|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 19:25:00 GMT 2
И аз останах изненадана от това, че цял ден Пепон не намери време да зарине със сторита и постове по повод рождения ден на Матиас. Това никога не е било. В същото време обаче явно те не са в тях, а са някъде на почивка, защото се вижда, че сторитата не са от дома им. Чехляка също е честитил на Матиас едва преди час-два. Ако приемем, че са пътували или са били заети - мога да го разбера. Просто е странно, че за момичетата всичко се случва от ранни зори и целият свят трябва да научи за това, че имат рожден ден. Относно книгата - не бъдете убедени, че ще се купува. Мърча й нали си спомняте, че беше абсолютен провал. Тук подозирам същото, особено пък ако дрънка простотии от личния си живот. До месец гарантирам, че ще я има закупена и преразказана дори тук във форума.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 19:28:13 GMT 2
Според мен са при родителите на ФилипЕ, на сторито му мисля, че се чува гласа на Романо.
|
|
|
Post by tiberia on Nov 2, 2021 19:42:09 GMT 2
Деница ДГ нейлс е пуснала стори, в което казва, че новите две момичета, които работят за нея са решили да напуснат едновременно. Предното момиче също напусна за има няма месец.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 19:51:01 GMT 2
Деница ДГ нейлс е пуснала стори, в което казва, че новите две момичета, които работят за нея са решили да напуснат едновременно. Предното момиче също напусна за има няма месец. Ми, освен бавноразвиващи, кой друг би започнал работа при работодател, който си изкарва нервите и им изтипосва черните ризи в нета постоянно. И двете страни са еднакво зле.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Nov 2, 2021 19:53:30 GMT 2
Деница Василева дали случайно реши, точно когато, ръката ѝ е по-добре и може ТЯ да си работи, да публикува тик-ток, колко зле са били направени ноктите на нейна клиентка от едно от момичетата?
Не мисля.
|
|
|
Post by katka on Nov 2, 2021 19:55:33 GMT 2
Идвам след видеото за Танев...толкова съм отвратена.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Nov 2, 2021 20:07:35 GMT 2
Защо не се и учудвам, че са напуснали. Само Дани се задържа дълго при Деница… Интересно ми е тези две момичета какво биха казали по въпроса, но сигурно от конфиденциалност ще замълчат.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 20:11:33 GMT 2
Деница и аз не я харесвам, съмнителна особа със съмнителни подбуди... Някак кармични ми се струват всичките й здравословни проблеми, колкото и грубо да звучи. Да не говорим, че е страшно безотговорен консуматор и тийнейджърската й тик-ток-бейсната аудитория получава особен пример от нея. Да, бачкатор е, определено, обаче лъха на мега зловещ работодател. Пасивно-агресивна и злобничка.
|
|
|
Post by tiberia on Nov 2, 2021 20:12:25 GMT 2
Нямам тик ток, какво казва за ноктите? Според мен щом три момичета напускат за толкова малко време, по-скоро проблемът е в работодателя. Сигурно ги натиска да правят ноктите за отрицателно време като я знам, че тя работи по 9 клиента на ден.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 20:17:04 GMT 2
Ами, "отидох" да погледна и, общо взето, нокти, които изглеждаха на поне 2 седмици бяха изпочупени. Гела не бил сложен като хората, и тя така великодушно направила нов безплатно, защото за съжаление "това" се случило в нейния салон и било недопустимо. Не споменава чия творба са ноктите, нито кога са направени.
|
|
|
Post by addie on Nov 2, 2021 20:19:13 GMT 2
Ето причините, поради които момичетата нпуснали. Целия пост като цяло ми звучи доста грубо, предполагам не им е станало приятно на момичетата, Деница ми се струва твърде критична, а и все пак е знаела уменията им, за да ги наеме и сега да казва, че правели грозни нокти. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kukitkata on Nov 2, 2021 20:20:02 GMT 2
Кое е видеото за Танев?
