|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 14:17:08 GMT 2
Пепе не се научи, че и най-малките размери на АбоутЧу са ѝ големи и седят като чували на нея. Не знам защо продължава да си поръчва раздърпани и широки дрехи, с които си личи още повече колко е анорексично слаба. 🤦🏻♀️ Единствено якето ѝ седи долу горе добре, всичко друго е пълен боклук.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 29, 2021 15:00:43 GMT 2
На Гането коментарите под снимката са тип " Толкова си красива, че не приличаш на себе си " Право в десятката 😆 Аз щЕ си призная, че за мен маскирана с русата перука Гането става. И наистина не прилича на себе си.
|
|
|
Post by Pebles on Oct 29, 2021 15:12:59 GMT 2
Хареса ми танца на Йоанна и компания
|
|
|
Post by gabriellam on Oct 29, 2021 15:49:39 GMT 2
След дрехите от Абаучуто, които Пепе сподели съм в шах с пешката 😂😂 Преди имаше стил, обличаше се красиво, стилно, според фигурата си.. след последните ѝ сторита имам чувството, че дрехите, които е показала, ги е взела от онези контейнери, в които хората оставят ненужни дрехи, които вече не искат да носят.. 😂😂
|
|
|
Post by plam on Oct 29, 2021 15:53:02 GMT 2
На Пепе само клина и стои по мярка..всичко друго е огромно. Огледало няма ли е тях да се погледне??
|
|
|
Post by fif on Oct 29, 2021 15:57:41 GMT 2
Гането все се опитва да напраив секси поглед и все не й се получава, даже не знам на какво нелепо нещо да я оприлича. 😀
|
|
|
Post by sweetpotato on Oct 29, 2021 16:18:42 GMT 2
Мама Сиси е влязла да ражда 95 кг, сега е 83. Трябвало да свали 20 кг, малко й съчувствам. Аз също имам ужасен апетит и като се отпусна ставам същата като нея та я разбирам. Та може би и от това,че аз никога няма да бъда слаба, тялото на Пепе много ми харесва. На последния пост със зелената пола има супер изваяни крака
|
|
|
Post by alexa07 on Oct 29, 2021 16:43:44 GMT 2
Ееееех, добра душа е Сисито. Може да е простовата, но е в пъти за предпочитане пред захаросаните перфектни инстаграмки. Дано да успее да ги свали тези кг, защото си тежат (аз не успях и още се боря с тях), а и вредят на здравето. Гошко е голям сладур и Ния започна да посвиква като че ли с него. Да видим другия месец на градината как ще е, дано да свикне бързо.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 16:58:53 GMT 2
Направо ми се оправи деня като видях, че Сиса има ново видео, че днес на работа ми гръмна главата.. Вече Сиса като не качва видеа всеки ден и не знае кой ден от седмицата сме, явно двете деца я правят луда. Ния закусва пак зърнена закуска БЕЗ ЗАХАР, защото тя и плюс това си ядяла много сладки неща (нищо не се е променило явно в тях, нищо че проблемите с зъбите на Ния не се лекуват изобщо.) Сиса се похвали, че са си купили сушилня вече и са я сложили в коридора. Малкият Гошко е много сладичък, но имал много колики и през ноща им е мъка. Сиса се похвали, че е на нисковъглехидратен режим УЖ (но си позволявала въглехидрати..WTF?) и си пиела кафето с бадемово мляко, но то и от тия млека има пълни с захар и не са много хелти. Като цяло имала да смъква 20 кг., но не ѝ били толкова важни в момента килограмите и не се депресирала. И защото е на режим, реши на да направи кето чийзкейк, защото ѝ се ядяло нещо сладко. Напляска филаделфия, маскарпоне, течна сметана и някакви подсладители кето уж.. то тоя чийзкейк стана като калории като обикновенният. Не ѝ се получи определено и не е снимала как го ядат, защото съм сигурна, че отгоре ще мазне сладко. Майката на Сиса ще ходи при сестра ѝ и щели да се видят, аз отначало си мислех, че идва при Сиса да ѝ помага с децата, а тя при сестра ѝ.. странни хора са.
