|
Post by imasurvivor on Oct 29, 2021 9:39:23 GMT 2
http://instagr.am/p/CVmlBV-Lklj Гледам тази снимка на Джулияна Гани и Алекс Петканова- еми половин час гледане и все едно гледам някакви други момичета, а не тях.Толкова визуално изменени .Е, може да играе роля също и малко обработка освен пластичните операции на Гани и нослето и косата на Алекс, но сякаш не са те.Преди и двете имаха чар, ама Джулката като прекали с тия операции заприлича на пластмасово барби( както с една приятелка ги наричаме ). Аз пък взех нещо от трън, та на глог да коментирам и да се включвам , ама то няма нищо интересно .Повечето "залязоха" изведнъж и с толкова скучни... Александра на тази снимка ми прилича на Капитонова, а Джулиана - на Теди Александрова. Ами всички са еднакви, един дол дренки. Не разбирам каква е тази мания, вместо да бъдат различни, да се правят по един и същ начин... Нали ще им доскучае това на повечето мъже..
|
|
|
Post by zahir on Oct 29, 2021 10:01:57 GMT 2
Не, не и ме за дрехите на Полина. Наистина са пълен ужасон. Тази жена със затворени очи ли избира дрехи, направо недоумявам що за парцалЯ навлича.. Само на мен ли госпожа Претенция ми изглежда ужасно? На фона на парите, които пръска по салони, процедури и козметика, някак изглежда стара, повяхнала, а черните вежди на тази руса коса дори не знам как да коментирам... prikachi.net/image/Tiar6
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 10:04:51 GMT 2
На лелята пълничката приятелка в новото видео прави, забележете, социален експеримент!? Дали има хубави дрехи в големи размери в мола. Социален експеримент? Долу има коментар, че не е кифличка, явно както тя самата се определя, а превтасал козунак. Ужасно прости зрители. Въобще много зле е всичко.
Едит: десният прешлен ѝ се бил схванал. Майко, брат 😭
|
|
|
Post by Libelle on Oct 29, 2021 10:09:28 GMT 2
Полина пак е с най-абсурдните артикули, налични в АбауЧю. Направо не знам как успява да ги избере? Прави ми впечатление, че тя е една от малкото инфлуенсърки, която не взима неща само за себе си. Това е единственото нещо, за което мога да й кажа евала. Точно....само дето мръсната кутия е на леглото пак...не мога вече
|
|
|
Post by 🌸 on Oct 29, 2021 10:23:30 GMT 2
Не харесвам Гергана, но последните й снимки преди 15 минути ми харесват. Отива й такава коса! Не изглежда като малко момиченце, напротив.
|
|
|
Post by healthy1 on Oct 29, 2021 10:23:37 GMT 2
Видяхте ли секси Гането 🤣🤣🤣 Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by maggi on Oct 29, 2021 10:25:17 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 10:27:37 GMT 2
Гането има най-безизразния фейс и с тая руса перука не става по-добре, малиииии.
|
|
|
Post by pchelica on Oct 29, 2021 10:32:35 GMT 2
Хахаха Ганка не е ли малко дърта да се маскира за Хелоуин редом с децата?
|
|
III
Junior Member
|
Post by III on Oct 29, 2021 10:33:47 GMT 2
Много френско (за косата на Гергана)??
Някой гледал ли е нещо от Йоанна Петрова наскоро?
|
|
|
Post by noclue on Oct 29, 2021 10:34:40 GMT 2
Полина пак е с най-абсурдните артикули, налични в АбауЧю. Направо не знам как успява да ги избере? Прави ми впечатление, че тя е една от малкото инфлуенсърки, която не взима неща само за себе си. Това е единственото нещо, за което мога да й кажа евала. Да, нека покрай авантата да намажат всички у тях и в блока й.
|
|
|
Post by Libelle on Oct 29, 2021 10:35:41 GMT 2
Видяхте ли секси Гането 🤣🤣🤣 Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk Имай милост.....
