|
Шопинг
Apr 5, 2022 11:09:24 GMT 2
via mobile
Post by booky on Apr 5, 2022 11:09:24 GMT 2
Някой има ли клинове от Prozis? Ако може да споделите мнение, дали стават.
|
|
|
Post by smurfina on Apr 16, 2022 9:29:30 GMT 2
|
|
727 posts
|
Шопинг
Apr 16, 2022 14:29:45 GMT 2
Post by iceprincess on Apr 16, 2022 14:29:45 GMT 2
|
|
|
|
Шопинг
Apr 18, 2022 13:55:06 GMT 2
Post by offthegrid on Apr 18, 2022 13:55:06 GMT 2
Това не знам дали е подходящата тема, но някой има ли препоръки за джаджа за прозорци. Дали робот или магнити, нещо там да чисти и от двете страни, защото отвън ми е голяма мъка да ги измия, а едните са и плъзгащи, а ако се опитам да стигна по-навътре ще имам свободен полет от 6 етаж. Ако имате някакво решение, ще съм ви страшно благодарна, че и в бъдеще ще имам още по-голям проблем с умната ми идея да купим апартамент с 8 френски прозореца, като ненавиждам да мия прозорци, а попринцип имам ОCD на тема чистота.
|
|
727 posts
|
Шопинг
Apr 20, 2022 10:42:24 GMT 2
Post by iceprincess on Apr 20, 2022 10:42:24 GMT 2
Аууу, аз си мечтая един ден в дома ми да имам френски прозорци, ама сега като каза това за чистенето... може и да се замисля, че и аз не мога да търпя да ми е мръсно у нас.
|
|
|
Шопинг
Apr 21, 2022 19:11:57 GMT 2
via mobile
Post by sweet96 on Apr 21, 2022 19:11:57 GMT 2
Ох тази Анастасия приятелката на Виктория е толкова неприятна, с тия мигли изглежда направо кривогледа. В лицето е същата като Гергана. Как изобщо има толкова много абонати, с нищо не е интересна. Не знам инстаграм защо предлага само такива, а нормалните нямат никакъв трафик.
|
|
|
Шопинг
Apr 21, 2022 19:13:35 GMT 2
via mobile
Post by sweet96 on Apr 21, 2022 19:13:35 GMT 2
Роботът за прозорци е супер, купувай. Моят е на xiaomi.
|
|
|
Шопинг
May 7, 2022 21:12:42 GMT 2
via mobile
Post by rachel on May 7, 2022 21:12:42 GMT 2
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е от екипите на AYBL? На 2-ри април поръчах и все още не е дошла. От 12-ти април тракинга в сайта на DHL не е мръдвал, писах им и ми казаха, че до 8-10 работни дни трябва да пристигне, а то минаха 20. От самият сайт чатът им не работи и не си отговарят на мейлите…
|
|
|
Post by mira on May 28, 2022 22:58:26 GMT 2
Здравейте, момичета! Попрегледах назад набързо, но не открих инфо - пазарували ли сте от Factcool? Харесала съм рокли и бански и се чудя да взимам ли всичко, което поискам или да го играя сейв с 2 неща. Споделете опит!
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
|
|
|
Шопинг
May 29, 2022 10:52:44 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on May 29, 2022 10:52:44 GMT 2
mira, и аз се включвам с въпрос за factcool. Излезе ми преди 1-2 седмици като реклама във фейса. Харесах си няколко рокли Trendyol, но се чудя дали да ги поръчам. Имаше и код за 20% отстъпка на вече намалени дрехи.
Също имам питане, дали сте поръчвали от Asos и какви са впечатленията ви?
|
|
|
Post by Deleted on May 29, 2022 11:03:23 GMT 2
mira, и аз се включвам с въпрос за factcool. Излезе ми преди 1-2 седмици като реклама във фейса. Харесах си няколко рокли Trendyol, но се чудя дали да ги поръчам. Имаше и код за 20% отстъпка на вече намалени дрехи. Също имам питане, дали сте поръчвали от Asos и какви са впечатленията ви? Ади, с factcool до сега не съм имала проблеми, няколко пъти съм поръчвала и дори съм връщала някой артикули и за мен са точен сайт. Трендидол са турска марка и имат хубави модели рокли за цените, които предлгат. Сам доставката се забавя малко повече около 10 дни отнема.