|
|
|
Post by alexa07 on Oct 29, 2021 17:03:53 GMT 2
Направо ми се оправи деня като видях, че Сиса има ново видео, че днес на работа ми гръмна главата.. Вече Сиса като не качва видеа всеки ден и не знае кой ден от седмицата сме, явно двете деца я правят луда. Ния закусва пак зърнена закуска БЕЗ ЗАХАР, защото тя и плюс това си ядяла много сладки неща (нищо не се е променило явно в тях, нищо че проблемите с зъбите на Ния не се лекуват изобщо. Сиса се похвали, че са си купили сушилня вече и са я сложили в коридора. Малкият Гошко е много сладичък, но каза, че има много колики и през ноща им е мъка. Сиса се похвали, че е на нисковъглехидратен режим УЖ (но си позволявала въглехидрати..WTF?) и си пиела кафето с бадемово мляко, но то и от тия млека има пълни с захар и не са много хелти. Като цяло имала да смъква 20 кг., но вече не ѝ били толкова важни в момента килограмите и не се депресирала. И защото е на режим, реши на да направи кето чийзкейк, защото ѝ се ядяло нещо сладко. Напляска филаделфия, маскарпоне, течна сметана и някакви подсладители кето уж.. то тоя чийзкейк стана като калории като обикновенният. Не ѝ се получи определено и не е снимала как го ядат, защото съм сигурна, че отгоре ще мазне сладко. Майката на Сиса ще ходи при сестра ѝ и щели да се видят, аз отначало си мислех, че идва при Сиса да ѝ помага с децата, а тя при сестра ѝ.. странни хора са. Племенникът и' ще има РД, затова ще ходи първо там 😉 Иначе и на мен ми стана смешно за тая диета и като каза, че щяло да вреди на НЕЯ, защото кърмела често. Истината е, че ще вреди на бебето, защото токсините се отделят в кърмата и подобни режими са противопоказни. Като иска да отслабва просто да намали количествата и да спре с вредните храни и да яде повече плодове и зеленчуци. Тези филаделфии, сметани, подсладители и прочие, нямат място в режима на една кърмачка (според мен)
|
|
|
Post by ladybird on Oct 29, 2021 17:11:15 GMT 2
Погледнах последния клип на Сиси, като превъртах. Видя ми се по-жизнена и свежа. На края беше приготвила подарък за племенникът ѝ, който е рожденик. Сигурно затова майка ѝ първо там ще отиде и спомена, че след това ще дойде при тях. Тя не може да обясни добре на български, каквото и да е. Аз донякъде я оправдавам, дълги години е живяла в Испания. Може би владее испански по-добре.
|
|
|
Post by gabolina91 on Oct 29, 2021 17:19:29 GMT 2
Това ли беше новия "проект" на Гергана, който трябваше да очакваме....😄 Въобще не й отива такава прическа, а и не знам как мисли, че това е секси. Просто тя няма излъчването, което й се иска да има. Не знам защо продължава да се излага така. Явно иска да заблуди хората, че си партнира с Диор, а реално се опитва да им привлече вниманието и то по най-жалкия начин. Хубаво искаш да работиш с големи марки, ама не се ли вижда отстрани.
|
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 17:38:41 GMT 2
Галя с ново видео за есенни покупки. Тя буквално от 10 видеа 8 са ѝ с нови придобивки/покупки, аз не се сещам за по-голям консуматор от нея!🙄 Нейните видеа, ако не са за нови придобивки, то са за козметика. За мен видеата ѝ не са нито информативни, нито полезни, нито пък могат да ориентират някого за нещо ново. Тя знае само Патриция Пепе, Зара, Фурла, Златарна, Моята козметика, Дилириум, Ламер. Тотален консуматор и купува парцали само, за да се намира на работа, даже не ги и носи тия неща дето уж са много практични и ще ги използва много и повечето не съм ги видяла изобщо. И няма ли някъде емблема или марката изтипосана, да се види, че носи скъпото, тя просто не си го купува, типична мутреска съпруга от преди 20 години.
Супер много ме дразни като каже за мицеларната вода, че тя си я била зачеркнала от списъка за грижа за кожата, за нея това е дъното и постоянно го повтаря и натяква. Хубаво ти си ама престани да го натякваш толкова много и да говори така високомерно, защото се мие с пяна или гел на Ламер и вместо мицеларна вода изполва тоник, което пак е долу-горе същото като мицеларната вода ама нали не е толкова фенси като Ламера.. Не че като ги изолзва кожата ѝ е перфектна ама айде..
Случайно като ѝ написах в гугъл името и ми излезе тая снимка от 2019, няма филър в носа и няма толкова големи джуки и няма скули и определено е доста по-естествена и не е като сега бетонирана в лицето и да виждаш само едни големи джуки и нищо друго.
|
|
|
Post by ladybird on Oct 29, 2021 19:11:14 GMT 2
Сладкиша е с ковид и се намира в болница. Надявам се да се оправи бързо.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 19:14:37 GMT 2
Сладкиша е с ковид и се намира в болница. Надявам се да се оправи бързо. Да, с майка си и баба си.Дано бързо се възстановят и да мине в по-лека форма.
|
|
|
Post by sweetpotato on Oct 29, 2021 19:34:15 GMT 2
Гледам новият влог на Евелин, отваря колет от майка си. Идва ми в повече - големи претенции, но всъщност е на мама хрантутника.
