|
Post by lily on Oct 30, 2021 9:06:46 GMT 2
Не съм много съгласна с последните коментари за препаратите и битовата химия от чужбина. Имаме си много голям избор, но препаратите са разредени, произведени някъде си в ЕС, 3-то качество. Наскоро си купих препарати от чужбина и разликата е от небето до земята. И друго - Евелин не вижда майка си почти никога, искате да ми кажете, че вашите майки не ви купуват подаръци и не искат с нещо да ви зарадват? Сигурна съм, че я е питала какво да й купи, можеше и скъпа чанта да си поиска Евелин, но не, като земен човек (телец) си иска пухкавата пижамка за 10 паунда и не знам си кво за 2 паунда. Понякога тук се търси под вола теле или несъществуващи дефекти, че да се плюнчим по-ефективно.
|
|
|
Post by The Judge on Oct 30, 2021 9:13:40 GMT 2
Тази Гана каквото и да направи е като евтина и нескопосана версия. Просто покъртителна.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2021 9:13:59 GMT 2
Алекс Петканова по БТВ.
Каза, че инфлуенсърството е най-големият източник на пари в тяхното семейство. Питаха я какво си купи с първите изкарани пари и тя каза АПАРТАМЕНТ. Отказвала да рекламира противозачатъчни (здрасти Тонкеее) и брандове за грижа за косата, защото не искала да подхваща първо една марка, после друга. За нея знам, че рекламира Пантен, но преди време не рекламираше ли и Тресаме или се бъркам?
|
|
|
Post by tiberia on Oct 30, 2021 9:21:13 GMT 2
Евелин иска майка и да и праща, че да не дава пари. И без това беше безработна до преди месец. Мама я издържа, гаджето блъска, тя прави влогчета. Е, изморително е.😃
Гана е много гнусна. Бля.
|
|
|
Post by gabriellam on Oct 30, 2021 9:23:08 GMT 2
Йокото е качила обиколка на апартамента си.. Ами огромен е. Много ми хареса. 😄😄 Единствено ми се стори доста неудобно, че “офисът” ѝ е в стаята на София, а София използва банята, която е в стаята на Филип (братчето). Другото по-кофи нещо е, че единственото, което отделя спалнята на Барт и Йоко от всекидневната, са стълбите - няма врата, няма коридор, нищо! Много смущаващо.. 😄😄😄 Допадна ми, че е уважила желанието на детето да не бъде снимана неговата стая, както и че почука преди да влезе… Навремето никога не ми се е случвало нашите да чукат, преди да влязат в стаята ми, а доста съм се опитвала да ги науча на този “западен” навик. Сега забелязвам, че сестра ми е успяла да ги превъзпита, но уви - вече се изнесох. 😄😄Барт е много забавен, когато говори на български.. вложил е голямо старание да научи това, което знае.
|
|
|
Post by lily on Oct 30, 2021 9:41:25 GMT 2
Евелин иска майка и да и праща, че да не дава пари. И без това беше безработна до преди месец. Мама я издържа, гаджето блъска, тя прави влогчета. Е, изморително е.😃 Дори така да е, това е майка, която иска с нещо да зарадва дъщеря си. Не е в България, че да й гледа децата (Пепе) или да й готви мусакички (Полина). Който с каквото може помага и радва. Евелин не работи ли в Еконт? Т.е. намери си работа, много долу под "стандарта" си, за да изкарва пари. Карате ме да защитавам Евелин, а до момента само негативни коментари съм писала и аз, но са били по-скоро за зъбите й, говора й, чак за това, че получава подаръци от родната си майка не мислех, че ще стигнем.
|
|
|
Post by sunn on Oct 30, 2021 9:57:11 GMT 2
Гането с тази перука е потрес. 😂😂😂😂 Това момиче каквото и да направи с външния си вид, все ще е гротеска! 😂 Валери сериозно ли рекламира самсунг?!?! Тя, която всичко ѝ е на епъл? Не само телефона, а има часовник, монитор и т.н.? За паднали от Марс ли ни имат вече не знам..
