|
Post by edelweiss on Oct 27, 2021 14:55:15 GMT 2
Горките деца, колко ли трябва да заработят, за да може Пепе да купи по-голям апартамент или къща, за да не се гъчкат като в дядовата ръкавичка? Не си представям 3 деца в тази малка стая, а още повече когато едно от тях тръгне на училище и му трябва бюро. Да не говорим, че с 2 момичета и едно момче е супер тъпо, те дори няма да могат да се преобличат в една стая спокойно. Иначе не виждам и как ще имат нормален сън, при положение, че едва ли бебе на 1 год може да следва режима на деца на 3 и 5 год. Между другото Матиас не трябва ли да прави скоро годинка, дали ще има грандиозно парти като на каките или той горкия бургазлия, ще мине с една тортичка? Наистина много се набива на очи това разделение между децата, много грозно от нейна страна.
|
|
|
|
Post by ☀ on Oct 27, 2021 15:02:54 GMT 2
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Oct 27, 2021 15:10:34 GMT 2
И мъжа на Николета прави адски тъпи правописни грешки.. Добре бе,толкова ли е трудно да пишат грамотно какво им коства да си преглеждат писаниците преди да публикуват? Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk Олеле! 😮 Не съм сигурна, че прегледа преди публикуване ще е от полза. Направо си е за частни уроци по български език. Нали не е чужденец? Не че това е оправдание. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Qyiana on Oct 27, 2021 15:11:09 GMT 2
Гледам видеото на семейство Кузманови и яко кринджвам. Само аз ли не можах да им схвана логиката, от 9 кладенеца вода донесоха, опитвайки се да оправдаят и защитят решението си да живеят под наем и да спрат да изплащат апартамента?!😁🙄 Доста детско мислене демонстрираха, но щом за тях така е по-добре.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 27, 2021 15:15:08 GMT 2
Напълняла е леко, не е бременна. Тя мисля си каза, че е качила килограми-една съфорумка преди време сподели,че го е казала във едно от видеата си. И аз това констатирах, като видях снимката й за ДМ вчера. Напълняла е видимо. На лайфа също изглеждаше така. Даже в бюст е напълняла много. Знам, че й камерата качва, но на този лайф видимо си личеше, и в лице, и в корем и в бюст. Кетото за съжаление колкото и ефективно да е в един в един момент ти писва и изпускаш края, връщаш се към старите навици, почваш да похапваш забранено и ефекта е на лице. Не казвам,че това е причината при нея, но така си мисля. И това постоянно съобразяване и неядене изморява и в един момент се отразява. Не може цял живот да си на кето.
|
|
|
Post by klaudia on Oct 27, 2021 15:43:22 GMT 2
Това не е мъжа на Николета, а баща му. Все пак това не оправдава правописните грешки.
|
|
|
Post by plam on Oct 27, 2021 15:59:47 GMT 2
Това не е мъжа на Николета, а баща му. Все пак това не оправдава правописните грешки. Да де,баща му😂 то по наследство явно се предава
|
|
|
Post by Ахинора on Oct 27, 2021 16:11:38 GMT 2
Това не е мъжа на Николета, а баща му. Все пак това не оправдава правописните грешки. Да де,баща ѝ 😂 то по наследство явно се предава Свекър се води. Николета пише ужасно грешно, аз съм ѝ писала веднъж да си коригира някакво стори, благодари ми и го изтри, не знам дали се засрами
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 27, 2021 16:55:09 GMT 2
Гледам видеото на семейство Кузманови и яко кринджвам. Само аз ли не можах да им схвана логиката, от 9 кладенеца вода донесоха, опитвайки се да оправдаят и защитят решението си да живеят под наем и да спрат да изплащат апартамента?!😁🙄 Доста детско мислене демонстрираха, но щом за тях така е по-добре.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Според мен е имало някаква драма там,но все пак изхождам от личните си убеждения - не бих изплащала жилище, ако по документи е на някой друг. Щото сестрата уж си хванала пътя с мъжа й, жилището щяло да остане на Радо, ама като теглят чертата, Радини изплащат кредит за апартамент, който е на името на родителите на Радо. Не бих била ок така аз лично. И въпреки това, смело решение за продажбата - аз, за разлика от повечето хора около мен, все още вярвам в инвестицията в имот, и имам ли такъв, абсурд да го продам.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2021 17:20:44 GMT 2
Хаха, погледах ги малко Кузманови, като дечица са. Още по-странното е, че са женени дечица 😂
Аз пък не мисля, че покупката с кредит на единственото ти жилище за лично ползване може да се нарече инвестиция. Нали повечето хора си го купуват с презумпцията да бъде техен дом. А дори и да се преподаде след време, какво ще се спечели толкова повече от това което вече си вложил? Нищожни мащаби според мен, за да се използва така полулярната дума-инвестиция.
|
|
|
Post by Qyiana on Oct 27, 2021 17:33:39 GMT 2
Валери в днешното видео отваря късметче към кафето си и, о, каква беда "От дългите е"!!!!😱
П.П. Сигурно заради това после си пали свещ с надпис "Stress relief"😂
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by vivian27 on Oct 27, 2021 17:33:49 GMT 2
Каква е драмата с Кузманови, ако може на кратко някой да разкаже, тъй като не искам да им увеличавам гледанията- не съм им фен.
