|
Post by ☀ on Oct 26, 2021 11:18:00 GMT 2
И аз се чудя на хората, които идеализират непознати, обаче го има и другия момент. Когато си в началото на 'кариерата ' си готов да навреш буквално камерата там, откъдето излизаме всички, ама като набереш популярност и аудиторията ти иска още и още зрелища / които ти сам им предлагаш/ ставаш " ще качвам, когато си искам ".
Еми не става някак.
И говоря за същите последователи, които са лягали и ставали с твои клипове, т.е е ясен капацитета им. Какво се очаква...
|
|
|
Post by kalimera on Oct 26, 2021 11:18:13 GMT 2
На мен ми е много интересно този лентяй чехляка от какво се издържа..Сега му отворих профила, нито има спонсорства, нито нищо, “сериалът” му отдавна замря..Споделил е само на стори giveaway-я на господарката си и това е. Ами, контролираща, неконтролираща, ще я трае, защото без нея и без децата ѝ, които заработват повече от него, очевидно е загубен. Егати анти мъжът, нямам думи..Хрантутник гаден🤮🤮 И като го видиш как е всеки ден издокаран 😀 от по по и най най... Оти му требе да работи 🤔 Много ми е антимъж този ръб.
|
|
|
Post by welt on Oct 26, 2021 11:33:18 GMT 2
О, да, Tual, напълно си права. Съгласна съм с теб, че първо са готови на ръце да застанат, че да привлекат аудитория и когато тълпата си иска хляба и зрелища, се почва "лоши сте, невъзпитани сте, не е ваша работа". Пепе е христоматиен пример за това - предизвика фурор с качването на видеото с раждането на Сиена, а после рева пред камерата как почитателите и не уважавали личното и пространтсво и решение да не споделя за развода. Смешна работа. На мен тя вече не ми е интересна, не съм я гледала от месеци с изключение на едно видео.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 11:58:21 GMT 2
Клиповете на Ален могат да се гледат и в телеграм групата му. Има над 12к човека в нея.
|
|
|
Post by addie on Oct 26, 2021 12:51:38 GMT 2
Вика, ще те разочаровам, но не ни липсваш. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by pringles on Oct 26, 2021 13:23:35 GMT 2
Клиповете на Ален могат да се гледат и в телеграм групата му. Има над 12к човека в нея. Mерси, но нещо не мога да се ориентирам или не ми ги зарежда или не съм на вярното място. Или може би трябва да инсталирам телеграм като приложение на телефона или програма на компютъра...? Съжалявам, ако е твърде лаишко питането ми, но нямам никакво понятие от "телеграм".
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 13:29:24 GMT 2
Трябва да се изтегли телеграм, да се присъединиш към групата с неговото име и ти излизат. Съжалявам за спама.
|
|
|
Post by Vanillia on Oct 26, 2021 13:33:48 GMT 2
Аз съм 99% сигурна, че Капитова е в “Ергенът”, на който снимките приключват края на октомври( Наумче, така беше казал). Как път е точно съзпадение, тя да отсъства, когато и предаването се снима? Случайност, не мисля
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 14:07:25 GMT 2
Mademoiselleaia пак качва отвратителни нокти. Когато се имаш за фешън гуру, но приличаш на бездомен
|
|
|
Post by sweet96 on Oct 26, 2021 14:21:25 GMT 2
Аз съм 99% сигурна, че Капитова е в “Ергенът”, на който снимките приключват края на октомври( Наумче, така беше казал). Как път е точно съзпадение, тя да отсъства, когато и предаването се снима? Случайност, не мисля Нали беше казала, че ще е в някакво предаване за инфлуенсъри. Тя си е в България, ако беше в Ергентът според мен щеше да е в Турция. Освен ако всичко не е снимано предварително, от малкото сторита, които качва.
