|
Post by Deleted on Dec 7, 2021 9:46:08 GMT 2
Жилища се сменят. Към момента на закупуване на жилището си, те са били само двамата. И аз нямаше да закупя жилище с 3 спални, като сме двама човека и нямаме дете, може и да не са мислили да имат на този етап. Не виждам нищо абсурдно за 10к на месец в IT сектора. Щом за колцентрове има по 3, където не е особено сериозна работа. Светът се е променил и каквото и да си говорим, това е най-добре заплатената работа към момента. Всеки има различни разбирания за това, как е най-добре да си харчи парите. Не мисля, че скромния начин на живот и липсата на парадиране с парите означава, че такива нямаш. Не всеки е като Галя, която има нужда да избива комплекси с 2-3 еднакви чанти, ама да са Фурла.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Dec 7, 2021 10:11:37 GMT 2
Малко офф, но парите много варират и от компания, и от използван език. От скрийншота с LinkedIn профила имаше компанията, която с една проверка може да се види,че клиентите са главно български, което може леко да повлияе на печалбата на компанията и оттам заплати, бонуси и тн. Отделно езика, на който пише не е от най-високо платените в бранша.Та, 10к ми звучи леко завишено, но едно 5-6макс и с неговия опит може да докарва.😊Някой назад беше казал,че е работил на две места. Ами, не. Просто е станал Лийд и е бил дев по едно и също време, в една и съща компания. За да не е тотално офф, Йоанна адски ме дразни в последно време. Не знам на каква дама иска да се изкарва, но да показваш диск на Клайдерман и да обясняваш как обичаш да го слушаш, а преди 2 месеца със сестра ти да сте пели “Я надуй кавала” в Дубай ми идва леко пресилено и самоизтъкващо се. Минала си през дамите, Йоанке, примири се😁Да не говорим как се е озъбила на коментар под видео на сестра си. Малкуту Норчи не може сама да се защити и обоснове, затова какиту идва…🙄 img321.com/view/image/69d3cfbe-56d4-43c0-9096-64aac0e1e2a3
|
|
|
|
Post by jeri on Dec 7, 2021 10:39:06 GMT 2
Jeri, аз отскоро следя Марина Декова заради 21-дневното предизвикателство, и в ноемврийската тема май точно бях питала дали някой знае за мъжа й ли става дума, като разказва за нарцистични прояви. Стана ми много тъжно като видях сторитата й, изглежда добра и мила жена, не ми влиза в класическия инфлуцка-стайлинг грам, а явно точно бащата на дъщеря й е, който е упражнявал психическо, а явно и физическо насилие насилие над нея вече. 😞 Похвално е както, че е взела незабавни мерки, като е викнала полиция, накарала го е да се изнесе от тях, отишла е да подаде жалба в районното на другия ден, така и че дава гласност и добър пример на няколко хиляди жени, които я следват, че изход има! Дано всичко е наред с нея оттук нататък, и дано даде кураж и на други в подобна ситуация да търсят начин да се махнат. Ужасно е просто как един човек може да изглежда прекрасен, да си родите и отглеждате детенце с любов, и с времето да се превърне в чудовище. И за дъщеричката им ми е доста мъчно, изглежда много миличко детенце, а и май е на 4г., тоест тя вероятно разбира вече какво се случва около нея... Така е, изглежда ми мила жена, прави си тренировките, режимите, продава си някаква козметика. Показвала е и снимки, че преди хич не е изглеждала така, а не като Йокото. Мъжът ѝ мисля, че беше някакъв в бодиконструктор и имаха общи интереси. Как се е променил така, не знам, показвала е някакви мили моменти с него, цветя, жестове. Сега виждам, че е изтрила всички снимки. Браво за смелостта, дано може и да се оправи финансово без него, едва ли ще ѝ дава издръжка. Детето им е страшно сладко и красиво. Въобще грозна и тъжна история, бих се радвала да сподели, интересно ми е защо е станал такъв.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Dec 7, 2021 10:41:18 GMT 2
Дано само да няма пак видео за хейт коментари приличащо на това на Тонка, без фокус , размазан грим и седнала на пода. Много ме дразнят като започнат да се защитават и да се жалват колко се старали и колко усилия правят, а ние не го оценяме. Едното няма нищо общо с другото. И аз се старая да докарам мусаката на свекито но не ми се получава и независимо ,че съм се СТАРАЛА пак не става за ядене. Да не ми излизат с тези номера. Тази Норчито като скролнах в канала ѝ , еми тя го кара от влогмас на влогмас, да не говорим,че късото видео беше с кадри от на кака ѝ разходката по магазините в мола. Време и тя и Гуца да се закриват,че за нищо не става “съдържанието им” . А там канала на Гергучи с луксари ляйф стайл заради великата подготовка на рождения ден ли ѝ замря ? И да попитам кога аджеба е този велик празник ? Не за друго, да знам да не пера и да не работя, нали е празник на лукса и безвкусицата!
