|
Шопинг
Mar 14, 2022 23:07:17 GMT 2
Post by Deleted on Mar 14, 2022 23:07:17 GMT 2
За целите бански - миналата година имах подобен случай с бански от H&M. Едвам влязох в M (цял бански), което отговаря на 38, а аз нося 34 (XS). За половинките си взимам долнище 34 и горнище 36, но 38 до сега не съм носила за бански, защото ще ми е огромен. Възможно е и само този модел да е бил така, нямам представа, но бях също изключително изненадана. При все, че си бях купила вяколко половинки пак от H&M само преди 20 дни...
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2022 23:59:02 GMT 2
Предполагам, че за целия бански има значение и височината. Аз съм доста по-ниска - 165см. съм. Имам друг цял бански от H&M, който е 34, както и от Zara XS. Убедила съм се, че си трябва пробване почти винаги, защото например за якета си купувам отново 34 (XS), но един ден бяхме в мола с приятелка и видях супер добри дънкови якета в H&M, бяха много намалени, нямам спомен 20 или 25лв. Имаше само M и L, но се оказа, че М (38) ми залепна и естествено го взех веднага. За бански, бельо и дънки е най-голямата драма. За дънките не толкова, дали ще станат, колкото това как ще стоят... Да ги похваля, че бельото на H&M също е много добро. Като цяло от тях поръчвам най-често. Някои от сутиените им са по-качествени от прословутите Victoria's secret. А от известно време насам съм много голяма почитателка на сутиените без банели, които са меки. Няма такъв комфорт.
|
|
|
Шопинг
Mar 15, 2022 16:56:01 GMT 2
Post by offthegrid on Mar 15, 2022 16:56:01 GMT 2
Зай изглеждаш превъзходно и благодаря, че сподели и спести разходката на куция кон. Сега се сетих, че миналата година пак си бях харесала бански от Ойшо и от горнището трябваше да си взема 40, за да ми стане в чашка, а попринцип нося 34/36 от HM и естествено ми беше огромен в обиколка. Наистина имат страшно странни размери.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2022 19:16:10 GMT 2
Абе момичета, вие ядете ли изобщо, какви са тия детски размери дето влизате. Зай, страхотни крака, изглеждаш много добре! Днес получих пратка от HM и останах малко разочарова, поръчката ми беше за един трикотажен клин с висока талия. Поръчах си го М размер, като повечето ми дънки и панталони са все в този размер. И какво да видя като дойде, първо че плата е супер тънък и прозира и второ като го пробвах ластика изпращя много брутално и си помислих, че се скъса, но не, просто ластика всеки път като се разтегне и все едно се къса и на всичкото отгоре и ми се свличаше. Със сигурност ще го върна и няма да си поръчам повече клин от тях, защото в последно време повечето им трикотажни тениски са супер ниско качество - тънко и след няколко пранета стават като чували, а преди съм си поръчвала само от тях. Имам и едно питане, някоя от вас да си е поръчвала клинове от Синсей? На снимки изглеждат много добре, но не знам реално дали да удобни и за мен е важно да не се свлича, че мразя като малко дете да си надигам клина през 2 минути, макар аз да си ги нося главно вкъщи.
|
|
|
Шопинг
Mar 15, 2022 19:44:57 GMT 2
Post by Deleted on Mar 15, 2022 19:44:57 GMT 2
Криси, във Варна има магазин на Синсей в Делта Планет. Най-вероятно има и в други градове, ако имаш възможност пробвай на място. Не съм поръчвала точно клин, но имам дрехи от там и качеството им е съвсем прилично.
|
|
|
Шопинг
Mar 16, 2022 12:23:32 GMT 2
Post by Deleted on Mar 16, 2022 12:23:32 GMT 2
Това за първи път го чувам, но ми изглежда супер вариант, ако няма да се занимавам да гоня куриери в целия град, все едно аз тях обслужвам, а не те мен. Миналата седмица се обадих в отдела на ЧС и оправихме ситуацията с ваучерите. Ще ми ги изпращат до офис. А с останалите пратки давам адреса на офиса като мой и това е. Вчера ходих пак да офиса и отново бяха криви до няма и къде. Не, че ми е от голямо значение да са мили с мен, но ми е крайно неприятно поведението им. Все едно аз съм виновна, че са на работа, която не харесват и заплатите им са ниски, а искат от тях 100 неща. Наясно съм, че в почти всеки Еконт положението е плачевно, но все пак има толкова много места, на които да се работи, никой не ги е вързал. До момента действам по следния начин - наясно съм вече, кои са вечно намусени и кои не са. (не само в Еконт, но и в Лидл и други магазини) Затова съм мила само с тези, които не са темерути, а другите дори не поздравявам и се държа като ръб с тях, както правят и те.
