907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 24, 2021 17:27:09 GMT 2
Филяка е дъно. Прелича на някаква идиотска версия на Соник Х. Не мислех,че може да стане по-зле,но явно съм грешала жестоко.🥴😩
|
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 24, 2021 18:07:08 GMT 2
Радостина е качила сторита с официална рокля. Рядко ми харесва как се облича, но в случая изглежда много добре. А тялото и е страхотно.
|
|
|
Post by kalimera on Oct 24, 2021 18:19:54 GMT 2
Дънките на Йетие ѝ стоят като чувал. Много се смях на коментара на ******, че Чехляка прилича на нежен корейски изпълнител.
|
|
|
Post by supernova on Oct 24, 2021 18:20:57 GMT 2
“Туко що ставам” ..
тия двете с мозък на амеби - Гана и сестра й са абсолютно дъно (за справка последният пост на Гергана)
Дано сега като изпроси Дайсъна на сестра си да фризира тези 5 косъма и да спре да ги прави ужасните плитки.
|
|
|
Post by kalimera on Oct 24, 2021 18:37:03 GMT 2
Изгледах новия влог на Пепе. Стана ми тъжно за нея като каза, че "виж, моята приятелка вече е с халка, а аз... разведена". И после побърза да каже, че има нов прекрасен мъж. Но хич не ми се стори да е шега, по-скоро се опита да го направи да изглежда така. Много странен ми се стори мъжа(младоженеца)на нейната приятелка. От какъв пол е не се разбира.🤠🧑🏻🦰
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 24, 2021 18:42:16 GMT 2
Изгледах новия влог на Пепе. Стана ми тъжно за нея като каза, че "виж, моята приятелка вече е с халка, а аз... разведена". И после побърза да каже, че има нов прекрасен мъж. Но хич не ми се стори да е шега, по-скоро се опита да го направи да изглежда така. Много странен ми се стори мъжа(младоженеца)на нейната приятелка. От какъв пол е не се разбира.🤠🧑🏻🦰 2 жени са. Това е оная сватба отпреди 2-3 месеца в някаква бирария.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 19:05:55 GMT 2
Прилича на корейски изпълнител - от тези нежните 😄 Оф, на тоя като му видя начина на обличане и почва да ми се връща закуската.... Толкова пък да се старае да прилича на нежен, корейски изпълнител, както каза ******, че няма накъде
|
|
|
Post by notacliche on Oct 24, 2021 19:21:36 GMT 2
Чехляка на човек не мяза..отвратителен ми е.
|
|
|
Post by kalimera on Oct 24, 2021 19:39:19 GMT 2
Нашите моми Йоанки (Йокото и розовата пантера Пинко) много интелигентни искат да се представят пред почитателите си. Аз направо се шашнах.🤭 Викам си какво става тук😵💫 библиотека, опера, пиано.....
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 19:41:12 GMT 2
Реших да си причиня Чехляка и господарката му с децата, някои от които са с датско потекло, макар и на половина Не знам, защо Пепе се е съгласила да участва на това "събитие" до басейна. Всички изглеждаха като абсолютни бръмчалки. Тя поне има голямата възможност да си позволи да откаже определи ангажименти. От беглите ми познания за йогата, Пепон изпълнява грешно упражненията и ми се струва, че го прави само, за да каже на приятелката си "хайде да правим йогааа, а ФИЛИПЕ, който не е датчанин ще ни снима"
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 20:01:42 GMT 2
Радостина е качила сторита с официална рокля. Рядко ми харесва как се облича, но в случая изглежда много добре. А тялото и е страхотно. Наистина има тяло мечта за мен. Красота! Само да беше и стилна + възпитана по принцип
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 24, 2021 20:11:40 GMT 2
Реших да си причиня Чехляка и господарката му с децата, някои от които са с датско потекло, макар и на половина Не знам, защо Пепе се е съгласила да участва на това "събитие" до басейна. Всички изглеждаха като абсолютни бръмчалки. Тя поне има голямата възможност да си позволи да откаже определи ангажименти. От беглите ми познания за йогата, Пепон изпълнява грешно упражненията и ми се струва, че го прави само, за да каже на приятелката си "хайде да правим йогааа, а ФИЛИПЕ, който не е датчанин ще ни снима" И аз реших да си я причиня днес. В частта с басейна, където беше сред толкова много мацки - ми отне доста време да я открия. Малко положението беше: "Where's Wally?" (ако ги знаете тези илюстрации) Когато е сред други момичета - просто се губи и не е въобще впечатляваща. Не знам дали заради ръста или друга причина.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 20:40:39 GMT 2
Майкъл пак е взел Елица на изложение за общ работник, че да му нагласи и подреди сета, а той само да се облече в костюм и да се снима.. :Ujas:: И се е облякла супер селски с тези дебели платформи-маратонки и с поло в неутрален цвят под неопределен цвят костюм, па макар бил той и биспок. За толкова години в Дания не се научи на стил.