Oт Asos лично не съм поръчвала, но една моя приятелка си беше поръчала рокли от тях и остана доволна. Иначе съм влизала в магазините им в Лондон, среден клас магазини и качеството им за мен е по-добро от Зара, Бершка и подобни.
|
|
|
Шопинг
May 29, 2022 19:43:08 GMT 2
via mobile
Post by booky on May 29, 2022 19:43:08 GMT 2
Аз съм поръчвала от Asos, но още преди Brexit. И не мога да кажа какво е положението с такси и т.н. Поръчките пристигаха бързо, винаги съм била доволна. Не ми се е налагало да връщам. Имам рокля, боди и обувки, които бяха с марка Asos. Роклята и бодито са супер. Обувките не са особено удобни. Останалите неща, които съм поръчвала бяха на други марки.
|
|
|
Шопинг
May 30, 2022 7:55:43 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on May 30, 2022 7:55:43 GMT 2
Малко се поядосах, бях си поръчала преди няколко месеца бели кецки на Адидас от фешъндейс, вчера установих, че едната се е напукала. Да, нося ги доста, ама за нколко месеца да стане това... Бях поръчала и кецки Левис на мм, които не изкараха сезона, вярно той много къса обувки, но пък за тези цени се надявах поне 1г.(сезон) да изкарат. И сега в кутия седят маратонки Найк, ако и с тях се случи това, просто приключвам със сайта и ще поръчвам от другаде. А уж ми изглеждаха оргинални. Едит:За съпоставка-имах едни маратонки Адидас взимани от Кипър, нямаха късане, чак ми омръзнаха да ги нося, боти от стествена кожа от Страдивариус, вече нз коя година са 6+ и още сума обувки, които не са мръднали, дори едни оксфордки от Паоло Ботичели,от ХМ, Дайкмън, Ривас, Ингилиз и какви ли още знайни и незнайни магазини .
|
|
|
Post by Deleted on May 30, 2022 8:59:00 GMT 2
Аз миналата есен си купих едни Адидаски от CCC и доста бързо се нагънаха отпред. Вярно кожата е изкуствена, но примерно Пумите ми никога не са се нагъвали така. Мисля, че за тези пари, които се дават за Адидас, по-добре да се избере някоя по-хубава марка. Сега съм си харесала кецове на Тед Бейкър и на Ралф Лорен, ако някой има впечатления ще се радвам да сподели.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 30, 2022 10:17:43 GMT 2
Преди години беше станало модерно да се включиш в групова поръчка от сайт от Англия (не помня името на сайта), за да излезе по-евтино. Мисля, че 2012 се бях включила в такава поръчка и поръчах едни кецове на Адидас. Бяха сиво и бяло, много готини, връзваха се с всичко. Цената им с доставката и всичко тогава беше около 50лв. Скапаха се след около 4 месеца до степен да не могат да се носят. За справка имам толкова много обувки от H&M, които съм купувала от намаления, а нося вече няколко години. Най-голямото ми попадение са едни боти тип Челси, които взех за 10 лева, а нося всяка зима от 6 години насам. Не мисля, че толкова във Fashion days продават ментаци, колкото самите марки са снижили качеството.
Вчера пуснах поръчка от Асос на рокля и един мек сутиен на CK. Пише, че до 3-ти юни трябва да се доставят на адреса, доставката беше 6 лева. Над 100евро е безплатна.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on May 30, 2022 21:45:11 GMT 2
За Factcool да кажа нещо, което не е споменато, не съм сигурна дали го пишеше на сайта - не предлагат преглед и тест на пратките, а за някои може да е важно. За маратонките и марките - имам и на Адидас и на Пума, ами качеството не бих го свързала конкретно с марката. Имам едни стари пуми, които си ги относих и едни нови, които се напукаха за нищо време. Имам и адидаски, които спуках от носене три лета и още стават. Всички са купувани от различни места.
|
|
|
Post by Deleted on May 31, 2022 10:27:54 GMT 2
Нотино имат безплатна доставка на всички поръчки!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 31, 2022 10:57:06 GMT 2
100helit, ехее, чак освобождаване от митница. Това ще е доста зле, защото трябва да ходя до друг град, за да се случи. В мейла пише, че на 3-ти ще пристигне, надявам се, че ще е до адрес.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 1, 2022 16:30:56 GMT 2
Има -20% и безплатна доставка на всичко в Sinsay до довечера.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 1, 2022 17:14:30 GMT 2
Днес с тия намалния на всеки втори сайт и безплатни доставки ме изкушиха супер много. Имам 3 поръчки (заплатата ми не е щастлива от този факт ), една от Мохито, една от Синсей и една от Уайкики.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2022 13:41:13 GMT 2
Пратката от Asos дойде точно в деня, в който беше описано в имейла. Доставката е със Спиди, като получих мейл предния ден и СМС в деня, в който дойде. Сутиенът, който си поръчах на CK беше ва банк, защото имаше размери от XS до L, но S ми пасна идеално. Роклята е на Asos също ми хареса и ми пасна. Допадна ми това, че в сайта са написани мерките на моделите, които носят дрехите и така шансът да объркаш е малък. Определено бих поръчала отново.
