|
Шопинг
Feb 13, 2022 16:39:28 GMT 2
via mobile
Post by okay on Feb 13, 2022 16:39:28 GMT 2
Айде, ако беше от някакво малко магазинче за преоценени стоки като Меркарий (тр не са малко магазинче, де), нямаше да ми мигне окото. Или от Fashion gallery, аз съм им фен. Имам супер няходки от там, въпреки че пада голямо ровене, но на мен ми доставя удоволствие. Но нали пазят име - и те, и АбаЛчУ. Еми, не, не и не. Ако и нямаше логото на Juicy, нямаше въобще да се замисля. Зя м3н те са измамници. Продават и часовници, които принципно са по хиляди левове за по стотина. Тук вече говорим за луксозни стоки, на които цените не им падат с годините, а растат. Juicy, Furla и всякаквите там боклуци за по 500 лв. са среден клас марки, така че цените вървят надолу. Да, надали от 500 ще станат на 50,но пак е по-вероятно от наистина луксозни марки. Парцаляци на Ralph Lauren и в АУ, и във ФД се предлагат на десетократно по-ниски цени,което не е нормално. Н3 се бях замисляла, докато една рокля не ми хвана окото, но не бих рискувала. Ако толкова искам нещо луксозно, а не мога да си го позволя, ще се разровя във втората употреба, а не в тия тъпанарски сайтове. Повече от тях надали ще си взема нещо. Трябва да е на супер прИмоция, че да се реша. Интересно ще е някоя от инфлуцките да направи видео, в което сравнява ментаци и оригинали, нонтояа никога няма да се случи, защото от тия два сайта валят паричките.
|
|
|
Post by 🌸 on Feb 14, 2022 14:49:13 GMT 2
Момичета, трябва ми помощ! Мама и мъжът ѝ имат рожден ден в началото на месец Март. Той иска безжични слушалки ВИСОК КЛАС, но на пазара има толкова много, че не можем да се ориентираме. Аз по принцип съм с Еър подс 2 и бих му купила най-новия модел на Епъл, защото ММ ги има и са доста добри. Но може би той е имал предвид, че иска нещо от високия клас на Сони, не знам. Другото, което е искам да им подаря преживяване за двамата. Мислех си в Шато Копса, но не виждам вариант за ваучер, защото ми се иска те да изберат кога да отидат, тъй като са адски заети и не им знам графика. Та въпросите ми са за марка и модел слушалки и дали си заслужава Шато Копса или да търся друга винарна с възможност за нощувка и дегустация. Благодаря предварително!
|
|
|
Шопинг
Feb 14, 2022 20:24:14 GMT 2
via mobile
Post by okay on Feb 14, 2022 20:24:14 GMT 2
Момичета, някоя от вас поръчвала ли си е бижута от Eden boutique? Имат много сладки нещица на доста добри цени и поръчах обеци за подарък, които още утре ще пристигнат (1 работен ден след поръчката). Дано са добро качество, защото вече си набелязах няколко модела за мен, а други такива обеци не съм виждала никъде.
|
|
|
Шопинг
Feb 14, 2022 21:15:00 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Feb 14, 2022 21:15:00 GMT 2
Delirium предлага страхотна офертa-при поръчка нaд 120 лева подарък парфюм
|
|
|
Шопинг
Feb 14, 2022 22:10:08 GMT 2
Post by Deleted on Feb 14, 2022 22:10:08 GMT 2
Окейче, понеже съм голяма почитателка на бижута, веднага потърсих сайта. Ще те разочаровам, но асортимента им е от Алиекспрес. Тук отварям скоба, че това в никакъв случай не означава, че са боклуци като тези на Палина и т.н. Имам много бижута от Алиекспрес, които се скъснам да нося (имам от сребро и от стомана), няма потъмняване и не са мръднали. Ако имаш интерес, можеш да направиш скрийншот на телефона си и лесно да намериш гривната директно в приложението на Алиекспрес. Момичета, някоя от вас поръчвала ли си е бижута от Eden boutique? Имат много сладки нещица на доста добри цени и поръчах обеци за подарък, които още утре ще пристигнат (1 работен ден след поръчката). Дано са добро качество, защото вече си набелязах няколко модела за мен, а други такива обеци не съм виждала никъде.
