|
Post by ddv on Oct 25, 2021 21:13:48 GMT 2
|
|
|
Post by kalea on Oct 25, 2021 21:15:46 GMT 2
"В 6:50 чaca нa 24 oктoмври e пoдaдeн cигнaл зa пaднaлo лицe oт тeрaca в "Цaригрaдcки кoмплeкc" в Coфия, уточняват oт CДВР" По-скоро всичко друго е спекулация. Струва ми се, че вчера новината излезе по-рано. Още печеше слънце, бях на автомивката. Много ми е мъчно за момчето. Толкова талантливо, младо, целият живот пред него! Явно психиката му е била наистина на ръба. Тази месомелачка на шоубизнеса го е сдъвкала и изплюла, както се казва. Така ми се иска да беше решил да им тегли една майна на тия алчни пайнери, младостта може много! 🥺🥺🥺 Настръхвам от прочетеното в нета, ако е вярно, звучи като планиран и обмислен акт. Оставя си домашния любимец, поверява го на приятел и си тръгва. 🥺 Много ми е тъжно и че никой не го е усетил, но не мога да ги виня - депресията има толкова много лица, а в основата на шоубизнеса е именно да носиш маска на лицето. Постоянно. Плаче ми се и за родителите му, абсолютна трагедия. Да почива в мир.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 25, 2021 21:49:30 GMT 2
prikachi.net/image/FAzy7Каза Никол, коята не може да си овладее паник атаките, или пък би го казала Попова, коята не може да ги излекува 4-5 години? Какво би казала Пепе, коята посещава редовно психолог или Теа, коята се лекува с вино? Валерѝ, коята запълва липси и ментални и умствени, с дрехи и гримчета? Продават си мързеливите задници тия хлебарки и рекламират тоалетна хартия, дамски превръзки… нямат една книга зад гърба си, или имат, тази на Мишел Обама. Гергана няма да я коментирам, просто защото, тя е следващо ниво на олигофрения/шизофрения. Има един лаф “харчи си парите за хапчета”. При тях така добре да се вписва. Отследвах ги всички, Пинкото няма да е зле да инвестира в глупавата си сестра и да ѝ кажи, че ц*иците са ѝ много гадни, да ги вее, без сутиен. ✌🏼
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 21:52:11 GMT 2
Да почива в мир момчето! Каквото и да напиша, малко би било! Въпросната Веси беше "моделка" на Йокото, когато последната беше обявила конкурс за скица на дрехи. Даже правиха видео заедно в канала на Йокото. Каква хитруша излезе обаче тя - използва аудиторията си да й измислят дреха, която после да продава на момичета/жени, които носят Л+ размер дрехи. Голяма усойница излезе. А като си помисля, че отначало я харесвах Вярно, че имаше нещо такова.Сега, когато спомена конкурса за скица и ми светна лампичката.
|
|
|
Post by jane16 on Oct 25, 2021 22:02:34 GMT 2
Много ме дразни какви меланхолични мелодийки слага Пепа на всичките си сторита. Снимала някакво безсмислено клипче, и баам някаква чил мелодия, дето нито се връзва, нито нищо. Сега пак Сиена, усмихната и за фон първото, което ѝ излязло.
|
|
|
Post by kalea on Oct 25, 2021 22:16:24 GMT 2
prikachi.net/image/FAzy7Каза Никол, коята не може да си овладее паник атаките, или пък би го казала Попова, коята не може да ги излекува 4-5 години? Какво би казала Пепе, коята посещава редовно психолог или Теа, коята се лекува с вино? Валерѝ, коята запълва липси и ментални и умствени, с дрехи и гримчета? Продават си мързеливите задници тия хлебарки и рекламират тоалетна хартия, дамски превръзки… нямат една книга зад гърба си, или имат, тази на Мишел Обама. Гергана няма да я коментирам, просто защото, тя е следващо ниво на олигофрения/шизофрения. Има един лаф “харчи си парите за хапчета”. При тях така добре да се вписва. Отследвах ги всички, Пинкото няма да е зле да инвестира в глупавата си сестра и да ѝ кажи, че ц*иците са ѝ много гадни, да ги вее, без сутиен. ✌🏼 Трябва да се въведе спешно cancel културата. Неграмотни, некъпани, с безсрамно беден речник. Че и горделиви, бе! Тая арогантност не бива да бъде прощавана. Но така или иначе у нас нещата се развиват с лек delay - след време ще реват като оная ютюбърка, на която ѝ бяха изтрили акаунта или нещо такова. 🤣 Те и в camgirl сайтовете се изкарват пари, ама нали видяхме момичето при Цанов през какво е минала. Относно Денис - Цветелина Грахич и други негови колеги посочват, че е търпял крясъци и заплахи от продуцента си. Не се учудвам от тъмната страна на развлекателния бизнес. Едно време така от анорексия си отиваха моделките, докато отчаяно не въведоха минимален BMI. И не, надали е лесно да се измъкнеш от тази убийствена въртележка, особено като се има предвид, че повечето навлизат в тези професии млади, това им е било мечта и се раздават щедро.
