|
Шопинг
Feb 2, 2022 9:44:11 GMT 2
Post by Kalisa on Feb 2, 2022 9:44:11 GMT 2
Интересно якенце. Да ти кажа и аз нямам късо зимно, защото обичам да съм добре опакована. А това яке за спортно ли си го купи или за спортно-елегантно? Малко ми е смесено и не мога да реша дали бих носила чанта към него.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 2, 2022 11:09:19 GMT 2
За спортно - с кубинки, боти челси или кожени кецки и crossbody чанта или раничка. По принцип може да се стяга в кръста, но не ми харесва как се набръчква отпред, защото издърпва междинната част.
Като цяло е доста добра оферта, предвид пълнежа (700 down fill), но се колебая дали не искам по-вталено.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Шопинг
Feb 2, 2022 11:22:09 GMT 2
Post by Kalisa on Feb 2, 2022 11:22:09 GMT 2
И аз все търся по-вталени, но пък е хубаво човек да пробва нови за него неща. Дай му шанс.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 2, 2022 11:59:23 GMT 2
Якето е хубаво, цвета и модела на мен ми харесват, макар и аз да не нося много къси и ватирани якета, имам повече палта.
Аз от последните намаления си купих дънки и кецове от Pull and Bear, които си бяха без пари и съм доволна. Също тала си взех раница и още едни дънки от Reserved и чакам един панталон (малко по официален и с широк крачол, не знам дали ще се харесам) и блуза от Brand House. Все още има страхотни намаления и само се изкушавам да харча пари.
Дори днес видях, че Reserved са с нова оферта +20% на всички намалени стоки.. банковата ми сметка плачеее. 🥴😆
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Шопинг
Feb 3, 2022 12:23:29 GMT 2
Post by MaryPoppins on Feb 3, 2022 12:23:29 GMT 2
Момичета, някоя от вас, пазарувала ли е мъжки анцузи от BGsport.eu? Оригинални ли са?
|
|
|
Шопинг
Feb 4, 2022 11:32:58 GMT 2
Post by Kalisa on Feb 4, 2022 11:32:58 GMT 2
Поръчах този уред за гладене, защото просто не спрях да го мисля и като стане така знам, че трябва да го имам. www.philips.bg/c-p/GC558_30/comforttouch-plus-garment-steamerХубавото е, че потърсих първо в олх и една жена продава почти нов същия за 180лв. Тъкмо ще намаля малко консуматорството и ще купя втора ръка. Жената ми направи онлайн демонстрация по вайбър. Нямам търпение да дойде.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2022 11:39:18 GMT 2
Oo изглежда супер, като професионален. Пиши дали си доволна. Само виж дали има ръкавица и внимавай с парата да не се изгориш, че излиза от всякъде.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 4, 2022 11:45:20 GMT 2
Да се похваля,че за първи път ми "върза"-исках едно сако от доста време ,реших да го взимам и беше свършило. Добре,че на другия ден успях да хвана явно последна бройка или нещо са си правили сайта. Много ,много се радвам . Как мога да кача снимка?
|
|
|
Post by Kalisa on Feb 4, 2022 11:51:37 GMT 2
|
|
|
Post by candygirl on Feb 4, 2022 11:55:15 GMT 2
|
|
|
Post by Kalisa on Feb 4, 2022 12:22:50 GMT 2
Много елегантно. Едно време като ходех в офиса и аз обичах да се барна. Честито да ти е Candygirl!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2022 16:05:29 GMT 2
Влизам днес в сайта на ikea и съм доста неприятно изненадана. Бях заредила в пазарската кошница няколко неща - кашпа за орхидея и 8 броя от един тип кошница за съхранение. Цените на всичко е +50%?!?!?! Не бяха намалени, когато ги сложих и знам, че от месеци са на тези цени, защото ги гледам от много време, а сега са +50%
|
|
|
Шопинг
Feb 4, 2022 16:12:11 GMT 2
via mobile
Post by booky on Feb 4, 2022 16:12:11 GMT 2
Да, икеа са си увеличили цените на почти всичко. Бях харесала един скрин от известно време и преди няколко дни, най-накрая реших да го поръчам. Сложих го в кошницата, но ми излезе работа и не успях да си завърша поръчката. Същата вечер реших да я довърша и видях, че е с около 15-20% отгоре. Погледнах и други неща, които са ми в любими и всичко е нагоре с различен %.
|
|
|
Post by Kalisa on Feb 4, 2022 16:13:21 GMT 2
Всичко поскъпва, ама чак пък с 50%!? Не ги е срам! Има една група - Домовете на мацките 2 във фейса и там често има разпродажби. Ако не я знаеш, може да се запишеш и да следиш. На много добри цени можеш да намериш красиви неща.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2022 17:02:19 GMT 2
Благодаря ти, , ще ги погледна. Относно цените, да с почти 50% са качени. Купувала съм 2 или 3 пъти бели кашпи за орхидеи, метални. Цената им беше 3лв., а сега е 4.50 или 4.90. Същото важи и за тези кошове, които бях харесала. Цената им беше 20лв., сега е 28лв. Проверих и за други продукти, също има увеличение. Може би не на всичко е по 40-50%, но за двете неща, които аз исках е така... От средата на пандемията с ММ започнахме да правим ремонти вкъщи сами. Шкурене, лакиране на подове, боядисване, шпакловане и какво ли още не. Не съм забелязала промяна в цената на материалите, които купуваме, но при мебелите го има това.