|
|
|
Post by niisy on Oct 29, 2021 10:41:16 GMT 2
Ахахаха Гергана още от снощи пусна бомбата за новата й коса и вече подготви всичките й зрители да тръпнат в очакване за новата й фенси шменси визия, като само даде жокерче, че ще има ножица и руса коса и лааал, тя просто си е сложила перука...страшно луда и нестандартна :д
|
|
|
Post by zahir on Oct 29, 2021 10:53:10 GMT 2
Някой ще ме просвети ли защо тая кукувица Гана прави тия малоумни постове, при положение, че всичко и е #notsponsored. Което значи, че бУандовете хал хабер си нямат за нея.. Разбира се.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 29, 2021 11:04:58 GMT 2
Захирче, Максимата е fake it till you make it при нея. Един ден ще я заливат с Пр пратки от Диор, Гучи, Шанел, а ние ще роним сълзи над мусакичките и ще се пукаме от яд, разбираш ли...
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 29, 2021 11:07:34 GMT 2
Зорница е странна птица, да. Не приема критика към себе си, аз също не приемам и по тази тема съм безкромпромистна и малко с крайна позиция, защото не приемам някакви си там да определят който и да е човек по техен начин, да коментират и хейтят, без дори да познават човека насреща и да не знаят каква е същността му. Тук съм на нейна страна когато случаят е такъв, когато навлиза в личното й пространство, когато става дума за истински хейт и критика, която не е поднесена интелигентно, добронамерено и не е градивна. При нея обаче има моменти, в които тя дори и да не е пряко засегната, отново не приема чуждото мнение и често избухва със постове по темата, в които така тънката, заобиколно си казва своето мнение по въпроса с критиките и така извърта нещата, че пак тя да е правата. Прост пример е когато си снима косата на морето с обяснението "това не е права коса", в отговор на мненията, че тя къдрици няма. Аз също гледах всяко нейно видео. И сега пак я гледам. Да, не е същата. Промяна определено има. Но е класи над останлите. Полина не мисля, че чак може да си позволи всичко, което иска. Ако можеше нямаше да е инфлеунсър и нямаше да заработва с рекалми и да носи дрехи на аванта. Това е вече е работа хора. Тези хора работят с лицата си. Колкото до двете дами в плюшени червени рокли, които не е ясно на какво са се маскирали-Алекс наистина прилича на Алесандра Амброзио, която за мен не е собено голяма красавица. Джулката сякаш е по-умерена с промените по себе си, или поне прилича повече на себе си. Обаче хайлайта е толкова много, че е страшно. Мазни, лъскави, бетовани с фдт, с изкуствени визии и носове. Не и не.
|
|
|
Post by veereto on Oct 29, 2021 11:08:59 GMT 2
Някой ще ме просвети ли защо тая кукувица Гана прави тия малоумни постове, при положение, че всичко и е #notsponsored. Което значи, че бУандовете хал хабер си нямат за нея.. Разбира се. <button disabled="" class="c-attachment-insert--linked o-btn--sm">Attachment Deleted</button> Защото си въобразява, че е Кари Брадшоу на 21 век. Успешната дама, която е тръгнала от нищото (за което мисля, че доста преувеличава), очаквайки световно известни бАУндове да ѝ обърнат внимание, нищо, че е тотално неграмотна, ограничена и безхаберна към здравето си.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 11:09:07 GMT 2
От години е ясно, че под култура и изкуство Галя Симеонова разбира да се облече от горе до долу с Патриция Пепе, да си направи косата на фризьор и да отиде с голяма компания на чалготека. Но това да ми твърди, че нямало нужда от картини в дома ни, защото можеш да имаш телевизор Самсунг.....