|
|
|
Post by nomade on Dec 7, 2021 10:46:33 GMT 2
Само за последния месец Ивана има 14 спонсорирани поста в профила си. 🤞🏻 Днешният пост също е рекламка - на робота-прахосмукачка. С Боби са се хванали под ръчичка и това е тяхното време, разбира се, когато малкият спи. В тази идилия деликатно се прокрадва Хоакин, роботът. Постоянно я питали дали е доволна и тя с ръка на сърцето отговаря, че е… 🙄 Познат ли ви е този сценарий? Би трябвало, защото всяка втора… пардон ВСЯКА инфлуцка има подобна концепция. Искам един ден да вляза в соц.мрежи и да си кажа: “Браво бе… е^ати яката реклама!”, ама тц… явно и в следващата година ще слушаме за Хоакин … 🙄
|
|
|
Post by suede on Dec 7, 2021 10:49:17 GMT 2
Боби е Проджект Мениджър в неособено известна и българска компания, която е и вероятно не особено добре платена фирма. Не знам как някой си представя, че проджект мениджър в подобна компания ще взима дори 5к лева. Съдейки по начина им на живот и нещата, които си купуват, залагам на доста по - скромна сума. Мъжът ми е доста нагоре в ИТ йерархията и там наистина се взимат солидни, пет цифрени заплати, както и мастити бонуси. Повечето му колеги, с които са на сходни позиции демонстрират също солиден стандарт на живот, далеч от парадиране. Гледайки Флори как бясно заработва, а няма годинка, нещата там не са никак розови, поради което и отдавна не се интересувам от Ивана. Нещата вече не са красиви и някак не ѝ симпатизирам за начина, по който си експлоатира детето. Преди да роди други ги говореше..
|
|
|
Post by sunn on Dec 7, 2021 10:50:14 GMT 2
На косъм съм да отследвам Ивана. Пия си чая в малкото свободно време, което имам и първия пост, който ми излиза е как Ивана и Боби се правят на клоуни, за да рекламират робота. Сън не е спала в 10 часа да пусне рекламката.
Не знам дали съм само аз, но според мен “хуморът” на Снежана е толкова сух и тъп, че на шегите си само тя се смее. Изобщо не ѝ се получава да е оригинална.
