405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Sept 14, 2022 12:50:43 GMT 2
Преди ужасно много пазарувах от HM, но последно време дрехите там не ми допадат. Качеството се е влошило, моделите също и като цяло влизам и нищо не ме грабва.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 16, 2022 11:32:12 GMT 2
Напълно съм съгласна с вас. Почти целия ми гардероб е с дрехи от H&M, които съм купувала през годините. Някои от дрехите нося вече 4-5-6 години и не са мръднали. В момента обаче трудно си харесвам нещо от тях. За цяло лято от тях си купих 1 клин, няколко цели бански, няколко половинки и едни къси панталонки. Нищо не мога да си харесам от тях, което е направо странно, предвид колко много неща съм си поръчвала от тях... Може би и самата мода се измени, не знам. За качеството на това, което съм купила съм доволна, също и размерите съвпаднаха. Зара вече откровено мога да кажа, че са нагли. Поръчах си сатенирани ризи, които признавам са много готини на цвят, но шевовете са направени по-зле отколкото бих ги направила аз, отделно има и някакви висящи конци. Цената на всяка беше 25лв. след намаление, а първоначалната е 50. Недопустимо е да продаваш риза за 50лв. в такова състояние. На място в магазина им в Гранд мол нещата не са по-различни. Добри попадения имам от Синсей, които са с много ниски цени, но качеството им е супер. В началото бях недоверчива, но цяло лято нося една бяла рокля от тях и не е мръднала.
|
|
|
Post by smurfina on Sept 16, 2022 18:51:51 GMT 2
Идвам да ви се похваля, че Ивана ме инфлуенсна и си поръчах 1 пръстен от али експрес, да видим как ще е
|
|
|
Шопинг
Sept 17, 2022 15:01:12 GMT 2
via mobile
Post by tiberia on Sept 17, 2022 15:01:12 GMT 2
Идвам да помрънкам, какво стана с парфюма, който похвалих - Zara red temptation. Ароматът му наистина е страхотен, НО! нямам обяснение, наистина нямам за това, което стана. Миналата седмица си купих малката опаковка, която е като рол он, защото нямаше голяма. Изполвах го 4 дни и всичко беше наред. 3 дни не съм го пипала и днес реших да си сложа. Ароматът се губи и има мирис на спирт. Да не кажа, че на моменти ми напомня на болница… Ако ти харесва аромата ти препоръчвам да си вземеш на Рефан от gold intense серията номер 025. Той, както red temptation, е имитация на Бакара Руж 540. По мор мнение този на Рефан мирише по-добре и има по-голяма трайност от този на Зара. Ако търсиш същия, но една идея по-сладникав този на Парфен препоръчвам, но трайността му е по-малка от на Рефан.
|
|
|
Шопинг
Sept 17, 2022 22:50:15 GMT 2
Post by Deleted on Sept 17, 2022 22:50:15 GMT 2
Тиберия, благодаря ти много за препоръката! Да, ароматът много ми харесва. Не съм пробвала нищо на Рефан до момента, но ще потърся този, който ми препоръча.
|
|
|
Шопинг
Sept 17, 2022 23:26:45 GMT 2
via mobile
Post by tiberia on Sept 17, 2022 23:26:45 GMT 2
Само потърси пломбирано шише (gold intense), понеже имат и наливни, но тях не съм ги ползвала.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 21, 2022 11:44:19 GMT 2
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 21, 2022 11:59:36 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 21, 2022 13:22:10 GMT 2
Да, като цяло доста заблуждаваща реклама. Аз наблюдавам един парфюм на Rochas- Girl, защото няма да дам 100 лв за 50 мл., но го намалят до 70 лв., което пак не ме урежда. 🤣
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Шопинг
Sept 21, 2022 14:26:36 GMT 2
☀ likes this
Post by Kalisa on Sept 21, 2022 14:26:36 GMT 2
Защо не провериш в parfimo? Аз купих оттам и съм доволна, цената беше супер! Може да видиш и Starcorp. www.starcorp.bg/
|
|
|
Post by ☀ on Sept 21, 2022 14:29:05 GMT 2
Да, като цяло доста заблуждаваща реклама. Аз наблюдавам един парфюм на Rochas- Girl, защото няма да дам 100 лв за 50 мл., но го намалят до 70 лв., което пак не ме урежда. 🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk Тук 60мл е 56лв, а и ако имаш проблем и съмнения винаги можеш да върнеш makeup.bg/product/604879/
|
|
|
Post by Deleted on Sept 21, 2022 14:51:51 GMT 2
В парфимо го изтървах като имаха тестер за 37-38 лв, ще се замисля за 50 и няколко лв. 😆 Благодаря!