|
|
|
Post by mira on Oct 24, 2021 21:35:00 GMT 2
Пуснах си Пепе. Видеото си заслужава само заради реакцията на Романо, когато вижда сина си, изрусен! 😃
Въй, въй, Homo Sapiens! Въх, тоз свят на никъде не отива! хахха! 😄😄
21:14
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 21:49:46 GMT 2
Здравейте! Първо, благодаря за приема! Попрочетох няколко странички назад, да се позапозная с последните коментари (че ще ми е малко трудно да прочета всички предишни страници ) Относно коментарите дали е имало драма между Ивана и Валери - аз също по едно време мислех, че е имало такава. Бях гледала едно старо видео на Валери, в което украсяват едни пуловери и ми направи впечатление Ивана как изгледа Валери на кръв Бях шокирана. Даже изнамерих видеото, за да подплътя думите си с кадри. Ако на някого му е интересно да види - след/около 0.44 сек: Та, след това видео реших, че има някаква неприязън между тях. Къде скрита, къде очевадна..... Иначе видях, че е обсъждана и Евелин. Аз я харесвам нея (през по-голямата част). От време на време ме дразни малко с изказвания тип "моето мнение единствено е вярно и никой не знае по-добре от мен". Но, като изключим това, засега я харесвам. Поне ме спечели най-вече с това, че е доста пряма. Иначе отскоро гледам Ванеса Кьосина. Малко съм на моменти с нея. Харесва ми, че е интелигентна, амбициозна, предприемчива и не е разглезена мързелана, както са болшинството девойки на нейната възраст в днешно време, които са от заможно семейство. Колко точно заможно не знам де, но щом имат пари да й плащат университет първо в Англия, сега магистър в частен колеж/уни в Барселона, значи си имат възможности. Та, евала, че не е седнала само да чака от мами и тати, докато тя по цял ден си ходи само по кафенца, без да прави нещо смислено с живота си. От друга страна, на моменти се изхвърля малко множко май, show off леко ми идва, по някакъв дразнещ начин.
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 24, 2021 21:59:32 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 22:13:22 GMT 2
Ох, толкова ми е смешна Пинкито на опера, че няма накъде повече 😂😂 всичко що видяла, нащракала на снимки. Въобщеееее голям клаС пак. Цитати на Павароти. Ама, ако не беше по покана, дали щеше да ѝ скимне да отиде? Не знам 🙈
|
|
|
Post by elanli on Oct 24, 2021 22:20:07 GMT 2
Гането май си има проблем с косата. На старите снимки въобще не е така опадала. Но дано най-после започне да обръща внимание на здравето си. С маски едва ли ще стане само, трябва й медицинска терапия. А с този пуловер от гостуването й е много нелепа. Ръкавите й висят, в тях ще се побере още два пъти. Сигурно е поне 3 размера по-голям. И съм потресена от контраста на обикновените й баба и дядо (да не кажа сиромаси хора) и претенциите на двете им внучки за луксозен живот. Сестра й след откраднатите снимки, реши да качи възможно най-комплексарската първа "бебешка" снимка - количка за 4к на фона на бял джип и тя с удобни дрехи за разходка и заглавие, което казва всичко Няма смисъл и в двете, какви са тия тежки комплекси, не знам.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 22:47:09 GMT 2
Лично в мен Гана и Гана 2 предизвикват единствено страх от външния им вид. Не виждам нито лукс, нито интелект, нито каквото и да е в тези двете, което да привлече вниманието ми освен, че са страшни. От това, което съм чела тук в коментарите, явно семейството им не е с големи възможности. Акъла ми не побира, колко куха лейка е Гана вместо да им изпраща по 100-200лв. колкото може да отдели, вместо да се зарива с какви ли не боклуци, било то и ментета...