|
|
|
Post by smurfina on Dec 7, 2021 10:55:15 GMT 2
Тъкмо идвах да комемтирам най-новата снимка на Пепе и Фичо. Пепа с едно червено палто. Има нещо което не е наред в тази снимка. Не мога да го обясня. Толкова ми е изнасилена и странна, Фичо гледа странно, тя се опитва да е секси. Няма живец, няма нищо, нищо не говори тази снимка. Не знам какви са им отношенията, не мога да правя догатки по снимки, защото всичко може да е. Но има нещо, и то не ми прилича ма "голямата любов". Много са ми странни. Фичо ми е като смотан тийн, Пепето ми е като пренавита пружина. Прави разни физиономии, изкуствени, много изкуствени. За Боби-не съм наясно със ИТ сферата,но не вярвам да изкарва такива суми, абсурд. Давиз, имат кредит за апартамента. Спестените пари са отишли за процедурите. Ако Боби изкарваше повече от 3 хил, нямаше да купят 2 стайно жилище и то с ипотечен кредит. Знам какви са цените, вноски месечни ориентировъчно и каква заплата приблизително трябва да имаш за кредит за жилище в София. За какво им е малко жилище ако могат да вземат по-голямо.? Не, че ние можем да знаем колко изкарва, но споменатите цифри са малко в сферата на фантастиката. По-скоро нещо макс до 5 хил, даже дали и толкова. За мен са си абсолютно обикновено семейство, един от двойката ИТ, изкарват добри доходи и си живеят добре. Но 10 хил, едва ли. На Ивана дохода не е постоянен, а само ако има партньорство(а там явно се справя доста добре). Според мен баш за пари си рекламира, и й трябват.Лошо няма. Другото е славата и това, че не иска да се откаже от нея. Третото е, че вече е видяла лесна работа, с красиви снимки, малко умения и време за себе си и ме иска да се откаже от това. Чувства се успешна и това не е без значение. Та по темата моите разсъждения са такива. И друго-за почивките-не съм видяла почивка в чужбина на Ивана, която да е спонсорирана,няма такова нещо. И у нас имат една- две такива в някаква къща за гости беше едната и последно в Боровец вече с Флорчо. Така, че аванта почивки те нямат почти никакви. Аз пък не смятам, че доходите ти се определят в това колко стайно ти е жилището. ММ също работи в този сектор, изкарва 5-цифрени суми месечно, но ние живеем в 3 стаен обикновен апартамент. Не знаем кой в какво е решил да влага парите си, как ги харчи и т.н. Абсолютно. Всъщност, 3к взима човек с 1-3год. опит в сферата, като това зависи от фирмата, Боби е с 12год. като има някои високи позиции. Направете една справка в jobs-а и ще можете по-точно да се ориентирате
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 7, 2021 10:56:12 GMT 2
От последните 27 поста на Ивана, 14 са в партньорство, като най-старият е от 6 ноември, т.е. за месец. С червено в горен ляв ъгъл съм отбелязала постовете, където изрично пише "Този пост е в партньорство с/със...", но има и 2-3 giveaway-a, които не са обозначени като ad/pr. На косъм съм да я отследвам. Последният влог също не беше особено интересен и това лигавене с бебето просто си е за личен архив наистина. И аз се лигавя на моето бебе, ама само като сме си ние вкъщи (плюс-минус таткото), дори пред бабите и дядовците не се лигавя, изобщо не ми идва отвътре пред други хора да се правя на маймуна. Явно Ивана толкова е свикнала с присъствието на камерата, че забравя, че хиляди хора я гледат и че не всичко е за показване. Edit: nomadе, аз докато преброя и направя скрийншотовете и ти си писала същото. Поне е сигурно, че съм преброила правилно. xD
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 7, 2021 10:59:42 GMT 2
Не можем да сме сигурни как е в случая.Идеята е, че Ивана просто не спира с рекламите в последно време. А и Боби си участва и вече доста естествено стои във видеата.
За мен по-важното е, че са хармонична двойка. Харесвам ги, харесвам и Ивана, но много ми опротивяха тия тъпи реклами. Преди го имаше чувството, че говори от опит, сама избира дрехите си, сама ги купува и снима наистина с вдъхновение и удоволствие, имаше искреност и неподправеност. А сега дори една снимка на аутфит да видиш, на парфюм или на гримове всичко е поради спонсорство и се снима с причина. Ето това на мен не ми харесва и много ме разочарова. Защото те твърдят, че са създатели на съдържание и снимат вдъхновени от нещо. Е, къде е това вдъхновение? Къде е вдъхновението и креативността в една кошница с Ленор, приготвена за снимки в парка или в парцалите от абаут ю, които едно с едно не се съчетават.? Къде е вдъхнивението в снимането на видеа за отбий номер и Бепантена и Кубетите? Кое тук е спонтанното, съдържателното, вдъхновяващото? Няма го вече това нещо. Включително и всички природни снимки и такива от дестинации се правят с цел само лайковете и красота. Пример Валери, а и много други има. Флори изобщо не предполагах, че ще е толкова сниман и ползван за реклами. И това не ми харесва. Имах друго мнение за Ивана. Други неща говореше наистина, както правилно отбеляза съфорумка. Не я виня. Парите са си пари, криза се задава, имат кредит, имат бебе, тя трябва да бъде поддържана и добре изглеждаща за това, с което се занимава. А и славата замайва, но определено вече идва в повече. Не ми допада и описването на човешките взаимоотношения и важни теми във високопарни и лигави постове(особено с човека до теб и децата ти, баби и прочие обяснения в любов и връзки) с цел реклама и обвързани тясно с нея. Жалкарско и смешно ми е.