|
|
|
Шопинг
Mar 16, 2022 16:00:10 GMT 2
Post by lol4e on Mar 16, 2022 16:00:10 GMT 2
Сутринта гледах видео на Попова относно поръчки от makeup.bg. Тествали ли сте ги? Последният път, когато поръчвах от подобен сайт (scarlet beauty), не останах напълно убедена, че не са ми изпратили ментак, та с все повече съмнение подхождам към поръчките на козметика по наши земи.
|
|
|
Шопинг
Mar 16, 2022 16:04:40 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Mar 16, 2022 16:04:40 GMT 2
Scarlet beauty предлага оригинални продукти, срокъ на годност е проблемът при тях.
|
|
157 posts
|
Шопинг
Mar 16, 2022 22:16:25 GMT 2
Post by marissa on Mar 16, 2022 22:16:25 GMT 2
100helit и @adelina , по въпроса с доставките - имейлът не се обвързва с адрес за получаване, а с данни като имена и телефон и имейл нотификации се получават за различни адреси (домашен, служебен, до офис). Аз също смятам, че е практично и го ползвам. За Ади бих препоръчала и да заяви часови диапазон за адрес в определен град. Също е безплатно, а не като услугата Точен час, която се заплаща. Възможните интервали са 09:00 до 13:00; 13:00 до 17:00; 09:00 до 17:00 и дори да не е в точно определено време, може поне да знаеш, че ще ти доставят пратката следобед например. Според мен има доста услуги, които улесняват получаването на пратки, но не всеки ги ползва. Аз имам и приложението за телефон, и регистриран акаунт в сайта и сама си настроих часовия интервал.
|
|
|
Шопинг
Mar 17, 2022 0:51:34 GMT 2
via mobile
lon likes this
Post by booky on Mar 17, 2022 0:51:34 GMT 2
Аз преди изобщо не харесвах Спиди, но последните месеци ги предпочитам и поръчвам само през тях. В деня преди доставката, ти изпращат смс в колко часа да си очакваш пратката на следващия ден. Интервалът е само час и е супер удобно. Ако искаш да пренасочиш, става много лесно и безплатно. А и куриерът е винаги любезен и усмихнат.
Ако няма опция Спиди, поръчвам само до офис на Еконт. Понеже куриерът, който обслужва моят район не знае на кой свят е. Чашата преля, след като ми загубиха една пратка. Нахалникът ми се обажда да ми се извини, че няма да я достави днес и в същото време получавам мейл, че куриерът не ме е намерил на адреса. Магазинът, от който беше пратката ми звъня, че куриерът не може да ме открие. Бяха големи разправии. Две седмици по-късно я получих и изглеждаше все едно е направила околосветско пътешествие.
|
|
|
Post by lon on Mar 17, 2022 7:05:23 GMT 2
И аз предпочитам Спиди ,любезни и усмихнати ,не съм имала проблеми с пратки.Еконт ми е краен случай ,ако нямам избор на куриер..Те са ми губили пратка преди години,че и нагли бяха ..предложиха 10лв компенсация 😆 В крайна сметка я намериха след малко разправии
|
|
|
Шопинг
Mar 17, 2022 11:41:34 GMT 2
via mobile
Post by MaryPoppins on Mar 17, 2022 11:41:34 GMT 2
Момичета, препоръчайте ми хубава марка за памучно бельо, доволна съм от качеството на Nl for you, но искам нещо по-различно? 🎀
|
|
|
Post by Qyiana on Mar 17, 2022 12:22:48 GMT 2
Момичета, препоръчайте ми хубава марка за памучно бельо, доволна съм от качеството на Nl for you, но искам нещо по-различно? 🎀 Аз съм много доволна от Ойшо, не само за бельо, но и за бански. За бельо имат различни материи, имат и 100% памук, може да влезеш в сайта им да разгледаш. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Mar 17, 2022 16:04:50 GMT 2
Много съм доволна от бельото и банските на H&M. Бюджетен вариант са, особено ако е на намаление, но качеството им е много добро. Имам бански и бельо, което съм се скъсала да нося, а не е мръднало. Имат голямо разнообразие от модели, препоръчвам ги.
