|
Шопинг
Jun 28, 2022 9:08:15 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Jun 28, 2022 9:08:15 GMT 2
Дойде ми палтото, голямо ми е, а е 38 размер, нямаше друг размер останал, обаче все си мислех, че с по-дебела блуза щеше да е екстра. Ще го дам на шивачката да оправи нещата, харесва ми, плътно, тежко е, с доста съдържание на вълна и е 40 лв на някаква марка, която видях за първи път - Pimkie. Даже е много по-хубаво като качество от две палта на ХМ, за които съм давала по над 100 лв.
|
|
|
Шопинг
Jun 29, 2022 9:08:00 GMT 2
via mobile
Post by The Judge on Jun 29, 2022 9:08:00 GMT 2
Мили дами, мало хелп. За пръв път поръчвам от алито, платено е, нвкъде около 50 60 лв. Сега ми пратиха, че е delivery unsuccessful - other reasons. По тракинга е на bg customs. Да разбирам, че е спряно на митница? Някой знае ли как се процедира оттук нататък, че ми е мътна и кървава с тия логистипни неща. Мерси.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 29, 2022 14:21:32 GMT 2
Джъстис, най-вероятно не е спряна на митницата. Ако поръчката ти е около 20 цифри значи просто ще я получиш от куриерска фирма MBM. По-късите номера на поръчки, които включват числа и латински букви пристигат с БГ Пощи, но дългите цифрови номера са с тази куриерска фирма. Ще ти се обадят най-вероятно, а можеш и сама да провериш в сайта им ето тук, като въведеш номера на пратката: clients.mbm-express.com/pquery.phpМожеш да им звъннеш и на посочения телефон в сайта, за да разбереш, в кой офис се намира и да си я вземеш от там. Трябва си постоянство обаче, защото аз звънях над 10 пъти, докато успея да се свържа.
|
|
|
Post by The Judge on Jun 29, 2022 16:24:03 GMT 2
Ади, мерси, мила моя ☺️ Доколкото се ориентирах за Express one е тракинга, то има оше време, до енд дейт, ще чакам да звъннат. Хич нямам опит с Али Баба, а имат мн яки работи.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 30, 2022 10:24:13 GMT 2
Понеже веднъж бях попитала за въртяща четка за коса тук и ме отказахте, си бях взела на Филипс с горещ въздух с доста приставки, но всички предлагани бяха по 800w.Е,буквално заспивах докато я оформя и изсуша, много ми е гъста, тежка, окастрих я и пак извадих въпросната четка, пак беше същото. Онзи ден пазарувах в Лидъл и мернах тяхната четка за 30 кинта, взех я, 1000 w. Достаа добре, доволна съм, няма разни покрития, малко ме притеснява това, но сложени приставките не лопат насам-натам, както при другата, някак голямата четка по-хубаво обхваща кичура, когато навивам и издърпвам. Silvercrest е марката. За ФД споделих, че малко бях в чуденка дали да поръчвам изобщо отново... поръчах на мм кецове на U. S. Pollo Ass., бели, ще видим колко живот ще имат.
|
|
|
Шопинг
Jun 30, 2022 18:15:56 GMT 2
via mobile
Post by The Judge on Jun 30, 2022 18:15:56 GMT 2
Пратиха ми линк днес за Алито ☺️
Да питам.. Взех си една мн яка маша, обаче отдолу на дългите кичури тежи и не става яко. Не знам какви стилизанти да си взема. Знам, че са преди лака и след сушенето, ама дали можете да препоръчате нешо, което да прави косата податлива на маша. Ама как го обясних.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2022 9:58:48 GMT 2
100helit, имам смътни спомени, че в миналото съм се опитвала с четка и сешоар,но не пречи да пробвам пак,следващият път като ходя ще разгледам какво предлагат в Дм.Тенк ю!
Моля, похвалете ми някаква марка часовници.
|
|
|
Шопинг
Jul 1, 2022 17:33:53 GMT 2
Post by Deleted on Jul 1, 2022 17:33:53 GMT 2
100helit, имам смътни спомени, че в миналото съм се опитвала с четка и сешоар,но не пречи да пробвам пак,следващият път като ходя ще разгледам какво предлагат в Дм.Тенк ю! Моля, похвалете ми някаква марка часовници. Имам няколко, единят от който е железен и вече 5-6 години и не е мръднал, а е на H&M. Другият бюджетен, който имам от година някъде един на Мохито и той за сега е много добре.