Визирам някои подобни постове на Пепе, Ивана, Марито, Галя и още много други. "О времена, о нрави"!
|
|
|
Post by krasitotod85 on Dec 7, 2021 11:00:44 GMT 2
От последните 27 поста на Ивана, 14 са в партньорство, като най-старият е от 6 ноември, т.е. за месец. С червено в горен ляв ъгъл съм отбелязала постовете, където изрично пише "Този пост е в партньорство с/със...", но има и 2-3 giveaway-a, които не са обозначени като ad/pr. На косъм съм да я отследвам. Последният влог също не беше особено интересен и това лигавене с бебето просто си е за личен архив наистина. И аз се лигавя на моето бебе, ама само като сме си ние вкъщи (плюс-минус таткото), дори пред бабите и дядовците не се лигавя, изобщо не ми идва отвътре пред други хора да се правя на маймуна. Явно Ивана толкова е свикнала с присъствието на камерата, че забравя, че хиляди хора я гледат и че не всичко е за показване. Edit: nomadе, аз докато преброя и направя скрийншотовете и ти си писала същото. Поне е сигурно, че съм преброила правилно. xD Мале, мале! Всеки втори - спонс 😂 Пепа пасти да яде. Поне си ги отбелязва като спонсорирани и не крие.
|
|
|
Post by ☀ on Dec 7, 2021 11:21:18 GMT 2
От години прескачам рекламите по Тв. Прескачам светкавично реклами в Youtube. Сега се налага да прескачам рекламни постове в инстаграм. Нещо неясно да има, инфлуцки?
|
|
|
Post by kalimera on Dec 7, 2021 11:24:08 GMT 2
Каролинче, не само в Бг Ивана ходят на безплатни почивки. Може да погледнеш видеото им от Париж спонсорирано от Wizzair.
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 7, 2021 11:25:18 GMT 2
Точно това е. Така и рекламата се опорочи. Качествена такава рядко вече ми прави впечатление (а това съм учила). Да си кажеш, евала, егати яката реклама. А то чекнене по домашно му пред елхата с бяла рокля и талон на H and M в ръцете. Ми не, мерси.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 7, 2021 11:38:03 GMT 2
Аз по принцип мнго харесвам/х ( не мога все още да реша) Ивана, но признавам си, в последните доста месеци изобщо не си я пускам. Даже като ми изскочи я пропускам нарочно. Преди ми действаше много успокоявашо, сега ми е много досадна. Но категорично за най-голямо съжаление и тя се превърна в ходещ телешоп.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Dec 7, 2021 11:38:03 GMT 2
Не разбирам модата на Валерѝ да е с пола, палто и отгоре пуловер? Това ли е модерно сега?
Ивана е out of space.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 7, 2021 11:45:42 GMT 2
Не разбирам модата на Валерѝ да е с пола, палто и отгоре пуловер? Това ли е модерно сега? Ивана е out of space. Пълна идиотщина и още едно доказателство, че Валката стил няма. Каквото види в нета, което е уж модерно и вървежно, тя веднага копира без да осъзнава кооооооолко е нелепа същност.
