|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 15:18:26 GMT 2
Гала и Зейнеб не смятам, че са скарани, заради решението на Зейнеб да работи в BTV. Не е харесала конкретно тази снимка, но пък е харесала и коментирала други снимки на Зейнеб, които са качени преди няколко дни. Това с телевизиите е от ден до пладне, днес си в една, утре в друга. Нима косподарите не обикаляха nova и btv, а ето, че пак са в Nova голяма част от състава им. Не вярвам, че приятелство, което трае от години ще бъде развалено, защото в момента Зейнеб е в btv. А и те с Гала са много близки, постоянно ходят заедно на почивка. Гледам Фермата и ми беше направило впечатление, как няколко пъти в предаването Деси Павлова беше назовавана като "репортерката на Гала". Също така Ирина Тенчева беше на гости при Гала лятото. Тази вражда между телевизиите ми изглежда все по-нагласена само за пред зрителите.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Oct 28, 2021 15:18:32 GMT 2
Някой беше споменал за добродетелната Попо и адвент календарите. 50 лв. На календар са едно нищо, съжалявам. Особено за такава кауза. В този приют, последно като проверявах, имаше над 180 кучета, няма да ви казвам колко от тях може да се нахранят с толкова пари, а мисля и Попо е наясно, защото всеки месец пазари храна за 3 животни вкъщи. Ето една проста сметка - да отвори 20 календара по 50 лв.- 1000 лв., да раздели сумата на две (една кауза за животни, една за хора) и се оформя една хубава помощ, която може да се Усети, а не да отбие номера тип "колко съм щедра".Защото хайде да не смятаме колко се е бръкнала за самите календари, от които ще прави монетеризирани видеа веднъж за отваряне, веднъж за giveway-и. Аз нещо не схванах мисълта ти, Попова толкова ще дари - 1000 лв. от всички календари. Всяко отваряне е с една и съща кауза - за Енимъл рескю.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 15:23:02 GMT 2
Каквато и да е Попова, щом става въпрос за животните, не мога да си изкривя душата и й казвам голямо ЕВАЛА! Доколкото знам всички животни, които гледат са взети от приют, също така често казва, че дарява за каузи, които са свързани с бездомни животни. Смятам, че се грижи добре за животните си. Преди няколко години имаше период, в който тя живееше с Джош в Англия. Там имаха зайче, за което се грижеха, но се наложи да подарят на хора, които живеят там, защото ситуацията с транспортирането на животинчето беше сложна и тя не искаше да го мъчи и стресира.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 15:50:59 GMT 2
Забелязали ли сте или съм само аз? Тейченцеце, когато се включва (нейната любима дума) в Инстаграм стори за гивъуеи, с какъв строг, дори назидателен, тон се изказва. Чак имам чувството, че се кара през екрана и трябва да изпитват вина хората, които още не са се включили 🤦 в тъпия гивъуей.
|
|
|
Post by abc on Oct 28, 2021 16:12:24 GMT 2
Зейнеп завинаги ще я запомня като смешноватото девойче от ББ1 с шарените пайетени чехлички тип Малкият Мук. Не знам защо представянето на времето е позиция като каталог на кифльочи ,които са в търсене на съпруг милионер. Поне тези, които са си постигнали целта да ги махат от екран.
|
|
|
Post by lama on Oct 28, 2021 16:22:20 GMT 2
И аз смятам, че каузата на Попова е добра. 1000 лв не са никак малко. Другите инфлуенсъри тези 1000 лв си ги прибират и тя, ако го правеше, никой нищо нямаше да й каже. Така че го намирам за добро дело.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 16:25:00 GMT 2
Фотосесия 28281963 за тази година.. 😂🤦🏻♀️ Как не им писна едни и същи снимки през 1 месец.. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ladybird on Oct 28, 2021 17:23:42 GMT 2
На мен лично ми харесва Зейнеп, защото тя единствена от Биг Брадър продължи да се развива и не се тунингова. Започна да ходи на логопед, защото говореше на диалект, научи се как да се облича. Не стана известна със скандали и простотии. Дори и да се е стремяла към милионер, тя е знаела как да го постигне.