От малко по-скъпите съм доволна от Fossil, на ММ за юбилея тази година му подарих Аrmani Exchange, но там само мъжките часовници ми харесват. На мен за един РД той ми подари часовник Bürgi, марка която не бях чувала, но имат много хубави модели, нежни, женствени и качеството на изработка е много, много добро.
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jul 2, 2022 9:08:25 GMT 2
B168, tissot. Има класически модели на по-достъпни цени. Имам на Armani, на Obaku, имам и smart на Samsung, но Tissot си е класика...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2022 11:00:50 GMT 2
Включвам се с едно дъъълго мнение за няколко онлайн магазина, от които пазарувах последния месец. H&M - лятното им намаление започна, едвам се удържам да не накупя още бански, но вече нямам къде да ги слагам. Поръчах си бельо и чехли от там. Бельото им според мен е най-доброто. Ойшо са с по-ниско качество от H&M, а цените им са двойни. Добро намаление хванах от програмата за лоялни клиенти. Видях, че имат залепващ сутиен, но в сайта е изчерпан, а на място имаше само големи размери. Ще се пробвам пак тази седмица, дано вече да си намеря. Fashion days - от години пазарувам там и до сега не съм имала проблем нито с връщане, нито с доставка. Поръчах си един спортен екип на марката champion, който е в любимия ми лилав цвят. Истината е, че майка ми си беше купила такъв преди 2 месеца от мола, но цената му беше доста скандална. Казах си, че няма смисъл да давам толкова много пари, затова изчаках да го намалят значително и си го купих. Поръчах шорти на Nike за баща ми - дойдоха за 2 дни, станаха му и всичко е точно. Bestsecrets - този сайт видях от Галя, който май е само с "покана". Поръчах преди 2-3 месеца на ММ 2 суичъра на Reebok и остана много доволен. Цените бяха доста добри, доставката беше с някаква непозната за мен куриерска фирма до адрес. Factcool - направих 2 поръчки от там, като цените ми се видяха много изгодни. Първата поръчка беше от 3 рокли. bg.factcool.com/product/product?product_id=1806944 >> тази рокля не е лоша, но от вече 1 седмица си търся самозалепващ сутиен и не успявам да си намеря, затова не я нося. bg.factcool.com/product/product?product_id=1870177 >> тази рокля ми хареса най-много, семпла е, с бели кецове стои супер bg.factcool.com/product/product?product_id=1839651 >> тази ми се оказа голяма, но реших да не я връщам, а да ходя на плаж с нея Втората ми поръчка я чакам почти цял месец. Дошла е в Еконт днес, но той е до обяд и нямам възможност да я взема. Поръчах 3 чифта гуменки и още една рокля. Ще споделя впечатления, когато пристигнат. Това, което мога да кажа е, че на снимките роклите изглеждат от по-добри материи спрямо това, което пристигна, но като цяло не съм разочарована. Това, което не ми харесва е, че втората поръчка се забави много. Sinsay - имат много добри намаления, поръчах 2 блузи и неща за дома. Винаги съм доволна, когато пазарувам от там, добри са им нещата, а и са на изгодни цени. Нещата дойдоха бързо, доставката е със Спиди. Останалите неща са общи мнения с моя колежка, която е голяма фенка на магазини за втора употреба и подобни сайтове. Понякога отива в събота и стои в един магазин по 2 часа, за да търси "находки". Remix - Тя е голяма фенка на този сайт. Аз съм много против втората употреба и никога не купувам от такива магазини. Тя обаче постоянно рефрешва сайта и си купува както втора употреба, така и нови дрехи с етикети. Зариби ме и ми предложи да пусне поръчка, да си избера 1 нещо и ако не ми хареса каза, че тя ще го върне. Съгласих се и поръчах една рокля на Na-kd, която пишеше, че е нова и с етикет. Беше около 20 лева, като моята приятелка беше накупила адски много неща, затова доставка не сме плащали. Казах си, че ги прежалвам тези пари, махнах етикета и я изпрах, за да мога да я пробвам. Не беше никак лоша роклята, ще си я нося. Също да кажа, че пратката беше много добре опакована и всяка дреха беше в отделна опаковка. Не знам, дали бих поръчала отново. Nold - за този сайт съм писала негативно мнение в другата тема, не бях купувала. Колежката ми го определя като по-луксозната версия на Ремикс. Според