|
Post by tsvetentse on Oct 25, 2021 15:07:33 GMT 2
И аз съм потресена от смъртта на Денис. Потресена съм и от клипа.. Реве ми се!
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 25, 2021 15:14:53 GMT 2
Този клип ме разплака и показва що за общество сме... Кой нормален в подобен момент му идва да снима видео?!?!?1
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 15:14:54 GMT 2
И аз съм шокирана от новината за Денис и че е взел това решение. За съжаление депресията в България е тема табу все още. Жалко за момчето.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 15:16:36 GMT 2
Валери е толкова мързелива, че на снимки, които е качила и очевидно рекламира aboutyou, защото си е отбелязала аутфита кое откъде е в описание, единственото, което е измислила е "Кое ви е любимото емоджи?"...🙄
|
|
|
Post by muffin on Oct 25, 2021 15:17:26 GMT 2
Аз пък съм потресена от сторито на Наум. Теа до онзи ден разправяше, че Амая била болна и с хрема, а днес качили стори, че яде сладолед, а дори времето не изглежда топло, съдейки по факта, че Амая е с дебела блуза.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 15:22:01 GMT 2
Аз видях сутринта клипа, ами, реакцията ми беше същата-как може да има човек, който да извади телефона, да снима трупа на момчето(това ми се видя в тъмното) , разреваната му приятелка и да казва нещо от сорта-починало е, няма да се ядосваш(п. п ако правилно чух, че се възмущавах през това време) . Що за урод си.. Верно в маймунарника на Балканите живеем.Нови висоти се стигат.
За розАвото Йо-йо-доста семпъл човек.
|
|
|
Post by diamond on Oct 25, 2021 15:29:19 GMT 2
Този клип ме разплака и показва що за общество сме... Кой нормален в подобен момент му идва да снима видео?!?!?1 Не мога да разбера как на някого му хрумва да извади телефон и да снима труп. Вместо да извикаш Бърза помощ и полицията, ти снимаш трупа... Що за хора?!Не знам как ще ви прозвучи, но това реално ли е - момчето нали е скочило през деня? Да не би клипът да е някаква извратена постановка с цел повече гледания?
|
|
|
Post by Foxy Two on Oct 25, 2021 15:33:29 GMT 2
Този клип ме разплака и показва що за общество сме... Кой нормален в подобен момент му идва да снима видео?!?!?1 Не мога да разбера как на някого му хрумва да извади телефон и да снима труп. Вместо да извикаш Бърза помощ и полицията, ти снимаш трупа... Що за хора?!Не знам как ще ви прозвучи, но това реално ли е - момчето нали е скочило през деня? Да не би клипът да е някаква извратена постановка с цел повече гледания? Реално човекът казва, че е чул какво е станало и е извикал бърза помощ още преди да стигне на мястото, НО.. това е извратено! Как може да има такива хора?! Жалко за момчето! Да почива в мир! Дано този ужасен инцидент даде гласност и повече хора се замислят какво може да изпитва техен близък човек.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 25, 2021 15:38:53 GMT 2
"В 6:50 чaca нa 24 oктoмври e пoдaдeн cигнaл зa пaднaлo лицe oт тeрaca в "Цaригрaдcки кoмплeкc" в Coфия, уточняват oт CДВР"
По-скоро всичко друго е спекулация.
|
|
|
Post by diamond on Oct 25, 2021 15:45:05 GMT 2
"В 6:50 чaca нa 24 oктoмври e пoдaдeн cигнaл зa пaднaлo лицe oт тeрaca в "Цaригрaдcки кoмплeкc" в Coфия, уточняват oт CДВР" По-скоро всичко друго е спекулация. Ясно. И все пак не ми го побира умът как ще ти хрумне да извадиш телефона и да снимаш загинал човек. Бях в шок, когато научих от съфорумката за смъртта на момчето. А сега и такива клипчета... Жалко, много жалко. Думите са излишни. Но дано повече хора обърнат внимание на психическото си състояние.
|
|
|
Post by okay on Oct 25, 2021 15:57:59 GMT 2
Всички жълти парцали си осигуряват трафик с новината. Това е отвратително. Не ми било Царко село, най ми било Цариградски комплекс. Издъхнал в ръцете на гаджето си, но тя била научила час по-късно за кончината му. Не ги ли е срам, бе? Как може да пишеш без да знаеш и да очерняш още повече и страдащаото му семейство? Това не е нормално. Отвртаена съм просто. Никаква вяра вече нямам на медиите в България. Пълни подлоги. И с тия ужасни сензационни заглавия - "шорикащи факти", "зловещи разкрития"...