|
|
|
Post by okay on Feb 14, 2022 23:43:29 GMT 2
Окейче, понеже съм голяма почитателка на бижута, веднага потърсих сайта. Ще те разочаровам, но асортимента им е от Алиекспрес. Тук отварям скоба, че това в никакъв случай не означава, че са боклуци като тези на Палина и т.н. Имам много бижута от Алиекспрес, които се скъснам да нося (имам от сребро и от стомана), няма потъмняване и не са мръднали. Ако имаш интерес, можеш да направиш скрийншот на телефона си и лесно да намериш гривната директно в приложението на Алиекспрес. Момичета, някоя от вас поръчвала ли си е бижута от Eden boutique? Имат много сладки нещица на доста добри цени и поръчах обеци за подарък, които още утре ще пристигнат (1 работен ден след поръчката). Дано са добро качество, защото вече си набелязах няколко модела за мен, а други такива обеци не съм виждала никъде. Аз съм mindblown. От тук научих повече за dropshipping-a, но не съм и предполагала, че толкова сайтове и "странички" го практикуват, защото от такива по принцип не пазарувам и не съм се и замисляла. Намерих обиците, истина е, че са от там. Може би снимката на азиатката трябваше да ми подскаже, че са китайски, но тооолкова ми харесаха и си казах "ето, това е топният подарък". Дори отказах поръчката на предишния подарък от Нотино, защото изпаднах в еуфория, че съм намерила точното нещо. Дано наистина са качествени и от истинско сребро. В Aliexpress не съм и предполагала, че има сребърни и златни бижута... Така, де, с този коментар исках да ви информирам, че съм живяла в пещера през последните 10 години. Надценката не е голяма, чвстно казано, само 10 лв. Охх..дано не се изложа. Просто не съм ходила да търся по бижутерските магазини, защото толкова свикнах да пазарувам онлайн, че наистина съм като неадерталец като отида в мол. Благодаря, Аделина, че ме просветли. Ако са хубави, и аз може да си поръчам това-онова.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 0:48:30 GMT 2
Чети добре описанията и най-важното - мненията и снимките на купувачите. До момента не съм купила нищо, което да е представено като сребро или стомана, а да се е оказало тенекия, която да съм изхвърлила. Не смятам, че ще се изложиш, има много хубави бижута, които често идват и в кутийка, готови за подаряване. До сега не съм подарявала, но мога да кажа, че аз съм получавала доста по-кофти бижута от приятели и познати, а надали са били от там. Имам предположение, че в много физически бижутерийни магазини положението е същото и стоките са от там. Пак казвам, че не го приемам за нещо лошо от типа на "Ау! Продават китайски боклуци, как не ги е срам!", защото имат много добро качество. Половината от бижутата, които нося в момента са от Алиекспрес, някои не съм сваляла с години. Имам реплики на Пандора, които за разлика от оригинални техни бижута, не са почернели с времето, а цената им е 1/2 или 1/3 от тези в магазините на Пандора. Ако ти е интересно, има тема за покупки от Алиекспрес, там сме поствали и директни линкове към магазини за бижута, от които сме пазарували и сме били доволни.
|
|
|
Шопинг
Feb 15, 2022 19:59:17 GMT 2
Post by milamila on Feb 15, 2022 19:59:17 GMT 2
Някой знае ли откъде да си купя четката на Ревлон? Тази новата, дето суши и оформя?
|
|
|
Шопинг
Feb 21, 2022 12:13:58 GMT 2
via mobile
Post by booky on Feb 21, 2022 12:13:58 GMT 2
Момичета, някой има ли Air Fryer и би ли споделил мнение? Майка ми много иска такъв и ми се ще да ѝ подаря за 8-ми март. За съжаление нямам никаква представа от подобни уреди, да не кажа, че на мен ми се виждат излишни, ако си имаш фурна. 😂😂😂 Най-големият въпрос - пържените картофи, доближават ли се наистина до пържени? И почиства ли се лесно? Засега гледам тези модели: - Xiaomi Mi Smart Air Fryer - Tefal EY701D15 Easy Fry XXL - Instant Vortex Plus Air Fryer Бюджетът ми е около 300лв. Но съм склонна на корекция. 😂😂
|
|
|
Шопинг
Feb 21, 2022 15:21:15 GMT 2
via mobile
Post by rachel on Feb 21, 2022 15:21:15 GMT 2
Здравейте, може ли да споделите хубава марка/магазин за клинове и като цяло спортни дрехи? Бях си купила няколко на my protein преди 3-4 год, преди да работят с инфлуцките и не съм очарована от качеството, а даже не съм ги носила много.. Не знам от тогава дали не са се подобрили, вие кажете 😅