нея дрехите в Ремикс просто не са добре снимани, а тук едва ли не нещата са инстаграмабъл и привличат вниманието. Когато избирахме имаше някаква седмица, в която продаваха неща на марката Paramidonna. Твърдят, че дрехите са с етикет и са нови. Моята приятелка си купи бански от тях и още дрехи, които бяха на други марки. Някои бяха нови с етикет, а други не. Банският й стои добре, определено не е като серията на Тъпотейче, която е направена само за нея и сестра й. Аз си купих от тях къси дънкови панталони и ленена риза, защото цветът ме грабна адски много. Мога да кажа, че банския на приятелката ми и дрехите за мен си бяха с етикет, а нейния бански имаше хигиенни лепенки. Всичко беше както беше описано в сайта, бяха наистина нови. На нейните дрехи, които не бяха нови имаше етикети на Нолд, но бяха в добро състояние. Тук също реших да режа етикета и да пера, за да пробвам, макар и да бяха нови. Казах си ако не ми харесат, може да ги подаря. Харесаха ми нещата и ще си ги нося. Смятам обаче, че цените на Paramidonna са прекалено високи за това, което предлагат. Цените в Нолд бяха сравнително окей - 50-60 лв. за цял бански. Като качество по-скоро ще трябва да се поносят, за да се даде мнение. Според мен обаче и на двете места цените са завишени, особено за носени дрехи. Колежката ми каза, че в Ремикс "номерът" е да рефрешваш постоянно и като видиш нещата ти в "Любими" на ниски цени - пускаш поръчка.
|
|
|
Шопинг
Jul 4, 2022 18:08:36 GMT 2
via mobile
Post by ladyinred on Jul 4, 2022 18:08:36 GMT 2
Момичета, моля ви да препоръчате сайт/магазин в София, от който сте купували хубави плажни кърпи, поне 130/140 см дълги. С ММ сме в търсене на нови и ми се иска да не са много плътни, но все пак да попиват добре. Нещо като кърпите, които Ванче-Диванче рекламираше, но не бих дала 60 лв. ли колко за кърпа.
|
|
|
Post by Kalisa on Jul 4, 2022 18:29:06 GMT 2
|
|
|
Шопинг
Jul 4, 2022 18:34:17 GMT 2
via mobile
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 4, 2022 18:34:17 GMT 2
Ние 3-та година сме с плажните кърпи на Пепко. Големи са, тънки са и съхнат бързо, но не са от тези най-рехавите и прозиращи, не са избелели грам. Като цена бяха 10-15лв
|
|
157 posts
|
Шопинг
Jul 4, 2022 19:37:01 GMT 2
Post by marissa on Jul 4, 2022 19:37:01 GMT 2
|
|
|
Шопинг
Jul 4, 2022 21:39:00 GMT 2
via mobile
Post by ladyinred on Jul 4, 2022 21:39:00 GMT 2
Много благодаря за препоръките! Ще погледна в Пепко и Декатлон, че обичам “око да види, ръка да пипне” 😄😄 , но и цените в този сайт са добри, имайки предвид рекламираните от инфлуенсърките кърпи….
|
|
|
Шопинг
Jul 5, 2022 19:22:53 GMT 2
Post by inфluencniме on Jul 5, 2022 19:22:53 GMT 2
Еха страхотна тема и аз искам да се включа. От сайта answear редовна правя поръчки и редовно връщам нещо, което не ми хареса, до момента не съм имала проблем с връщане на пратка. Последно взех и аз еспадрили на марката big star супер удобни леки и практични. Моите са бял цвят и супер много се замърсяват. About you също ползвам но не съм поръчвала кой знае какво. Днес ми дойдоха две поръчки от fashion days там има страхотни промоции в момента. Взех кецове geox на 107лв, които са с редавна цена 239 лв. Имам едни на geox ,които ми писна да нося вече 4 година, щото не се късат и затова реших да подновя.
|
|
|
Шопинг
Jul 6, 2022 21:37:21 GMT 2
via mobile
Post by The Judge on Jul 6, 2022 21:37:21 GMT 2
Аа, добре дошла във форумния фризьорски салон. Първо ще ни трябва малко инфо на колко градуса я правиш и естествена/боядисана/изрусена ли е? Съвсем навреме виждам 😂 Косата на 230 градуса, боядисвана е с безамонячна тъмна боя, дълга до кръста. Моя фризьор ми дде едно пръскло на Лореал, но домните кичури не се задържат.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 7, 2022 9:00:02 GMT 2
Мерсииии Хелитче😍 ми Аманте точно дойде ячерав някаква абонаментна кутия, тъкмо ще пробвам 💋
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2022 10:46:02 GMT 2
100helit, напълно съм съгласна, затова колкото и да обичам бански не съм си купувала от тях. Цените са до тавана. На ризата имаше етикет и цена от 189лв.! за ленена риза с бродерия...