Джулиана е пуснала сторита от някъде с друг мъж и държи букет с рози. От вятъра не се чува какво говори, но нсписала, че животът продължава и най-важното е, че има Давид.
|
|
|
Post by Qyiana on Nov 2, 2021 20:20:44 GMT 2
И аз останах изненадана от това, че цял ден Пепон не намери време да зарине със сторита и постове по повод рождения ден на Матиас. Това никога не е било. В същото време обаче явно те не са в тях, а са някъде на почивка, защото се вижда, че сторитата не са от дома им. Чехляка също е честитил на Матиас едва преди час-два. Ако приемем, че са пътували или са били заети - мога да го разбера. Просто е странно, че за момичетата всичко се случва от ранни зори и целият свят трябва да научи за това, че имат рожден ден. Относно книгата - не бъдете убедени, че ще се купува. Мърча й нали си спомняте, че беше абсолютен провал. Тук подозирам същото, особено пък ако дрънка простотии от личния си живот. До месец гарантирам, че ще я има закупена и преразказана дори тук във форума. Май да вземем да съберем форумски пари и да купим 1 книга, да не й въртим прекалено много трафик и все пак да имаме материал за мусакаджийстване🤪 Бих го нарекла даже добра "инвестиция" за нашето хоби тук 😂 Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by jeri on Nov 2, 2021 20:24:54 GMT 2
Отворих профила на Капитонова, да видя дали се е завърнала и видях описанието й: "Превърнах хобито си в доходоносна работа. Как? Скоро ще разбереш." 🙄 уж щеше да се връща от 1 ноември, не че ми липсва, просто ми е любопитно. 😁 Извинявам се, ако е обсъждано, не съм чела последните страници. Пепе не ми изглежда да неглижира Матиас, просто за всяко следващо дете човек има по-малко време заради големите.
|
|
|
Post by healthy1 on Nov 2, 2021 20:27:29 GMT 2
Кое е видеото за Танев? Джулиана е пуснала сторита от някъде с друг мъж и държи букет с рози. От вятъра не се чува какво говори, но нсписала, че животът продължава и най-важното е, че има Давид. Пише се, че Илиян й е изневерил,но как до вчера имаха снимки заедно и бяха на гости на Петканови, а днес вече е в Кан с друг мъж. Според мен тя е залитнала, и странното е че в на другия мъж профила имат снимка как вечерят заедно, която е от 21 юли.
|
|
|
Post by FugeeLa on Nov 2, 2021 20:28:05 GMT 2
Момичета, Дайте да го видим този тик-ток, че аз съм от старомодните и нямам такива глупости Деница и гаджето й ми се виждат отвратителни цербери като работодатели и крайни материалисти. Аз също съм скромен работодател на 15 човека и са ми пределно ясни тези двамцата като стил на поведение. Личи си, че при тях липсва всякакъв опит и най-вече подход като работодатели. А и вероятно очакват всяко момиче да взема по 10 клиенти за работен ден. Горките девойки, които ще се излъжат да се завъртят на работа при тях. Отделно наистина я съжалявам като гледам с каква радост и обожание отваря всяка нова пратка с поредния парцал.. Явно много е нямала като малка и й се е образувала някаква мания. Само до това заключение мога да стигна от поведението й и този безконечен блян за предмети, дрехи и обувки.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 20:35:46 GMT 2
Заповядай, моля https://www.tiktok.com/@dg199196/video/7025614413365366022 Около втората минута ги показва.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Nov 2, 2021 20:37:24 GMT 2
Надявам се Джулката и Илиян да са заедно,защото двамата са ми страшно симпатични като двойка противно да всеобщото мнение. А и смятам,че имаха доста положително влияние един върху друг поне от това,което показваха на аудиторията си.