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 25, 2021 15:58:24 GMT 2
Мен ме напрегна и че от Пайнер не излязоха с официално становище. Някъде четох, че Пашев и Цеци лудата глава са го тормозили доста психически, трябвало да поема всички ангажименти, бил имал договор... дали е така - кой знае, но когато един от най-силните ти изпълнители загине толкова трагично само на 21,някак си трябва са излезеш със становище... Ужасно мъчно ми стана от гледката.. Дали наистина се е самоубил? Дали пък не е инцидент... Дано открият истината. За човека с телефона няма да коментирам. Преди години в моя край изгоря ресторант /по спомен/, тогава фб прохождаше. Е, познайте дали не бяха качили едни конкретни индивиди албум със снимки...
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 16:36:14 GMT 2
Много извратено да снимаш труп, вместо да реагираш като се обадиш на бърза помощ и да помогнеш.Останах без думи за това момче, че си е отишло толкова младо.Горкото, че е било психически тормозено, ако е истина и на всичкото отгоре нямало е как някой да му помогне и да се справи и с депресията, която е имала.Не слушам чалга попринцип, но се разревах, че е станала такава нелепа трагедия.Болно ми е, че хора загиват толкова нелепо и то хора, които живота им е пред тях.Да, мъчно ми е не само за тези хора, но и за всички,независимо на каква възраст са.Ще ревна и в момента, докато пиша тези редове.Просто съм твърде емоционална и такива неща ме удрят в сърцето. И искам да сменя малко темата.Попаднах на клип на едно момиче Vesi Marinova за експеримент, който е ришала да направи -да намери подходящи дрехи за пълнички жени в магазините в моловете.Та, реших да разгледам канала й и да разгледам другите видеа.Отворих това видео( което съм прикачила като скрийншот) и останах потресена.Виждате как се е облякла с каква прозрачна блузка и се вижда сутиена.До тук добре.Ще кажете какво пък толкова има на това облекло и какво толкова е потресаващото? Еми във видеото казваше, че отива в университета и точно по този начин беше облечена( отгоре с кожено яке разбира се).Но, за мен да отидеш в институция облечена по този начин първо е неуважение към институцията и второ това облекло по-скоро е за дискотека, бар и прочие.Вие какво ще кажете по въпроса? prikachi.net/image/FA7NB
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 16:36:46 GMT 2
Пепе става все по-нелепа с всяко стори. Не знам дали е режисирано ама на последното стори ФилипЕ изглежда бесен, тя му се подигва и снима сторита.. 🤦🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Oct 25, 2021 16:41:15 GMT 2
Много извратено да снимаш труп, вместо да реагираш като се обадиш на бърза помощ и да помогнеш.Останах без думи за това момче, че си е отишло толкова младо.Горкото, че е било психически тормозено, ако е истина и на всичкото отгоре нямало е как някой да му помогне и да се справи и с депресията, която е имала.Не слушам чалга попринцип, но се разревах, че е станала такава нелепа трагедия.Болно ми е, че хора загиват толкова нелепо и то хора, които живота им е пред тях.Да, мъчно ми е не само за тези хора, но и за всички,независимо на каква възраст са.Ще ревна и в момента, докато пиша тези редове.Просто съм твърде емоционална и такива неща ме удрят в сърцето. И искам да сменя малко темата.Попаднах на клип на едно момиче Vesi Marinova за експеримент, който е ришала да направи -да намери подходящи дрехи за пълнички жени в магазините в моловете.Та, реших да разгледам канала й и да разгледам другите видеа.Отворих това видео( което съм прикачила като скрийншот) и останах потресена.Виждате как се е облякла с каква прозрачна блузка и се вижда сутиена.До тук добре.Ще кажете какво пък толкова има на това облекло и какво толкова е потресаващото? Еми във видеото казваше, че отива в университета и точно по този начин беше облечена( отгоре с кожено яке разбира се).Но, за мен да отидеш в институция облечена по този начин първо е неуважение към институцията и второ това облекло по-скоро е за дискотека, бар и прочие.Вие какво ще кажете по въпроса? prikachi.net/image/FA7NBНе следя Йокото в тикток, така че може и да греша, но това не е ли момичето, което тя защитаваше, защото я били обидили заради килограмите? Или пък да беше участвала в риалитито, където бяха plus size момичета.. И него не съм гледала, но може да съм я мяркала в ИГ.
