358 posts
|
Post by StellaGemella on Nov 2, 2021 14:22:01 GMT 2
Hriems, честит рожден ден и от мен! Ще се включа и аз с мусака след някой ден. 😁 Нищо не гледам напоследък. Дори и Милица, която не ме натоварваше, не ми се гледа сега. Чаках Петканови да продължат поредицата за Южна Италия, но явно рекламата на новите носове им отнеме твърде много време и няма време за обработка.
|
|
|
Post by welt on Nov 2, 2021 14:38:05 GMT 2
Взимам си парченце мусака и пожелавам на рожденичката здраве, щастие, късмет и всичко най-хубаво! На Пепе не бих си купила книга, нито на Ралица (ако се има предвид минималистката). Сега ще прозвуча доста грубо, но разгледах нейната книга, понеже зълва ми я има. За мен тази книга (една жълтичка, че май има много) попада точно в категорията "вещи, които не са ви необходими". Нищо впечатляващо не видях вътре, нито някаква стойност, която да те накара да посегнеш към нея втори, трети, пети път. Четеш веднъж... и не знам, после я даряваш/подаряваш на някого сигурно, понеже не виждам какво друго може да я правиш. Пепе, ако си разкаже историята в книга, тотално ще ми падне в очите като най-голямата продажница на петилетката.
|
|
|
Post by amourrr on Nov 2, 2021 14:58:35 GMT 2
Момичета, относто Аниста и Танев, аз си мисля, че са си лика прилика. Може да звучи странно, но има жени, които си отвръщат на ударите от мъжете и така си живеят години наред. Имам приятелка, с нейния (вече бивш), редовно се пошляпваха и тя дълго време не си тръгна от него. Даже накрая се махна, защото нещо куцало в с*кса. Значи боя не е бил проблем. Така ми се струва и при Аниста. На клипа с разкървавения нос, тя седеше и го гледаше притеснена. Е извинявай, ама ако някой ме удря и влачи, аз ще му върна и ще седя да го гледам ли? Удряш и бягаш.
Радост тръгнала по пижама на спорт. Добре де, имаш време да се снимаш и да качиш стори + текст, но нямаш две минути да навлечеш спортния екип. Попринцип ѝ симпатизирам, обаче защо все се напъва да се прави на много земна, много естествена и т.н? Не разбирам тази мания.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 14:58:46 GMT 2
Чудя се защо изобщо е решила Пепона да издава книга. Извън нашата си групичка тук, които следим инфлуенсърите, никой чак толкова не я знае, че и да купува книга за баналния й развод. Ох Боже !!! 5 бона за пост . Моля ти се смени дилъра , че това ако те чуе някой не зомбиран от инфлуенЦърите ще те сложи на клада . Това не ти е Америка или Европа . Тук е Бг и едва ли някой печели от постове освен Лозанова , която наистина си заслужава парите . Това клечавото 5 бона абсурд . Повечето живеят под наем или снимат в къщи на приятели ти 5 бона . Колкото до книгата точно тази книга ще се взема от лапетиите по 14 , 15 години , които са пленени от акъла на Пепини . Много жалко ,че такива търтеи печелят пари от подрастващите , но такава ни е държавата и възшитанието на децата .
|
|
|
Post by imasurvivor on Nov 2, 2021 15:01:08 GMT 2
В агенцията, в която работех до скоро, Валери взимаше 2000лв за пост+стори, а за видео в ютуб с рутина и партньорство - малко повече. Всеки със цената си, Капитонова пък отначало вземаше 20лв за пост Има ги хамави, които им плащат..
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 15:08:01 GMT 2
В агенцията, в която работех до скоро, Валери взимаше 2000лв за пост+стори, а за видео в ютуб с рутина и партньорство - малко повече. Всеки със цената си, Капитонова пък отначало вземаше 20лв за пост Има ги хамави, които им плащат.. Aз досега не съм чувал професия инфлуенЦър и не знам как и вземат пари за данъци от тия 2000 + лв . Малко трудно да се отчита в НАП , тъй като е невъзможно тия 2 хилки да няма данъци . А да не гооврим Пепини с тия 5 бона като какъв доход ще ги декларира ми е чудно - инфлуенсърство?!
|
|
|
Post by Foxy on Nov 2, 2021 15:09:03 GMT 2
Някой да ме светне с какво заслужава Лозановата 5-те бона, а наша Пепка - не? Аз и на двете не бих дала толкова. Едната просто е малко по - излъскана от другата.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 15:14:57 GMT 2
Някой да ме светне с какво заслужава Лозановата 5-те бона, а наша Пепка - не? Аз и на двете не бих дала толкова. Едната просто е малко по - излъскана от другата. Aми Лозанова е направена доста добре като корекции и визията наистина си заслужава , а Пепка мяза като сервитьорка от близката кръчма . Лозанова умее да рекламира и все пак не веднъж , два пъти е ркеламирала световни марки , докато Пепка като Галини рекламира китайски кремчета и дрехи от Зара . ps : Копитонова не е никаква инфлуенсърка . Тя пуска клипове , защото няма какво да прави и е скучно . Тя има пари нали имала няккаъв чичак , който е издържал , тъй че Копитонката го прави от скука .
|
|
|
Post by welt on Nov 2, 2021 15:32:56 GMT 2
Гамбино, това, че не ти не си чувал за нещо, какво точно трябва да означава? Аз не съм ходила на Марс, това означава ли, че няма такава планета?
