|
Post by annafox on Dec 7, 2021 13:46:31 GMT 2
А кога е дългоочакваният Диорски момент 😃 Стрелям по спомен, но май е утре - 8-ми декември. Треперете от вълнение, броени часове ни делят,нямам търпение да видя декорацията 🥰
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Dec 7, 2021 13:50:24 GMT 2
Да залагаме какво ще е оправданието, може нещо да се е поразболявала или други непредвидени ангажименти
|
|
|
Post by plam on Dec 7, 2021 13:50:50 GMT 2
Вадете МОЕТите,печете мусаките,обличайте роклите,сукманчетата и утре тук всички на виртуален РД,че кралицата на модата има празник!!! 😂😂
|
|
|
Post by astoycheva on Dec 7, 2021 14:00:44 GMT 2
Оххх, развълнувах се и аз край вас! Нямам търпение! Ще следя изкъсо 🥰
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2021 14:08:31 GMT 2
Не разбирам модата на Валерѝ да е с пола, палто и отгоре пуловер? Това ли е модерно сега? Ивана е out of space. Тя Валери като не може да измисли нещо оригинално, а трябва да натагва от къде са ѝ дрехите, си снима краката, дори някакъв текст не е сложила. Еми, Валка, не може само на дългите си крака да разчиташ.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Dec 7, 2021 14:09:23 GMT 2
Как ще спим тази вечер, като знаем, че Гергучи ще има рожден ден! Започвайте с Диор украсите, вадете скъпото, и най-вече подгответе си профилите за "грандиозния" гивалей с 82! награди! Ганюш, ти на нас трябва да ги раздадеш тея награди, виж как си те обичаме
|
|
|
Post by MaryPoppins on Dec 7, 2021 14:09:31 GMT 2
Не мога да повярвам, колко много се мазнят на Попова в коментарите......... И толкова ли не може да отдели пари за подаръци на семейството си? Реално, тези подаръци, са от марката към роднините ѝ, не от нея.
|
|
|
Post by sweet96 on Dec 7, 2021 14:16:38 GMT 2
Това с тортата на Гергана, беше най-крипи нещото, което съм виждала през целия ми живот. До ден днешен все още не мога да повярвам, че е възможно да сложиш чуждо име на чуджо дете, което дори не си виждала на живо, на своята торта.
|
|
|
Post by theaxe on Dec 7, 2021 14:19:26 GMT 2
Полина защо постоянно трябва да повтаря “Ох бозе, бозе, бозе…, прьинца той, Мьакси. Бозе, бозе.” (Боже) 🤯 Понякога просто не мога да я слушам, изтръпвам. И мерси, че ни показа ляйф хакче, че за да не ни се разпиляват пъзелите, можем да ги слагаме в торбички. Ваууу, колко иновативно.
|
|
|
Post by sunn on Dec 7, 2021 14:28:05 GMT 2
На Валчето к’во ѝ става напоследък? Само едни голи крака снима, декември месец, да уточним. 😂 Преди май не беше така. Не, че е лошо, ама то писва.
|
|
|
Post by 🌸 on Dec 7, 2021 14:29:44 GMT 2
Това с тортата на Гергана, беше най-крипи нещото, което съм виждала през целия ми живот. До ден днешен все още не мога да повярвам, че е възможно да сложиш чуждо име на чуджо дете, което дори не си виждала на живо, на своята торта. Това съм го пропуснала. Ужас! Мога ли някъде да го видя?
|
|
|
Post by kalimera on Dec 7, 2021 14:33:54 GMT 2
Каролинче, не само в Бг Ивана ходят на безплатни почивки. Може да погледнеш видеото им от Париж спонсорирано от Wizzair. Да, но тук беше написано, че едва ли не всичко им е на аванта, а според мен не е така. Не съм гледяла видеото от Париж. Освен това wizz са им платили само самолетни билети вероятно или? А пък може и да съм в грешка. Да,не е малко, но една екскурзия от 5,6 дни както знаем всички включва много повече от едни билети. Това са нощувки, такси за музеи и обекти, храна, превоз, а билетите вече са и доста бюджетни. Не знам, само си разсъждавам. Те имат стари видеа от Дубай, от Венеция. В Сърбия пътува за лансиране на Лореал и NYH Cosmetics. В Дубай рекламира туристическата агенция, а в Рим рекламира airbnb като предлага 50 лв отстъпка...и така наша Иванка.