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 11:09:22 GMT 2
Видяхте ли секси Гането 🤣🤣🤣 Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk Имай милост..... Сигурно ще ме нахокате, но Ганкаа тук много ми прилича на Джулия Робъртс във филма "Хубава жена".И по-точно героинята й ,когато беше с руса къса перука.Иначе Гана е много смешна така и не й ходи изобщо.Много си е повярвала, че изглежда секси.🤣🤣🤣
Едит:Моля да ме извините, ако има изпусната буква някога или двойно натисната, но имам проблемм с клавиатурата на лаптопа от скоро и тъй като си работят клавишите въпреки ттова, скоро няма да я сменям, та за определено време ще е така положението.Нищо, че се старая после да поправям и оправям нещата, но някой път изпускам нещо.
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 29, 2021 11:15:44 GMT 2
Много френско (за косата на Гергана)?? Някой гледал ли е нещо от Йоанна Петрова наскоро? Сутринта ме стресна със снимка в инстаграм, с бретон, супер обработена, дръпнати очи, замазана, некачествена, много пипната в лице, не приличаше на себе си. Реклама на грим продукт, там каквото беше, който прави ефекта "котешки поглед". Видеа нейни не гледам.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 11:19:53 GMT 2
Гането си въобразява, че може да впечатли всеки със скъпите марки. Дори и ако затъпеем дотолкова обществено, че да успее човек като теб да постигне така бленувания луксозен живот, пак ще си най-смешната. Свободата е между ушите.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 11:29:50 GMT 2
Очаквам скоро Гергана да се сдобие с подобни “оригинали”. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on Oct 29, 2021 11:43:40 GMT 2
T.е вие мислите, че тя наистина си вярва че като напляска #dior #diorbeauty и т.н те ще се свържат с нея (смях в залата) и ще ѝ кажат, Гане, нищо, че си яко селска пръчка ама много се впечатлихме от снимките ти с русата перука. Ела ни стани рекламно лице, понеже всички останали модели, манекени, истински инфлуенсъри не ни кефят толкова, ма ти с тия shooting days наистина ни накара да те забележим?!?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 11:50:30 GMT 2
Сигурно ще ме нахокате, но Ганкаа тук много ми прилича на Джулия Робъртс във филма "Хубава жена".И по-точно героинята й ,когато беше с руса къса перука.Иначе Гана е много смешна така и не й ходи изобщо.Много си е повярвала, че изглежда секси.🤣🤣🤣
Едит:Моля да ме извините, ако има изпусната буква някога или двойно натисната, но имам проблемм с клавиатурата на лаптопа от скоро и тъй като си работят клавишите въпреки ттова, скоро няма да я сменям, та за определено време ще е така положението.Нищо, че се старая после да поправям и оправям нещата, но някой път изпускам нещо.
Оле да!! Аз и Джулия Робъртс не харесвам де 🤣 и не намирам за секси и нея🤣🤣но дори за мен гането е като грозно копие на красив оригинал…. Аз наистина не разбирам тя как докарва доходи? Няма спонсорства, не я канят на евенти, няма активност в ютуб, как наистина има някакви пари?
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 29, 2021 12:09:56 GMT 2
Перуката си е супер, но муцуната на Гана не е. Този изстрадал поглед е като на някоя крава. Но излъчването или го имаш или го нямаш. В случая е повече от ясно има ли го, няма ли го. 😂
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 12:34:42 GMT 2
Честно казано, на мен Гана, колкото и да ми е неприятна по принцип, с такава дължина и цвят на косата ми допада. Определено възприемам повече напъните й да е стилна, с тази коса повече, отколкото с нелепите си плитчици или къдрена (отново посредством плитки) коса, с мазен корен.
|
|
|
Post by klaudia on Oct 29, 2021 13:21:03 GMT 2
Мама Сиси има ново видеоооо юхууууу!
|
|
|
Post by Nicole on Oct 29, 2021 13:53:09 GMT 2
Лъжливото овчарче пак лъже, това била нейната коса. Абе Гане ти след изрусяване ще имаш 40% от косата на тази перука. 😆
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 13:55:07 GMT 2
То гането и преди изрусяване има по- малко от половината…🤣🤣
|
|
|
Post by ☀ on Oct 29, 2021 14:06:45 GMT 2
На Гането коментарите под снимката са тип " Толкова си красива, че не приличаш на себе си "
|
|