|
Post by veereto on Jan 22, 2022 21:17:10 GMT 2
Момичета, препоръчайте онлайн магазин за спортни екипи. Търся си нормален, стеснен на глезена анцуг, отгоре с връзки (задължително, миналата година си взех с ластик и ми е адски неудобно да ме стяга) и отгоре нормален суитшърт с качулка (може и овързайзнат, не е проблем). Нищо кой знае какво, искам просто да не стане на "топченца" на 3тото пране и да не е 150лв, ако е възможно Разгледах по разни сайтове, но имам чувството, че 60% от тях са със стоки от Али Експрес. Няма лошо, но търся потвърдено мнение, ако ще е от подобен сайт. Последните 2-3 години нещо не уцелвам специално със спортните екипи и все си ходя с клин и отгоре голям пуловер - за вкъщи е ОК, но за разходка ми измръзват... ушите Здравейте, от този сайт преди време една проятелка си беше поръчвала екип и беше останала доволна. Аз лично нямам опит с тях. redics.bg/bg/jeni/sportni-ekipi/
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 22, 2022 21:26:47 GMT 2
+1 за HM. Даже в момента съм с техен суичър и го имам от години, не е мръднал изобщо.
|
|
|
Шопинг
Jan 22, 2022 21:42:47 GMT 2
Post by smurfina on Jan 22, 2022 21:42:47 GMT 2
Чудесно, супер сте H&M ще е явно, съвсем ги бях забравила, аз имам едно тяхно долнище като се замисля
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2022 16:44:04 GMT 2
Зара имат най-малоумният сайт EVEEEEEER!!! Много ме издразниха, исках да поръчам дънки на мен и на ММ и някоя друга тениска си харесах, добавям в кошницата и докато си вкарам данните за картата и вече не са налични..WTF? Или пък задавам да ми показва само определени размери и ми показва артикули, които изобщо нямат номера или пък имат останал, но не е изобщо моят. Пробвах се няколко пъти и все едно и също се случваше и ме отказаха и загубиха едни 100+ лв. от мен, ще си поръчам от друг сайт.
|
|
|
Post by kalimera on Jan 26, 2022 17:13:57 GMT 2
Досега нищо не съм си харесала и нямам нищо от Зара в гардероба си.
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 26, 2022 17:43:51 GMT 2
От Зара само понякога си харесвам дънки, но повечето техни неща, особено лъскавите са ми като от Столипиново и много стърчащи конци, кофти кройки и захабяване след пране. Да ви споделя за новото ми килимче, което купих от един скорошно открит магазин на Околовръстното. Много съм доволна, имат страхотно разнообразие и са на достъпни цени. Казват се Камко. Това е моят килим. Имам чувството, че котката ми се влюби в него повече от мен дори. Много е модерен и прави стаята по-уютна. www.kamko.bg/produkt/podovi-nastilki/kilimi/moderni-kilimi/bql-kilim-matriks-sys-sivi-rombove/
|
|
|
Шопинг
Jan 26, 2022 18:00:37 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Jan 26, 2022 18:00:37 GMT 2
Aз хaресвaм Зaрa, нaй-вече зa ежеднвени неща . От хм никога не съм взимала , изключение правят колснорaциите им
|
|
|
Post by offthegrid on Jan 27, 2022 1:23:29 GMT 2
Последните няколко години Зара са ми голямо НЕ, вдигнали са си цените безобразно, а качеството им е станало в пъти по-лошо. HM вървят и те по стъпките на зара с високи цени, кофти материи и да са в "тренда" т. е екипчетата в стил Цирк Балкански на Кухалерие. Вече като цяло влизам направо в Reserved, за да си спестя мъките. Имам страхотно попадения в My protein от миналата седмица - два суичъра и два клина за 47 лв, нищо особено, но за вкъщи и за цената си са супер.
|
|
|
Шопинг
Jan 27, 2022 13:56:25 GMT 2
via mobile
Kalisa likes this
Post by kalea on Jan 27, 2022 13:56:25 GMT 2
******, много уютен setting (по инфлуенсърски да го кажа). 😁🤗 От Зара и аз отдавна не си бях купувала нищо, но миналата седмица с ММ се отбихме (той беше на шопинг тур, а аз придружавах) и си купи яке оттам за 140 лв. Беше любов от пръв поглед, много е доволен. Той е от големите размери и винаги е капризен на тая тема. Само забелязва, че ръкавите са по-къси от очакваното, а той не е с толкова дълги крайници. Така или иначе носи ръкавици, а якето топли добре. Аз си купих шапка от Зара - тревистозелена.
