|
Post by littlefoxy89 on Oct 28, 2021 7:30:49 GMT 2
Извинявам се но леля Зорка е облечена като ултра набожна еврейка. Една от малкото ПОЛЕЗНИ влогъри е, за разлика от масата но това облекло е NO,NO,No на тези години.
|
|
|
Post by peacock on Oct 28, 2021 8:14:52 GMT 2
Полина най- после е осъзнала, че трябва да спре да се състезава с всички майки на света за тиквения медал за най- добра майка и да се наслаждава на майчинството си. Ама пак навреме ѝ увря акъла.. на второто дете.
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 8:18:59 GMT 2
Днес случайно ми попадна в ИГ Анна (@angelitka) и ми изглежда много свежа и стилна, на фона на превзетата Пепе, изнасилените постове на Елица и безсмислените такива на Валерие. www.instagram.com/anelitka/
|
|
|
Post by zahir on Oct 28, 2021 9:01:34 GMT 2
Хареса ми много споделения профил и я последвах. Благодаря.
Полина ми е супер пренавита пружинка. Направо като ги чуя всякакви такива майки-ентусиастки, които правели видиш ли осъзнато родителство, ще кажете, че другите неосъзнато си гледат децата и ме втриса. Разбирам и идеята, че сега има много информация и научни и всякакви данни, но хора като нея много, много ме напрягат. Такива майки-орлици смятам, че създават по-скоро дефицити в децата си, отколкото да трупат позитиви. Пирина същата и тя ентисуастка. Само те са майки, само те деца гледат и само те четат книжки и откриват топлата вода. Ай сиктир.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 9:01:55 GMT 2
Изобщо не ми харесва новият цвят на косата на Алекс Петканова, супер много я обезличава. Тя си е за по-тъмно руси/кестеняви тонове, тая сива коса я прави и по-дърта и супер безлична. А носа на тия снимки не ми харесва изобщо как е направен, личи си колко е изкуствен. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Oct 28, 2021 9:05:25 GMT 2
На снимката "след" е истина Николета Лозанова. И не, не е комплимент. 😜 П. П. На снимката, която са споделили от концерта на Любо Киров не прилича на себе си. Добре, че е Даниел, да се ориентираш.
|
|
|
Post by kalimera on Oct 28, 2021 9:10:00 GMT 2
Не видях да се е коментирало, но явно Йоанна и Стъни, са заедно отново. prikachi.net/image/TESWEВиждала съм ги в Южния, преди време. Разхождаха един от плъховете заедно. 🐭 Страшно много обича да се фантазира и тя. Рокли тип принцеса, пепеляшка, кралица 🤦♀️ Не иска да е обикновеното момиче Йоанка, а да е от висшата класа. 😀Явно в годините това много ѝ е липсвало. Не съм гледала видеото на сем. Кузманови, но не мисля, че ВЕЧЕ са финансово зле.Тарикатчета са си. Все нещо печелят от търговията с тяхната марка спортни облекла и рекламки на барчета и това, онова...Отделно и църквата в която са изявени активисти ще им даде някое рамо.
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 28, 2021 9:23:48 GMT 2
Аз също не харесвам тези сивкави цветове по новата мода, ужасна ужасия. И мен ме дразнят такива майки, то да ти стане кофти, че нищо не правиш като хората в един момент, това напряга. Освен това е малко излишно, аз не съм по модерните методи особено. Чета, но не прекалявам. Полина и едни високопарни фази използва, много се вживява. Щях да ви кажа, че аз от мънкането й на вчерашното стори не й разбрах какво говори в началото, не знам при вас как е. Изключително дразнеща, а много я харесвах в началото. А стила на обличане е размъкната мода, нещо, което за жена най-много мразя. Тя е хубава и има женствено излъчване, защо ходи в тия торбести дрехи.
Не виждам предишното си мнение за апартамента, защо е изтрито? Не мисля, че е против правилата, но не го откривам.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 10:15:58 GMT 2
Не вярвам, че Полина си е казала, че няма да се състезава за най-най майка, защото е решила да се наслаждава на майчинството По-скоро е видяла, че има жени, които се справят с всичко сами, без да се налага едната съседка да им чисти, друга да им готви, а трета да им гледа детето/децата. И воала, вече е в нова роля, която предполагам, че ще е "не ми стига времето за всичко, опитвам се, но не винаги се получава и това е окей".