|
|
|
Post by zahir on Dec 7, 2021 15:06:43 GMT 2
Полина защо постоянно трябва да повтаря “Ох бозе, бозе, бозе…, прьинца той, Мьакси. Бозе, бозе.” (Боже) 🤯 Понякога просто не мога да я слушам, изтръпвам. И мерси, че ни показа ляйф хакче, че за да не ни се разпиляват пъзелите, можем да ги слагаме в торбички. Ваууу, колко иновативно. Полина всяко нещо представя като много иновативно, все едно ние живеем в пещера и тя сега ще ни даде животопроменяща информация. За всяко тъпо нещо се изказва като абсолютен авторитет. Много ме дразни. Вадя пуканките за утрешния голям ден. А по темата с рекламите, аз лично от инфлуенсъри не се вдъхновявам. На мен ми действат анти реклама и избягвам всичко, пробутвано от тях. За съжаление има една голяма част бездарни момичета и за съжаление момчета тип Наум, които просто наричат това работа, понеже с друго нямат капацитет да се занимават. Това е една лесна ниша в момента, където доста народ се бута. И друг път съм писала, че няма нито един истински впечатляващ. С интереси, с професия, четящ, учещ. За справка и Пепа и Попова, учили в чужбина мамини готованки с потресаващо ниска обща култура и искат да хванат на лЯйфа мЙекото. Теа имаше работа в банка ама напусна, защото така е по-лесно. Другите ги знаем всички, няма какво да изброявам. За мен това са хора търтеи, с нищо не допринасящи за обществото, които си продават личните моменти, сеирите, че и децата дори за пари.
|
|
|
Post by jeri on Dec 7, 2021 15:27:35 GMT 2
Абсолютно съм съгласна с zahir. Имам чувството, че всяка, която роди решава да става инфлуенсър, наличието на бебе, сякаш е достатъчно. Не бях забелязала, че Алекс и Дани не са в къщата, чак сега като казахте. А тя точно днес е пуснала и стори, в Оборище е. Браво на нея, но не мисля, че е добра идея да пуска такива сторита с местоположението и гледката отсреща.
|
|
|
Post by okay on Dec 7, 2021 16:50:34 GMT 2
Не знам каква заплата взима Боби, но ако можеха да си позволят по-голям апартамент от панелка в Младост с усвоена тераса вместо кухня, повярвайте ми, щяха да са си купили. Вчера четох отговора на вече изтрития коментар на Деница, който беше постнат тук. Не искали, видите ли, да имат собствено жилище. Да, а аз в никакъв случай не желая да пия коктейл на някой екзотичен плаж, вместо да съм в снежна София. Това, че не можеш да си позволиш нещо, не е срамно. Просто явно гроздето им е кисело. По същия начин със Снежана и колата - като няма пари за кола, е екосъобразна. Като има - веднага сторита.
|
|
|
Post by nomade on Dec 7, 2021 17:07:54 GMT 2
Малко оф топик, ама моля ви се разкажете историята за Ганка и Браян… ако може и снимка, малеее, много ме е яд, че не съм го виждала. 😂
|
|
|
Post by ddelyani on Dec 7, 2021 17:24:10 GMT 2
Така гледа, като събираш пари за джунджурийки от Hermès и детски сукманчета от Dior..😁 Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by klaudia on Dec 7, 2021 17:26:51 GMT 2
На един рожден ден на тортата на Гера пишеше "Честит рожден ден Гери и Браян" тогава много се подмазваше на Милена, Стан и Стефи.