|
|
|
Post by The Judge on Oct 25, 2021 22:36:37 GMT 2
Тези мърли, които "изкарват една заплата със стори" да ги светне някой, че дори и така, пак са брандови да не казвам кво, и парите им не могат да им купят, нито замаскират скапаните прогнили души и абсолютната им некадърност. Единствената причина да е така, е, че аудиторията им е по-тъпа и от тях.
|
|
|
Post by nomade on Oct 25, 2021 22:39:35 GMT 2
Само на мен ли на тази снимка ми се струва, че Джойката така се е барнала, че чак бие на Анджелина Джоли… 🤣 пък си я знаем колко е красавица врачанското рускинче. 🤭 П.с. Ако не сте разбрали тук е на опера. Ама няма как да не сте разбрали, като тя качи 918272991 сторита. 🥱 prikachi.net/image/FAT0p
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 22:43:23 GMT 2
Потресена съм от това, което сте написали, затова написах името на момчето, което не бях чувала до този момент. Видеото още се върти в нета... Нямам думи да опиша, колко ми е болно за обществото, в което живеем. Да почива в мир момчето. Сила и кураж за семейството и приятелите му!
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 23:03:04 GMT 2
На мен ми е по-потресаващо не толкова това, че клипът е качен, а че тук изразяващите възмущение все пак са отишли и са го изгледали, заедно със сумати други възмутени в коментарите в YouTube...
Колкото до Фифи - дразни се, че му викат "хомо сапиенс" заради синьото и щял да го маха. Всички сме хомо сапиенси по принцип, ама нейсе.
|
|
|
Post by jeri on Oct 25, 2021 23:03:36 GMT 2
Изгледах и аз видеото, очевидно снима дете, а възрастния който говори е баща му. Човекът реагира адекватно и говори така, за да успокои другите. По-притеснително е, че първата реакция на дете е да извади телефона. Поколенията след нас ще са много лабилни, защото не помнят времената без социалните мрежи. И аз не чувам какво казва Пепе на Филяка, но той изглежда наистина ядосан. Иначе не смятам за уместно, да й се подиграваме, че ходи на психолог. Нали точно затова се апелира след този инцидент-човек да потърси помощ и че не е срамно.
|
|
|
Post by candygirl on Oct 25, 2021 23:05:19 GMT 2
Много хора имат паник атаки или са депресирани, Теа си пие чаша вино да отпусне чак депресия да лекува... аз съм много за да се говори за това,всеки има някакви мрачни моменти и колкото и да изглежда тъпо или лесно отстрани хората имат различна чувствителност. Аз съм против да се поставят такива диагнози кой какво лекува ...