Десислава Стоянова с нови клипове, почнала е работа в някаква кантора, но май никаква информация не е споделила. Работи от дъжд на вятър май, защото единия ден отива на работа в 13ч, че предния ден пила коктейли с колегите..
Ганка само фотоепилатор не беше ползвала 😄 тя не изглежда никак окосмена честно казано. С тия два косъма на главата си, едва ли има нужда от фотоепилация. Чудя се какво ли ни очаква утре😄
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 27, 2021 17:47:47 GMT 2
Хаха, погледах ги малко Кузманови, като дечица са. Още по-странното е, че са женени дечица 😂 Аз пък не мисля, че покупката с кредит на единственото ти жилище за лично ползване може да се нарече инвестиция. Нали повечето хора си го купуват с презумпцията да бъде техен дом. А дори и да се преподаде след време, какво ще се спечели толкова повече от това което вече си вложил? Нищожни мащаби според мен, за да се използва така полулярната дума-инвестиция. Еми, очевидно не им е единствено жилище, все пак е на родителите на Радо, които имат имот и във Враца. За това казвам, че за мен е смело решение да го продадат, след като могат да го пуснат под наем. За мен това си е инвестиция, все пак и аз живея в София и за 65 кв ипотечна вноска колкото 2 наема, както Радо го изкара, не мога да си представя. Дуката инвестиция, иначе, знаем родните инфлуенсъри с какво я свързват, но не говорим за палитра с гримове все пак.
|
|
|
Post by alexa07 on Oct 27, 2021 18:06:19 GMT 2
Хаха, погледах ги малко Кузманови, като дечица са. Още по-странното е, че са женени дечица 😂 Аз пък не мисля, че покупката с кредит на единственото ти жилище за лично ползване може да се нарече инвестиция. Нали повечето хора си го купуват с презумпцията да бъде техен дом. А дори и да се преподаде след време, какво ще се спечели толкова повече от това което вече си вложил? Нищожни мащаби според мен, за да се използва така полулярната дума-инвестиция. Аз мисля, че може да се превърне в инвестиция. Цените на имоти постоянно скачат. Преди 4г си взехме апартамент (не сме в България), в момента цената му е двойна. В България се случва същото. Винаги може да си продадеш апартамента и да вземеш по-малък и да ти останат средства за живеене или инвестиция в нещо, а защо не и да купиш някоя гарсониера/боксониера, която да отдаваш под наем и да се доизплати сама.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2021 18:10:13 GMT 2
И според мен не е трябвало да го продават, след като вече е взет. И наистина, ако вноската е толкова голяма, няма да им отнеме повече от 10-20 години може би? Но определено не виждам инвестиция в нещо толкова дребно като един апартамент, който дори не е твой, докаго не го изплатиш. Аз например не бих изтеглила кредит за жилище, в което ще живея и ако значителна част от заплатата ми ще отива за вноска(техния случай). Не бих могла да си го позволя финансово на практика, затова ще търся да инвестирам другаде(дори и с кредит), за да увелича прихода евентуално и да не се шашкам колко ми е голяма вноската. Просто пример.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2021 18:25:02 GMT 2
Апартамента на Пепе действително е много малък. Дори само за двама възрастни и 2 деца ми се вижда прекалено тесен, а не знам в този състав, как са се наместили. Хареса ми във видеото, в което направиха обиколка на апартамента, че са успели да усвоят доста от мястото, защото и без това е малко. Но до година мисля, че ще се преместят в друго жилище.
Малко е offtopic, но някой от вас гледал ли е сторитата на Галя Симеонова с кода за Fashion Days? Стори ми се преди няколко дни, че има такъв? Елица Бехар също имаше сторита с код, но те изтекоха, а не ги е запазила. Явно им плащат и изпращат само за стори, а не и за пост...
|
|
|
Post by tiberia on Oct 27, 2021 18:29:13 GMT 2
Десислава мисля, че кара стаж в тази кантора, тъй като все още не е завършила висшето.