|
|
|
Post by kalimera on Oct 25, 2021 16:44:27 GMT 2
Леле мале каква физиономия прави Филяка в последното стори на Йетие.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 16:46:57 GMT 2
Много извратено да снимаш труп, вместо да реагираш като се обадиш на бърза помощ и да помогнеш.Останах без думи за това момче, че си е отишло толкова младо.Горкото, че е било психически тормозено, ако е истина и на всичкото отгоре нямало е как някой да му помогне и да се справи и с депресията, която е имала.Не слушам чалга попринцип, но се разревах, че е станала такава нелепа трагедия.Болно ми е, че хора загиват толкова нелепо и то хора, които живота им е пред тях.Да, мъчно ми е не само за тези хора, но и за всички,независимо на каква възраст са.Ще ревна и в момента, докато пиша тези редове.Просто съм твърде емоционална и такива неща ме удрят в сърцето. И искам да сменя малко темата.Попаднах на клип на едно момиче Vesi Marinova за експеримент, който е ришала да направи -да намери подходящи дрехи за пълнички жени в магазините в моловете.Та, реших да разгледам канала й и да разгледам другите видеа.Отворих това видео( което съм прикачила като скрийншот) и останах потресена.Виждате как се е облякла с каква прозрачна блузка и се вижда сутиена.До тук добре.Ще кажете какво пък толкова има на това облекло и какво толкова е потресаващото? Еми във видеото казваше, че отива в университета и точно по този начин беше облечена( отгоре с кожено яке разбира се).Но, за мен да отидеш в институция облечена по този начин първо е неуважение към институцията и второ това облекло по-скоро е за дискотека, бар и прочие.Вие какво ще кажете по въпроса? prikachi.net/image/FA7NBНе следя Йокото в тикток, така че може и да греша, но това не е ли момичето, което тя защитаваше, защото я били обидили заради килограмите? Или пък да беше участвала в риалитито, където бяха plus size момичета.. И него не съм гледала, но може да съм я мяркала в ИГ. Честно казано за първи път чувам за такова момиче и не съм наясно ,че Йокото е защитавала някакво момиче или че е имало такова, което е участвало в реалити.Но, ми направи впечатление облеклото за университета .Останах без думи, защото аз сигурно съм по-консервативна и не бих отишла така в някаква институция .
|
|
|
Post by diamond on Oct 25, 2021 16:56:45 GMT 2
Веселка е много симпатично момиче, но според мен малко прекалява с провокациите. Ида се завърна в инстаграм. Много ми харесаха нещата, които каза за родните инфлуенсъри. Пепон, Продукт, Гане - чуйте я!
|
|
|
Post by carolinebingley on Oct 25, 2021 17:01:14 GMT 2
Пепе става все по-нелепа с всяко стори. Не знам дали е режисирано ама на последното стори ФилипЕ изглежда бесен, тя му се подигва и снима сторита.. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk И аз оттам идвам. Филип изглеждаше ядосан, но и някак много серт, дръпнат, намусен, един надуто гледащ, много странен като реаякция, супер пренавит и той. Като бесен тийнейджър,който се прави на интересен пред приятелите си. Пепе до него се хили тъпо, цялата нацапотена като за световно, та чак бръчките й си личат. Каква беше целта на сторито, аз не разбрах.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 17:03:09 GMT 2
Леле ФилипЕ наистина изглежда бесен.