|
|
|
Post by l4444 on Jul 7, 2022 15:46:14 GMT 2
За Paramidonna да кажа и аз - за четвърта година си поръчвам от тях, все повече вдигат цените и все повече ме боли да ги плащам, обаче съм много доволна. Кефи ме най-много (освен че са тренди и секси), че остават много стегнати и не се отпускат с носенето. И от HM имам много, пак са готини, ама, поне при мен, бързо се отпускат и избеляват. Това, което тази година имам като забележка, поне при този, който поръчах, е, че цветът доста се разминаваше със снимката от сайта. Поръчах нещо в цвят “папая”, дойде нещо, което беше много бледо прасковено. Ама пак си го нося, де. 😀
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2022 19:35:41 GMT 2
Изненадана съм, че ти избеляват и се отпускат. Не мога да кажа точна бройка, но имам над 20 чифта от H&M, някои са на 5-6 години и не са мръднали. Не са се отпуснали, нито са избелели, някои от моделите са черни, но изобщо няма промяна в цвета. Само един случай съм имала, в който скъсах долнище в аквапарка в Несебър. Вината обаче си беше изцяло моя и като голям плюс беше, че беше подплатено долнището и не си личеше изобщо. Купувам от H&M, защото за цената на 1 бански Paramidonna от H&M ще си купиш 5-6 и ще менкаш цяло лято. А качеството им си е наистина супер. Имат и много сходни модели с тези на Paramidonna.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2022 11:45:13 GMT 2
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 8, 2022 11:51:18 GMT 2
Признавам,че не съм поръчвала нищо от Paramidonna, дори не съм разглеждала сайт ако имат Не зная дали насите еспадрили , но от миналата година съм полудяла по еспадрилите и тази поръчах 4 чифта основно на big star и 1 на michael kors няма само леля Галя да ги носи я
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2022 15:55:34 GMT 2
Аз също си поръчах едни еспадрили на Асос, да видим какво ще дойде.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2022 11:34:18 GMT 2
Безплатна доставка до 17.07 в сайта на Лили дрогерия. 🛒🛍🧴
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Шопинг
Jul 13, 2022 2:18:44 GMT 2
via mobile
Post by The Judge on Jul 13, 2022 2:18:44 GMT 2
Bellebox бешв кутията и май ще е последна. Маската не съм я пробвала още, но от другите неща не съм впечатлена. Като цяло беше голямо изключение, имайки се предвид, че рботят с мърлите, които обсъждаме. Ама тка става като цъкаш в нета в 5 сутринта.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2022 9:46:26 GMT 2
С тези кутии винаги ми е било риск и никога не съм купувала. Знам, че по едно време Кибрит бяха страшен хит, но така и не стигнах до тях. На мен нещо ми стана и последния месец се запасих с продукти за поне половин година, защото все хващам намаления. Дрехи и обувки също.
|
|
|
Шопинг
Jul 16, 2022 10:26:29 GMT 2
☀ likes this
Post by Deleted on Jul 16, 2022 10:26:29 GMT 2
Този път ще похваля Лили за бързата реакция с доставката. Поръчах, на другия ден беше изпратена и на третия я получих. Безплатна доставка до 17.07 в сайта на Лили дрогерия. 🛒🛍🧴 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 16, 2022 10:34:55 GMT 2
Охх с тия намаления много се изкушавам, от Лили нищо не си поръчах, но от Нотино с кода им за 20% се развихрих. От HM също чакам доставка, но там не съм сигурна дали няма да върна нещата, защото са ми много на кантар дали ще са хубави и дали ще ми харесат как седят, в последно време повечето им материи са много изкуствени и гадни, поръчах си една рокля и цял бански ще видим дали съм уцелила нещо читаво.
|
|
|
Шопинг
Jul 21, 2022 7:04:39 GMT 2
Post by inфluencniме on Jul 21, 2022 7:04:39 GMT 2
Момичета, мнение за тези кецове имате ли? Чудя се дали да ги взема...има ли възраст на която те не са подходящи за носене? prikachi.net/image/LDogiX
|
|