|
|
|
Шопинг
Sept 21, 2022 17:31:58 GMT 2
via mobile
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 21, 2022 17:31:58 GMT 2
|
|
|
Шопинг
Sept 21, 2022 17:57:25 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Sept 21, 2022 17:57:25 GMT 2
Здравейте! Знам, че сайтът беше коментиран покрай едно видео на Попова, но все пак да питам- имате ли лични наблюдения за качеството на дрехите на Trendyol(Factcool)? Харесала съм си няколко модела, но се чудя дали да поръчам..
|
|
|
Post by tiberia on Sept 21, 2022 19:13:03 GMT 2
Имам няколко неща. Не са особено добро качество, то и цената го подсказва. Един анцуг на второто пране му стана дупка отзад на дупето. Не издържат дълго във времето. Материите са тънки, макар и да са естествени.
|
|
|
Шопинг
Sept 21, 2022 21:56:00 GMT 2
Post by smurfina on Sept 21, 2022 21:56:00 GMT 2
Здравейте! Знам, че сайтът беше коментиран покрай едно видео на Попова, но все пак да питам- имате ли лични наблюдения за качеството на дрехите на Trendyol(Factcool)? Харесала съм си няколко модела, но се чудя дали да поръчам.. Имам дънки от 1 година г/д, не са мръднали за сега - цвета си е ОК, не пускат боя, не са протрити никъде. Лично аз избягвам сайта, защото доставката беше нещо от сорта на 10лв, а аз доста често не си уцелвам размера. Едит: сега погледнах, доставката вече не е толкова.
|
|
|
Шопинг
Sept 21, 2022 22:52:31 GMT 2
Post by Deleted on Sept 21, 2022 22:52:31 GMT 2
И аз имам дрехи от там, доволна съм от качеството, все пак са турска марка и за достъпните цени са сравнително качествени. Доставката наистина е малко по-бавна около 10 дена ама не е болка за умиране.
|
|
|
Шопинг
Sept 22, 2022 10:13:25 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Sept 22, 2022 10:13:25 GMT 2
Аз си поръчах от Factcool няколко чифта кецове, които са едноцветни, доволна съм от качеството и белите, които поръчах не се различават по нищо от същите на Converse, които имам. От дрехите не бях доволна, но не от качеството, а от това, че размерите не ми паснаха. За сметка на това, имам много добри попадения от Синсей, качество и цена са супер.
|
|
|
Post by smurfina on Sept 30, 2022 9:14:08 GMT 2
Аз пък от Синсей точно нещо не успявам да се оправя с размерите. Скоро си поръчах комплект за вкъщи анцуг (спортен панталон май се води в сайта) и блузка oversize. И двете са в един и същ размер, но блузата определено ми е голяма - имам доста дрехи, които се водят oversize и не ми стоят така.
Забелязвате ли напоследък, че марките са си сменили размерите и са уголемени дрехите или само при мен го има?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2022 18:26:30 GMT 2
Уголемени са, определено. Забелязала съм, че повечето от дрехите и на мен ми идват по-големи, което преди не е било. А не съм мръднала на килограми и сантиметри. Но го има и това, че последно време абсолютно нищо не си харесвам и почти нищо не съм си купувала. Сега гледам, че има -20% на всичко за лоялни клиенти в H&M за поръчки над 50лв. Но просто нищо не мога да си харесам, колкото и да ровя в сайта. Аз пък от Синсей точно нещо не успявам да се оправя с размерите. Скоро си поръчах комплект за вкъщи анцуг (спортен панталон май се води в сайта) и блузка oversize. И двете са в един и същ размер, но блузата определено ми е голяма - имам доста дрехи, които се водят oversize и не ми стоят така. Забелязвате ли напоследък, че марките са си сменили размерите и са уголемени дрехите или само при мен го има?