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 21, 2022 15:53:17 GMT 2
Момичета, някой има ли Air Fryer и би ли споделил мнение? Майка ми много иска такъв и ми се ще да ѝ подаря за 8-ми март. За съжаление нямам никаква представа от подобни уреди, да не кажа, че на мен ми се виждат излишни, ако си имаш фурна. 😂😂😂 Най-големият въпрос - пържените картофи, доближават ли се наистина до пържени? И почиства ли се лесно? Засега съм гледам тези модели: - Xiaomi Mi Smart Air Fryer - Tefal EY701D15 Easy Fry XXL - Instant Vortex Plus Air Fryer Бюджетът ми е около 300лв. Но съм склонна на корекция. 😂😂 Ние купихме на Philips XL на черен петък и за сега сме доста доволни. Малко надскача бюджета, но имам опит само с него. Трябва малко повече да се чете и рови за рецепти, защото начина на готвене е доста по-различен. Ние не съжаляваме за покупката, месото остава доста сочно, зеленчуците още не ги нацелвам съвсем и малко ги пресушавам, но все още сме във фаза тест. Аз харесвам клиновете на My protein имам няколко купувани само на голямо намаление и са топ. Аз харесвам и спортните стоки на HM, имам клин буквално на 4 години, който съм сцепила от носене и не е мръднал, но го закачих на едно желязо и стана дупка.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 22:09:32 GMT 2
Препоръчвам H&M. Имам много техни клинове и бюстита, не са мръднали, а някои нося вече 3-4 години. Много съм доволна и си купувам само от там. Имат и много намаления, затова и цените са добри. Здравейте, може ли да споделите хубава марка/магазин за клинове и като цяло спортни дрехи? Бях си купила няколко на my protein преди 3-4 год, преди да работят с инфлуцките и не съм очарована от качеството, а даже не съм ги носила много.. Не знам от тогава дали не са се подобрили, вие кажете 😅
|
|
|
Шопинг
Feb 25, 2022 15:19:17 GMT 2
via mobile
booky likes this
Post by Deleted on Feb 25, 2022 15:19:17 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 15:53:57 GMT 2
Идвам да изкажа искреното си възмущение от Еконт. За мен тези хора са върха на инфантилността в куриерския бранш. БГ Пощи са на светлинни години пред тях в нивото на услугите си. Истории такива имам колкото искате, но ще разкажа тази от днес. Преди няколко дни си пуснах поръчка от Mango outlet. Доставката за поръчки под 100лв. е 6.90, какъвто е и моя случай. Правя уточнението, че работя до 1 вечерта, което си е мой проблем, но не смятам, че съм длъжна през 2022 година да ставам в 8 и да чакам куриер. Щом в БГ Пощи, Спиди и маса други куриерски фирми не е необходимо, не мога да си обясня, ЗАЩО тук е нужно?! Събуждам се в 10:30. Виждам, че в 8:45 съм получила СМС да очаквам пратка от Еконт днес. След това имах 3 пропуснати повиквания от един и същи номер (куриера), които забележете! са направени в рамките на 1 минута. Върнах му обаждане и той ми обясни, че ме е търсил необходимия брой пъти и пратката вече е останала за утре. Питам го, дали не може да я остави в офиса, при което ми отговаря, че това удоволствие (разбирайте, че това е времето и парите, за да стигна до там) ще ми излезе 3.90лв. Имам познати, които са били куриери към Еконт и не са постъпвали по такъв начин, а звънят по няколко пъти в различен диапазон от време. Явно само малоумниците, което обслужват моя район са пълни идиоти. От Спиди получавам СМС денят преди това. Ще видим утре, какво ще стане, но днес отново съм на работа и със сигурност нямам намерение да ставам в час, на който на господина му е кеф.
|
|
|
Шопинг
Feb 28, 2022 16:03:57 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Feb 28, 2022 16:03:57 GMT 2
О, да, и аз имах големи проблеми с тях. Не можеха да намерят кашон! Голяма драма беше.
А това с прозвъняванията - ако не вдигнеш и веднага те отсвирват. Ами може да говориш по телефона по работа, да си в другата стая. И в банята ли да влизаш с телефона, за да имаш нон-стоп връзка с тях?
|
|
|
Post by ☀ on Feb 28, 2022 16:05:34 GMT 2
Аз заради подобни изцепки минах изцяло на Спиди, където са супер точни и когато куриерите свикнат и те познават става още по-лесно. Ако даден сайт работи само с Еконт то винаги винаги винаги поръчвам до офис, защото знам какво размотаване може да падне за съжаление.