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 29, 2021 20:08:06 GMT 2
Абе тая Гана не е в ред. В сторито отговорила "Косата е истинска", под коментар една жена и' е написала "Добре, че не си руса наистина" и тя отговорила: "скоро ще се разбере, на мен този цвят много ми харесва".... Последно?
Сестра и' качила снимка на дете, вече ме гонят съмнения дали е нейното или не... А това не говори никак добре..
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 29, 2021 20:30:10 GMT 2
Пепе прилича на абсолютна парцалана с тая синя риза! Главата ми не побира как не я срам да се показва като някакъв раздърпан стар чувал. Страхотна антиреклама на About you. 🤮
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 20:41:19 GMT 2
Ганка има коментар "femme fatale" под новите снимки и любим отговор от нея - "hugs you". 😂 Ох, ще ме убие това момиче. Преводача ли използва или какво?
|
|
|
|
Post by GGWP on Oct 29, 2021 21:21:23 GMT 2
На снимката с бебчето на beautybyvesi Ганка написала "моята малка принцеса" и сестра й с отговор: "нашата принцеса". Да не стане объркване случайно.. Ганка иска да си присвои не само дрехите на кака си, ами и бебето. 😂
|
|
|
Post by aquamarine on Oct 29, 2021 21:28:17 GMT 2
Гането все се опитва да напраив секси поглед и все не й се получава, даже не знам на какво нелепо нещо да я оприлича. 😀 На мен ми изглежда така, сякаш всеки момент ще кихне
|
|
|
Post by vivian27 on Oct 29, 2021 22:51:00 GMT 2
Оф Ганка с този секси поглед 🤣🤣🤣
На Евелин майка и праща даже и душ геловете 🤦🏻♀️ препарати за миене, ароматоизатори, хавлии, възглавница😳 Мила Евелин, всичко това се продава и в България под една или друга форма. Не сме страна от третия свят, в която не се продават тигани🤦🏻♀️ Само претенции, иначе кашоните миришели на Англия, демек на влага 😂
|
|
|
Post by nomade on Oct 29, 2021 23:29:05 GMT 2
Гана прилича на някакъв наемен детектив от АлиЕкспрес. 😂
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2021 5:26:32 GMT 2
Аааа, ще се караме. Това да го видя за добро утро - айде няма нужда. 😂
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 30, 2021 7:47:58 GMT 2
Оф Ганка с този секси поглед 🤣🤣🤣 На Евелин майка и праща даже и душ геловете 🤦🏻♀️ препарати за миене, ароматоизатори, хавлии, възглавница😳 Мила Евелин, всичко това се продава и в България под една или друга форма. Не сме страна от третия свят, в която не се продават тигани🤦🏻♀️ Само претенции, иначе кашоните миришели на Англия, демек на влага 😂 Българските партиди на много от козметичните продукти, перилни препарати и прочее (на една и съща марка), които се продават и в България, и в чужбина - имат доста по-занижени качества. Сигурно много от вас са се убедили в това лично. Та, разбирам от тази гледна точка, но вече има толкова много магазини в България, които продават точно такава вносна стока и тези пратки са абсолютно излишно. Малко като колетчетата с бурканите и туршиите на бедния студент се получава, да.
|
|
|
Post by selestepan on Oct 30, 2021 8:39:18 GMT 2
Антоанет Пепе - според вас ришернатите сторита вчера от фотосесия на какво са? Явно книгата още е в процес на писане, тоест не е книгата... някои от тагнатите акаунти са на сватбена тематика? prikachi.net/image/TYrTQПП. Включвам се след доста месеци мълчание, защото голяма част от лятото бях заглушила или отследвала почти всички инфлуенсъри, които следях, чак сега октомври се върнах да погледам някои от тях, както и съответно да чета темата във форума. Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by abc on Oct 30, 2021 8:48:02 GMT 2
На Ганка това да не й е работната перука за онлифенс😄 С истинската й коса няма да се получи така при нейните 5 тънки косъма.
Относно пратките от Англия, и на мен ми е смешно да си поръчваш битова химия, пък била и с по-високо качество. Достатъчно избор имаме тук. Ходенето в Турция същата работа- няма ли да се мъкна през границата за прахове, млечни и подобни простотии.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2021 8:59:52 GMT 2
Гана е тотално сбъркана. Уж на нейна приятелка казва, че това е истинската ѝ коса, а е видно, че е перука. И с този поглед...Чудя се и аз дали не заработва наистина странично в онлифенс. 😁
|
|