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 30, 2021 10:14:08 GMT 2
Не съм много съгласна с последните коментари за препаратите и битовата химия от чужбина. Имаме си много голям избор, но препаратите са разредени, произведени някъде си в ЕС, 3-то качество. Наскоро си купих препарати от чужбина и разликата е от небето до земята. И друго - Евелин не вижда майка си почти никога, искате да ми кажете, че вашите майки не ви купуват подаръци и не искат с нещо да ви зарадват? Сигурна съм, че я е питала какво да й купи, можеше и скъпа чанта да си поиска Евелин, но не, като земен човек (телец) си иска пухкавата пижамка за 10 паунда и не знам си кво за 2 паунда. Понякога тук се търси под вола теле или несъществуващи дефекти, че да се плюнчим по-ефективно. Ами, аз точно това казах: че в България се пробутват нискокачествени продукти и че един и същ продукт, купен и в България и в чужбина - ще има разлика в качеството от небето до земята.
|
|
|
Post by welt on Oct 30, 2021 10:29:11 GMT 2
Попова искала да бъде адвокат, понеже била много добра по български. Разбирам, че има предвид начин на изразяване, обаче се чудя дали знае, че в съда може да падне иск заради правопис и пунктуация. При нея е доста фрапантно заменянето на думи с други такива, които имат различно значение. Развлекателно видео - дрънка разни глупости, а аз си губя съботната сутрин. Напълно предпочитам такива клипове пред филосфски размисли а ла Йоанна. Която между другото за такъв сериозен човек, е страшно несериозен влогър. Почва нещо и го зарязва бързо-бързо. На Зори видеото за кето режима ми беше интересно, че даже и мъжът ми се заслуша. Тя ми е симпатична, въпреки всичките промени в поведението и странностите и. Една от малкото стойностни инфлуенсърки на хоризонта.
|
|
|
Post by plam on Oct 30, 2021 10:40:28 GMT 2
Ох,на Валерката ѝ се освободили 2 почивни дни и решили да отидат на спа в Банско..нямала търпение. Гледала някакъв филм в който имало сняг,камина,нз си кво и решили да отидат на спа 😀😀..горкичката много изморена ейй. И пак с нейните кюфтета..чудела се какво да ядеее
|
|
|
Post by yoo on Oct 30, 2021 11:01:27 GMT 2
Евелин иска майка и да и праща, че да не дава пари. И без това беше безработна до преди месец. Мама я издържа, гаджето блъска, тя прави влогчета. Е, изморително е.😃 Гана е много гнусна. Бля. Ооо, не е така според мен 😃 Това, че майка ѝ и праща, не означава, че тя иска само и само, за да не дава пари. И моята свекърва е в чужбина и доста често праща огромни чанти с какво ли не. А аз винаги си купувам от тук каквото ми е необходимо, но определено има разлика в качество и цена. Дори и дрехите, които са в Бг нямат нищо общо като материя и издръжливост. А за препаратите са го казали вече.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 30, 2021 11:05:28 GMT 2
“Много ми се ядат кюфтета, всичко тръгна от едни чушлета, дано не ми викат Валерѝ кюфтето.” Валерѝ кюфтето 2021. Рекламира Самсунг. 🤣
|
|
|
Post by tiberia on Oct 30, 2021 11:06:37 GMT 2
Евелин иска майка и да и праща, че да не дава пари. И без това беше безработна до преди месец. Мама я издържа, гаджето блъска, тя прави влогчета. Е, изморително е.😃 Дори така да е, това е майка, която иска с нещо да зарадва дъщеря си. Не е в България, че да й гледа децата (Пепе) или да й готви мусакички (Полина). Който с каквото може помага и радва. Евелин не работи ли в Еконт? Т.е. намери си работа, много долу под "стандарта" си, за да изкарва пари. Карате ме да защитавам Евелин, а до момента само негативни коментари съм писала и аз, но са били по-скоро за зъбите й, говора й, чак за това, че получава подаръци от родната си майка не мислех, че ще стигнем. Не се чувствай длъжна да защитаваш когото и да било. Всеки с мнението си. За мен това нейното не е “подаръци”, тя си я издържа направо за всичко. Тези кашони с дрехи, препарати, душ гелове, тигани, кърпи, чаршафи и каквото се сетите още са постоянни, като тийнейджърка е. Банята и да не е от злато и да векува, че да ходи да занимава майка си да и пазарува препарати от чужбина и после жената да плаща като луда за куриерски фирми и тн. Чудя се кога ще спре кранчето. 😃 И ако не е станало ясно, да го кажа и по друг начин - проблема не е в това, че майка и и прави “подаръци”, а в това, че Евелин на тези години изобщо не е самостоятелна, демонстрира го на широка аудитория и е напълно окей с това. Нито има образование, нито някаква дългосрочна работа, доскоро дори не работеше, други я издържат, директно във видеата си казваше, че си е мечтала да и праща ПР пратки, тоест иска облаги без никакви умения и усилия и тн. Не съм окей такъв човек да дава пример на подрастващи, затова и не я харесвам. Просто за мен си е един навлек, който тежи на гърба на другите.