|
|
|
Post by vansss on Oct 28, 2021 17:54:54 GMT 2
Това че 50лв са крайно недостатъчни за Animal Rescue, означава ли че не помага като ги дава? И аз като дам 2лв на някой просяк на улицата не му оправям живота, ама това означава ли, че няма смисъл да даваме. Извинявам се, ама доста неуместно изказване. Иначе да отбележа, че и аз вече не гледам Попова, просто не ми е интересна. То всъщност никой не ми е, само Йоко гледам с кеф (някои видеа) и за разлика от вас аз харесвам Кьосина и Евелин. Иначе пълна скука, даже мама Сиси ми липсва 😂
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Oct 28, 2021 18:15:16 GMT 2
Cleanh0me има Ютуб канал вече. Качила е дневна рутина - цели 2 минути реклама на Филипс. 😉 Абонирах се иначе. 😜
|
|
|
Post by diamond on Oct 28, 2021 19:23:28 GMT 2
Cleanh0me има Ютуб канал вече. Качила е дневна рутина - цели 2 минути реклама на Филипс. 😉 Абонирах се иначе. 😜 Интересно ми е какво ще предложи в канала си. Ще гледаме всеки ден как чисти ли? Тя в Инстаграм освен информация кои препарати харесва или не харесва, друго не предлага. Има хубав дом иначе и ми харесва, че го поддържа така чист. Но обсесията ѝ ми идва в повече.
|
|
|
Post by komkama on Oct 28, 2021 19:28:06 GMT 2
Зорница, май е чела и се е жегнала от коментарите тук, защото има 2794473 сторита на тема: социалните мрежи са фалшиви, в които хора показват как се обработват с програми и фитнес инфлуенсъри, които показват реалните си тела. Зорница ми е единственият полезен влогър, but chill..
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by diamond on Oct 28, 2021 19:34:28 GMT 2
Зорница, май е чела и се е жегнала от коментарите тук, защото има 2794473 сторита на тема: социалните мрежи са фалшиви, в които хора показват как се обработват с програми и фитнес инфлуенсъри, които показват реалните си тела. Зорница ми е единственият полезен влогър, but chill.. Sent from my iPhone using Tapatalk Да, да, да! Точно със същото идвах и аз. Тя и друг път е споделяла подобни сторита, което го одобрявам и е похвално. Възможно е да се е жегнала. Но пък наистина - по едно време беше чак грозно слаба. И е нормално да ни прави впечатление, че сега изглежда по-пълна. Но никой не го коментира с лошо, така че, кърли Зю, keep calm.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 20:04:07 GMT 2
На предните страници стана дума за Зейнеб и На кафе,а аз да попитам Андреа Банда Банда последно в На кафе ли е или не? Наскоро мернах нейни сторита,че ѝ идвало много, не знам си какво и останах с впечатление, че в крайна сметка няма да има рубрика. И се замислих, че реално тя е креативна, получават ѝ се колаборациите, но само мрънка. Преди не ѝ понасяше да е панелист, после се умори да има кино рубрика, сега се е уморила да е веднъж седмично...Започвам да мисля, че си е типична разглезена милионерска щерка, която иска да прави нещо ама и тя не знае какво, но най-добре да не прави нищо, че иначе много се уморява. Странна птица е.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 28, 2021 20:37:22 GMT 2
Ганюш съвсем скоро ще ни изненадва с нова шокираща прическа. Дори не искам да си представям плелшундерската ѝ глава с някоя прическа тип "боб". Най-много официално да я обява за бостанско плашило.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Oct 28, 2021 20:43:12 GMT 2
Тая Деа бива ли да е толкова гнусна? Лицето не си показва, но космите да? Този тип епилация не е от вчера, има достатъчно информация в интернет и без нея. Изказва се като последна инстанция и накрая косми...