|
|
|
Post by 100helit on Sept 30, 2022 22:27:09 GMT 2
Е, как де, аз от ХМ си напоръчах поне 4 жилетки и 2-3 пуловера от тези с ципчетата, вярно,че повечето са акрил, но имам добро предчувствие. Но надкоро им гледах приборите, бяха пуснали комплркт ит 3 бр., черни, за 17-18 лв. Сори, сма малко са се изхвърлили.
|
|
|
Шопинг
Oct 1, 2022 9:27:34 GMT 2
Post by Deleted on Oct 1, 2022 9:27:34 GMT 2
Аз се бях заклела, че няма да поръчвам повече от АбоутЧу, обачеее добавиха дрехи на марките Bershka и Pull end Bear и ме изкушиха, защото си харесах дънки Pull and Bear, след като върнах 3 чифта на H&M за един месец а и не е нужно да плащам доставка и си поръчах. Този път нямаха грешка, дънките ми станаха и допаднаха, все пак не за първи път си вземам на тази марка дънки и си харесах една доста шарена жилетка на Only, никога до сега не бях поръчвала от тази марка, но и тя си беше попадение, много мекичка прежда и цветовете са 1:1 като от снимките, а и беше доста намалена на някакви 19-20 лв. www.aboutyou.bg/p/only/pletena-zhiletka-nicci-7638152
|
|
|
Шопинг
Oct 2, 2022 22:11:33 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Oct 2, 2022 22:11:33 GMT 2
Момичета, някой има ли представа, дали цените в сайта на Златна рибка отговарят на тези в магазина? Харесах си един спрей на Brave new hair, но предпочитам да го купя от физическия им магазин във Варна, отколкото да плащам доставка.
|
|
|
Шопинг
Oct 2, 2022 23:03:00 GMT 2
via mobile
Post by 100helit on Oct 2, 2022 23:03:00 GMT 2
Не съм ги хващала в разминаване, но наличностите им по магаьини не се актуализират редовно, та аз бих се обадила да проверя дали го имат, преди да бия път.
|
|
|
Post by smurfina on Oct 3, 2022 21:23:41 GMT 2
За София и Пловдив нямат разлика със сигурност, както и намаленията си важат и във физическите магазини.
|
|
|
Post by lon on Oct 4, 2022 7:11:04 GMT 2
Ади ,имат опция вземане от магазин и не плащаш доставка.Аз редовно пазарувам така и ако нещо го нямат във физическия магазин го доставят.Като е готова поръчката се обаждат или пращат имейл.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 6, 2022 19:48:57 GMT 2
Момичета , не зная за тук ли е или има друга тема , но си купих заветния Philips Lumea 958 и днес направих мишници . Много съм щастлива , за мен си беше един вид мечта и надявам се наистина има някакъв ефект , защото цял живот се боря с косми и килограми🤣😅. Купихме го доста на сметка , което е още един голям плюс . Някоя има ли и доволна ли е ?
|
|
|
Шопинг
Nov 4, 2022 12:11:54 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Nov 4, 2022 12:11:54 GMT 2
Момичета, дали се чува нещо за Черен петък? Миналата година благодарение на темата си напазарувах от Лили на -50% и бях много доволна. Надявам се да има такъв черен петък и тази година. В ДМ преди 3-4 години имаше уикенд на -20% на всичко. Също беше много добра опция.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 4, 2022 13:46:39 GMT 2
Фешън дейс обявиха за 07.11 техният черен петък, предполагам повечето онлайн сайтове ще бъдат последните две седмици на ноември, както беше миналата година. Аз като цяло чакам H&M, че съм си харесала палто и Емаг, за да си купя блендер за смутита, че не ми се дават 100 +лв и пак на втората година да издаде багажа.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2022 10:47:27 GMT 2
Бяхме обсъждали качеството на бельото от HM. Купих си преди няколко месеца гащи и сутиен. Има сериозна разлика в качеството спрямо това, което съм купувала преди от тях. Гащите се отпуснаха бързо, на някои места дори имат бримки. А чашките на сутиена се обърнаха в горния край…
|
|