И като сме на темата получих едно червило от аманоттаякозметика и съм доволна. Понеже нямаше от любимите матови на Вивиен Сабо си поръчах от новите Фем фатал, цветът е чудесен, но е една идея по-сух мат. Ще видя как се отразява на устните в дългосрочен план. Опаковката е кокетна и сладка, ако се предлагаха в друг сайт не бих им въртяла оборот ама...
|
|
|
Шопинг
Feb 28, 2022 16:17:06 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Feb 28, 2022 16:17:06 GMT 2
Aз винаги поръчвам до офис .
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 16:27:17 GMT 2
Да, аз правя също като вас - винаги до офис. Но в случая не съобразих да въведа адреса на офиса на Еконт, който използвам. Абсолютна грешка от моя страна. Така щяха да го оставят в офиса предполагам и да си го взема от там без да има такива драми, начисления към сумата и излишни нерви.
Имала съм и по-колосален случай от този. От фирмата, в която работя ни дават ваучери. Понеже от месеци работя вкъщи, фирмата взе решение за хората, които ще останат home office да изпращат ваучерите на тримесечие, за да си спестят разходи. Един ден ставам и съм в същата ситуация - работила до 1 вечерта, в 10 той ми е звънял 2 пъти и го няма. Звъня му аз и той ми казва "да, аз Ви звънях, но Вие не ми вдигнахте и затова върнах пратката обратно към подателя." Направо ми идеше да го убия. Понеже е мързелив и нагъл, се наложи да отида до място, на което той се намира в града в момента, за да си получа пратката с ваучерите. Разбира се, след като звънях до фирмата, която изпраща ваучерите, за да ги убедя, че ще си ги взема и не е необходимо да бъдат върнати при тях. Това не е нормално. За справка - често поръчваме от Зооплюс за животните, а те идват от Румъния. Доставката е със Спиди за територията на България и никога не съм имала проблем. Имало е случай, в който куриера ми звъни в 11 и му казвам, че съм на работа, дали може да мине към 3-4. Никога не е имало проблем, винаги са се случвали нещата.
Служителките в офиса съща са груби, кисели и вечно начумерени. Донякъде ги разбирам, защото знам при какви условия работят. Много часове, а заплатите им са ниски. Все пак обаче никой не ги е вързал там.
|
|
|
Шопинг
Feb 28, 2022 19:53:18 GMT 2
via mobile
Kalisa likes this
Post by Deleted on Feb 28, 2022 19:53:18 GMT 2
Моят случай всъщност беше със Спиди, обърках се. Но са един дол дренки. Най-добре е до офис, особено ако ми трябва за точен ден, но ме дразни мъкненето на кашони. Особено ако съм поръчала 2-3 чифта обувки се чудя как да ги занеса до вкъщи.
Ади, защо не го предупредиш, че ще напишеш жалба? Когато не си доволна, е нормално да се оплачеш. Или поне само да се обадиш на централата. Насолиш ли го веднъж куриера, няма да ти се прави на интересен.
|
|
|
Шопинг
Feb 28, 2022 20:35:09 GMT 2
Post by Deleted on Feb 28, 2022 20:35:09 GMT 2
Веднага ще ти кажа. Защото не им пука... Абсурдно, но факт. Налагало ми се е няколко пъти да гоня куриер из града, което ме е вбесявало. Имала съм доста премеждия като тези, за които писах. Накрая реших да подам сигнал, отговорено ми беше, че като не съм доволна, мога да си заплатя еди колко си и така куриерът ще дойде при мен в уречен от мен час. Плашат им по 4-5лв. за доставка, гониш го в града и накрая получаваш отговор да платиш още 5, за да дойде в определен час. Което пак не мисля, че дава гаранция, защото всичко е на самотек.
За офис не ми е проблем, ММ ме кара до там и си взимам по няколко пратки, но това с гоненето на куриера в града е пълна простотия. А вече се случва 2 пъти. Дано утре не е така и си взема нещата без драми. Вече ще правя, както с поръчките от H&M - пиша за адрес, адреса на офиса на Еконт. Понякога ми звънят, за да ме питат, дали да оставят пратката там или да я пренасочат, но няма драми.
|
|
|
Шопинг
Mar 3, 2022 14:58:24 GMT 2
Post by Deleted on Mar 3, 2022 14:58:24 GMT 2
Момичета, наближава 8-ми март и по този повод повдигам въпроса за подаръците.