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 24, 2021 23:28:17 GMT 2
Не е инфлуенсър, но Денис Теофиков е починал на 21 години. 🕊️ Жалко за детето, да се самоубиеш на тази възраст, нищо не видял… Славата не е всеки. Инстаграм и Фейсбук е една сбирщина от “розови” филмари. Половината, ако не, поне 80% са на тежки антидепресанти или наркотици. Отвратих се…
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 23:47:33 GMT 2
Спомням си преди сиг 15 години, когато фейсбук беше изгряващ в България, една приятелка се регна и си правихме тестове коя звезда от НБА си, а сега какво стана? Инстаграм с голи задници, инфлуенсъри, направени снимки и фейк живот. Писнало ми е вече завинаги, а още нищо не сме видяли. Всякакви изтръпнали тъпанари станаха нормата за успели хора и идоли, моля ти се. Направо ми се повръща вече. Мен все още не ми го побира мозъка как Гането, примерно, въобще някой я бръсне за слива и не вижда за каква психария и идиотизъм става въпрос. Какво е това нещо, какви хора са им фенове? Ниво -10000000000. Мн се ядосвам.
|
|
TNV
Junior Member
|
Post by TNV on Oct 24, 2021 23:58:57 GMT 2
Много се изкривиха социалните медии, факт. Мен ме плаши и пропагадата, която вилнее (особено във фейсбук), докато всичкото инфлуенсър (и не само) е заето да се пъне да демонстрира розАв живот. Не знам дали ползите надминават вредите в случая 😒. Ще кажеш, че са безсмъртни и сега е паднало да облажат и юруш.
|
|
|
Post by yoooobooo on Oct 25, 2021 2:21:04 GMT 2
Пинко май за първи път е отишла на балет/опера, което е скандално, предвид че тя уж е танцьор и преподава танци.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 25, 2021 8:09:52 GMT 2
DMS Филяка.
Подозирам, че сигналите в косите му са зов за помощ.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 10:08:10 GMT 2
Поздрав за Петканови, Галчето и всички тунинговани.. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by plam on Oct 25, 2021 10:10:51 GMT 2
Поздрав за Петканови, Галчето и всички тунинговани.. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Аааа чакай,Галчето ползва само ЛЪКШЪРИ козметика,моля ти са!! 😂😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 10:18:08 GMT 2
Поздрав за Петканови, Галчето и всички тунинговани.. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Аааа чакай,Галчето ползва само ЛЪКШЪРИ козметика,моля ти са!! 😂😂😂 Много важно и пак я бърше с маската, макар че не съм я виждала много често с маска, че тя е над нещата..😂😂😂 Чакам с нетърпение днес да видя как ще отидат до молчетата по задачки, като 90% от тях не са ваксинирани. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 10:23:00 GMT 2
Криси, щом е за молА ще видиш, как Галя ще е първата наредена за ваксина. Детето й може да е онлайн, но тя от мол няма да се лиши, ако има тази възможност. Масата водят скучен и безсмислен живот, но може би тя води класацията, защото е вманиачена по пазаруването и купува всичко, което види. Поне нея рядко я чувам да мрънка, колко е изморена.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 10:26:30 GMT 2
Само на Попова и Гергана няма да им пука за новите мерки, те и без това не излизат от апартаментите си. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|