Гледах новото видео на Евелин - стори ми се много нелепо по фейстайм (или уатсап беше?) да си избира някакви неща в друга държава. Представям си майката как ходи из стилажите с телефон в ръка, показва стоките и мерят някакви палта. Все едно от Бг не може да си купи пижама или свещи, че после и с колет ги изпраща. И знаем, Евелин, че майка ти е платила всичко и без да го казваш. То ти личи.
Пепе ми е странно колко много пари е хвърлила в този апартамент като се има предвид колко е неподходящ за тях. Изобщо не ги виждам след време с 3 ученика в тийн възраст как ще се събират да спят в тази стаичка.
|
|
|
Post by lama on Oct 27, 2021 18:40:41 GMT 2
За мен е правилно да го продадат. 10-20 години да изплащат апартамент, който дори не е техен, е абсурдно, а Ива пък само ще налива пари без дори потенциално някога да е нейн половината. Родители, родители, ама при мои близки, мъжът стана на 80, една на 40 му завъртя главата, той продаде и профука всичко. В случая на Ива и Радостин, може и да изплащат 20 години и накрая сестра му да си наследи половината.
При други приятели пък в сходна ситуация, родителите смятат това за техен апартамент, влизат, излизат, когато решат, скандали, не се съобразяват и те също сега го продават, иначе рискуват да се скарат с родителите завинаги или да си разтрогнат семейството. Някои хора нямат граници.
Обясненията са им глупави, личи, че не искат да кажат истината, защото ще обидят публично родителите и се самонавиват в тези глупости, които говорят.
Най-честно би било, ако го бяха задържали, е той и сестра му да си делят кредита, а той да ѝ плаща наем за половината апартамент. Но в един момент все ще стигнат до продажба, няма как да го карат така.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2021 19:02:57 GMT 2
Апартамента на Пепе действително е много малък. Дори само за двама възрастни и 2 деца ми се вижда прекалено тесен, а не знам в този състав, как са се наместили. Хареса ми във видеото, в което направиха обиколка на апартамента, че са успели да усвоят доста от мястото, защото и без това е малко. Но до година мисля, че ще се преместят в друго жилище. Малко е offtopic, но някой от вас гледал ли е сторитата на Галя Симеонова с кода за Fashion Days? Стори ми се преди няколко дни, че има такъв? Елица Бехар също имаше сторита с код, но те изтекоха, а не ги е запазила. Явно им плащат и изпращат само за стори, а не и за пост... Galia10 май ѝ беше кода. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 27, 2021 19:11:04 GMT 2
Това, което имах предвид, е, че за мен родителите на Радо, на които е и бил апартаментът, не са постъпили добре, продавайки го. На тяхно място аз бих го отдавала, защото не живея в него и мога да му взимам наем, с който да си помогна с ипотеката.
Гледах видеото на Валери и направо и аз като една съфорумка - умряха ми мозъчните клетки. Трики-трики и аутфити е положението.
|
|
|
Post by lama on Oct 27, 2021 19:37:54 GMT 2
А защо изобщо са купили апартамент, който да е на името на техните? Кой е дал началната сума? Техните са го купили за него и сестра му, като били на 20 и 22 години, като още от началото уговорката е била, че те няма да могат да го плащат заема, а само докато завършат или нещо такова. Само, че сестра му бързо си хванала гадже, изнесла се и се сгодила и останал там Радо да живее и съответно само той го плащал кредита, временно намерил и съквартирант, но не се разбрали. Апартаментът е на името на родителите му, но последните години Радо го е плащал кредита. Не го казаха във видеото, но реално е тъпо да го плащат още години и накрая да делят поравно със сестра му. Ако той ще го плаща с Ива, трябва да притежават пропорционално и по-голямата част. Цветенце, Радо каза, че ако се даде под наем, наемът е половината или по-малко от кредита на месец, а преди това каза, че родителите му нямали възможност. Така че явно родителите му са преценили, че не могат да извадят пари и да се задържи апартаментът. На мястото на Ива и аз не бих искала 20 години да плащам чужд кредит и накрая нищо да не притежавам.
|
|
|
Post by okay on Oct 27, 2021 20:25:19 GMT 2
Изгледах половината от видеото на Кузманови, защото темата ми е интересна. И според мен не казват цялата истина, а не са и длъжни. Въобще не разбирам защо се обясняват. Но така и така са направили видео, нека и аз да си кажа мнението. Според мен те двамата са просто безработни и необразовани. Не мога да осъзная как ще потрошиш толкова пари за сватба и меден месец, а ще се стискаш за жилище. Били млади и искали да са гъвкави. Къде да търкате дивана ли - под наем тук или под наем там? Странно ми е как са дали на хора без финансова възможност да изтеглят кредит с да кажем 1400 лв вноска за 20-30 години. Съгласна съм обаче, че от гледна точка на Ива, не е добре да налива пари в чуждо жилище. Не знам дали до края на видеото споделя това, но нея бих я разбрала. Няма как да кажа дали решението им е правилно или не, защото не знам цялата истина. Но ако е можело да остане за Радостин, според мен са щели да направят всичко възможно - предоговаряне на кредита, прехвърляне на негово име и т.н. В този ред на мисли - Ива какво работи? Те въобще кому са известни, че да могат да си позволят да не работят "нормална работа"? Според мен имат финансови затруднения, което в напълно разбираемо. Същевременно съм останала с впечатлението, че се изхранват само от магазина за китайски клинчета,който не съм забелязала да е особено популярен. В заключение: защо се обясняват на дечурлята защо се били преместили? Кому е нужно?