Аз съм пред дилема, какво да взема на майка ми. За момента съм се спряла на козметика и дреха от любимите й марки. Това е единият ми вариант, а другия е хубава машина за паста, защото тя обожава да си прави домашна паста. За съжаление обаче все си купува от Лидл машинки, които бързо се скапват.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 15:49:03 GMT 2
Аз ще заложа тази година на козметиката, харесала си е серум, който мисля да взема и предполагам някой околоочен крем и спирала бих ѝ взела, защото знам, че ще ги използва със сигурност. А аз да попитам вие на свекървите си вземате ли подаръци или минавате с цветя като мен? 😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Шопинг
Mar 4, 2022 16:56:02 GMT 2
Post by Deleted on Mar 4, 2022 16:56:02 GMT 2
Моята свекърва има рожден ден на 14-ти, когато й подарявам подарък и цветя,а на 8-ми март й подарявам само цвете. А и все пак моята майка си е само една.
|
|
|
Шопинг
Mar 4, 2022 23:45:48 GMT 2
via mobile
Post by lol4e on Mar 4, 2022 23:45:48 GMT 2
Виждам, че има и други фенки на манго. в последно време почти изцяло оттам поръчвам. Винаги до офис, винаги с наложен платеж. На няколко пъти губят пратки и веднъж се прецаках да платя при поръчка, после отне почти два месеца да ми върнат парите. Странно, преди имах такива проблеми със Спиди. Може би е и защото съм свикнала, че куриерите идват по кажи-речи едно и също време, а и вече ме познават и се качват директно с пос устройство. Имах проблеми с една от по-непознатите фирми на емаг и тези на Бест Сикрет. Там доставката става с три дни уговорки, защото не ползват СМС система.
|
|
|
Шопинг
Mar 5, 2022 10:26:40 GMT 2
Post by Deleted on Mar 5, 2022 10:26:40 GMT 2
До сега съм поръчвала само веднъж от официалния им сайт. Доставката беше 15лв. Затова предпочитам да поръчвам от mangooutlet или от fashiondays. Цените във fashiondays са същите като в сайта на Mango, но доставката е много по-ниска. Така бях харесала един дънков сукман и дънков гащеризон преди 2-3 месеца. И двете струваха 20 лв. на двете места, но във fashiondays доставката беше 4лв., а в сайта на Mango - 15. В аутлетсайта им има супер попадения. Миналата седмица си поръчах от там дънково яке, което беше 20лв и няколко полота, които бяха по 4.
|
|
|
Шопинг
Mar 6, 2022 22:00:06 GMT 2
via mobile
Post by ariel on Mar 6, 2022 22:00:06 GMT 2
Имате ли впечатления от клиновете на Биляна Йотовска? Искам някакъв много стегнат и да не ми описват целулита 🤣 И евентуално ако имате код за тях, моля 😅
|
|
|
Шопинг
Mar 8, 2022 0:59:45 GMT 2
via mobile
Post by The Judge on Mar 8, 2022 0:59:45 GMT 2
Мацки, тези от вас, които носят чизми, могат ли да ми кажат какво е дебелина на крака G? Мразя обувки и да ги купувам, ама мн искам да си взема, обаче кракът ми е широк и в сайта на обувки бг пишеше G. Та да..
|
|
|
Post by Deleted on Mar 8, 2022 10:40:42 GMT 2
Justice, това са по-широки от стандартните обувки. Виждала съм при немските марки такъв размер.
Предполагам ширината расте с размера...
|
|
|
Post by offthegrid on Mar 8, 2022 15:15:50 GMT 2
Момичета, страшни инфлуенсърки сте. Направо ми съсипахте бюджета за шопинг този месец, от вас разбрах за аутлета на манго и си направих страхотен пазар. Чакам с нетърпение да дойде пратката. С истински хъс ходя на физиотерапия, че да мога да се завлача и до Ойшо да пробвам банския на Зай, че се е видяло, че и тази година ще съм далеч от плочки, дано S не ми е къс.
|
|
|
Post by lol4e on Mar 14, 2022 20:43:27 GMT 2
Момичета, страшни инфлуенсърки сте. Направо ми съсипахте бюджета за шопинг този месец, от вас разбрах за аутлета на манго и си направих страхотен пазар. Чакам с нетърпение да дойде пратката. С истински хъс ходя на физиотерапия, че да мога да се завлача и до Ойшо да пробвам банския на Зай, че се е видяло, че и тази година ще съм далеч от плочки, дано S не ми е къс. Pro tip: когато свърши дадена акция (например днес свършва тази с роклите и блузите), обикновено има двудневна пауза, след това пускат нова акция. Сега забелязах, че са вкарали страшно много артикули от миналата колекция и чакам да рестокнат една памучна рокля, че вече го чакам това лято с нетърпение.
|
|