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 10:17:39 GMT 2
Не знам кога хората ще се научат вместо да следват тенденции да гледат какво им отива. Мърфи много разочароват за мен- мислех че са добри там. Примерно аз съм естествено руса със сивкаво сини очи и лунички, на мен сиво русо ми прави очите направо ярко сини и много ми отива. С топли нюанси изглеждам болна и неподдържана. Алекс има много красиви топли очи и тъмни вежди, това пепеляво не подчертава нищо от природните й дадености същото като датчанката (уонаби) Хубави момичета с топъл цветотип и сива коса е еквивалвнт на вид измита чиния Сивото е за светли очи за мен и съвсем различен цветотип. Иначе на мен Алекс сега ми е в лице като кукла- красива, но не ми привлича вниманието. За разлика от преди
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 10:22:20 GMT 2
В Мърфи е скъпо, но това далеч не означава, че е wow. Което важи и за много други места. Извращенията, които правят с Чехляка всеки месец ми се струват достатъчно показателни. Не ми харесва изобщо този цвят за косата на Александра. Също се забелязва голямата разлика в носа й, която е променила целия й облик. На инфлуенсърско ниво в България - окей, но дали ще я наемат отново като модел, както преди? Защото тотално е изгубила идентичността си и е една от многото само, че е висока 180+ см. От комплексите, които има, през годините по-скоро развали лицето си, отколкото да подчертае плюсовете си.
|
|
|
Post by hriems on Oct 28, 2021 10:34:12 GMT 2
Точно такъв нос, какъвто има Александра се иска в моделските среди,та със сигурност ще си я искат. Според мен тя изглежда добре, но косата и е меко казано съсипана.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 10:54:25 GMT 2
Идвам с една топла, топла новина, която ме изненада. Тя винаги е била тийм Нова.. 😳 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by candygirl on Oct 28, 2021 10:56:35 GMT 2
Симпатична ми е Зейнеб .
|
|
|
Post by hriems on Oct 28, 2021 10:57:36 GMT 2
Не знам какво се случва в Нова Телевизия, но горките нямат никакви бюджети. Снимаха един от сериалите си на моята работа и беше голямо пазарене за всичко, нямаха пари дори за декор и сценографите използваха моите папки, книги и тн., за да ги използват в декорирането на снимачната площадка. Не се изненадвам, че хора като Зейнеб, Теа и Наум и тн са станали тийм БТВ.
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 28, 2021 11:21:37 GMT 2
Е, хорааа... Вижте последното Story на Dea.Vibes... На мен ми е изключително гнусно, та кой ще си показва подмишниците така?
|
|
|
Post by lyra on Oct 28, 2021 11:32:25 GMT 2
Не видях да се е коментирало, но явно Йоанна и Стъни, са заедно отново. prikachi.net/image/TESWEВиждала съм ги в Южния, преди време. Разхождаха един от плъховете заедно. 🐭 На тая снимка изглежда сякаш Йоанна едвам се сдържа да не избяга..
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 28, 2021 12:05:39 GMT 2
ММ днеска ми каза, Че Зейнеп била вече в бтв, останах като гръмната. И той даже е супер изненадан. Не мога да повярвам. Защо така изведнъж? Аз нея много си я харесвам, има нужда от промяна разбира се човек, много от средите на репортири и водещи напускат и сменят телевизиите, но това много ме изненада. Какво ще прави в Тази Сутрин? Нея не я свързвам със сериозни предавания, тип новинарски. Вярно, че ще води развлекателна рубрика, но по-скоро си я представям в Преди обед.
Голям завой, защо ли е решила така, интересно ми е. Много ми е симпатична тя.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Oct 28, 2021 12:17:51 GMT 2
Зейнебчето и Гала май ще развалят приятелството... Но не се учудвам - на кафе стана като селска събор. И куцо, и сакато набутаха за панелисти.
Едит: Остава само от БТВ да решат да пестят от репортери и да сменят Натали Пашева с мама Цици.
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 28, 2021 12:21:01 GMT 2
Да, да и аз не ги харесвам особено панелистите, но на Кафе като епоха за Зейнеп. А и доколкото знам с Гала са много близки. Интересно ми е каква е причината, вероятно пари, по-голяма свобода, желание за промяна, кой знае. Аз я харесвам и ще я гледам независимо къде е. Промени в предаванията трябва да има, защото доскучават.
|
|
|
Post by abc on Oct 28, 2021 12:22:05 GMT 2
Пепе не може ли да купи поне едно нещо сама, сега и ново легло проси. Срам нямат.
На Пирина от самолет й личи, че е била от противните натегачки и изказвачки в училище.
Бозавата Йоанка май се е примирила, че със Стъни ще си остане и го е обявила официално. Нещо мъжете с готини професии(или поне в лице) май не ходят да се връткат на бачата, за да им се залепи нашата принцеска
Преди време отследвах една с парфюмериен профил(популярна и в кораба-майка), защото ми доскуча и днес случайно разбрах, че вероятно ме е блокирала след това. Смешно човече, толкова да си дребнав и злобен..
