|
Post by addie on Oct 26, 2021 19:55:53 GMT 2
Забелязала съм, че Николета е една от инфлуцките, които пишат с адски много правописни грешки. Въобще не се старае да пише грамотно в сторитата си, нито да поглежда за правописни грешки.Последните няколко месеца се оправдаваше с това, че не е изключила ауто-коректа на новият си телефон. Е да де, ама гледам тук не е помогнал 🤷🏻♀️ и съм сигурна, че наистина не знае как се пише думата... Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 20:02:22 GMT 2
Ен Джей все изтъква, че заради автокоректа допуска правописни грешки. По-тъпа причина не знам дали може да измисли 😂
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 26, 2021 20:06:21 GMT 2
Аз днес се замислих защо Виолета Буреле не я канят в предавания и шоута по тв. Тя се е върнала от Англия, има мъж чужденец и има сега собствен бизнес,но никъде не сме я виждали, за сметка на неугледната Пепе дето обиколи де що има. Това е още един знак как всички медии в България са на този и онзи и никой не може да пробие там, ако не е еди кой си. Жалко...
|
|
|
Post by Pebles on Oct 26, 2021 20:18:13 GMT 2
Капитонова има снимка в студио за миглички, така, че явно се е върнала в София. Иначе е писала, че скоро й приключва ангажимента в инста, подозирам, че е сменила и колата си или ползва на гаджето джипката. Харесва ми, просто ми е любопитно как ще се развие канала й. Връщам се да ви дочитам.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 20:19:00 GMT 2
Оффф 100% маркетинговата фирма урежда тия участия в предания на Пепе, за да ѝ вдигат рейтинга и да не забравят хората за нея. Много смешно ми стана като казаха топ инфлуенсърки, на нея нищо не ѝ е топ, тя е само топ излагация с целият си цирк. Днешното ѝ стори с Чехляка беше тоооолкова режисирано, двамата се прегръщат, гледат влюбено и си говорят и Били ги снима, нищо общо с вчерашното малоумно стори.
|
|
|
Post by kalimera on Oct 26, 2021 20:37:36 GMT 2
Не чете, ааа? 😝 После нека някой да твърди, че Пепона не влиза във форума.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 21:19:26 GMT 2
Елица ми е токова дразнеща вече, само докато ѝ гледам баааааааавните сторита и ме побърква с тоя мънкащ и бааавен изказ. Прави реклама пак на Моята козметика, че нали ѝ е единсвеното спонсорство от години насам. Купила си нов Мак и после готви и се възхищва колко добре ухаело. Интересно за домашна помощница от къде изкара пари за нов Мак или Майкъл ѝ плаща за това, че му прави изложбените сетове и я ползва за общ работник.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 26, 2021 21:22:42 GMT 2
Евелин с пореден колет от майка си 🙆♀️ Ако беше на 15 години да се хвали какви гащи й е взела майка й, ок. Ама жена над 20 годишна...Не и на този резил в същото време е подложен мъжа й...как не я срам,не знам 🤯
|
|
|
Post by abinem on Oct 26, 2021 22:24:35 GMT 2
И аз и гледах видеото на Евелин. Някакъв парадокс е тя, голямо самочувствие,голяма къща, големи джуки. Апък всъщност време, културата и не дава вид на интелигентно момиче, майка ѝ ѝ изпраща бельо, всякакви боклуци ( консуматорска пластмаса) и сама си го каза във видеото 2 месеца една пижама и на боклука 😒, защото е евтина. Не разбрах и логиката на видеото , да се похвали с нещата и...кой от къде може да си ги купи, ами Праймарк в Англия 😅
|
|
|
Post by haladriel on Oct 26, 2021 22:38:06 GMT 2
2 години каза Евелин. Мен много ме изнервя носовото ѝ говорене. И постоянното обръщане на главата, но ми хареса грима ѝ.
