|
Шопинг
Nov 5, 2022 11:22:45 GMT 2
via mobile
Post by ladyinred on Nov 5, 2022 11:22:45 GMT 2
Бяхме обсъждали качеството на бельото от HM. Купих си преди няколко месеца гащи и сутиен. Има сериозна разлика в качеството спрямо това, което съм купувала преди от тях. Гащите се отпуснаха бързо, на някои места дори имат бримки. А чашките на сутиена се обърнаха в горния край… За съжаление и аз го забелязах. Купих си няколко чифта бразилиани и от размер S станаха М/L. В търсене съм на нов сутиен, но никъде нищо не ми харесва. Приятелка ми препоръча магазина Bra clinic (май така се казваше) в Paradise, но други впечатления за него нямам, така че ще се радвам, ако някой може да сподели мнение. Напоследък нищо не ме грабва. Поръчала съм си 3 сатенени ризи от Зара с надеждата една от тях да ми хареса, защото ми трябва за работа. За Черния петък се вълнувам единствено и само дали лазерното студио, което посещавам, ще пусне добри оферти за лазерна епилация на ръце и крака. 😄
|
|
|
Шопинг
Nov 5, 2022 15:29:03 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Nov 5, 2022 15:29:03 GMT 2
Моите бяха hipster, нося размер XS, но поръчах S, защото обичам бельото да е по-свободно. Имам същите в размер S, купувани преди 3-4 години и ми стават, но тези се поотпуснаха.
В края на лятото си взех 2 сатенирани ризи на Zara, защото ми харесаха, че са цветни и се комбинират добре с дънкови поли и къси панталонки. Качеството им не ми хареса, но се прежалих, бяха по 25лв. (намалени от 50).
Сега съм заредила количката в Mangooutlet с няколко едноцветни блузи с дълъг ръкав, полота и тениски. Те поне пасват както на поли, така и на дънки.
Надявам се на изгодни оферти в Зоя за черния петък, защото и там съм напълнила количката.
Все повече купувам ядки, варива, плодове/зеленчуци от производители с обяви във Фейсбук, много съм доволна.
|
|
|
Post by fine on Nov 5, 2022 18:22:29 GMT 2
Бяхме обсъждали качеството на бельото от HM. Купих си преди няколко месеца гащи и сутиен. Има сериозна разлика в качеството спрямо това, което съм купувала преди от тях. Гащите се отпуснаха бързо, на някои места дори имат бримки. А чашките на сутиена се обърнаха в горния край… Тъкмо вчера реших да пробвам и си купих сутиен на HM. Мен на Tezenis сутиените много ми харесват - имам 3 броя от 2 години и не са мръднали изобщо. И на фитнес съм се потила с тях, ежедневно само тях използвам и нямам забележка.
|
|
226 posts
|
Шопинг
Nov 6, 2022 18:32:21 GMT 2
via mobile
Post by 🍓 on Nov 6, 2022 18:32:21 GMT 2
Не е много за тук, но ми трябвя препоръка за хубав гардероб 😁 не искам нищо кой знае какво, бял лак с плъзгащи врати и огледало, но тези, които гледам по сайтовете ми изглеждат супер фалшиви и паянтaви, а нямаме достатъчното време да чакаме мебелисти за поръчка..
|
|
|
Post by The Judge on Nov 7, 2022 1:33:27 GMT 2
Аз се влюбих в една рокля на Asos. И в много други неща. Обаче днес сменям летен със зимен и като видях колко дрехи имам, не мисля, че ще купувам нещо. Макар че много искам 🙄😁
|
|
|
Post by 100helit on Nov 7, 2022 8:24:33 GMT 2
Голяма греда с Black Friday-я на Фешън дейс. Намалени са залежалите боклуц... Оп, бройки от стари колекции, новите не са бутнати. Сори, ама това БФ ли е или разчистване на складови наличности? Пусни едно 10% на новите неща, щото иначе е твърде очевидно.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2022 12:06:52 GMT 2
ФД винаги са супер излагация на такива намаления. ММ наблюдава няколко чифта кецове и се надяваше днес да ги намалят и от вчерашна цена 170-180 лв днес са на 240 лв. 😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2022 12:32:27 GMT 2
Fashion days пак се изложиха. И за какво беше цялата врява от инфлута, реклами във фейсбук, ютуб и инстаграм… Не съм си харесала нищо, затова не съм разочарована, но ето както каза и Криси това е пълен абсурд… Харесваш си нещо, надяваш се да го намалят, а те го вдигат с 50 лв.