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 15:36:12 GMT 2
Гамбино, това, че не ти не си чувал за нещо, какво точно трябва да означава? Аз не съм ходила на Марс, това означава ли, че няма такава планета? Mоля ти се обесни ми как ще декларира тия пари пред НАП?! Аз знам ,че дават пари за постове ,но тва си е сериозна сума , която се декларира .
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Nov 2, 2021 15:38:28 GMT 2
Айде пак се започна.
|
|
|
Post by ellsie on Nov 2, 2021 15:39:18 GMT 2
Аз също съм чувала от познати в сферата за суми в хилядите за различни инфлуенсъри и абсолютно смятам, че си е точно така. Пепе ако не взима поне едно 2000лв на колаборация ще съм учудена. А за това как се отчитат към държавата - варианти много, едни си отварят фирми, други се регистрират на свободна професия, трети са един вид "служители" в конкретни агенции.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
|
|
|
Post by Foxy on Nov 2, 2021 15:45:26 GMT 2
Някой да ме светне с какво заслужава Лозановата 5-те бона, а наша Пепка - не? Аз и на двете не бих дала толкова. Едната просто е малко по - излъскана от другата. Aми Лозанова е направена доста добре като корекции и визията наистина си заслужава , а Пепка мяза като сервитьорка от близката кръчма . Лозанова умее да рекламира и все пак не веднъж , два пъти е ркеламирала световни марки , докато Пепка като Галини рекламира китайски кремчета и дрехи от Зара . ps : Копитонова не е никаква инфлуенсърка . Тя пуска клипове , защото няма какво да прави и е скучно . Тя има пари нали имала няккаъв чичак , който е издържал , тъй че Копитонката го прави от скука . Убиваш ме за втори път днес, човече ПС : Да не си някой служител на НАП под прикритие в нашия форум
|
|
|
Post by tiberia on Nov 2, 2021 16:01:07 GMT 2
И мен ми е било интересно по колко точно вадят от инфлуенсърство. Знаех, че накрая на месеца получават стандартна заплата като всеки друг, щом напускат реалните си работи и почват само с ютуб и инстаграм да се занимават, но не съм предполагала, че само за един пост получават по 2000 лв. Това са МНОГО пари. Чудя се как фирмите могат да дават толкова много пари само за един пост. Недопустимо е за мен един инфлуенсър с никакви умения и знания да получава примерно 5 реклами по 2000 лв на месец = 10 хиляди лева, а "нормалните хора" за осем часов работен ден да получават масово на месец около 1000 до 2000 лева, а да не говорим, че извън София 2к и нагоре си е баш мираж.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Nov 2, 2021 16:11:00 GMT 2
Преди време мисля че Любо беше споделил някакъв сайт от който стига да имаш фирма можеш да видиш тарифите на "звездите". Някой помни ли го и ако ДА, ще ми го прати ли, че искам да накарам сестра ми да провери тарифите като сме на темата.
|
|
|
Post by anikr on Nov 2, 2021 16:29:59 GMT 2
И мен ми е било интересно по колко точно вадят от инфлуенсърство. Знаех, че накрая на месеца получават стандартна заплата като всеки друг, щом напускат реалните си работи и почват само с ютуб и инстаграм да се занимават, но не съм предполагала, че само за един пост получават по 2000 лв. Това са МНОГО пари. Чудя се как фирмите могат да дават толкова много пари само за един пост. Недопустимо е за мен един инфлуенсър с никакви умения и знания да получава примерно 5 реклами по 2000 лв на месец = 10 хиляди лева, а "нормалните хора" за осем часов работен ден да получават масово на месец около 1000 до 2000 лева, а да не говорим, че извън София 2к и нагоре си е баш мираж. Тези 2к лева са нищо в сравнение с това, което биха платили за реклама по телевизията (над 30к за излъчване на рекламата и отделно разходите по заснемането и). На фирмите не им дреме изобщо за уменията и знанията на инфлуенсърите, а за броя на хората, които ще видят продукта им. Затова рекламират при инфлуенсъри, защото им излиза по-евтино. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Nov 2, 2021 16:30:10 GMT 2
Ей, Гамбии, липсваше ми 🤗😁 ще ни върви раздумката 😉
Правят си добри пари инфлуцките и още как. Те и затова са толкова мързеливи и надменни и кьораво и сакато се бута инфлуенцър да става.