Новото видео на Пепе е много криндж и супер изкуствено. Намеци за книга, рездяла, вдъхновение. Успяла да си почине, защото Макфифи гледа децата, нямала да качва често видеа, спряла ѝ кърмата и Матиас го захранила. Общо взето голям бъркоч. Чудя се как очаква хората да я гледат като активността ѝ се доближава до тази на Елица.
|
|
|
Post by haladriel on Oct 26, 2021 22:45:01 GMT 2
Забравих да попитам. Някой има ли впечатление от Ани от healthylicious. Пише, че е хранителен терапевт, чак някакъв курс прави. На мен обаче съветите ѝ ми се струват много общи и все неща, които съм ги прочела вече в онлайн пространството.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Oct 26, 2021 23:01:17 GMT 2
Забравих да попитам. Някой има ли впечатление от Ани от healthylicious. Пише, че е хранителен терапевт, чак някакъв курс прави. На мен обаче съветите ѝ ми се струват много общи и все неща, които съм ги прочела вече в онлайн пространството. Аз много я харесвам, споделя много интересни неща, без да натрапва своето мнение. Споделя интересни рецепти, някои съм пробвала и бих ги направила пак. Допада ми и че консумира всякаква храна, не е като повечето, които се придържат към веганство. Харесвам и когато прави Q&A, в който можеш да я попиташ за определени пакетирани храни и тя да сподели нейното мнение. В групата й във вайбър също се споделят доста полезни неща. Също много харесвам и Станка от know.how.to.cook
|
|
|
Post by yanniehh on Oct 26, 2021 23:54:43 GMT 2
Гергана обяснява на стори къде има косми и къде няма. И да ви се похваля, даже си е минала бикини зоната с фотоепилатор (: Повръщаам.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2021 6:59:26 GMT 2
Наша Ганка за кого я гласи тази бикини зона? 😂
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 27, 2021 7:17:15 GMT 2
Наша Ганка за кого я гласи тази бикини зона? 😂 За въображаемото ѝ гадже на име Чорапа. 😄
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 27, 2021 9:07:28 GMT 2
Елица ми е токова дразнеща вече, само докато ѝ гледам баааааааавните сторита и ме побърква с тоя мънкащ и бааавен изказ. Прави реклама пак на Моята козметика, че нали ѝ е единсвеното спонсорство от години насам. Купила си нов Мак и после готви и се възхищва колко добре ухаело. Интересно за домашна помощница от къде изкара пари за нов Мак или Майкъл ѝ плаща за това, че му прави изложбените сетове и я ползва за общ работник. И аз мисля като теб. Сега гледах сторито. То едно бавно говорене, едно странно лице, една меланхолия, като, че насила го снима това. Няма го предишното вдъхновение, живеца го няма, няма нищо от предишната Ели. Наскоро гредах някои от последните й видеа, и преди не ми беше правило впечатление, но сега забелязвам, че има дори акцент и говори супер странно,което преди го нямаш. Нормално, живее в чужбина от доста време, но някак самия й говор ми е много странен, провлачен, променен, бавен. Същевременно го има този някак фукленски маниер като говори, не знам как по-точно да го опиша, надменно звучащ. И хем надменно, хем мяукащо и тихо. Стои странно на камера, тихо, бавно говори, обяснява нещо, плахо. И изглежда така все едно всеки момент ще се разреве. Дори си мисля, че тя вече всичко това го прави насила, с никакво желание и то просто си личи. То не бяха обещания за видеа, още ги няма. А сега изведнъж Хелоуинско видео, като от нищото, защото се появи Моята козметика. Като се сетя, че я харесвах преди. Правеше хубави визии. Умее да се гримира. Понеже обичам Хелоуин и чаках с нетърпние видеа по темата. Тя преди снимаше вдъхновено. Сега й омръзна. Оттук оттам нещо ако дойде като приходи-добре дошло. Намери стабилен мъж, набра популярност, получи заветния пръстен, сега лежи на стари лаври. Не полага усилия и изобщо не се развива във влогърството. Дали е заради появата на Инстаграм-възможно е, но тя и там не е активна. От близо 2 години е природни снимки, манджи, палта, завъртане на едни и същи кадри. Променено излъчване до неузнаваемост. Не съм съгласна обаче с леко подигравателните коментари за това, че била прислужница на Майкъл. Аз не мисля, че е така, няма нищо лошо да му реди нещата и да му помага. Тя поработва вероятно там почасово, помага на годеника си. Той се занимава с клиентите си, облича и си рекламира костюмите. Тя нарежда, снима, върши някои дребни неща. Какво лошо има в това? Не ги приемам така нещата. Наредила нещата. Ми голяма праз, помага на мъжа си, наредила ги е,занимава се с нещо.
