|
Post by xoxogossipgirl on Aug 18, 2022 18:29:36 GMT 2
За Ойшо определено горниците са малки. Аз съм си плоска и ми докарват форма, но не зная за хората с гърди как е.
|
|
|
Шопинг
Aug 19, 2022 8:16:03 GMT 2
Post by cloudedmind on Aug 19, 2022 8:16:03 GMT 2
Преди 3-4 години навсякъде си бях 36, сега имам от 32 до 36, като от Ризървд имам 3 чифта 34, които са ми точен, малък и голям. Как става този номер? Значи не е само мое наблюдение. Ризървд са ми любимата марка, но винаги ми е правило впечатление, че при две дрехи (напр. рокли) в един и същи размер, едната може да ми е тясна, а другата - огромна. Същото е и с H&M, но те поне имат няколко типа размери, така че ги оправдавам. Reserved и Мохито са си стандартните 32-42 (чат-пат 44) и ми е много странно как няма съответствие.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2022 10:18:21 GMT 2
Ризърв и аз ги уважавам откакто имат онлайн сайт. Но наистина понякога размерите са им по-големи особенно някой рокли и панталони.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Шопинг
Aug 19, 2022 10:34:35 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Aug 19, 2022 10:34:35 GMT 2
От reserved последният път си бях поръчала подобие на ленен потник, пишеше бял, дойде бежов към жълтеещ,имам и една много сладурска черна чанта, която взех за без пари направо.
|
|
|
Post by ladyinred on Aug 19, 2022 12:23:17 GMT 2
Момичета, ако някоя от вас реши да поръчва тази рокля от ЕбаЛтЮ - да не го прави (няма как да не ви е излезнала като реклама във фб) ibb.co/tcLwdGCРоклята дойде така: ibb.co/kcrGGrjУж има ластик на гърба, но той е толкова стегнат, че изобщо не се разширява, няма страничен цип и някоя по-надарена от мен мацка я е съсипала от всички страни. 10-ти номер е моята, но предполагам, че и другите номера ще имат същия проблем. Върнах роклята вчера, да видим дали ще си получа парите в 14-дневен срок. На ММ поръчах обувки и дънки, дано поне неговите неща са без забележки. Zara съвсем го карат през просото вече. Получих роклята цялата в конци и едното копче висеше на косъм. Реших да върна роклята в магазина (основно защото ми идваше къса), като я занесох вторник вечерта. Е, днес вече си получих парите обратно, така че мнението ми, че връщането на сумата при тях е най-бързото, се потвърди. Edit: И в Reserved, и в Mohito имам проблем с номерата. Имам рокли, потници и блузи в размер 36, имам и в 38, а една рокля от Mohito е дори 34-ти номер. Затова предпочитам да пазарувам на място от тях, защото онлайн поръчките ми не са били сполучливи (ама когато всичко беше затворено, нямах друг избор).
|
|
|
Post by offthegrid on Aug 19, 2022 13:25:19 GMT 2
И аз имам една супер несполочллива покупка от ЕбалтЮ, бях си поръчала един гащеризон на Edited www.aboutyou.bg/p/edited/gashterizon-kallie-5882530 като на Телешопова, разкошен, не се мачка, стои прекрасно. Харесах си още един на същата марка www.aboutyou.bg/p/edited/gashterizon-alessia-6668967, пристига криво ушит трикотажен парцал, дали аз съм виновна, че под памук не си представях трико за тениска, не знам. Но беше толкова нескопосан, че го върнах скорострелно. Хората с голям бюст май просто не си купуват бански от Ойшо, защото аз съм 70C и нося L/XL, aко не искам да съм като Джугани и да имам само триъгълници на зърната, иначе моделите им са много красиви и качествени. От Зара за последните 3 години съм си купувала 2 рокли и 1 пуловер,които не съм върнала, качеството им е станало просто отвратително, а цените са ги вдигнали безобразно. Няма да споменавам, че влизането им в тренда и копирането на скъпи марки, за мен е чиста трагикомедия и 70% на мен ми изглеждат на цирково облекло, но Кухалерие съм я виждала с доста неща от там, които бих сложила баш в тази класация.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 30, 2022 18:01:24 GMT 2
Момичета, бъдете моите инфлуенсърки за пореден път. Някоя от вас има ли впечатления от обувките на Аldo и най-вече от кецовете им? Харесала съм си едни и се чудя дали си заслужават парите и дали са удобни или да заложа на нещо друго.