|
|
|
Post by Ахинора on Oct 30, 2021 11:11:32 GMT 2
Алекс Петканова по БТВ.
Каза, че инфлуенсърството е най-големият източник на пари в тяхното семейство. Питаха я какво си купи с първите изкарани пари и тя каза АПАРТАМЕНТ. Отказвала да рекламира противозачатъчни (здрасти Тонкеее) и брандове за грижа за косата, защото не искала да подхваща първо една марка, после друга. За нея знам, че рекламира Пантен, но преди време не рекламираше ли и Тресаме или се бъркам? Алекс рекламира и Kerastase в Мърфи, а Panten (P&G) и Kerastase (L'Oreal) дори не са в един концерн, но кой се замисля за тези неща. Tresemme не знам дали е рекламирала, те са при Uniliever. Всички тези марки се работят от различни фирми, което е показателно доколко подбира, отделно Pantene и Tresemme са в един ценови клас и са конкуренти. Изобщо не ми харесва с новия нос, в профил вярно се е докарала на Николета, не съм съгласна, че корекцията е малка и деликатна - носът на Николета е като на сиамска котка, това е показателно. Не разбирам защо такива фрапантни корекции се правят когато вече едно лице е добре познато, според мен ако се коригират тези комплекси в зората на славата е едно, после неминуемо ставаш обект на подигравки. Някой помни ли как изглеждаха носовете на Десислава или Таня Боева? Не Рязнали са ги преди толкова време, в зората на кариерите си, че не се е шумяло кой знае колко по въпроса. На въпросната снимка по-назад аз също помислих двечките за Капитонова и Теди Александрова, което не е комплимент към Алекс и Джулиана. Непопулярно мнение - на мен Гергана повече ми допада с руса коса. Е, не точно това сламенорусо, но като се беше изрусила преди години някак не изглеждаше толкова малка, а повече приличаше на млада жена, отколкото на четвъртокласничка. Тези плитки, които толкова много харесва, според мен са подходящи за носене вкъщи, на плажа или в планината (за жени над 10-годишна възраст), а когато имаш толкова детско излъчване съвсем не ти правят услуга. Не искам да спамя, но митовете и легендите за различните партиди за Западна и Източна Европа в козметичната индустрия са точно това - митове и легенди. Работила съм в един от най-големите козметични концерни в света 4 години, после в друг и в момента също съм в бранша зад трети концерн, на лично мога да обясня много, но темата не е за това. Концерните имат много тайни, неявни за крайния потребител, но по отношение на качество и партиди гарантирам, че няма отделна поточна линия, в която зли колхознички разреждат шампоани и препарати в съотношение 1:40 за смотаните източноевропейци.
|
|
|
Post by welt on Oct 30, 2021 11:25:49 GMT 2
Уф, не знам на Евелин какво и пращат, ама на мен всяка есен ми пращаха в Германия буркани туршия, домашна пастърма, мед и разбира се, най-култовото, домашно червено вино. Приятелят ми твърдеше, че сме луди и на нашите златна им излизала туршията, ама какво да кажа... кеф цена няма. Завивахме се в юрган от овча вълна, шит в едно родопоско село преди 20 години, пропътувал над 2500 км до Северна Германия. Пращали сами и откровено тъпи неща като пет шоколада Милка, понеже немците не са чували за такива луксове, налЕ. Родителите правят странни неща за децата си, които в чуждите очи може да изглеждат нелепи, но пък децата сме благодарни и родителите са щастливи. Аз лично съм намерила безброй начини да засвидетелствам благодарност за всички тия може би безсмислени, но безкрайно мили за мен жестове. Гледах отваряния на календари на Шанел и Диор - ами, шанелският беше по-зле от тоя на Катрис, имайки се предвид невероятната му цена. Играчка за елха (обикновена изрязана метална пластина), платнена торбичка (здравей, Гергана), стикери!!!, гипсова фигурка. Смях в залата.