|
|
|
Post by okay on Mar 18, 2022 16:49:53 GMT 2
Аз не съм особено впечатлена от сутиените на Ойшо. Взех един без банели, който се протри за 3 месеца (не непрекъснато носене). Взех и един с банели, на който нищо му няма. Добре, че бяха на намаление. Някоя от вас ползва ли електрическа четка за зъби? Аз си поръчах най-бюджетната, която видях - Oral-B Vitality 100 Sensi UltraThin White D100.413.1. Все си мисля, че ще е по-добре от обикновена. Зъболекарят ми каза, че не си мия хубаво зъбите, а аз най-накрая се реших да пробвам.
|
|
|
Шопинг
Mar 18, 2022 17:06:44 GMT 2
Post by Deleted on Mar 18, 2022 17:06:44 GMT 2
От Ойшо бях взела един, който беше с банели и беше в телесен цвят. Единият му банел излезе, носила съм го спавнително често, но след това не съм купувала от там нищо.
|
|
|
Post by smurfina on Mar 18, 2022 22:23:12 GMT 2
Аз не съм особено впечатлена от сутиените на Ойшо. Взех един без банели, който се протри за 3 месеца (не непрекъснато носене). Взех и един с банели, на който нищо му няма. Добре, че бяха на намаление. Някоя от вас ползва ли електрическа четка за зъби? Аз си поръчах най-бюджетната, която видях - Oral-B Vitality 100 Sensi UltraThin White D100.413.1. Все си мисля, че ще е по-добре от обикновена. Зъболекарят ми каза, че не си мия хубаво зъбите, а аз най-накрая се реших да пробвам. Аз съм с електрическа (oral B, smart серията) от 2 години и съм много доволна. Трябва само да си нацелиш главите като мекота / разположение на косъмчетата и т.н. При мен имаше ефект за намаляване на зъбния камък (преди по-често ходих на почистване)
|
|
|
Шопинг
Mar 18, 2022 23:42:36 GMT 2
via mobile
Post by ladyinred on Mar 18, 2022 23:42:36 GMT 2
|
|
|
Post by lol4e on Mar 18, 2022 23:56:23 GMT 2
Ел.четка за зъби, от човек с много дентални несгоди, препоръчвам Sonicare. Даже май в емаг са на промоция в момента. Моята я взех пак с код и беше малко под 100лв. Четките на Oral-B, които преди съм ползвала, бяха с въртяща глава. На два пъти съм ходила по спешност до зъболекатката ми, за да оправя унищожен емайл.
|
|
|
Post by okay on Mar 19, 2022 23:19:18 GMT 2
Благодаря ви за мненията. Пишеше, че този модел е подходящ за ежедневна употреба, затова на него се спрях. За приставките-забелязах, че са по 20-30 лв, но в дългосрочен план ако ми допадне, може да не ми се налага да ходя за почистване на зъбен камък толкова често. За New Balance - те май са свързани с Адидас. По това, което съм забелязала при мои познати, не мога да каже, че са някакво невероятно качество. След няколко пранета избеляват, а до 1 година вече изглеждат доста захабени дори и не при постоянно носене. Естествено, зависи и как се ползват, де, но аз лично не бих се спряла на тях. За Sketchers знам, че са наистина добро качество, а са по-евтини от Nike, Adidas и т.н.
|
|
|
Post by smurfina on Mar 19, 2022 23:29:38 GMT 2
okay - къде ги видя тези накрайници за по 20-30лв? Аз винаги съм си купувала за около 20тина лв на намаления 4 накрайника.