Пинко потвърди, че със Стъни са заедно, качила е снимка, на която се целуват. Добро момче изглежда той, дано не го тормози много.
|
|
|
Post by abc on Oct 25, 2021 17:07:57 GMT 2
Ужасно е когато някой стигне до толкова фатално решение както при това младо момче, какво ли му е било в главата.. Но не смятам,че при такива случаи трябва да се винят близките и да им се вменява вина, и без това им е достатъчно тежко. Ако някой го е решил твърдо, никакви приказки не биха го разколебали, най-много да се отложи неизбежното.
|
|
|
Post by tiberia on Oct 25, 2021 17:30:23 GMT 2
Леле ФилипЕ наистина изглежда бесен. Пинко потвърди, че със Стъни са заедно, качила е снимка, на която се целуват. Добро момче изглежда той, дано не го тормози много. Не го тормози, тя за нищо го няма. Веднъж ги засякох в любимия и Ринг Мол. Тя беше с още две приятелки и вървяха напред и се кикотиха, а той вървеше след тях сам като някое кученце и никой не му обръщаше внимание. Направо ми стана тъпо за него. А тя беше доста нисичка и трътлеста междудругото - не давам да е повече от 1,60 висока, на снимките изглежда по-стройна. Тя го заряза някъде като почна да се разраства канала и според мен с надеждата да си намери някой по- красив, известен, заможен (все пак според сторито от оня ден трябва да си създаваме контакти, които са адвокати, лекари, бизнесмени и тн). Също така “бившото гадже”, за което обясняваше в Моят стил (брата на Симона Маджурова) е част от ПП ГЕРБ (ако не ме лъже паметта беше ГЕРБ).
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 17:41:24 GMT 2
Ида се завърна, качила е няколко сторита,който желае да ги погледне, аз само ще акцентирам на това, че тя се разграничава от доста голяма част от инфлуенсърите, по причини, които са коментирани стотици пъти във форума,представящи ги в негативни светлина. Нагли, алчни, продажни, които си пласират и най-милото. Тя е по-дипломатична в изказа си. Нов дом в нов град, много работа, ама така де, тя работи реална работа, не е като Тонка- пасивната агресия, която търка дивана цЕл ден и се звери на всяка негативна оценка, или наченки за различно мнение.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 17:46:45 GMT 2
На тази Веси попадам и аз. Отвратителна ми е не заради килограмите- те не са проблем при симпатични, интелигентни или поне красиви хора. Само ще добавя и че сред една определена раса е обща и им се слага като невидяла сама, доста е долнопробна и злобна. Носи й се името стига да познавате тези хора
Смъртта на милото момче ме разстрои и мен и най- вече безумните коментари по този повод. Дано почива в мир милото
|
|
|
Post by addie on Oct 25, 2021 18:30:37 GMT 2
Гането ме стресна на новата си снимка. Отново липсва зъба и тези плитки, които правят косата ѝ (която и без това е страшно рядка) още по-зализана. Тотален ужас е отвсякъде, прилича ми на малък злобен елф. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by plam on Oct 25, 2021 18:52:51 GMT 2
То с такъв дразнещ господар като Пепа как да не си ядосан. Представям си как нещо са се скарали и тя му казва я чакай мильо,ей сега ще направя едно стори колко си сърдитичък,стой така... 😆 Попринцип телците когато сме ядосани не искаме за известно време никой да ни закача 😂
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 25, 2021 18:56:02 GMT 2
Оле, ужас, Филячко ми изглежда ужасно... Нищо лично, но с тези фасони съвсем го докарва на някой обратен
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 19:22:44 GMT 2
При нас от миналата година въведоха жестоки глоби ако снимаш инцидент с мобилния си телефон. Бяха полудели да снимат, особено катастрофите, които причиняват задръствания и тогава кибиците се чудят как да си разнообразят живота като нащракат снимки с жертви. Дано въпросният човек, който е заснел видеото с падналото момче бъде сезиран от полицията и да се замисли малко, че това можеше да е някой негов близък.
|
|
|
Post by maria33 on Oct 25, 2021 20:01:09 GMT 2
Здравейте, някой знае ли сайт, където могат да се гледат private акаунти😃😁
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 20:52:42 GMT 2
Да почива в мир момчето! Каквото и да напиша, малко би било! Въпросната Веси беше "моделка" на Йокото, когато последната беше обявила конкурс за скица на дрехи. Даже правиха видео заедно в канала на Йокото. Каква хитруша излезе обаче тя - използва аудиторията си да й измислят дреха, която после да продава на момичета/жени, които носят Л+ размер дрехи. Голяма усойница излезе. А като си помисля, че отначало я харесвах
|
|