Книгата на датската госпожата Йепсонова ще бъде успешна, според мен. Но от самата книга като печалба не вярвам да изкара повече от кинтите, които вади от ИГ. По-скоро ще ѝ бъде печелившо това, че ще има какво да върти и дъвче по телевизии и предавания, ще има интерес към нея и съответно ше валят спонсорства и платена либофф, не толкова печалба от продажби на самата книга.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Nov 2, 2021 16:36:02 GMT 2
Не я разбирам и аз тази мания за писане на книги. Абсолютно безлични хора пишат за измисления си живот. Освен смелостта да си изложат живота пред хиляди, нищо друго интересно не им се случва. Как пък не съм дала 15 или 20 лева за книга на Пепон, вместо да си взема някоя друга ИСТИНСКА литературна творба. То и тийновете не ги четат тези книги, а само купуват като мърч.
|
|
|
Post by alexa07 on Nov 2, 2021 16:43:47 GMT 2
Честито на празнуващите днес, бъдете живи и здрави!
Интересно ми е какво ще е първото видео на Севи за чистене 🤔 Тези от по 30 секунди и 2.5 минути не ги смятам за видеа. Ако и там почне да пуска по няколко секундни кадри как търка мивката и чистата баня за гости... Не знам дали някой следи Jubara, тя прави такива видеа, но чисти къща, която е в тотален безпорядък и мърлявщина. Пускам си я отвреме навреме и всеки път се чудя дали това е реално (не е само тя, много канали с такава насоченост има). То бива разхвърляно, ама всеки път е едно и също - подът е целия в нахвърляни дрехи, завивки, играчки, боклуци, опаковки от храна. Чак такава ежедневна бъркотия ми се струва прекалена. Та, както казах, да видим Севито какво ще покаже.
За на Ралица книгите - поезията не е моята чаша чай, въпреки че последната и' книга е много красива като изпълнение. Книгата за минимализма на мен ми допада, първо защото няма друга на тази тема на нашия пазар (от български автор) и наистина те кара да се замислиш за някои неща. Леко четиво е, не е скъпа, а и я е предоставила безплатно в електронен вариант (него имам). Евала, за което. Колкото до Пепе - мисля, че нейната книга няма да е под 25лв, надали ще пусне аванта на феновете си и ще е пълна боза.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 16:53:42 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 17:02:14 GMT 2
Еми сори aма си пролича, че Пепе дели децата си. Матиас днес има рожден ден и се сети да пусне стори в 5 часа следобед докато с момичетата ги снима от сутринта и си качва пост.. Отвратително е това просто, явно е, че с това дете няма почти никаква връзка и се гледа главно от бабите и баща си.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by alexa07 on Nov 2, 2021 17:07:15 GMT 2
Според мен и на тези гивъуеи трябва да важи правилото, че е забранено роднини (или служители на въпросната фирма/лице) да взимат участие. Не че е невъзможно да я изтегли честно, но точно заради това, че всеки започна да се чуди дали наистина е така.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 17:34:01 GMT 2
Ейй, как може да няма тържествен пост по случай първия рожден ден на детето? Пепето нещо не е на себе си, точно пък тя да не пусне поне едно празнично гивъуейче. Тцтьтц, разочаровах се.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Nov 2, 2021 18:01:21 GMT 2
Според мен трябва да се снима на лайф, когато се тегли победител. Такива просто скрийншоти колко са релевантни? Ми тя може сто пъти да е теглила, докато се падне случайно сестра и’. Изобщо не им вярвам
|
|
|
Post by okay on Nov 2, 2021 18:11:10 GMT 2
Изглежда ми сякаш розАвото чудо на чудесата маркетира школичката си чрез Стъни. Разказва сърцераздирателна история как са започнали преди 5 години със школата, как седяли и мръзнали по спирките (какъв ужас!) и т.н. Преди въобще не споменаваше горкия Стъни, сега на всяка снимка е тагнат. Много е хитра. И без да казва нищо, ми изглежда сякаш го води за носа и той прави всичко за нея. В това няма лошо, но тя ми изглежда като типична разглезена кифла, която си гони интереса.
|
|
|
Post by tiberia on Nov 2, 2021 18:26:51 GMT 2
Едното стори на розАвото Йо беше клип от първия им урок от преди години. Стана ми някакво неудобно като я гледах, защото изглеждаше много схваната в кръста
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 18:36:34 GMT 2
Балан голямо хвалене на всяко стори колко му се отдавало да е баща.. 🤦🏻♀️ Няма ли кой да му обясни, че за един месец нищо не е видял още от това да си родител. 🤦🏻♀️ Супер гнусно и да си показва в устата как има прехапано, подуто или херпес.. 🤢 Тия хора го превърнаха тоя инстаграм в голяма гнусотия, всяка простотия си споделят вече.
Пепе не закъсня с един преигран клип с Матиас. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 19:11:01 GMT 2
Честита да си, hriems! Бъди здрава, много щастлива и обичана!
|
|
|
Post by noclue on Nov 2, 2021 19:20:09 GMT 2
А пък за мен Матиас от всичките ѝ деца най-много прилича на нея. Пепе може да е шофирала по-рано през деня и да не ѝ е останало време, че гледам пак са някъде, дето е no filter needed, нали нейната си кола тя си я кара 😀 Честито на рожденичката! Не сте лесна зодия, но си ви обичаме ❤️
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Nov 2, 2021 19:21:33 GMT 2
Еми… баща му кат ней чистокръвен датчанец, ами семпъл бургаски хомо сапиенс, тъй става…
|
|