Ако са се разделили обаче, Джулката ще трябва да дращи нещо върху татуировка,която си плесна между двете дини преди години. 😄
|
|
|
Post by tiberia on Nov 2, 2021 20:42:45 GMT 2
Абе тези нокти наистина изглеждат бая зле.. ама да, не мисля, че двамата стават за шефове. И е супер детински начина, по който коментира ситуацията на сторитата в ИГ.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Nov 2, 2021 20:56:27 GMT 2
|
|
|
Post by plam on Nov 2, 2021 20:56:38 GMT 2
Каквито и възможности да са имали момичетата не е това начина така да ги оплюе тази Деница. Адски тъпо поведение от нейна страна! Дано никога не си намери работодателки изобщо не го заслужава!!
|
|
|
Post by katka on Nov 2, 2021 21:06:08 GMT 2
Кое е видеото за Танев? Джулиана е пуснала сторита от някъде с друг мъж и държи букет с рози. От вятъра не се чува какво говори, но нсписала, че животът продължава и най-важното е, че има Давид. За мен е мега противно държание от негова страна. И в предишни мнения съм писала, че за мен нещата при тях се развиха ненормално бързо, не е толкова до годините (набор ми е), колкото как прескочиха от живеене заедно до сватба и дете. И абсолютно съжалявам Аниста, защото може да не се изразява като дама, но не заслужава това отношение при положение, че детето им се роди със здравословен проблем, тя имаше проблеми след бременността и това само по себе си прави нещата неприятни за нея, а представете си да живееш с насилник. Бившата явно е била последната капка. Бях му фенка, но не мога да подкрепя такъв човек, както се казва сори мотори, но има и други, които да правят реакции на Гибо и подобни.
|
|
|
Post by edelweiss on Nov 2, 2021 21:07:59 GMT 2
Ако някой каже, че Пепе не си дели децата, не знам... За полудатчанките фърст, полудатчанките форевър има постове още от сутринта, залива с 100 сторита, прави партита. А за горкия бургазлия Матиас - едно стори му стига. От друга страна Филип не е пропуснал да сподели за празника с пост. Като цяло Матиас не присъства толкова често в онлайн присъствието на майка си, колкото сестрите му, но това днес е прекалено.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2021 21:18:25 GMT 2
Гана възмутена и огорчена, че са й предложили заем в линкдин. Явно служителите на банката са си свършили работата и с един поглед им е ясно.. гане, ние също бихме ти дали заем, не бой се. А дори не коментирам защо за Бога инаш акаунт там и каква ли глупост си изписала
|
|
|
Post by sunn on Nov 2, 2021 21:19:52 GMT 2
Тая Деница пак ли злепоставя момичетата, които са работили при нея? Няма ли да се научи това момиче, че не се прави така. А и за няколко месеца да смени 3 момичета е повече от ясно, че проблемът е в нея. Валерката днес е гледала Хари Потър по никое време с новите приятелки. Така ли “много” работиш, Валче?
|
|
|
Post by vivian27 on Nov 2, 2021 21:25:33 GMT 2
Джулката има снимка с тоз “красавец” още от лятото в Барселона. Отделно полуголи снимки от банята и балкона в Барселона 😄 голям цирк са и те. Ще видим коя ще е новата и любов, тя горката все много влюбена и все нещо я прецакват😁
|
|
|
Post by plam on Nov 2, 2021 21:27:14 GMT 2
Остави Илиянчо и веднага се почнаха провокативни сторита 😀 Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by addie on Nov 2, 2021 21:27:42 GMT 2
Визията на Пепон от гостуването ѝ при Рачков. За мен изглежда абсолютно неподходящо за жена на нейната възраст, майка на 3 деца, в национален ефир. Точно като някоя ученичка на 15 години се е изтипосала, нищо елегантно и стилно няма във вида ѝ. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by diamond on Nov 2, 2021 21:41:52 GMT 2
Визията на Пепон от гостуването ѝ при Рачков. За мен изглежда абсолютно неподходящо за жена на нейната възраст, майка на 3 деца, в национален ефир. Точно като някоя ученичка на 15 години се е изтипосала, нищо елегантно и стилно няма във вида ѝ. Sent from my iPhone using Tapatalk Да не говорим, че едва ходеше на токчетата.
|
|
|
Post by ariel on Nov 2, 2021 21:44:56 GMT 2
Джулката има снимка с тоз “красавец” още от лятото в Барселона. Отделно полуголи снимки от банята и балкона в Барселона 😄 голям цирк са и те. Ще видим коя ще е новата и любов, тя горката все много влюбена и все нещо я прецакват😁 Човекът живее близо до майка ми. По-скоро е подходящ за гадже на Илиян 🤪
|
|