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 7, 2021 11:48:25 GMT 2
Каролинче, не само в Бг Ивана ходят на безплатни почивки. Може да погледнеш видеото им от Париж спонсорирано от Wizzair. Да, но тук беше написано, че едва ли не всичко им е на аванта, а според мен не е така. Не съм гледяла видеото от Париж. Освен това wizz са им платили само самолетни билети вероятно или? А пък може и да съм в грешка. Да,не е малко, но една екскурзия от 5,6 дни както знаем всички включва много повече от едни билети. Това са нощувки, такси за музеи и обекти, храна, превоз, а билетите вече са и доста бюджетни. Не знам, само си разсъждавам. Те имат стари видеа от Дубай, от Венеция.
|
|
|
Post by veereto on Dec 7, 2021 12:18:52 GMT 2
Малко офф, но парите много варират и от компания, и от използван език. От скрийншота с LinkedIn профила имаше компанията, която с една проверка може да се види,че клиентите са главно български, което може леко да повлияе на печалбата на компанията и оттам заплати, бонуси и тн. Отделно езика, на който пише не е от най-високо платените в бранша.Та, 10к ми звучи леко завишено, но едно 5-6макс и с неговия опит може да докарва.😊Някой назад беше казал,че е работил на две места. Ами, не. Просто е станал Лийд и е бил дев по едно и също време, в една и съща компания. За да не е тотално офф, Йоанна адски ме дразни в последно време. Не знам на каква дама иска да се изкарва, но да показваш диск на Клайдерман и да обясняваш как обичаш да го слушаш, а преди 2 месеца със сестра ти да сте пели “Я надуй кавала” в Дубай ми идва леко пресилено и самоизтъкващо се. Минала си през дамите, Йоанке, примири се😁Да не говорим как се е озъбила на коментар под видео на сестра си. Малкуту Норчи не може сама да се защити и обоснове, затова какиту идва…🙄 img321.com/view/image/69d3cfbe-56d4-43c0-9096-64aac0e1e2a3 Йоана освен оратор, стилна и класна дама с изискан вкус и адвокат ли си е добавила към СВ-то. Сякаш сестра ѝ не е на 20 и вече голяма жена, а трябва да тича и да я защитава. Сакън някой да не каже нещо за милинкУто Нори.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2021 12:55:36 GMT 2
Случайно попаднах на Ася Капчикова в Инстаграм и видях, че е родила трето детенце, да са ѝ живи и здрави всички дечица. Направо се изненадах, че след близнаци момчета на 1 година е родила още едно. Имаше въпроси към нея и каза, че е било планирано и го е родила пак със секцио. Някоя мама може ли да ми каже как се правят последователни операции през 1 година? Аз знам, че за второ секцио трябва да минат от 3-5 години. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kiki95 on Dec 7, 2021 13:00:24 GMT 2
Струва ми се, че Алекс и Дани не живеят в къщата им от доста време. Някой знае ли нещо?
|
|
|
Post by klaudia on Dec 7, 2021 13:06:20 GMT 2
За второ секцио на мен ми казаха да изчакам 2 години, защото преди това е доста рисковано.
Нориту си има секретарка, която да я защитава в коментарите, защото нейния умствен капацитет е като на бебе, че Йоанна не блести с много ум, така е, но Нориту е много зле горката.
Стефи вчера пусна въпросник, за мечтан продукт. Днес е обявила, че ще зарадва някои от отговорилите с това, за което мечтаят. Ей това е гивалей, при нея няма спонсорства и парадиране с пари, но е Човек. Коя друга влогърка/инфлуенсърка би направила такъв подарък- никоя, разбира се. Всички подаряват, това, което няма да използват и не им харесва, както и тестери. Браво на Стефи, така се прави!
Гледах последното видео на Златена. Много приятна двойка са ми двамата с Люси. Той ми се струва, че е много добър. Правят ремонт сами, той монтира кухня, плотове и т.н. много се радвам на такива сръчни хора, които умеят всичко сами. Имали са неприятни събития, Люси е загубил баща си, а Златена дядо си(ако съм запомнила правилно) много ми стана тъжно.
|
|
|
Post by vivian27 on Dec 7, 2021 13:06:30 GMT 2
Норито до колкото разбрах работи в мол, явно затова нон стоп е там 😄 Някой тук беше писал, че е продавач консултант в Том Тейлър.