|
|
|
Post by okay on Oct 25, 2021 23:20:24 GMT 2
На мен ми е по-потресаващо не толкова това, че клипът е качен, а че тук изразяващите възмущение все пак са отишли и са го изгледали, заедно със сумати други възмутени в коментарите в YouTube... Колкото до Фифи - дразни се, че му викат "хомо сапиенс" заради синьото и щял да го маха. Всички сме хомо сапиенси по принцип, ама нейсе. Аз не съм гледала клипа и няма и да го гледам. Това не пречи да изразя мнение, че е отвратителна постъпка. Вчера като публикуваха новината, във всички статии пишеше (+видео). През ума не ми е минало, че е възможно видеото да е такова, докато Джъстис не написа, че всъщност има такъв клип. Аз мислех, че е видео-компилация от негови песни или нещо такова. И аз съм против да се върти трафик на подобни статии, но всеки си има глава на раменете. В шок съм как подобно нещо е допустимо. Сега тук някоя съфорумка написа, че с имало дете, пък възрастен говорел... Няма нещо, което да извини подобно малодушие и идиотизъм - дали ще е от любопитно дете, откачен тийн или по бъркан възрастен. Просто няма. Пол Логан като снима труп в Япония беше разпищолен. За мен трябва да се търси съдебна отговорност, но все пак живеем в България, така че не нищо не очаквам освен обществено порицание.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 23:21:00 GMT 2
Не съм гледала видеото, но го има в интернет, това казвам. Когато напишеш името на момчето сред всички публикации се вижда, че има и качено видео. Не мисля за редно това и затова споделям мнението си тук. Относно гледането - това е отвратително. Както не отворих сторитата на Гергана, така няма да го направя и с това видео! Още нещо, което видях преди малко и за мен е отвратително. Знам, че и други дами тук следят канала на Цанов. Днес качи 2 поста за групата, която разкрива педофили и са се кръстили "Ловците". Ален, който е основател и главно действащо лице в групата на 16 години, днес е задържан. Цанов му е занесал храна в ареста... Момичето, което се е присъединило скоро към тях и е само на 13 също е арестувана днес, като майка й цял ден няма никаква информация за нея. В същото време нито един от педофилите не е викнат дори на разпит в полицията, не е повдигнато обвинение и все едно това да агитираш за секс непълнолетни деца е съвсем в реда на нещата...
|
|
|
Post by The Judge on Oct 25, 2021 23:31:03 GMT 2
Аз пък влязох да го докладвам. И да, изразявам възмущение. Проблемът е за тези, които го снимат и другите, които стоят пасивни за такива кретении. Станало е в блока на една приятелка. Така че да, възмутително е.
Коментарите под снимката на "Джой" доста ясно показват що за стока ѝ е аудиторията. Спазвала била етикета за опера-с това деколте със сигурност. Тая държава трябва да я заличат от картата.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 0:08:15 GMT 2
Бавачката Макфифи и господарката му просто са коренно различни и определено не са се опознали един друг. Още ми изниква в главата, как пролетта май месец беше хванала камерата, седнала на дивана и изпаднала в откровения. Опитваше се сама себе си да навие, колко по-смислено е човек да празнува рождения си ден като Чехляка. Как добре, че той и казал, че иска да покани само двамата си най-близки приятели, а тя искала да му направи голяма изненада, но не му направила, заради това, което той й споделил. Месец по-късно се изсипа с 10 приятелки в заведение да празнува нейния. Изобщо не съм изненадана, че той е ядосан за нещо, а тя го снима нахилена. Пепе е крайно несъобразителна щом снима и качва доста неприятни за гледане моменти, които злепоставят участниците, но и нея. Каквото и да си говорим тук, Чехляка е опреледено по-адекватен от нея и поне е стъпил на земята (да, за "мъжа" със синята коса говоря), докато тя лети в облаците нещастна, че е изпуснала русия Филипчо, а косите на децата потъмняват.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 0:11:38 GMT 2
Аз не съм гледала клипа и няма и да го гледам. Това не пречи да изразя мнение, че е отвратителна постъпка. Вчера като публикуваха новината, във всички статии пишеше (+видео). Okay, adelina, не визирах вас, просто се е случило, че сте писали малко преди мен. Не исках да цитирам конкретни потребители, за да не излезе, че нападам някого, щото не ми е това идеята, ама...върнете се точно 3 страници по назад и прочетете пак дискусията как така в клипа е тъмно и как може тези уроди да качват такива кадри. За мен е проява на чисто сеирджийство и то най-долното такова да отвориш клип с абсолютно недвусмислено заглавие, че е от смъртта на човек, да знаеш, че ще гледаш труп...и после да дойдеш да се възмущаваш какъв е този, който го е качил това в интернет. Клип може да се докладва и без да се отваря, ама 77 хиляди "възмутени" сеирджии все пак са решили да го видят, нали... Знам, че е против правилата това, трийте, ако искате, ама на чисто човешки принцип ми стана много неприятно от подобни лицемерни мнения.