Още нещо да кажа - продавач-консултантите в Celio са мега нахални.
|
|
|
Шопинг
Jan 27, 2022 20:53:34 GMT 2
via mobile
Post by The Judge on Jan 27, 2022 20:53:34 GMT 2
Мацки, извън инфлутемата,сериозно,нвкой има ли прословутите My protein екипи (клиновете) и как са като качество? Наизлязоха ми 20000 сайта с екипи, амаа се чудя.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 27, 2022 23:44:14 GMT 2
Justice, моя приятелка има и е хубав. На мен не ми харесват много отзад техните. За клин препоръчвам този: NORMOV Seamless Fitness Women Leggings Fashion Patchwork Print High Waist Elastic Push Up Ankle Length Polyester Leggings a.aliexpress.com/_msSmcnqМного е удобен, имам го от лятото. Харесва ми как подчертава дупето, а не го сплесква. Само където черното е сиво. Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by offthegrid on Jan 28, 2022 2:00:41 GMT 2
Мацки, извън инфлутемата,сериозно,нвкой има ли прословутите My protein екипи (клиновете) и как са като качество? Наизлязоха ми 20000 сайта с екипи, амаа се чудя. Имам 4, клиновете са супер. На пералня и сушилня издържат добре, не са станали на топчета, но наистина са странни на размери, не знам как Капитонова се е навирала в XS като на мен S след сушилня ми е като спартанско мъчение, също така си мисля, че ако човек е под 165 може да си обуе крачолите и за чорапи, страшно дълги са. На бюстиетата пък презрамките им са дълги, ако още някоя дама има да каже дали и при нея е така, или аз имам странно тяло.
|
|
kot
Junior Member
|
Post by kot on Jan 28, 2022 9:03:17 GMT 2
Размерите на MP наистина са супер странни. Аз съм 163, нисичка съм, слаба, но имам по-широк ханш и по-голямо дупе. Бях си поръчала клин XS размер, съобразен с guideline-а им. Дойде клинът, материята е много приятна, не е мръднал след пране, но още в началото ми беше тесничък, особено около ханша, пък и дължината му беше някак странна. Носих го известно време, но вече не мога, пораснаха ми квадрицепсите и глутеуса 😂😂 Поръчах си наскоро от тях едни къси шорти за тренировки (този път размер S!!!), защото имам едни страхотни от Декатлон и си търсех нещо подобно. Дойдоха, пробвах ги, но едва ми покриват дупето хаха Реших да ги запазя за плаж, защото изглеждат симпатично. За бюстиетата им - размер S ми стана идеално, XS ме стяга и не мога да дишам с него (имам малък бюст). От друга страна, въпреки че не харесвам пасторското семейство Кузманови като личности особено, пробвах техните спортни екипи - ами размерите им са супер, материите, кройките. Нямам едно нещо, което да ми стои зле. В клиновете съм XS. Една странична история - преди година бяха пуснали нова колекция с къси клинове и веднага си бях поръчала. След няколко дни ми се обадиха да се извинят, че имат проблем с партидата клинове и не желаят да ги изпращат повредени, затова ще ми го изпратят, когато се произведат нови + това ми подариха 2 потника (по мой избор), заради забавянето. Определено беше мило.
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 28, 2022 9:57:26 GMT 2
Много са им дълги клиновете на MP наистина. Аз съм 170 см с дълъг крак, но пак ми остава от крачола доста. Явно се подсигуряват така, за да не излязат пък къси, защото и такива сме виждали. Иначе са готини, разнообразни, но само на намаление си струват цената. Все пак Адидас и Найк са класи над тях.
|
|
|
Post by kalimera on Jan 28, 2022 10:20:33 GMT 2
Потвърждавам за Адидас и Найк.
|
|
|
Шопинг
Jan 28, 2022 18:44:22 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Jan 28, 2022 18:44:22 GMT 2
Aз имам мноого къси панталони хс и клин съшия размер и ми е тамън , a съм страшно ниска. 😅
|
|
|
Шопинг
Jan 28, 2022 19:41:33 GMT 2
via mobile
Post by kalea on Jan 28, 2022 19:41:33 GMT 2
Имала съм клин на МР, но преди 100 години. Спрасках го отзад. My bad - явно бях напълняла. 😂 Иначе доста издръжлив, несвличащ се беше.
Аз от малка бях забелязала, че правят много дълги крачолите на панталони С и ХС. Имах една съученичка с дънки ХС от Тали Вейл, еми те разпънати ѝ стигаха до пръстите. 😅 Но много често моделките са точно такива, каквито сме свикнали, слаби и високи ман'кенки. Даже си мислех, като бях пубер, че не съм достатъчно слаба, щом не влизам в дънки, които да са ми тамън на дължина, а вместо това са ми дълги, но на ширина са добре. 🤦🏻♀️ Лапешка работа
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 30, 2022 10:00:15 GMT 2
Момичета, обмислям покупка на нещо по-добро за гладене от ютията. Тя и моята не е никак лоша, но откакто работя от вкъщи забелязвам някакво нежелание да си изгладя дрехите дори като излизам. Та да ви попитам каква е разликата между център за гладене като на първата снимка и и уред за гладене с пара? Наясно ли сте?
