бизквите свещичката, и да си обвържеш дори РД/който уж се си празнувам и си крил два дена/ с платена публикация. Бинес дама за пример! Валери е Корайма Торест, аз ви казах. Обаче със сто тона грим, оранжево и жълто, дебели черни вежди, пудри, бронзанти, скули подчертани до смехотворност, страшна работа. И като почнат с тия видеа "защо се изгубихме". Защо се оправдавате и се чудите каква причина да измислите! Кажете не ми се снима и толкоз. Ама, че изкуствена работа.
|
|
|
Post by emmilie on Oct 24, 2021 16:10:14 GMT 2
Ганееее, Британика сигурно закриват дейността си. 43-три day !!!!!! 😀😀
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 16:22:30 GMT 2
Не е инфлуенсър, но Денис Теофиков е починал на 21 години. 🕊️
|
|
|
Post by peacock on Oct 24, 2021 16:28:20 GMT 2
Брей, лелчето голям бизнес е направила Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 24, 2021 16:30:34 GMT 2
Изгледах новия влог на Пепе. Стана ми тъжно за нея като каза, че "виж, моята приятелка вече е с халка, а аз... разведена". И после побърза да каже, че има нов прекрасен мъж. Но хич не ми се стори да е шега, по-скоро се опита да го направи да изглежда така. Иначе изненадващо ми харесаха местата, които показа, за НЕ травъл влог ми хареса повече, отколкото на кака ви КухалериЕ - кралицата повечето видеа. Обаче новата визия на Филип бие всички класации. И преди ми приличаше на гей с русата косичка, ама сега...
Преди си мислех, че ВалериЕ поне в едно нещо е кадърна - в гримирането, обаче напоследък от снимките, които качва в близък план си личи, че и това не може. Нито очната и линия е подходяща за окото и, нито сенките и са кой знае колко добре преляти, за скулите, ударени с тухла нямам какво да кажа, а като започне да си очертава устните 1см извън контура наистина минава за някоя циганка.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 17:14:47 GMT 2
Как се вдъхновяват нашите велики инфлуенсърки…. prikachi.net/image/FeXOhТози тип влогове (Пепе снимайки, а не Жеков), ми харесват много повече, защото тя е сто пъти по-отпусната и не са толкова нагласени кадрите. А когато са заедно с Фифи, без значение кой снима чак ми е неудобно да ги гледам 😅, толкова са конфузни и неестествени, все едно са на първа среща..
|
|