|
|
|
Post by welt on Oct 26, 2021 6:14:42 GMT 2
По отношение на пандемията, ваксинацията, политическата обстановка в България и света, инфлацията и финансовата криза не смятам, че е нужно инфлуенсърите да се изказват. Не го очаквам от тях, не виждам в каква роля Йоанна, Валери, Пепе или някой друг ще дават наклон по такива сериозни теми. Очаквам да имат позиция като всеки човек, но не и да агитират в едната или другата посока. Не се инфлуенсвам от форуми, инстаграм, ютюб и подобни канали как да действам по отношение на здравето и живота ми. Освен това очаквам, че все някъде в интернет пространството трябва да се обсъжда и друго освен наболелите теми, за да може човек да се разтовари. Ако утре Попова почне да ми дрънка за икономика и пандемия, бързо ще я разкарам и нея. Особи като Деа и Йоанна, които се имат компетентни по всяка тема, ме натоварват и дразнят изключително много. Ако пък отворя политическата или финансовата секция на Ханделсблат и вместо за финансовата ситуация в Европа, корона-помощи, Норд Стрийм и проблемите с производство на чипове прочета за новия адвент календар на Шанел, ще си помисля, че са изчаткали.
|
|
|
Post by Minnie on Oct 26, 2021 8:17:06 GMT 2
Абсолютно съм съгласна с welt. На 90% от инфлуенсърите ни им липсва капацитет да говорят за сериозни теми, не защото нямат право да изразяват мнение, а защото не могат да се аргументират и да мислят критично. Като пример веднага ми изниква розовото недоразумение и откровените ѝ глупости, за което мнението ми е изключено крайно и ще се въздържа да коментирам повече. Та по-добре да си гледат козметика, дрешки, екскурзии и да не натоварват аудиторията допълнително.
Много ми харесаха сторитата на Ида. Напълно права е според мен, макар и доста меко да се изрази. Най-много ме е яд, че интелигентни и умерени хора като нея, каквито аз искам да гледам, за пореден път избират да се отдръпнат и дават път на масовата простотия да ни залива с още по-голяма сила.
Психичното здраве у нас е на много заден план и въпреки че има известни проблясъци, има много какво да се желае. Превенцията е изключително важна, защото светът се променя, няма как и тук да сме в застой. Тук много често се критикува непосещаването на зъболекар. С какво посещаването на психолог или психиатър е по-различно като и в двата случая става дума за здраве? Хубаво е, че инфлуенсърите споделят това, поне да дадат пример за нещо полезно, особено на по-младите. Защото на никой с проблем не му е минало от "Стегни се".
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 26, 2021 8:49:28 GMT 2
Ида, Буреле, Венелина са само малка част от морето за съжаление. И трите имат бизнес/работа и се развиват в живота, следователно имат какво да предадат интересно, но нямат излишно време за парада на суетата.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 9:15:15 GMT 2
А аз не мисля че темата за момчето има място в конкретно тази тема. В ежедневната по би и било мястото. Изтръпвам от такива кадри и помолих да докладват клипа от мое име и никога не бих си позволила да гледам такива клипове. Да почива в мир. Джойката ме е блокирала. Може ли да сложите снимки да я видя в роклята. Пепето нещо не е внимавала с последният гивауей и ще вземе да изтърве хонорара. 😂😂😂 Иначе много работят и много се стараят.. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by notacliche on Oct 26, 2021 9:32:37 GMT 2
На мен ми е много интересно този лентяй чехляка от какво се издържа..Сега му отворих профила, нито има спонсорства, нито нищо, “сериалът” му отдавна замря..Споделил е само на стори giveaway-я на господарката си и това е. Ами, контролираща, неконтролираща, ще я трае, защото без нея и без децата ѝ, които заработват повече от него, очевидно е загубен. Егати анти мъжът, нямам думи..Хрантутник гаден🤮🤮
|
|
|
Post by pringles on Oct 26, 2021 9:42:16 GMT 2
Kъде могат да се гледат видеата от всички заловени? В ютюб намирам само 3-4.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 9:48:31 GMT 2
В канала на Цанов в Patreon, но трябва да се заплати абонамент. Kъде могат да се гледат видеата от всички заловени? В ютюб намирам само 3-4.