Каня се от 1 месец да мина на зимен гардероб, обаче всеки ден е топло и слънчево. В събота си купих от Бриколаж пликове с вакуум за съхранение, за да успея някак да събера нещата. Както и Джъстис се оказах с много неща, затова за сега ще стопирам покупките. Нека първо да видя с какво разполагам и тогава ще преценя от какво имам нужда. Някой има ли идея, дали кампанията на H&M е все още активна и мога да занеса дрехи на място в магазина им, които да рециклират?
Възползвах се от намаленията за 11.11 в Алиекспрес. Някой започнаха по-рано, а на 11 ще поръчам и останалите неща. Поръчах си чанта, бижута имитация на Пандора, печати за маникюр и ластици за коса от коприна.
|
|
|
Post by smurfina on Nov 7, 2022 12:52:06 GMT 2
Здравейте, Да похваля коприната на CHI с кератин - www.zlatnaribka.com/koprinen-serum-za-suha-i-iztoshtena-kosa-chi-keratin-silk-infusion-59-ml Взех си малката опаковка, но когато свърши определено ще си взема и голямата. Прави ми косата много мека и лъскава. От АлиЕкспрес и аз се възползвах от намаленията - поръчах си Дарсонвал, да видим дали ще ми се отрази добре. От дрехи нямам абсолютно никаква нужда и не съм разглеждала сайтовете, но от Фешън Дейс имам лошо впечатление преди години и от тогава не съм поръчвала.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2022 13:39:16 GMT 2
Коприната на CHI е много хубава. За пръв път я пробвах преди 4-5 години, майка ми ми подари 2 малки опаковки. Наистина е добър продукт. Не съм използвала нищо друго на тази марка, но коприната препоръчвам с две ръце. Преди няколко дни инстаграм ми предложи тази дама и реших да я последвам. instagram.com/alexandrarriaga?igshid=YmMyMTA2M2Y=Показва хубави съвети за здрава и красива коса. След няколко нейни рийла реших да си поръчам копринени ластици за коса, но реших да си взема от Алиекспрес, а не да дам 30кв за ластик на Seta Nuda, които инфлуцките рекламират. Ще трябва май да си взема и калъфка, но няма да е сега. Показва и бюджетни продукти на марки като Elseve и Garnier, които обаче не намирам на нашия пазар. Имам сезонен косопад и си взех ампулите на Алфапарф, но не видях никакъв резултат от месец нанасяне с масажи всеки ден. За сметка на това след 2 измивания с Доори (преди 2 месеца спрях с Доори и минах да профи серията на Балеа) косопадът намаля на 50%. Очаквам да спре скоро благодарение на тях. Каквито и продукти да си взема, накрая все се връщам към Доори и се убеждавам, че няма по-добра опция за моята коса.
|
|
|
Шопинг
Nov 7, 2022 14:31:38 GMT 2
via mobile
Post by gorgeous on Nov 7, 2022 14:31:38 GMT 2
Бяхме обсъждали качеството на бельото от HM. Купих си преди няколко месеца гащи и сутиен. Има сериозна разлика в качеството спрямо това, което съм купувала преди от тях. Гащите се отпуснаха бързо, на някои места дори имат бримки. А чашките на сутиена се обърнаха в горния край… Тъкмо вчера реших да пробвам и си купих сутиен на HM. Мен на Tezenis сутиените много ми харесват - имам 3 броя от 2 години и не са мръднали изобщо. И на фитнес съм се потила с тях, ежедневно само тях използвам и нямам забележка. Аз съм много доволна от сутиените на Women's secret.
|
|
|
Шопинг
Nov 8, 2022 8:41:53 GMT 2
via mobile
Post by 100helit on Nov 8, 2022 8:41:53 GMT 2
Ади, важи за ХМ, но преди май даваха по-хубави отстъпки. Сега получаваш ваучер, който ти го вкарват в онлайн приложението, трябва да го изтеглиш, ако не си и беше нещо смешно като 10% на един артикул от кошницата.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2022 10:54:06 GMT 2
Благодаря ти, Хелитче ♥️ Да ти кажа честно не съм толкова за отстъпката, колкото да освободя гардероба. Снощи прибрах летните във вакуумиращите пликове, определено много място спестих, но много дрехи няма да нося. В H&M преди си харесвах нещо почти всяка седмица. Имаха много хубави модели и добри цени. Последната година нито успявам да харесам нещо, нито качеството е добро. Лоялната им програма си пада голяма измислица. Дали са ми ваучер за 5лв, но в същото време доставката е 7, т.е. дори нея не покрива. Като теглиш чертата излиза по-изгодно да се вдигнеш и да отидеш да си го купиш от магазина им. Но самите модели не ми хващат окото.