|
|
|
Post by noclue on Sept 1, 2022 0:35:40 GMT 2
Момичета, ако някоя от вас реши да поръчва тази рокля от ЕбаЛтЮ - да не го прави (няма как да не ви е излезнала като реклама във фб) ibb.co/tcLwdGCРоклята дойде така: ibb.co/kcrGGrjУж има ластик на гърба, но той е толкова стегнат, че изобщо не се разширява, няма страничен цип и някоя по-надарена от мен мацка я е съсипала от всички страни. 10-ти номер е моята, но предполагам, че и другите номера ще имат същия проблем. Върнах роклята вчера, да видим дали ще си получа парите в 14-дневен срок. На ММ поръчах обувки и дънки, дано поне неговите неща са без забележки. Zara съвсем го карат през просото вече. Получих роклята цялата в конци и едното копче висеше на косъм. Реших да върна роклята в магазина (основно защото ми идваше къса), като я занесох вторник вечерта. Е, днес вече си получих парите обратно, така че мнението ми, че връщането на сумата при тях е най-бързото, се потвърди. Edit: И в Reserved, и в Mohito имам проблем с номерата. Имам рокли, потници и блузи в размер 36, имам и в 38, а една рокля от Mohito е дори 34-ти номер. Затова предпочитам да пазарувам на място от тях, защото онлайн поръчките ми не са били сполучливи (ама когато всичко беше затворено, нямах друг избор). ХА! И на мен ми излезе тази рокля и се влюбих в нея, нямаше моя номер, затова я поръчах директно от dorothy perkins. Чаках я близо 2 месеца, явно на митни бая поседя, добре, че не дължах митнически сборове. Пристигна в много по-лошо състояние, някои много се беше борил с нея. Писах им на съпорта, след като поспорихме малко, ми възстановиха цвлата сума ( първо се пробвахс да ме компенсират с крупната сума от 8 евро, да съм си я занесла на шивач 😑. Обясних им любезно, че са много зле и в крайна сметка се съгласиха с мен 😀). Иначе аз роклята си я нося, преди съвсем да се разпадне ще подсиля отвътре с подлепващо. А и освен това леко пуска при пране. Изобщо фейл отвсякъде, но парите ми ги върнаха за 2-3 дена. От Зара си купих един широк дълъг панталон, който трябваше да скъсявам с 15см (159см съм 🙈), но пък точно такъв исках. От Ойшо бански и клинове (серията comfortlux), друго не си заслужава.
|
|
|
Post by ladyinred on Sept 1, 2022 15:18:08 GMT 2
|
|
|
|
Post by offthegrid on Sept 6, 2022 10:18:03 GMT 2
|
|
|
Post by tiberia on Sept 6, 2022 19:56:12 GMT 2
Здравейте, някаква идея от къде мога да се сдобия с такава рокличка? Иска ми се да избегна да поръчвам от конкретно тази страница, защото бухат големи надценки. prikachi.net/image/LVGBBx
|
|
|
Шопинг
Sept 6, 2022 22:33:33 GMT 2
via mobile
Post by Harmless Breeze on Sept 6, 2022 22:33:33 GMT 2
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 6, 2022 22:45:13 GMT 2
|
|
|
Post by tiberia on Sept 7, 2022 11:18:24 GMT 2
Благодаря! Убедена бях, че някъде ще я има на по-ниска цена. И на мен ми изглежда същата рокля. Не съм поръчвала от Шиин до сега - минават ли през митница?
|
|
|
Шопинг
Sept 7, 2022 12:54:54 GMT 2
via mobile
sunn likes this
Post by Deleted on Sept 7, 2022 12:54:54 GMT 2
Поръчах си две сатенирани ризи и две сатенирани рокли от Зара. Роклите изобщо не ми харесаха и ще ги върна. Друго обаче идвам да споделя. Не използвам парфюми, макар да имам над 30… В магазина на Зара преди седмица реших да разгледам парфюмите им. Щанда беше в окаян вид - нямаше никакви листчета за тестване, парфюмите бяха разпилени и много от тестерите бяха празни… Пробвах 3-4 на китките си, като единия супер много ми хареса. Ароматът е 1:1 с продукт, с който ме изми фризьорката ми последния път. Знам, че е на Лореал Про, но не знам точно кой. Парфюмът се оказа точно този, който Ивана беше показала в рийл - Red Temptation. Взех си малка опаковка, но със сигурност ще взема голямата опаковка. www.zara.com/bg/bg/red-temptation-80-мл-p20110242.html?v1=177657736&v2=2114271
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 7, 2022 13:19:38 GMT 2
Благодаря! Убедена бях, че някъде ще я има на по-ниска цена. И на мен ми изглежда същата рокля. Не съм поръчвала от Шиин до сега - минават ли през митница? Преди почти 2 години аз и мои приятелки направихме голяма обща поръчка, и да, трябваше да се плати ДДС и мито.