|
|
|
Post by offthegrid on Jan 30, 2022 17:30:01 GMT 2
Момичета, обмислям покупка на нещо по-добро за гладене от ютията. Тя и моята не е никак лоша, но откакто работя от вкъщи забелязвам някакво нежелание да си изгладя дрехите дори като излизам. Та да ви попитам каква е разликата между център за гладене като на първата снимка и и уред за гладене с пара? Наясно ли сте? Това със стойката е страшно неудобно, става бавно, заема супер много място и май върши чудесна работа само за ризи, които моя мъж не носи, ако гладиш главоломни количества ризи си струва, но иначе е безмислена покупка. А и лаишки казано, плюе супер много вода. Другата и аз съм я загледала, но мразя да гладя и не ми се дават толкова пари. Тази ми върши добра работа, но аз гладя само тениски и то не винаги, защото сушилнята ги изкарва в прилично състояние, особено като ги напръскам с wrinkle release на Ленор след това. ibb.co/TLHKY3xСтана малко дълго, но аз за разлика от Севи, обичам да върша домакинска работа бързо. В този ред на мисли, някой има ли Xiaomi Mi Robot - евтиният вариант за около 400лв. Имам читава прахосмукачка на Бош и някак не ми се дават 1000лв за робот, който само ще обира на котката бентонита от коридора, че ми писна да мета по 10 пъти на ден.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 1:36:51 GMT 2
******, аз имам като втората, а моят приятел е от години с първата. След като си съсипах една сатенена блуза с обикновена ютия (беше хубава, Филипс, с пара), не искам и да чуя за такава. Парогенератора не може да ти изгори дрехите, защото металната част остава студена, а само парата глади. Слагаш всичко на закачалка, минаваш отгоре и е изгладено. Гравитацията много помага. Гладя всичко, от тениски, през панталони, дънки дори, палта. С ютията, която е със станция, не е толкова добър ефекта. За мен това е една обикновена ютия, която просто не трябва да пълниш често. Дрехите се мокрят, но си има цака на работа, при която не се получава този проблем. Просто трябва да уцелиш кое е ОК за твоята ютия.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Шопинг
Jan 31, 2022 12:52:06 GMT 2
Post by Kalisa on Jan 31, 2022 12:52:06 GMT 2
Ох, не знам вече и аз много се чудя какво да взема и дали да взимам изобщо. Имам хубава ютия на Филипс. Но мислех, че тези парогенераторите са направо магия. Имам предвид вертикалните, пък то се оказва като да не са точно невероятни. А и като гледам парата на вертикалните е доста по-слаба от тази на центровете за гладене. Панталони глади ли вертикалната ютия, че гледам все на блузи и рокли презентират в youtube?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 13:01:10 GMT 2
Аз от центровете за гладене съм много доволна. Парата е силна и самата ютия е тежка, та дори упорити гънки се махат. Каквото и да си говорим, между 40 и 440 г/мин има море разлика.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 14:59:06 GMT 2
Всичко гладя, и ръбове на панталоните правя. Един приятел си глади с нея пердетата.
Ако ще взимаш вертикална, вземи с голям капацитет. Моята мисля, че беше с 1 л и си хаби бая вода, пълня я средно един път на седмица-две. С малка определено ще е трудно, а и може да не е толкова мощна.
За ютията тип център за гладене - това си е обикновена ютия, нагрява си плочата, което значи, че при невнимание по-фини материи може да заминат или пък да ти залепнат власинки по самата ютия и да трябва да я чистиш. Хубавото е, че е по-лека, защото няма в нея вода. Но определено не се глади по-бързо отколкото с вертикалната. И определено няма особен смисъл да заменяш обикновена ютия с такава.
|
|
|
Шопинг
Jan 31, 2022 15:14:29 GMT 2
via mobile
Post by booky on Jan 31, 2022 15:14:29 GMT 2
Зай, би ли споделила марка и модел на твоята. Със сигурност има голяма разлика между различните модели.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 15:33:25 GMT 2
|
|
|
Post by Kalisa on Feb 1, 2022 13:18:21 GMT 2
Дойде заветната поръчка от Лили. Вярвате или не, тези продукти би следвало, ако не бяха намалени, да струват 340 лв. 🙄 С опаковките пак изглеждат повече, а без съвсем ги няма, но са качествени неща, така че дано има положителен ефект. 😁
|
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2022 23:56:44 GMT 2
Страхотни са! Ще поръчам с розите за по-близките ми.
|
|
|
Шопинг
Feb 2, 2022 0:36:32 GMT 2
via mobile
Post by The Judge on Feb 2, 2022 0:36:32 GMT 2
Аз днеска установих, че се задават яко концерти металски и съм луднала. UDO, Iron Maiden, Judas, и един куп други 😍А моите уишлисти са безкрайни...
|
|
|
Post by Deleted on Feb 2, 2022 0:52:48 GMT 2
Покрай намаленията си взех това якенце с 60% отстъпка, пухено, но му се чудя дали да го задържа или да го върна. Доста съм слабичка и висока, а то е бая пухкаво. От друга страна нямам късо топло яке, подходящо за зимата, а не винаги става за палта или за дълго до коляноро... Всъщност имам едно розово ски яке на Salomon, което изобщо не нося. На това ми харесва цвета Нещо средно между двата на снимките е на живо. Sent from my SM-G980F using Tapatalk Attachments:
|
|