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 28, 2021 13:05:32 GMT 2
Сещам се кой е парфюмния профил, просто предполагам. Категоричн изказвания,големи претенции за разбиране от парфюми, високопарни мнения, много напудрени и не по вкуса ми литературни обяснения за парфюмите. Не знам дали бъркам, все тая. На мен ми липсва хубав, ама истински хубав парфюмен влог, профил, блог,каквото и да е. Доста дребнава, смешно е това поведение на блокиране, като дете, което се сърди щото не го харесваш. И то от големи жени. Аз с непопулярното мнени, че на Пепа руса и отива. Но в по-топлата гама да остане, че ще е като измита чиния. За коси и нюанси мога много да говоря. Има си правила, които се спазват,според тен, кожа,цветови тип, не е само до моди.
|
|
|
Post by abc on Oct 28, 2021 13:21:44 GMT 2
Сещам се кой е парфюмния профил, просто предполагам. Категоричн изказвания,големи претенции за разбиране от парфюми, високопарни мнения, много напудрени и не по вкуса ми литературни обяснения за парфюмите. Не знам дали бъркам, все тая. На мен ми липсва хубав, ама истински хубав парфюмен влог, профил, блог,каквото и да е. Доста дребнава, смешно е това поведение на блокиране, като дете, което се сърди щото не го харесваш. И то от големи жени. Много точно я описа, предполагам е същата(densi). Тя между другото е от хората там, за които съм убедена че си направи козметичен блог, само за да може да я включат към списъка с поканените на събития и безплатните пр пакети с гримове и парфюми.
|
|
|
Post by notacliche on Oct 28, 2021 13:21:48 GMT 2
Аз идвам да похваля Попова, въпреки че не бях отваряла нейно видео от месеци и ми стана много антипатична. Погледнах видеото с коледния календар на Есенс и разбрах, че от всяко видео за календари ще дарява по 50 лв на благотворителна организация, като от това е дарила на Animal Rescue,а доколкото разбрах видеото не е спонсорирано. За това мога да ѝ кажа евала - че дава гласност на такива организации за животни, те са ми слабост.А и като цяло съм останала с добро впечатление за нея и отношението ѝ към животните. Но все пак не мисля, че ще продължа да я гледам и това, не променя факта, че е скучна и видеата ѝ са едни и същи от години.
|
|
|
|
Post by ☀ on Oct 28, 2021 13:25:32 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 13:32:42 GMT 2
Абе не че защитавам Полина, ама една моя любима инфлуенсърка със собствена фирма прави същото, като по този начин тества колко бързо стават доставките. Става дума за SimplyNailogical и компанията ѝ HoloTaco. Тя живее в Канада, но произвежда в Щатите и при пускането на всяка нова колекция прави поръчка, за да види как минават лаковете през границите, понеже се водят опасен товар (??).
Имам известни съмнения доколко същият мисловен процес стои зад поръчката на Полина обаче.
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 28, 2021 14:10:23 GMT 2
Полина го прави, за да тагне магазина си и да покаже шапката.
Хич не съм съгласна с твърдението, че ваксинираните могат спокойно да отидат и прегърнат бабите си без опасения, че ще ги заразят (както се опитваха да втълпят от новините по едно време). Даже напротив. Пирина хич да не се прави на по-по-човек след като има сертификат.
Аз не мисля, че Зейнеб е направила много бърз или неочакван преход - тя не роди ли преди около 2 години? Майчинството изтича и решава да смени работата - не се ли случва често? Особено в случаите, когато за това време условията на "старата" работа са се променили. И защо това трябва да означава проблем в приятелството ѝ с която и да е колежка от предишното място?
|
|
|
Post by scalestone on Oct 28, 2021 15:03:36 GMT 2
Валери в днешното видео отваря късметче към кафето си и, о, каква беда "От дългите е"!!!!😱 П.П. Сигурно заради това после си пали свещ с надпис "Stress relief"😂 Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Валката що не се скрие някъде, да не ползвам по-груб глагол. Цяла седмица съм хоум офис, днес трябва спешно да направя едни неща и почти нон стоп нямам връзка със сървъра. В офиса също нямат, просто идеално. А тая патка, без извинение, се държи по-неадекватно и от ембрион! Няма никаква извинителна причина да си толкоз тъп, няма!!!!!
|
|
|
Post by jeri on Oct 28, 2021 15:16:23 GMT 2
Зайнеб не спря да се бута, ама то такова е положението в телевизиите. По-интелигентна версия на Никол Станкулова ми е. Нямат качества. Богати, изобщо нямат финансова нужда, но държат да са на екран и да са известни. Колко журналисти се скъсват от учене и работа и накрая пак някакви кифли. И като ми кажат, ама тя поне иска да работи и да не чака на мъжа си. Ами добре, но нека поне се захванат с нещо, което им се отдава. Иначe видеата й в youtube бяха приятни, но колкото пъти съм я хващала при Гала-не става. Полина не знам как й излиза сметката с тоя топтрендс, че и на фирма да плаща да го поддържа, ама нали така е и бизнесдама, освен всичко друго. Те нали имаха някаква фирма с Пепе и Филяка за детски играчки?
|
|