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 28, 2021 20:52:52 GMT 2
Попова каза, че ще дари 1000лв за животните наведнъж, по 50 лв за всяко от видеата, макар и да не са всички спонсорирани. Според мен има защо да се споменава дарение, когато го прави човек с аудитория - може някой, който не е чувал за конкретната организация, да реши да се включи. Дали да сподели или не точно каква сума ще отдели - винаги ще има критика.
|
|
|
Post by Nicole on Oct 28, 2021 21:00:25 GMT 2
Cleanh0me защо в YouTube си чисти иначе чистия дом?! Мега глупаво ми е това,следя няколко американски чистници и си чистят действителния изцапан и неподреден дом което е идеята на видеата…
|
|
|
Post by welt on Oct 28, 2021 21:03:37 GMT 2
Попова го обнародва, понеже още в началото на годината заяви, че ще дарява съвсместно със спонсорите от партньорства. Много обещания не спази и редовно се подчертава това, но това го направи и сега вади от собствения си джоб. Браво на нея! Колко са хиляда на фона на пет хиляди за аспиратор е отделна тема, но по тази логика никой от истински богатите не дарява достатъчно. За мен това е добър пример, а Попова не веднъж с действията си е показвала, че наистина се интересува от тази тема. Може да има много недостатъци, но в случая не виждам да е направила нещо лошо или недостойно, обявявайки дарението си. На фона на цялостната инфлуенсърска картинка, не се сещам за по-добра за пример пред подрастващата аудитория постъпка през последните месеци.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 23:25:55 GMT 2
Попова няма топките да бъде такава, каквото ѝ се иска. Ако даряваше 50 кинта от печалбата на всяко спонсорирано видео, макар и тези с календарите да не са, тогава можеше и да няма коментари като на Стохелит. Не коментирам даряването, а тъпото инфлуенсърско клише, в което вече се превърна Попова.
|
|
|
Post by wonderwoman on Oct 29, 2021 0:06:18 GMT 2
Зорница едва ли чете тук, по - скоро са я заляли с въпроси в ИГ дали не е бременна.
|
|
|
Post by yoo on Oct 29, 2021 1:35:27 GMT 2
Фотосесия 28281963 за тази година.. 😂🤦🏻♀️ Как не им писна едни и същи снимки през 1 месец.. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Еее, как ще изпуснат авантата? 😂
|
|
|
Post by ☀ on Oct 29, 2021 8:01:59 GMT 2
Зорница, май е чела и се е жегнала от коментарите тук, защото има 2794473 сторита на тема: социалните мрежи са фалшиви, в които хора показват как се обработват с програми и фитнес инфлуенсъри, които показват реалните си тела. Зорница ми е единственият полезен влогър, but chill.. Sent from my iPhone using Tapatalk Човек, тя има над 10 сторита по темата Тази жена с нейната пасивна агресия ме напряга и отново я отследвам. Полезна полезна, ама характера... И няма нищо лошо в корем, ама нищо ! И да, човек преяжда, спира тренировки, отпуска се, забременява, може да се подуе от лекарства, цикъл и още 984194819 неща. Това не е обида, Зорница. Сама си споделяш в интернет, а ние също имаме глави на раменете да знаем кое е фейк и кое не. Нали това обсъждаме тук, фалша на инфлуенсърите.
|
|
|
Post by veereto on Oct 29, 2021 8:19:41 GMT 2
Зорница, май е чела и се е жегнала от коментарите тук, защото има 2794473 сторита на тема: социалните мрежи са фалшиви, в които хора показват как се обработват с програми и фитнес инфлуенсъри, които показват реалните си тела. Зорница ми е единственият полезен влогър, but chill.. Sent from my iPhone using Tapatalk Да, да, да! Точно със същото идвах и аз. Тя и друг път е споделяла подобни сторита, което го одобрявам и е похвално. Възможно е да се е жегнала. Но пък наистина - по едно време беше чак грозно слаба. И е нормално да ни прави впечатление, че сега изглежда по-пълна. Но никой не го коментира с лошо, така че, кърли Зю, keep calm. Сигурна съм, че Зорница не чете тук. След тази снимка е получила минимум десет съобщения с въпроса дали не е бременна, а може и други да е имало. Не мисля, че е реагирала чак токова остро, а споделила самата истина. Социалните мрежи създава много грешни образи и модели за подръжание. В темата редовно се говори за това, че не са истински и т.н. Ще наруша малко правила, но ето и в темата се получава това. Тя качи снимка, на която е малко по-пълна и веднага някой си помисли, че може да е бременна. За Попова: като гледам какво е отношението ѝ към нейните животни, вярвам, че е искрена точно за тези дарения.