Ще споделя и още нещо, което не знам, дали е много за точно тази тема, но все пак минава за шопинг. Преди няколко дни в основната тема за инфлуенсърите, Джъстис коментира бижутата на Биби Копоева и Ваня Щерева. Обожавам бижута, преди години си правех и сама. И така де, отворих профила на Биби Копоева и харесах голяма част от бижутата й. Забелязах обаче, че цената им е наистина висока. Не искам по никакъв начин да правя негативна реклама на жената! Просто говоря с факти. В голямата си част бижутата са с материали от Aliexpress, в което разбира се няма нищо лошо! Но ще дам пример с едно колие, което много ми хареса (с желирани мечета е). Цената му е 85лв., а материалите са под 20. Труд, труд, ама чак пък толкова... Все пак се вдъхнових от няколко дами, които правят бижута и реших да се завърна към това хоби. Поръчах си и аз материали, започвам скоро.
Нямам търпение, защото точно в момента имам много силна нужда от нещо, което да ми доставя удоволствие.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2022 17:16:17 GMT 2
Инфлацията е доста осезаема. Сега правя такъв анализ и има суровини, които са скочили с над 100%.
Кенди, много е хубаво сакото! Да ти е честито!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2022 10:51:56 GMT 2
|
|
|
Шопинг
Feb 6, 2022 20:28:50 GMT 2
via mobile
Kalisa likes this
Post by candygirl on Feb 6, 2022 20:28:50 GMT 2
Инфлацията е доста осезаема. Сега правя такъв анализ и има суровини, които са скочили с над 100%. Кенди, много е хубаво сакото! Да ти е честито! Sent from my SM-G980F using Tapatalk Мерсии , взех и полaтa🤣 Ще ме разори тази марка проклета.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2022 21:43:46 GMT 2
Важното е да имаш поводи за носенето им Страхотни са и двете <3
|
|
|
Post by 🌸 on Feb 6, 2022 22:38:24 GMT 2
Здравейте, момичета! Не съм се включвала в тази тема, но реших да го направя тъй като се опитвам да я чета и нея. От доста време искам да си купя дамска чанта, която ще ми издържи доста време. Не залагам на марки и подобни неща, но наистина искам да е нещо качествено. По принцип съм фен на магазините за втора употреба (само определена верига), но нищо не намирам и там. Ще се радвам да ме насочите към онлайн магазин, ако сте виждали подобна чанта според изискванията ми. Желаната (мечтана 😂) чанта искам да е черна, сравнително малка и с ВЕРИЖКА, която може да става по-къса или по-дълга, ако мога да се изразя правилно. Чантата, която си беше купила Евелин в един от Влогдон-ите на Diesel ми хареса, макар че не отговаряше на последното ми изискване, но в България струва 500 лв.!?
|
|
|
Шопинг
Feb 6, 2022 22:43:52 GMT 2
Post by Deleted on Feb 6, 2022 22:43:52 GMT 2
Какъв ти е бюджета? Какъв да е цвета на верижката - сребрист, златист, черен? Каква форма харесваш и колко вместимост искаш да има? Аз например не харесвам правоъгълни, които са много дълги, по-скоро към квадратно или да е 1:1,5, но не 1:2; да не са много квадратни или овални; последно си търсих чанта със златисти елементи - цип, закопчалка. Намерих си, и то на промоция, и съм доволна
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2022 22:55:39 GMT 2
|
|
|
Шопинг
Feb 7, 2022 9:53:33 GMT 2
via mobile
Post by 🌸 on Feb 7, 2022 9:53:33 GMT 2
Ох, да, забравих за този бранд. Много го харесвам. Благодаря, че ме подсети.❤️
|
|
|
Шопинг
Feb 7, 2022 9:56:21 GMT 2
via mobile
Post by 🌸 on Feb 7, 2022 9:56:21 GMT 2
Какъв ти е бюджета? Какъв да е цвета на верижката - сребрист, златист, черен? Каква форма харесваш и колко вместимост искаш да има? Аз например не харесвам правоъгълни, които са много дълги, по-скоро към квадратно или да е 1:1,5, но не 1:2; да не са много квадратни или овални; последно си търсих чанта със златисти елементи - цип, закопчалка. Намерих си, и то на промоция, и съм доволна Ох, извинявам се за прекомерното включване, но бюджет до 200 лв. (зависи колко любов изпитаме помежду си с чантата). Цветът на верижката е без значение, стига да ми харесва. А за формата предпочитам това, което си написала - да не е овал или много квадратни - нещо като правоъгълник. 😂
|
|
|
Post by Kalisa on Feb 7, 2022 10:29:40 GMT 2
|
|
|
Post by Kalisa on Feb 9, 2022 11:03:09 GMT 2
Взех си ютията, много добре глади трудни за гладене дрехи, които трябва много да ги нагласяш докато са в хоризонтално положение. А тук парата сама ги изпъва без да има нужда да натискаш дори. Супер покупка и за пролетно летните материи ще ми върши чудесна работа.