|
|
|
Post by tiberia on Sept 7, 2022 17:17:52 GMT 2
Поръчах си две сатенирани ризи и две сатенирани рокли от Зара. Роклите изобщо не ми харесаха и ще ги върна. Друго обаче идвам да споделя. Не използвам парфюми, макар да имам над 30… В магазина на Зара преди седмица реших да разгледам парфюмите им. Щанда беше в окаян вид - нямаше никакви листчета за тестване, парфюмите бяха разпилени и много от тестерите бяха празни… Пробвах 3-4 на китките си, като единия супер много ми хареса. Ароматът е 1:1 с продукт, с който ме изми фризьорката ми последния път. Знам, че е на Лореал Про, но не знам точно кой. Парфюмът се оказа точно този, който Ивана беше показала в рийл - Red Temptation. Взех си малка опаковка, но със сигурност ще взема голямата опаковка. www.zara.com/bg/bg/red-temptation-80-мл-p20110242.html?v1=177657736&v2=2114271Много много любим, имам имитации на различни марки за наливни парфюми. Baccarat rouge 540❤️
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Шопинг
Sept 7, 2022 17:26:30 GMT 2
via mobile
🍓 likes this
Post by daisy on Sept 7, 2022 17:26:30 GMT 2
Поръчах си две сатенирани ризи и две сатенирани рокли от Зара. Роклите изобщо не ми харесаха и ще ги върна. Друго обаче идвам да споделя. Не използвам парфюми, макар да имам над 30… В магазина на Зара преди седмица реших да разгледам парфюмите им. Щанда беше в окаян вид - нямаше никакви листчета за тестване, парфюмите бяха разпилени и много от тестерите бяха празни… Пробвах 3-4 на китките си, като единия супер много ми хареса. Ароматът е 1:1 с продукт, с който ме изми фризьорката ми последния път. Знам, че е на Лореал Про, но не знам точно кой. Парфюмът се оказа точно този, който Ивана беше показала в рийл - Red Temptation. Взех си малка опаковка, но със сигурност ще взема голямата опаковка. www.zara.com/bg/bg/red-temptation-80-мл-p20110242.html?v1=177657736&v2=2114271Пробвай Orchid и Gardenia, втория е тотален dupe на YSL Black opium. Имат добри попадения Зарата откъм аромати.😊
|
|
|
Post by sunn on Sept 7, 2022 17:39:46 GMT 2
Момичета, днес получих един панталон от sinsay обаче искам да го върна, но дойде без хартиен етикет. Има само кончето, на което закачат етикетите. Мога ли да го върна така или ще откажат да ми върнат парите? Май ще приключа с покупките от там. 🙄
|
|
|
Шопинг
Sept 7, 2022 19:18:14 GMT 2
🍓 likes this
Post by Deleted on Sept 7, 2022 19:18:14 GMT 2
Имам около 10 парфюма от Зара, като най-добрите ми попадения са били Violet blossom, Nuit и Ruby berries. Ароматът на red temptation ме спечели, защото веднага го асоциирах с продуктите за коса. Ароматът им беше толкова наситен, че дори след измивания с други продукти го усещах. Все пак като магазин с претенции, би било добре да си оправят щанда с парфюмерия.
|
|
|
Шопинг
Sept 9, 2022 14:56:53 GMT 2
Post by MaryPoppins on Sept 9, 2022 14:56:53 GMT 2
Здравейте. Чудя се, дали нещата от Best Secrets са оригинални?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 9, 2022 15:41:46 GMT 2
Мери, да. Поръчах на ММ две горнища на Reebok, дойдоха си добре опаковани с всички етикети, надписи, емблеми и т.н. Нямаха конци или раздърпани шевове, дойдоха в отлично състояние. Цената им също беше по-изгодна прямо цените на подобни дрехи на същата марка в онлайн магазините тук (Sport depot, About you, Fashion days). Доволна съм и бих поръчала отново.