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 27, 2021 10:22:01 GMT 2
Идвам да ви преразкажа новото видео на СчупиТъпометъраЛериЕ, която работи повече от нас и за която готвенето и яденето са важни задачи. Стана, пи кафе, изми се, гримира се, облече се, и О! Чудо! Първи проблем за деня - не знае с коя чанта да излезе. После излезе на разходка с някаква нейна приятелка, показва как ядат в някакъв ресторант и О! Чудо! Втори голям проблем - не знае какво да яде, даже кара Мартин да си намисли на два пръста две ястия, за да си избере. После молче, дрешки, обувки - редовното. Изкъпа се! Представяте ли си? Горката Вал, която няма време за нищо, успя да се изкъпе, хора! Брои колко минути до края на деня трябва да седи права, за да си изгори калориите. Не може да отреже някаква тиква, и когато Мъртин успява изпада в екстаз "Браавооооо".. Гледат телевизия и толкоз. щ
И във връзка с онази, която каза, че инфлуенсърите изкарвали една заплата с една реклама. Ами не, предпочитам да си работя на пълен работен ден, отколкото на 30 години да се държа като на 10, да нямам връзка с реалността, нивото ми на интелигентност да е колкото на картоф или да не искам да приемам, че годините минават. Нали за случаите като Пепе и Гана изобщо не искам да коментирам.
Гана под една от снимките с бебето беше написала, че мисли да работи за бебе. Горката, сигурно още живее в измисления свят, в който има гадже. А така като и гледам условията за гивауеите ми става ясно откъде идват и малкото коментари, които получава на снимките. Жалка, жалка работа е тя.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2021 10:29:41 GMT 2
Идвам да ви преразкажа новото видео на СчупиТъпометъраЛериЕ, която работи повече от нас и за която готвенето и яденето са важни задачи. Стана, пи кафе, изми се, гримира се, облече се, и О! Чудо! Първи проблем за деня - не знае с коя чанта да излезе. После излезе на разходка с някаква нейна приятелка, показва как ядат в някакъв ресторант и О! Чудо! Втори голям проблем - не знае какво да яде, даже кара Мартин да си намисли на два пръста две ястия, за да си избере. После молче, дрешки, обувки - редовното. Изкъпа се! Представяте ли си? Горката Вал, която няма време за нищо, успя да се изкъпе, хора! Брои колко минути до края на деня трябва да седи права, за да си изгори калориите. Не може да отреже някаква тиква, и когато Мъртин успява изпада в екстаз "Браавооооо".. Гледат телевизия и толкоз. щ И във връзка с онази, която каза, че инфлуенсърите изкарвали една заплата с една реклама. Ами не, предпочитам да си работя на пълен работен ден, отколкото на 30 години да се държа като на 10, да нямам връзка с реалността, нивото ми на интелигентност да е колкото на картоф или да не искам да приемам, че годините минават. Нали за случаите като Пепе и Гана изобщо не искам да коментирам. Гана под една от снимките с бебето беше написала, че мисли да работи за бебе. Горката, сигурно още живее в измисления свят, в който има гадже. А така като и гледам условията за гивауеите ми става ясно откъде идват и малкото коментари, които получава на снимките. Жалка, жалка работа е тя. Харесвам Валери, обаче тотално загубих едно 20% от мозъчните си клетки докато прехвърля видеото й
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 27, 2021 10:41:24 GMT 2
Божееее, как може някой да се има за "някакъв" и да прави малоумни грешки, пишейки истории и публикации? Визирам това към историите на Гана, която незнайно защо ни занимава с "преживяването" си с фотоепилатор... Ами, Гане, тази тема се изговори преди доста време и има доста по-читави ревюта на продукта, ако си търси партньорство от Philips, просто няма шанс. Изключително е зле положението..