Едитвам се: то всъщност има различни и съвсем забравих, че моята си е старичка вече, но чак такава разлика да има в цената. Иначе аз последно си взех 8 или 10 (имаше някаква промоция) и скоро няма да ми се налага, та можеш да следиш и за такъв тип промоции
|
|
|
Шопинг
Mar 19, 2022 23:56:07 GMT 2
via mobile
Post by okay on Mar 19, 2022 23:56:07 GMT 2
remedium.bg/oral-b-3d-white-nakraynik-za-elektricheska-chetka-za-zabi-x2-broya-17662/pВ Ремедиум, където обикновено всичко е най-изгодно, един е 18 лв. Преди години помня, че имаха по няколко в комплект за 20-25 лв. Това ме е спирало да си купя електрическа четка. В крайна сметка се сменят на 3 месеца - т.е. за една година ти трябват 4 накрайника. Аз винаги следя промоции, когато ми трябва нещо, така че може да излезе и по-евтино на годишна база.
|
|
|
Post by lol4e on Mar 20, 2022 0:19:43 GMT 2
Накрайници за sonicare съм взимала на промоция по 2 и 6бр., мисля, от емаг и нотино.
New balance са супер, но са overpriced и overhyped. Бих препоръчала ASICS, ако ходиш много. Доста по-удобни са ми.
|
|
|
Шопинг
Mar 20, 2022 11:57:38 GMT 2
okay likes this
Post by smurfina on Mar 20, 2022 11:57:38 GMT 2
remedium.bg/oral-b-3d-white-nakraynik-za-elektricheska-chetka-za-zabi-x2-broya-17662/pВ Ремедиум, където обикновено всичко е най-изгодно, един е 18 лв. Преди години помня, че имаха по няколко в комплект за 20-25 лв. Това ме е спирало да си купя електрическа четка. В крайна сметка се сменят на 3 месеца - т.е. за една година ти трябват 4 накрайника. Аз винаги следя промоции, когато ми трябва нещо, така че може да излезе и по-евтино на годишна база. Да, тези са една идея по-скъпи, но би трябвало и от тях да има комплекти по 4 edigital.bg/ustna-higiena-aksesoari/oral-b-eb18-4-3d-white-nakrajnik-za-elektricheska-chetka-za-zbi-4-br-rainbow-p903269Тази изглежда подобна Иначе аз грешно съм те разбрала, разбрах, че 1 накрайник е 20-30лв 2 за 18лв също не е чак толкова зле, защото те се сменят колкото често си сменяш четката за зъби, а една хубава четка е на тази цена г/д
|
|
|
Post by okay on Mar 20, 2022 15:08:13 GMT 2
Ахахаха, добре, че си прочела, че са два броя. Аз мислех, че е един. Много често ми се случва като разглеждам нещо в онлайн магазини, да не гледам хубаво какво пише. Така поръчах 3 четки за коса за подаръци от Нотино за по 18 лв, мислейки че са Tangle teezer. Чак като ги платих и взех, разбрах, че са имитации на оригиналите на марката на Нотино. Миналата седмица пак така - поръчала съм си мицеларна вода на Bioderma за 27 лв. Отивам, плащам, взимам и осъзнавам, че опаковката е от 500 мл, а не 850 мл, както мислех.
|
|
|
Шопинг
Mar 20, 2022 15:39:23 GMT 2
okay likes this
Post by smurfina on Mar 20, 2022 15:39:23 GMT 2
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Mar 27, 2022 13:08:16 GMT 2
Момичета, моля за помощ.. влюбих се в ей тези и не успявам да ги намеря никъде.. нито във fashiondays, нито about you и т.н. Моля, ако някой ги е засичал да сподели. Благодаря! Изпратено от моят SM-G780F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Шопинг
Mar 27, 2022 16:58:16 GMT 2
via mobile
🍓 likes this
Post by niisy on Mar 27, 2022 16:58:16 GMT 2
Момичета, моля за помощ.. влюбих се в ей тези и не успявам да ги намеря никъде.. нито във fashiondays, нито about you и т.н. Моля, ако някой ги е засичал да сподели. Благодаря! Изпратено от моят SM-G780F с помощта на Tapatalk И аз не съм ги засичала скоро по сайтовете (понеже съм голям фен на марката), ноо ги продават в олх почти нови ако номера ти върши работа - m.olx.bg/d/ad/markovi-snikarsi-na-scotch-soda-CID655-ID8GtnY.html
|
|
|
Шопинг
Mar 27, 2022 22:50:06 GMT 2
via mobile
🍓 likes this
Post by lol4e on Mar 27, 2022 22:50:06 GMT 2
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Mar 27, 2022 23:05:24 GMT 2
Момичета, златни сте! От сърце ви благодаря за бързата реакция!
|
|