|
|
|
Post by sweet96 on Oct 30, 2021 11:37:49 GMT 2
Леле, тези фирми за телефони са със скандален избор на инфлуенсъри. Сори, ама тези от Самсунг са пълни тъпаци. Може ли да изберат Валери за рекламно лице, дето сигурно има татуирано логото на епъл на дупето. Направо се скандализирах, толкова ме дразнят такива реклами, че ми иде да отида да им напиша колко са зле.
|
|
|
Post by vivian27 on Oct 30, 2021 11:49:13 GMT 2
Аз пък мисля, че в Бг има доста добър избор от качествени препарати. Например ДМ- препарати, козметика и всичко, което се досетиш. В Англия единствено цените са по-ниски, но смятам, че като платиш куриерските услуги и накрая се получава същото. Майката беше пратила и адвент календари- това ми се видя най-смислено, сред тигани, възглавници и препарати😃 Аз самата живея в Англия, но никога не съм пращала на майка ми такива неща.. както и те не ми пращат- тук има магазини с български стоки, ако ми се прияде ще отида и ще си купя, не виждам смисъл да ги занимавам с излишни действия.
Колкото до работата в Еконт на Евелин, подозирам, че е може би вуйчо и е помогнал, тъй като в един от влоговете в който ходиха в зоопарка с вуйчо си и семейството му, тя се обърна предполагам към него и каза “А Еконт, нашата фирма”. Вероятно той държи офиса или нещо подобно.
Готованка си е Евелин, няма какво да се лъжем.
|
|
|
Post by tiberia on Oct 30, 2021 12:06:55 GMT 2
Уф, не знам на Евелин какво и пращат, ама на мен всяка есен ми пращаха в Германия буркани туршия, домашна пастърма, мед и разбира се, най-култовото, домашно червено вино. Приятелят ми твърдеше, че сме луди и на нашите златна им излизала туршията, ама какво да кажа... кеф цена няма. Завивахме се в юрган от овча вълна, шит в едно родопоско село преди 20 години, пропътувал над 2500 км до Северна Германия. Пращали сами и откровено тъпи неща като пет шоколада Милка, понеже немците не са чували за такива луксове, налЕ. Родителите правят странни неща за децата си, които в чуждите очи може да изглеждат нелепи, но пък децата сме благодарни и родителите са щастливи. Виж разликата - ти си отишла в чужда държава да се бъхтиш да учиш/работиш, за да имаш някакво добро бъдеще, докато при Евето е точно обратното - майка и е заминала да работи Бог знае какво в Англия, че да праща на безделната си пораснала дъщеря неща от втора необходимост, докато тя си лежи на неудобния си диван по пижама цял ден. Сега се сетих, че беше обяснявала, че много бързо и омръзва всичко. Чудя се ютуб кога ще и омръзне😃 или да, то като е на аванта не омръзва.
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 30, 2021 12:11:11 GMT 2
Елица качи толкова нелеп грим, че думи нямам. Скъса се да рекламира единственото и спонсорство. Ако живееше в България щеше да е по - зле и от рекламен блок.