|
|
|
Post by Ахинора on Oct 27, 2021 10:53:00 GMT 2
Да оправи пълен и кратък член като за начало, после може и за конотация да се говори…
|
|
|
|
Post by klaudia on Oct 27, 2021 11:25:03 GMT 2
Следвате ли Шуки Халилова? От вчера обяснява, че е болна и не се чувства добре, а днес е на фризьор. Не мисля, че е правилно да ходи по фризьори и да сее зарази.
При Гана и сестра ѝ положението с показването на бебето е, че хем боли, хем сърби. Това с криенето на лицето и показването на крайниците ми е доста зловещо. А това, че ще работи по въпроса за бебе ме разсмя искрено.
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 27, 2021 12:02:03 GMT 2
Гледам видеото на семейство Кузманови и яко кринджвам.
|
|
|
Post by chereshka on Oct 27, 2021 12:04:38 GMT 2
Следвате ли Шуки Халилова? От вчера обяснява, че е болна и не се чувства добре, а днес е на фризьор. Не мисля, че е правилно да ходи по фризьори и да сее зарази. При Гана и сестра ѝ положението с показването на бебето е, че хем боли, хем сърби. Това с криенето на лицето и показването на крайниците ми е доста зловещо. А това, че ще работи по въпроса за бебе ме разсмя искрено. Тя Шуки във вчерашните сторита беше по кафета, с един вагон деца и майките им, та на фризьор ли няма да отиде.
|
|
|
Post by plam on Oct 27, 2021 12:17:05 GMT 2
Боже такава лигня тече от Мартин и Валери,че чак припаднах.... Само като чух отначалото на вльога "трики,трики" от Мартинчо и паднах 🤣 А когато рязаха тиквата беше епично!
|
|
|
Post by ☀ on Oct 27, 2021 12:54:46 GMT 2
И на мен ми изглежда бременна. Още от снимката с реклама на онова хапчета против повръщане и широката риза, която прикрива корема й. Доста слаба е по принцип, но нали не коментираме тук уж и си замълчах. Може да не е, но предвид фигурата й изглежда като да е.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2021 14:25:46 GMT 2
Пепе си проси двуетажно легло, защото искали да изместят Матиас при момичетата. Първо хахахаха за тая идея като цяло и второ хахахах ти гугъл нямаш ли, че сама да си намериш и харесаш, а трябва да пускаш в инстаграм да ти предлагат хората.. 🤦🏻♀️ Жалка история всичко да ти е изпросено. И само не ми е ясно как ще измести бебе на почти една година при момичетата, че той ще се събужда и плаче и ще събуди и каките и като добавим, че стаята е мега тясна и малка дори за две деца, ти искаш да набуташ и трето там. Много умно Антоанетааа, евала! 😂🤦🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Oct 27, 2021 14:37:48 GMT 2
Не е задължително да се събужда и да плаче, съответно да буди и останалите. Има деца, които си спят спокойно по цяла нощ още от малки. Но им е много тясно, съгласна съм. Ама друг вариант нямат. Както видяхме, в тяхната спалня прескачат по леглото, за да се разминат.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 27, 2021 14:42:43 GMT 2
Не мога да повярвам, че сме 2021 година и Попова има 20к гледания на поредния коледен календар. 🤯🙆♀️😵
ПС:А, сега видях, че има и един с 57к views... Еми... Без думи съм.
|
|
|
Post by plam on Oct 27, 2021 14:54:57 GMT 2
И мъжа на Николета прави адски тъпи правописни грешки.. Добре бе,толкова ли е трудно да пишат грамотно какво им коства да си преглеждат писаниците преди да публикуват? Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk
|
|