Снощи пуснах поръчка от Нотино на душ гелове, лосион за тяло, скрабове и маска за коса на марката Organic shop. Продуктите се продават като натурална козметика в Зоя, но на двойна цена от това, което открих в Нотино. Не съм пробвала нищо на марката, ще споделя впечатления. Взех си също коприна на CHI и един парфюм на Ейвън, който не намирам в брошурата от серията Little black dress. Заредила съм в количката още червила на Ревлон и още една пяна на Milkshake, защото е значително намалена и си заслужава.
Харесах една четка на Ровента, която е с горещ въздух. Чудя й се още, от вчера гледам видеа в тубата, за да преценя, дали си заслужава.
|
|
|
Шопинг
Nov 9, 2022 0:00:51 GMT 2
via mobile
Post by 100helit on Nov 9, 2022 0:00:51 GMT 2
Кой модел четка? Онзи кладическия с розовото ръбче ли? Ако да, аз също я заглеждам. Но не ставала за сешоар, само на 80% влажна коса за бретон тип френски и малко по-завъртяни краища. Иначе всички много я хвалят, а и цената е прилична.
|
|
|
Post by The Judge on Nov 9, 2022 1:32:19 GMT 2
Organic shop не са лоши, нищо уау, но са приятни и миришат хубаво.
Някоя ако помни, Asos правят ли блек фрайдей сейл или и те са циганийки. ФД тив номера ги знаем. Намаление ама цените преди това в тавана ... Мерси
|
|
|
Шопинг
Nov 9, 2022 12:58:36 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Nov 9, 2022 12:58:36 GMT 2
|
|
|
Post by vansss on Nov 9, 2022 12:59:28 GMT 2
И аз съм много разочарована от Фешън Дейс, гледах, гледах, само и само да си взема нещо, ама не и не. Нищо хубаво и изгодно.
|
|
|
Шопинг
Nov 9, 2022 13:23:22 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Nov 9, 2022 13:23:22 GMT 2
И аз съм много разочарована от Фешън Дейс, гледах, гледах, само и само да си взема нещо, ама не и не. Нищо хубаво и изгодно. Селекцията им последните 2-3 години е ужасна - само парцали. Иска ти се да изхарчиш пари там, но уви, супер селски изпълнения. Единствено кецове си купувам от там, защото имат добри цени на scotch & soda и други марки, които са доста удобни.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 9, 2022 14:22:29 GMT 2
Същата четка я гледах в Кауфланд и те имат тая седмица Черен Петък, но мисля че беше малко по-скъпа над 65 лв. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Шопинг
Nov 9, 2022 16:01:27 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Nov 9, 2022 16:01:27 GMT 2
Да, и аз я видях там, но в Нотино е на по-добра цена. Гледах няколко ревюта в тубата, как си оформят косата с нея, но не мога да преценя, дали ще ми е от полза.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Nov 9, 2022 16:23:36 GMT 2
Включвам се, понеже видях, че обсъждате четки за сушене. Аз от години ползвам такава, като съм сменила може би 3 в последните 10 години. Последната (купих си я преди 2 години) е тази (купих я от емаг на черния петък): www.tehnomix.bg/chetka-s-goresht-vazduh-rowenta-cf9540f0Изключително доволна съм, прави хубав обем, суши добре (не е нужно да се ползва друг уред), хубаво приглажда. Вече не тръгвам никъде без нея, толкова съм и свикнала. Трябва обаче да спомена, че аз съм с къса коса и не мога да кажа колко време обема в корена би се задържал на дълга коса. При мен, косата изглежда около 2 дена супер, а ако не нося слушалки или не спортувам интензивно, може и 3 да издържи. Ако имате въпроси, питайте, ще се радвам да помогна Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Шопинг
Nov 9, 2022 21:17:15 GMT 2
via mobile
Post by 100helit on Nov 9, 2022 21:17:15 GMT 2
|
|
|
Шопинг
Nov 9, 2022 21:22:45 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Nov 9, 2022 21:22:45 GMT 2
Благодаря ви много, момичета ♥️ Аз съм с коса до кръста, която е гъста и сравнително права. От 3-4 години действам със сешора на Wellneo и кръгла керамична четка. Има функция тунелно сушене, добро е за права коса. Не се справям никак със завиване на крайщата с четка, а ми допада като визия. Имам маша, но не искам да си горя косата, а тези четки на Ровента ми изглеждат по-щадящи.