|
|
|
Шопинг
Sept 9, 2022 15:52:11 GMT 2
Post by MaryPoppins on Sept 9, 2022 15:52:11 GMT 2
Аз поръчах часовник на Майкъл Корс и имам съмнение, защото ми се струва супер леееек. Намелението беше доста голямо и затова се породиха съмнения. Надявам да е оригинален.
|
|
|
Post by smurfina on Sept 9, 2022 17:22:50 GMT 2
Аз поръчах часовник на Майкъл Корс и имам съмнение, защото ми се струва супер леееек. Намелението беше доста голямо и затова се породиха съмнения. Надявам да е оригинален. Ако отидеш при часовникар може би ще могат да ти помогнат, аз нищо не разбирам от часовници, но знам, че на места подменят частите на оригинални часовници.
|
|
|
Шопинг
Sept 10, 2022 8:18:58 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Sept 10, 2022 8:18:58 GMT 2
А трайни ли си парфюмите на Зара?Как ги определяте? Досега не съм открила траен бюджетен, ако ще и имитация да е, на моята кожа нещо не се задържат. Например-от по-бюджетни съм ги наредила вкъщи три на Карл Лагерфeлд - Paris, fleur d'orchidee, fleur de murier. Макс 3-4 часа да се усещат. Купувани са преди да им вдигнат цените, сега ги гледам, че стигат почти 100лв.(някъде са се изсилили и над) Не си заслужава толкова пари за неговите парфюми, нито като трайност, нито като аромат, купувала съм на сляпо.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2022 10:47:14 GMT 2
И аз имам проблем с трайността на парфюмите, но си мисля че е заради това, че обичам по-леки и свежи парфюми и те просто не са толкова трайни. Докато по-тежките парфюми се задържат наистина дълго, но пък и много си променят аромата през часовете. Единствените по-леки, но трайни парфюми, които съм имала са: CERRUTI 1881,Tommy Girl Tommy Hilfiger и донякъде Karl Lagerfeld Fleur de Pêcher. Като имитации мога да похваля Рефан, имат много добри попадения на някой парфюми, а мъжките им са наистина много трайни, но капките винаги трябва да са 2:1 поне.
|
|
|
Шопинг
Sept 10, 2022 16:00:51 GMT 2
Post by kalimera on Sept 10, 2022 16:00:51 GMT 2
Аз съм много доволна от CHANEL Chance Eau Tendre. Има много траен и приятен аромат.
|
|
|
Шопинг
Sept 13, 2022 19:45:36 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Sept 13, 2022 19:45:36 GMT 2
Идвам да помрънкам, какво стана с парфюма, който похвалих - Zara red temptation. Ароматът му наистина е страхотен, НО! нямам обяснение, наистина нямам за това, което стана. Миналата седмица си купих малката опаковка, която е като рол он, защото нямаше голяма. Изполвах го 4 дни и всичко беше наред. 3 дни не съм го пипала и днес реших да си сложа. Ароматът се губи и има мирис на спирт. Да не кажа, че на моменти ми напомня на болница…
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2022 11:20:52 GMT 2
Аз пък идвам да мрънкам за качеството на любимия ми H&M.. Поръчах си едни дънки: www2.hm.com/bg_bg/productpage.0941666036.htmlГлавно заради цвета си ги поръчах, защото много ми хареса изтърканият ефект, нооо като дойдоха нищо общо с цвета от снимките, бяха си типичните тъмно сини дънки, които си имам попринцип. А и на всичкото отгоре в кръста ми бяха супер широки, вярно че аз си поръчвам 1 номер по-голям от стандартният, който нося, защото не са еластични, а аз съм с широк ханш и не толкова слаби крака. Да не говорим, че на копчето стърчаха доста конци, но това е най-малкия проблем.. Другото, което си поръчах е тази риза: www2.hm.com/bg_bg/productpage.1085499001.htmlПълна трагедия, поръчах си М размер, защото това беше най-малкото налично, като я пробвах беше като ХХL, огромна работа, ръкави, дължина.. Като качество също беше много зле, доста изкуствена и твърда материя. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|