|
|
|
Post by Vanillia on Oct 26, 2021 14:25:08 GMT 2
Аз съм 99% сигурна, че Капитова е в “Ергенът”, на който снимките приключват края на октомври( Наумче, така беше казал). Как път е точно съзпадение, тя да отсъства, когато и предаването се снима? Случайност, не мисля Нали беше казала, че ще е в някакво предаване за инфлуенсъри. Тя си е в България, ако беше в Ергентът според мен щеше да е в Турция. Освен ако всичко не е снимано предварително, от малкото сторита, които качва. Някой от момичета тук беше написала,че това предаване за инфлуенсърите ще се снима на пролет. Още не е започнало.Според мен всичко е заснела предварително преди да тръгне.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Oct 26, 2021 14:54:05 GMT 2
Вика, ще те разочаровам, но не ни липсваш. Sent from my iPhone using Tapatalk Tя нали много си обичаше работата, но нямаше време покрай апартамента за ютуб и постваше само в IG. Сега видиш ли и имала ангажименти различни от "натоварената" и работа в социалните мрежи. Може чичката да е спрял да плаща, гледам не качва сники как му лежи по ръцете.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 16:16:46 GMT 2
Честит имен ден на дамите, които днес празнуват! Черпя с мусака за ММ, който е именик днес!
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 26, 2021 16:25:21 GMT 2
Ох, Господи, Тъпалери рекламира палитра на РеволУшън/хело, Продукт!/. Момиче, чиято колекция е 90% Huda, UD, ND, CT, рекламира Революшън. Закривай!
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 16:47:05 GMT 2
E какво да рекламира, като възрастовата група на последователите й предполага, че събират от закуски за палитра...
|
|
|
Post by addie on Oct 26, 2021 16:53:39 GMT 2
Розовата Йо е наистина вманиачена по розовия цвят... малко ме плаши. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Oct 26, 2021 16:57:30 GMT 2
Нали розАвата варненска перла нямаше да пълни новата си квартира с розАв боклИк? Какво стана?
|
|
|
Post by mariak on Oct 26, 2021 17:15:21 GMT 2
Честит имен ден на дамите, които днес празнуват! Черпя с мусака за ММ, който е именик днес! От мен розето, че и ММ именик днес! Живи и здрави бъдете всички! 😘 Да не е тотален офф- Полина е изтупкала повърнатото на Амалия на стори! Тези мамита тоооотално изперкаха вече!
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 17:18:17 GMT 2
Отварям ютуб и най-горе ми излиза поредна мама ютубър. Абсолютно неизвестна за мен, на вас позната ли ви е 🙈 Честито на Митачетата и на именичките тук, ако има такива. Ще пийна едно малко бейлисче за вас 😘
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 17:24:35 GMT 2
Честит имен ден на дамите, които днес празнуват! Черпя с мусака за ММ, който е именик днес! Жив и здрав да ти е мУжо и наздраве на всички празнуващи! 🍷 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 18:11:18 GMT 2
Капитонова ако е в Ергенът и в същото време е с чичака, поредно доказателство колко нагласено ще е и това предаване и колко нисък морал пък има тя и как отчаяно драпа за слава. Но ето в Мастършеф участва, сега ако е и в това шоу, утре в друго, плете кошница и тя като семейство Джаферович ще е известна с това, че е участвала по разни формати и ще има да я канят насам-натам. И като ги споменах, Евгения с какво е популярна, да, знам, че е гримьорка, колко добра е друг въпрос, но реално и тя и мъжът ѝ (нереализиран футболист от треторазряден отбор, нищо лично към Берое), са известни с това, че са били в Сървайвър и оттам само ни ги натрисат.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 18:39:39 GMT 2