|
|
|
Post by Preslava on Oct 27, 2021 20:52:58 GMT 2
prikachi.net/image/TEIc6Тези вежди повод за гордост за Радост ли са или аз нещо съм в грешка? Изглеждат много аматьорски направени..
|
|
|
Post by yoooobooo on Oct 27, 2021 21:21:16 GMT 2
Не видях да се е коментирало, но явно Йоанна и Стъни, са заедно отново. prikachi.net/image/TESWEВиждала съм ги в Южния, преди време. Разхождаха един от плъховете заедно. 🐭 Това момче ми е много неприятно. Като му разгледах снимките, останах с впечатлението, че е голям комплексар.
|
|
|
Post by sofi on Oct 27, 2021 21:22:19 GMT 2
Не я мислете Пепе, ще си купи нов апартамент, ако вече не е купен. Излезе ли книгата със сигурност там ще вкара хонорара. Няма да останат натясно. Този ще се дава под наем и са готови.
|
|
|
Post by kalea on Oct 27, 2021 21:59:11 GMT 2
Относно апартамента на Ива и Радо - в София с наем може и да успяват да избиват ипотека, но имам пример с приятели в Бургас. Ипотеката беше Х, а максималният наем, който съумяха да споразумеят, бе Х-70 лв. Да - не е реалистично да очакваш, че непременно ще си на луда печалба, но амортизацията и проблемите на апартамента също си казаха думата. Блокът бил ЕПК, очевидно не първа младост. Продадоха го след 6 месеца отдаване под наем, след като осъзнаха че изобщо няма да им трябва. Хем имаше къде да живеят, хем проблеми се появиха с кухня, баня и т.н. И добре че го продадоха в случая - покрай замрелия бизнес при локдауните доста хора изпитаха затруднения и може би тази квартира пак щеше да остане празна...
|
|
|
Post by mar4eto12 on Oct 28, 2021 6:35:43 GMT 2
prikachi.net/image/TLDZWНе, че кака Тонка предлага кой знае какво т.нар органично съдържание със скучното си ежедневие, ама то само гиваЛеи и спонсорирани постове... И календари.
|
|
|
Post by tropicana on Oct 28, 2021 7:01:51 GMT 2
Значи…вчера гледах Валери, след като от около година се бях отказала от канала ѝ, защото съм ментално на малко повече от 5 години. Викам си: “Момичето стана на 30. Вярно че до вчера ядеше пластмасова торта в парка, но може да е направила квантов скок в развитието си”…нъцки. Някакъв смисъл в това съдържание нейното, с лупа да го търсиш. Дори оставям настрана епизодите с аутфитчетата, кюфтетата и тиквата накрая. Тя няма какво да каже, когато се опитва да говори на камерата, освен колко духа навън. Между ушите ѝ явно духа повече. Няма цели, активен живот, социални контакти и супер много си личи по разговорите ѝ с дълбочината на плоска чиния. Надявам се това да е някакво шоу. Да е решила, че иска публиката ѝ да са деца и съзнателно да държи това “ниво”. Но ме съмнява и е много жалко, ако не си дава сметка колко е спряла във времето в някакъв момент от преди около 5 години.
|
|
|
Post by alexa07 on Oct 28, 2021 7:25:05 GMT 2
Пиринчето е такава натегачка, че повече няма накъде. Написала на стори - "Ехо, сертификатите, как сме? Проверяват ли ви? Снощи буквално се помолих на двама служители в Constantonoff да ни проверят сертификатите и те си ослушаха жестоко. Бас ловят, че масово не се проверяват. Беше вкусно, но това ми остана в главата. Локдаун, здравей" Еми, съжалявам, ама това че имаш сертификат не те прави автоматично здрав! И ваксинираните са заразоносители - факт! Така че да не се прави на божа кравичка. То, че в България го карат през просото- карат го, ама чак пък да се натискам да ме проверяват, при положение че съм си изрядна в това отношение, айде няма нужда. В последно време започна страшно много да ме дразни и скоро ще и' тегля чертата.
|
|