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 30, 2021 12:17:13 GMT 2
Сладкиша, майка й и баба й са с Ковид и са в болница. Дано оздравяват бързо и да го карат леко. Не обичам качването на снимки от болницата директно, с абокати и прочие. Можеше да се съобщи и по-друг начин, но както и да е. Знам какво е, и далече от детето и мъжа, и тревога за близките. И ние трите дами у дома така го карахме в коплект и беше страшно. Може би наистина ще стане така, както местния ни доктор дето спаси половината община каза-"всички ще го изкараме". За Зори-да, една от малкото стойностни влогъри. Много неща съм пробвала по нейна препоръка и няма нещо, от което да съмо останала недоволна. Маска с аспирин-чудеса прави за кожата, Розовия гел за нивея за измиване на лице, оризовата вода, рецепти, препоръки при кето режим, продукти за коса и лице. Гледала съм видеата й за кето режима и на мен също са ми били много интересни, а и полезни. Научих се какво и как да ям, тя обяснява процеса, информацията е подбрана и научно обоснована, дълго търсена и поднесена кратко, интелигентно, структурирано. Това не може да не й се признае. Пак искам да поваля Наско от Нутризнание-този човек ме учи на неща за храната, които не съм и предполагала. Мотивира ме сега да се взема в ръце и да тренирам и ам правилно. Сега, с негова помощ за Нова Година ще съм топ форма и ще сваля натрупаното от Истанбул и моретата. Много полезни видеа са неговите.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Oct 30, 2021 12:18:20 GMT 2
Момичета, рядко гледам тв, но сега е пуснат за фон и слушам с едното ухо реклама на предаването на Рачков (май днес или неделя го дават) и изреждат гости ала-бала и чувам “топ инфлуенсърки”, надигам глава и виждам Пепон! Какво ще прави в това предаване, не знам, освен да се зъби и да обясни за Дания
|
|
|
Post by haladriel on Oct 30, 2021 12:23:50 GMT 2
И за мен Евелин си е една мързеланка, издържана от майка си. Та тя дори английски език не знае, споменавала е също, че е била изключвана от доста училища. Или че не е ходила и заради отсъствията ли, нещо такова. Мен най-много ме учуди тази възглавница от гъши пух. Евелин ще я ползва само за декорация, защото само тази възглавница изпълвала много калъфките и изглеждало красиво.
|
|
|
Post by plam on Oct 30, 2021 12:25:40 GMT 2
На бас,че Пепе ще спомене Дания утре вечер в шоуто!!!! 😂
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 30, 2021 12:28:22 GMT 2
На бас,че Пепе ще спомене Дания утре вечер в шоуто!!!! 😂 Залогът трябва да е колко пъти ще я спомене, то че няма да я пропусне - е повече от ясно. Аз залагам един кето хляб, че ще са < 5 пъти.
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 30, 2021 12:47:28 GMT 2
Аз залагам, че първото споменаване на Дания ще бъде в рамките на 4 минути от Пепиното присъствие.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Oct 30, 2021 13:17:14 GMT 2
и втори облог, ще каже ли и колко пъти “ляйф”, “ляйфстайл”
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 30, 2021 13:27:16 GMT 2
Зорница с видео край на кето режима. Очаквано, разбира се. Отивам веднага да гледам. Интересен завой, тя спазваше кето фанатично, кълнеше се в този режим, в ползите, които има. Какво стана сега? Елица по-нелеп грим не успя ли да измисли? И изобщо каква е идеята на тези гримове, така актуални напоследък за Хелоуин? Растние ли си или какво си? Нарисуваш нещо неопределено по-лицето, слагаш една черна рокля и една воалетка и ето ти костюм. Цялата работа е отбий номер за спонсорство. Реклама на Моята Козметика. Набързо скалъпено видео. Жалко, при таланта за грим, който има, можеше да направи страхотно видео, с добри идеи.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2021 13:28:15 GMT 2
Коментарите под поста са топ, но и много верни! 😂 /?d=n Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2021 13:30:56 GMT 2
A dea.vibes вече не е руса, а с кестенява коса. Папараците я дебнат и има нужда от промяна.
|
|
|
Post by vivian27 on Oct 30, 2021 13:39:24 GMT 2
А и друго се сетих. Майката на Евелин им праща Алекса- окей ама Алекса разбира команди само на английски. Те какво ще я правят като не го говорят езика 😃 да им бяха пратили и контакт за Алекса, че поне да си гасят лампата с гласова команда. (Евче- давам ти идея, аз моята за това я ползвам)
Пепа вече ми е втръснала и изобщо нито я отварям, нито и се впечатлявам. Наскоро коментирах нещо с моя позната, че не вярвам на инфлуенсъри, тъй като рекламират продукт за пари и най-тъжното е, че ползват децата си, а тя с насмешка каза, че за пари и тя би ползвала детето си.. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
|
|