Капитонова ако е в Ергенът и в същото време е с чичака, поредно доказателство колко нагласено ще е и това предаване и колко нисък морал пък има тя и как отчаяно драпа за слава. Но ето в Мастършеф участва, сега ако е и в това шоу, утре в друго, плете кошница и тя като семейство Джаферович ще е известна с това, че е участвала по разни формати и ще има да я канят насам-натам. И като ги споменах, Евгения с какво е популярна, да, знам, че е гримьорка, колко добра е друг въпрос, но реално и тя и мъжът ѝ (нереализиран футболист от треторазряден отбор, нищо лично към Берое), са известни с това, че са били в Сървайвър и оттам само ни ги натрисат. Не мисля, че Капитонова ще участва в Ергенът. На скоро видях, че ще участва в новото уеб риалити на Павел Колев. prikachi.net/image/Fay30
|
|
|
Post by mariak on Oct 26, 2021 18:40:53 GMT 2
Аз идвам да попитам и коментирам новия giveaway на Гучи и сестрата Мортиша. Подаръците не ви ли се струват малко ментета? Не искам да забърквам интрижки, но имам Good Girl на Carolina Herrera, дори същата кутия с крема за тяло и крема не е в синя а в черна опаковка, освен това картоните ми изглеждат сякаш доста евтинджоси. Не знам, може и да си внушавам заради бредубежденията, че на Гучи всичко ѝ е менте, но доста ме озадачи таз раздаванка 🤷🏼♀️🤔
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 26, 2021 18:44:15 GMT 2
Честито на всички празнуващи! Здрави да са и късметлии! Видяхте ли как се облякла Зорница за рекламата на ДМ? Ужасно съчетание. Блуза цвят тиква, загащена в сива пепитена пола. Изглежда леко напълняла, само го споменавам, не,че има лошо,просто видимо е. Хич не ми харсева съчетанието.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 26, 2021 18:50:28 GMT 2
На мен ми хареса, обикновена фигура без филтри и претенции. Явно покрай всички фитнес маниаци и филтъри сме изгубили представа за истинската фигура и цветове.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 18:51:04 GMT 2
Разбирам, че Пинко има кученца, които пускат козина, но маската ѝ е в отвратително състояние, как може да ходи така? prikachi.net/image/FrLeh
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 18:52:04 GMT 2
Зорница не ми се струва напълняла, но тя винаги има такъв стил на обличане, който аз наричам лелчински. Все си увива едни шалове около врата, едноцветни и скучни дрехи, не е моето.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 19:00:45 GMT 2
Ох, Пинкито с тия розови тенекии не е реална. Става за смях вече. Поза ли е, диагноза ли е, безгрижен живот на 30 ли е? Мн ми е далечно, чак ми е нереалистично.
|
|
|
Post by kalea on Oct 26, 2021 19:25:26 GMT 2
Отварям ютуб и най-горе ми излиза поредна мама ютубър. Абсолютно неизвестна за мен, на вас позната ли ви е 🙈 Честито на Митачетата и на именичките тук, ако има такива. Ще пийна едно малко бейлисче за вас 😘
Да, аз следя Гала от много време. Полезен фитнес контент предлага. Надявам се да не превърне бебето в рекламен модел, дотук само една реклама на пелени е имало, но без да се показва детето. По принцип е по-интелигентна от доста инфлуенсърки, като изключим някои изказвания покрай пандемията. Въпреки това с удоволствие съм правила нейни тренировки, рецепти. Отдъхнахме си доста хора, когато каза, че няма да прехвърля вегон лайфстайла си върху бебето и няма да го отглежда като такова. Поставя границите където трябва, според мен поне. Не изглежда като да трупа последователи на всяка цена, винаги отговаря на ЛС. Наскоро заяви, че ще направи серия видеа за майчинството. Като цяло я харесвам. Това Пинко, което аз не следвам, може да заповяда да му дам един мой розов тиган, който вече е за хвърляне. От студенството ми е. 😁 А, ергенът, казвате, вече е към края на снимките? Дали Телешоп ще мрънкат много, като се приберат в неприветливо хладната софийска котловина... Едит: ебаси, докато цитирам правилния пост, съмна! 😂
|
|
|
Post by scalestone on Oct 26, 2021 19:29:29 GMT 2
Ох, мале, Фифитко, ако и той е там, Рачков няма начин да не се избъзика за косата, ако още е с нея, де.
|
|