|
|
|
Post by pringles on Oct 26, 2021 9:52:56 GMT 2
Мерси, имаше едно видео "платих за пейтриъна на Цанов", в което се показва, че не всички публикации в пейтриъна му са активни и могат да се видят. Предполагам, че и поради това ще се въздържа. Ако има свободни линкове из нета евентуално ще гледам и така...
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2021 9:58:36 GMT 2
Пепон казва в новото си видео, че хора са й писали, когато не качвала видеа, че трябвало да пуснат екип да я издирва, какво се случвало с нея и т.н. Е, наистина не разбирам, какво очаква?! Тя показва всичко от до, които се случва в живота си, а после очаква, че хората няма да се питат, къде се губи. Какво да работи Чехляка?! - Нищо! Имаше сериал, който след 2-3 епизод спряха да излъчват. YouBe канала замря рязко, макар да твърдяха, че имат заснети няколко видеа, които обаче не били подходящи да се пуснат предвид Ковид, минаха 2 години, още не са ги качили...
|
|
|
Post by mariak on Oct 26, 2021 10:17:28 GMT 2
Пепе не знам какво прави с този смотльо 🤦🏼♀️ Според мен щеше да натрупа много повече точки ако си беше останала сама и беше доказала “family first”-то с това че каквото и да става е с децата си и се оправя “сама”-кажи речи, а не да се хваща като удавник за поредния Филип който дори не обича чак толкова, според мен
|
|
|
Post by okay on Oct 26, 2021 10:25:51 GMT 2
Гледах видеото на Мария Андреева за Барселона. Не я следя принципно, но е симпатяга. Не разбрах много логиката на видеото... Удължила си престоя с 5 дни и останала с 10 евро, пък мислела да снима преди това какво може да се прави там с тези пари.. Ами, истината е, че може просто да се разхождаш за без пари. В Барселона не е никак скъпо, бих казала, в сравнение с други градове в западна Европа. Общо взето показваше какво си е купила от супермаркета и туй то. Търсели с гаджето ѝ скейт рампи, не била снимала, защото искала да се наслади на почивката... Нищо особено. Горката, и тя се подлъга като мен да вземе от ужасните веган кИфтета от Лидъл. Те са с толкова неясно съдържание, че чак настръхвам. Имат консистенция на маршмелоу и розовият им цвят е прекалено неестествен, дори и да съдържат червено цвекло. Голямо "не" за кИфтетата.
|
|
|
Post by sunny94 on Oct 26, 2021 10:48:36 GMT 2
Според постове на мои приятели, които четях преди време, тези "ловци" често са част от нацистки групи. Така че може би има причина да е в затвора. На 16 годишните не им е работа да се правят на Рамбо, могат сериозно да загазят. За съжаление възрастта за сексуално съгласие в България е 14 години и докато това е така, ще има и 30 годишни, които се опитват да си легнат с тях.
|
|
|
Post by welt on Oct 26, 2021 10:51:46 GMT 2
За мен хората, които пишат, че са били на път да тръгнат да издирват "изчезналите" инфлуенсъри, са по-изперкали и от самите инфлуенсъри. Освен ако не са някои малки деца до към 12-13 години. Колкото ми е странна инфлуенсърката привичка да си споделят и кога ходят до тоалетната (някои и да ни показват), толкова ми е нелепена обсебеността от някакви непознати. Много са ми неприятни хора, които отиват на опера/театър/изложба, за да се наснимат и да си покажат тоалетите. Все едни пози и физиономии, много инстраграмабъл, уау. Радост не я следя, обаче Йоанната-та ми идва като някое парвеню, което много иска да се покаже колко е извисено, на "ти" с етикета и високата култура и въобще по-по-най. Смешно ми е, не ми е класно.
|
|