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jun 3, 2022 23:03:49 GMT 2
Имам чанта Фурла, купена от магазина им в Сердика преди 6 г. за 700 лв - кожата се нацепи на първия месец, също се разши джоба, ръбовете се протриха.
Не вярвам, че ФД предлагат реплики. Просто производителите доста занижиха качеството през последните години. Все пак ако кожата не мръдне, няма да си купим нови обувки. За РЛ - моя колежка имаше техни кецове и е много недоволна от качеството. Много бързо се скъсаха и не приличат на нищо за по-малко от половин година, а тя не е парлачор.
За кецки - доволна съм от Ессо.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 11:33:34 GMT 2
Пуснах първата си поръчка от Ебалт ю, чувствам се като предател, понеже казах, че няма да поръчвам от тях, но само там има въпросните сандали на Tom Tailor и въпросната негова чанта с доставка от Бг. Да видим какво е качеството, ама за тия пари не очаквам уау.
|
|
907 posts
|
Шопинг
Jun 16, 2022 14:37:32 GMT 2
Post by Halliwell on Jun 16, 2022 14:37:32 GMT 2
Имам едно питане. Понеже за пръв път се каня да пазарувам от Алито, какви са тези цени по 0,01/0,02лв. Реални и актуални ли са или има някаква уловка? Благодаря предварително за всички отговори, момичета.
|
|
|
Шопинг
Jun 16, 2022 15:01:10 GMT 2
Post by stelsko on Jun 16, 2022 15:01:10 GMT 2
Имам едно питане. Понеже за пръв път се каня да пазарувам от Алито, какви са тези цени по 0,01/0,02лв. Реални и актуални ли са или има някаква уловка? Благодаря предварително за всички отговори, момичета. Aко си нов потребител и правиш първа поръчка има някаква промоция,затова ти излиза на тази цена и наистина толкова плащаш. Поне през приложението е така. Аз пазарувам отдавна от там, но понеже ми хакнаха абв-то и си направих нова регистрация във всички сайтове за търговия с новия ми имейл, пускайки първата ми поръчка от приложението на Али имах същата опция да избера едно нещо на тази цена.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 16, 2022 17:58:13 GMT 2
Аз съм редовна в Алито. Не е шега, наистина цените им са такива. Основното правило, което спазвам вече от 7-8 и повече години, откакто пазарувам - гледай качени снимки от потребителите и коментарите.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 21, 2022 11:06:49 GMT 2
Поръчах си палто (посред лято), но пък цената беше доста изкушаваща, а сиво си нямах.Изневерявам с ебалт ю, отново.
Поръчах си и обеци, обикновени, сребърни от Viktoria gold and silver, че предните забравих да ги махна докато се къпя, какво дръпнах, направих и едната отиде в канала. Дойдоха, емии биват г/д, обаче винтчето на едната беше зле, счупи се на първото слагане. Имам си любим бижутерски за сребро на главната в Плд (Сребърна магия) , обслужват едни възрастни, много, много любезни дами, там няма грешка, обаче ме домързя да отида, сега съжалявам.
От сандалите и чантата съм доволна, да видим колко ще изкарат.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 21, 2022 15:36:57 GMT 2
Днес направих за първи път поръчка от Answear, поръчах си еспадрили, едно портомоне на Манго, което беше супер намалено, рокля и едни слънчеви очила на ММ, ще пиша дали сме доволни от нещата, но с намалението, което имат е момента всичко излезе много далавера. Палта посред лято и аз си купувам, защото има много намаления и не ми пука, пуловери, жилетки също съм си купувала юли-август.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 25, 2022 11:22:35 GMT 2
Идвам с ъпдейт за поръчката от Answear, бързо дойде за 3-4 дни, беше в много хубава голяма кутия и всичко много добре опаковано. Но като цяло от 4 неща, ще върна 3, единствено за себе си ще оставя еспадрилите, роклята беше сатенена, не е лоша точно напротив доста в хубава, модела е А образен и пада много хубаво, но на мен ми стършече отстрани на бюста и тъй като е с навръзващи се презрамки много лесно се отпускат заради сатенената материя. Портомонето на Манго не ми допадна, че е бежово, а има и един сивеещ кант, който никак не ми се връзва. Очилата на ММ бяха на Guess, но изработката им беше много зле, супер тънки рамки, самите очила са супер лекички и ще се огънат след няколко носения, аз имам очила на H&M, които изглеждат 100 пъти по-добре. Някакси тези очила не ми изглеждат никак оригинални. Хубавото е, че връщането на поръчката става от куриер на мястото, на която са я доставили, надявам се да нямам проблем с връщането на парите.
|
|