|
|
|
Post by welt on Oct 29, 2021 8:34:26 GMT 2
Ако 10 човека са се изредили на лични да питат дали е бременна, нищо чудно, че се е подразнила. Пишем 'четат форума', но всъщност форумът е само извадка и много от това, което се коментира тук, се пише и по профилите им. Светът не почва и не свършва с нас.
|
|
|
Post by kalimera on Oct 29, 2021 8:34:38 GMT 2
Пепе с тази прическа и цвят на косата ми е супер безлична. След ринопластиката Алекс Петканова за жалост вече не е същото чаровно момиче. Кой знае до 40 годишна възраст още какво ще ѝ скимне да подобрява. Побърка се тоя народ, ей! Пуста мотика 😄
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 8:55:28 GMT 2
http://instagr.am/p/CVmlBV-Lklj Гледам тази снимка на Джулияна Гани и Алекс Петканова- еми половин час гледане и все едно гледам някакви други момичета, а не тях.Толкова визуално изменени .Е, може да играе роля също и малко обработка освен пластичните операции на Гани и нослето и косата на Алекс, но сякаш не са те.Преди и двете имаха чар, ама Джулката като прекали с тия операции заприлича на пластмасово барби( както с една приятелка ги наричаме ). Аз пък взех нещо от трън, та на глог да коментирам и да се включвам , ама то няма нищо интересно .Повечето "залязоха" изведнъж и с толкова скучни...
|
|
|
Post by scalestone on Oct 29, 2021 9:00:24 GMT 2
Джулката и Алекс наистина не са те. Джулката прилича на почти всяка руса силиконка, а Алекс поне по тази част на лицето, която се вижда, нсе едно гледам Алесандра Амброзио. При Дани сякаш не е така фрапираща разликата или само на мен така ми се струва.
|
|
|
Post by Foxy Two on Oct 29, 2021 9:03:33 GMT 2
Полина пак е с най-абсурдните артикули, налични в АбауЧю. Направо не знам как успява да ги избере? Прави ми впечатление, че тя е една от малкото инфлуенсърки, която не взима неща само за себе си. Това е единственото нещо, за което мога да й кажа евала.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2021 9:20:02 GMT 2
Пепе на новата си снимка ми е много...зелена. За поредната сесия с фотографката Ганка Михайлова, дори не знам, какво да кажа. Те си правят сесия всеки месец, а тези опити да изглеждат влюбени на снимките са по-нелепи дори от косата на Чехляка. Зорница със сигурност не е бременна. Възможно е наистина да е качила някое друго килце, в което също няма нищо ама нищо срамно. ММ например има плочки на корема, ама като хапне понякога изглежда като бременен В случая Зори ми изглежда, че трудно приема различното мнение, критиката или коментари за себе си. Със сигурност коментари от типа на "бременна ли си?" са най-нелепите и просташки, но за нея ми прави впечатление, че реагира доста странно в подобни ситуации, дори коментарите да не са така фрапиращи. За мен е 50/50 от последните 2 години насам. Преди гледах всяко нейно видео и влог с голямо желание. Тогава наистина беше полезна, разтоварваща и ми харесваше много. След това обаче нещо стана с нея, спря да качва видеа, а ако качваше бяха спонсорирани и се държеше все едно говори като назидателна учителка в класа си. В нея ми харесва това, че чете много и успява да даде синтезирано информация, която да е полезна. Също така продуктите, които е показвала винаги, с много малки изключения, са бюджетни, но в правилната комбинация имат желания ефект. Не е консуматорка, симпатична и естествена е. Но си е странна птица.
|
|