|
|
|
Post by offthegrid on Nov 10, 2022 1:45:47 GMT 2
Тъй като гледам, че темата за репликите става все по-популярна да изкажа и аз своето мнение. Kато напреднали с ММ, ние редовно пазаруваме от братята китайци и досега никога не сме имали грешка освен с едни кецове, които така и не знам защо не върнах Има наистина брутални реплики на всякакви чанти, колани, бижута и пр. и обикновено не се бавят когато излизат нови колекции, но и също така е истина, че цената за наистина high-end изълнение може да е доста завидна. Дрехи и аксесоари на луксозни марки са само малка част от изобилието, което се открива пред човек почне ли да дълбае в този rabbit hole. Иначе ние досега сме имали може би над 10есет поръчки. Примерно едно от последните ми хубави попадения беше North Face Nuptse с гъши пух за около 30тина евро. Като проблем мога да кажа само едно единствено нещо, но за това трябва да обясня накратко за самия начин на поръчване. Toй хич не е толкова страшен, нито толкова сложен колкото си представяте. Ползват се т.нар. middle-man услуги или за по-просто фирма, която прави всичко вместо вас. След като нещата ви пристигнат в склада им, те снимат всяко едно нещо и качват по няколко снимки на всеки продукт. След това те опаковат всичко и го изпращат където пожелаете. Има много различни компании и всички предлагат подобни услуги на сходни цени. Най-големият проблем обаче е, че самите доставки поскъпнаха страшно много. Аз не поръчвам директно до България, защото често е по-бавно и по-скъпо. Поръчвам до склад в Англия и от там те го доставят в БГ, знаете. Накратко е това, няма да навлизам в детайли, че тук яко ни четат без билетче. Ако някой го интересува нещо конкретно винаги може да ми пише
|
|
|
Шопинг
Nov 10, 2022 8:33:04 GMT 2
Post by smurfina on Nov 10, 2022 8:33:04 GMT 2
Благодаря ви много, момичета ♥️ Аз съм с коса до кръста, която е гъста и сравнително права. От 3-4 години действам със сешора на Wellneo и кръгла керамична четка. Има функция тунелно сушене, добро е за права коса. Не се справям никак със завиване на крайщата с четка, а ми допада като визия. Имам маша, но не искам да си горя косата, а тези четки на Ровента ми изглеждат по-щадящи. Ади, в такъв случай тази от Нотино може и да не ти хареса, като гледам е метална (не се зачетох, поправи ме, ако греша), а те горят косата значително повече. За някой свикнал с керамика наистина ще усетиш разлика. Да, имат дупки и въздуха излиза, но се нагрява повърхността, аз съм използвала за кратко такава четка и по-добре с хубава преса, отколкото това. ЕДИТ: глупости говоря, керамична е, може някой модератор да ми изтрие коментара
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2022 11:24:18 GMT 2
Емаг имат безплатна доставка през приложението. H&M имат -15% също през приложението.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Шопинг
Nov 10, 2022 15:31:41 GMT 2
Post by ggvt on Nov 10, 2022 15:31:41 GMT 2
Дами, помагайте! Имам сешоар, който си купих с голям кеф преди година- две, стои като нов, защото никога не се суша, но сега фризьорката ми показа как да си правя косата така, че да ми харесва с дифузер. Но се оказва, че сешоара ми няма дифузер. От няколко дни търся такъв, който да си пасне на моя модел - имам Philips HP8230 DryCare. Гледам по различни сайтове, но си нямам идея как да разбера дали ще си пасне дифузера на моя модел
|
|
226 posts
|
Шопинг
Nov 10, 2022 16:09:04 GMT 2
via mobile
Post by 🍓 on Nov 10, 2022 16:09:04 GMT 2
Може ли и на нас да обясниш за сушенето с дифузер? 😁
|
|
|
Шопинг
Nov 10, 2022 16:48:21 GMT 2
🍓 likes this
Post by ggvt on Nov 10, 2022 16:48:21 GMT 2
Може ли и на нас да обясниш за сушенето с дифузер? 😁 Даа, сложи ми много малко количество мъжки гел по косата разнесе го добре, главата надолу наведена и така ми слагаше кичурите на дифузера, накара ме да си обърна главата рязко назад, след което дооформи. Цялото нещо отне точно 5 минути и ми се стори супер лесно, та затова искам да пробвам сама вкъщи
|
|
|
Шопинг
Nov 10, 2022 20:06:47 GMT 2
ggvt likes this
Post by smurfina on Nov 10, 2022 20:06:47 GMT 2
Дами, помагайте! Имам сешоар, който си купих с голям кеф преди година- две, стои като нов, защото никога не се суша, но сега фризьорката ми показа как да си правя косата така, че да ми харесва с дифузер. Но се оказва, че сешоара ми няма дифузер. От няколко дни търся такъв, който да си пасне на моя модел - имам Philips HP8230 DryCare. Гледам по различни сайтове, но си нямам идея как да разбера дали ще си пасне дифузера на моя модел Виж диаметъра и с какво захващане е, можеш да намериш някой, който пасва, но от друг модел ЕДИТ: в амазон го има, но ми изглежда скъпичък www.amazon.com/Original-Diffusor-Massaging-Diffuser-996510060555/dp/B07Q4C32QM
|
|