|
|
|
Шопинг
Feb 9, 2022 11:27:31 GMT 2
via mobile
Kalisa likes this
Post by Deleted on Feb 9, 2022 11:27:31 GMT 2
Супер!
С нея може да се минават и палта. Освежава и дезинфекцира дрехите и имат нужда от по-рядко носене на химическо чистене. И вълнените пуловери, поли и панталони също гладя с нея. Само после трябва да почистя власинките с кърпа. Но хубавото е, че не нагрява плочата. Май само пухенките не ги минавам.
А изтича ли вода? Четох в инструкциите, че при определено ниво се получавало конденз и трябва да се повдигне леко кабела, за да се освободи.
|
|
|
Шопинг
Feb 9, 2022 11:36:07 GMT 2
Post by Kalisa on Feb 9, 2022 11:36:07 GMT 2
Малко поизтече, но ще му хвана цаката. Тъпото е, че кабелът е като жив и много не стои стабилно самата ръкохватка на указаното място, та ще трябва да видя в нета защо така. Като цяло е чудесна иначе.
|
|
|
Шопинг
Feb 9, 2022 14:45:57 GMT 2
via mobile
Kalisa likes this
Post by ladyinred on Feb 9, 2022 14:45:57 GMT 2
Момичета, да се оплача от Ciela. Поръчах си две книги на 21.01, които платих онлайн и реших да избера да ги получа от магазина им на Графа. Едната книга предстоеше да излезе в края на месеца и ми беше ясно, че по-рано от началото на февруари няма да си получа поръчката. Да обаче стана 8-ми, а аз все още не съм получила имейл, че поръчката ми е готова за взимане (в имейла, който получих като потвърждение за направената поръчка, изрично пишеше да не се ходи в магазина преди да се получи имейл, че мога да си взема книгите). Реших да им се обадя по телефона за информация - разбира се, повече от час не успях да се свържа с тях, защото всички оператори били заети (ще кажеш, че звъня на Turkish airlines след блокирането на летището в Истанбул) и след като успях да се свържа, ми казаха “ами тя поръчката ви е пристигнала още на 3.02, трябва да сте получили имейл”. Ами не - не бях. А покрай работата ми имам навика да проверявам всички папки включително и спам. Като отидох в магазина пък им отне доста време да ми намерят поръчката. Не знам вашият опит с тях какъв е, но аз повече няма да пазарувам онлайн от Ciela.
|
|
|
Post by okay on Feb 12, 2022 11:36:44 GMT 2
Днес си отговорих на въпроса дали Fashiondaya продават ментета. Отговорът е "да". Видях много сладка чанта с логото ня Juicy couture за 46 лв и я поръчах - черна изчистена чанта, тип багета. Днес си я взех от Еконт. Отворих я на място и видях, че е кафява, но си казах, че ще я разгледам вкъщи подробно. Чантата наистина е кафява, а не черна, както пише в сайта. Стърчат конци, липсва спойка между пластовете еко кожа и ръбовете са сиви, защото никой от китайската фабрика за боклуци не си е направил труда да ги кантира. Има едно мизерно етикетче отвън на чантата, което ме информира, че е произведена в Турция. Беше последна бройка и много ми хареса, затова си я поръчах. Пишеше, че е струвала 195 лв. За FD е нормално да продават на много по-ниски цени. В интернет никъде, не мога да намеря този модел. Ня ципа и подплатата няма никакви лога, коронка и т.н,които пише, че оригиналните трябва да имат. Ще я върна, няма проблем. Дадох и 6 кинта, за да ми доставят това чуфо на китайската манифактура. Браво, Фьешъндейз! Загубихте си един лоялен клиент в мое лице. Продължавайте да продавате Фурла и Кочинел на половин цена. Има идиоти, които ще ви се вържат. Продължавайте да изпращате ПР пратки на безмозъчните инфлуцки и да лъжете хората в очите. Закривам ви.
|
|