|
|
|
Post by lina on Dec 7, 2021 17:43:11 GMT 2
Йоанна обаче най-често си ходи в Ринг мол, да не би там контролът за сертификат да е слаб? Казваш, че отиваш в Лидл и после си обикаляш целия мол? 🙄😃
Редактирам се - ще обикаля коледни пазари, няма как да е без сертификат.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by nomade on Dec 7, 2021 17:44:29 GMT 2
Революция в гивалеите. 🤩 Ганка ще подарява абонамент за Булсатком. 😍 Не е излъгала като е казала, че ще са само подбрани марки. 😂
|
|
|
Post by yanniehh on Dec 7, 2021 18:01:27 GMT 2
Имам чувството, че само и само да събере заветната бройка подаръци, ще вземе и четки за тоалетна да подарява 😂
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Dec 7, 2021 18:08:01 GMT 2
За всички момичета, които са пропуснали най-великият криндж момент в историята на родния инфлуенс: Даже и в тъбнейла се вижда доказателството. Абсолютен creep е Гането, съжалявам за чуждицата.
|
|
|
|
Post by cultureshock on Dec 7, 2021 18:29:22 GMT 2
Уау, беше ми много интересно да изгледам това старо видео от рождения ден на Гергана. Определено е била криндж още тогава, особено в комуникацията си с други хора. Обаче изглеждаше като нормално момиче, не ме дразнеше като говори,а стаята й в общежитието беше точно като моята, въобще - припомних си защо я гледах преди. И май искрено се зарадва на подаръка от Стан и Стефи. Сега ако някой й подари коледно одеало и четка за коса няма да заслужи и стори в инстаграм 😁
|
|
|
Post by jane16 on Dec 7, 2021 18:33:40 GMT 2
Сиса защо не обува чорапи на Ния? Декември месец е, и колкото и да е топло вкъщи, а те все пак са Германия, защо е босо детето нон-стоп? Знам, че има такива хора, които не им и студено, но тя е болна. Кашлят и двете здраво, милите. Малкия Гошко също ми се струва леко облечен, но това е според моите представи. Ния наистина му се вре страшно много. Иначе сиропът, който направи от лук и мед може да е ефективен. Не е лош като идея.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 7, 2021 18:36:31 GMT 2
Хилял не качва видеа, но когато дойде време за платени постове, е на първа писта...
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2021 18:50:00 GMT 2
Сиса защо не обува чорапи на Ния? Декември месец е, и колкото и да е топло вкъщи, а те все пак са Германия, защо е босо детето нон-стоп? Знам, че има такива хора, които не им и студено, но тя е болна. Кашлят и двете здраво, милите. Малкия Гошко също ми се струва леко облечен, но това е според моите представи. Ния наистина му се вре страшно много. Иначе сиропът, който направи от лук и мед може да е ефективен. Не е лош като идея. В коментарите беше писала, че постоянно обува чорапи на Ния, но тя не ги търпи и сама ги събува и в тях било много топло около 25 градуса.
|
|
|
Post by Cherry on Dec 7, 2021 18:54:57 GMT 2
Аз да се оплача, че след като написах на Деница колко е ограничена като изказ, ми е върнала супер злобен коментар . 😔😂
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2021 18:56:10 GMT 2
Елица показва нови обувки. По-грозно нещо не бях виждала, честно. А преди харесвах стила й... На ръба съм да я отследвам. Писна ми от сторитата й с битовизми. prikachi.net/image/e04fi
|
|
|
Post by klaudia on Dec 7, 2021 19:33:41 GMT 2
МагиСан беше на детокс от социалните мрежи, но когато заваляха предложения за реклами бързо се върна. Вчера реклама, днес отново, май на нас ще ни трябва детокс от тяхните спонсорства.
Елица и тя само манджи качва или видеа от преди 5-6 месеца по 10 минути, но като има реклама бързо се задейства да снима и обработва.
Общо взето всички през декември са много работни и ангажирани, реклами валят от всякъде. Дори Хилял, която не е качвала от много време, но за рекламата е първа, както и за получаването на пратки.
|
|