Ивана и на мен почва да ми писва. Реклама до реклама. А като я видя със зализания бретон настрани и фибичката- 🤦🏻♀️ Яхнала е вълната, защото не се знае до кога ще е известна и търсена, просто се възползва на макс. Не смятам да коментирам кой какъв доход има, няма нужда аз да им разпределям финансите. Но определено Ивана не е това, което беше. Ютуб също.
Извадихте ли Диор роклите? С нетърпение чакам събитието на годината 😁
|
|
III
Junior Member
|
Post by III on Dec 7, 2021 13:06:42 GMT 2
А Норито нали също правеше влогмас? Отворих сега да видя и не е качвала от няколко дни :д Наистина ми е интересно как се справят с толкова кучета, а също така и как постоянно е в мола Норито е работеща студентка. Гледа куче, сигурно има и социален живот. Нормално да не качва. Въобще не ми допада като инфлуенсър-ютубър, но ми харесва, че е започнала да се занимава със смислени неща извън онлайн пространството. Не, че съм критерии, аз поначало подкрепям ютубърите да имат и сигурен доход от работа.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2021 13:12:05 GMT 2
Милинкуто (хахахахах, Пинки) Нори сиг едвам издържа да работи, да гледа куче и да има социален живот, голям товар носи. Истинско оправдание, че е тъпа като такоа и не може да свърже две изречения без да мучи като раждаща крава. Па нека и си работи.
|
|
|
Post by vivian27 on Dec 7, 2021 13:25:27 GMT 2
Струва ми се, че Алекс и Дани не живеят в къщата им от доста време. Някой знае ли нещо? Казаха, че щели да живеят зимата в апартамента. Дани също така каза, че апртамента е бил наистина добра идея и не съжалява за това, че Алекс го е купила. Тя го е записала на името на Габриел, който няма да има право да го залага или продава без съгласието на родителите си. Това по спомен от някакво стори/видео.
|
|
|
Post by annafox on Dec 7, 2021 13:36:33 GMT 2
В началото беше друго, защото снимаха за удоволствие и в действителност споделяха продукти, от които са доволни. В рамките на две години нещата коренно се промениха и "инфлунсър" като професия рязко набра скорост, което е нормално при положение, че е по-евтино от стандартна тв реклама, а и вече всички са в социалните мрежи, съответно достъп до широка маса от хора в различна възрастова група. Но...на мен лично, предполагам и на други, подобни реклами ми действат с обратен знак и бих се отказала от дадения продукт, дори скоро си спестих една чанта, защото я видях в стори на Пепе.. викам си ти пак откъде ми излезе, тъкмо се бях нагласила за ново попълнение. 😀 Нямам против рекламите, това е част от работата им, но просто да ги поднасят по-креативно и да имат някаква цедка. Извинявайте много, но това с калъфите за телефон беше нелепо, аз лично бих се разграничила от всички останали, но дори и Ивана мисля ги рекламира. Затова ми харесват Звезди и Бибонс макар някой да казват, че са надути. Те си следват една линия на продукти, снимки, не носят всякакви дрехи и аксесоари,които им изпратят и не мога да си представя, че ще си мятат телефоните през терасата. Пепе и Богданска например съм сигурна, че за последните 3 години не са си купили нищо с лични средства, изключая жилищата им. Затова и Пепе има такива нелепи комбинации в облеклото. Няма лошо, нека работят и да изкарват, но просто на мен не са ми полезни. Тони Попова в гивалеите, които съм гледала винаги раздава продукти неминали през ситото - майка, сестра, приятелка. Смеем се на Гергана, но видях стори с подарък Лалга, поне е хубава козметика и не всеки би дал 60 лв за шампоан. Всъщност в профила на Златна Рибка го видях и ясно, че е спонсорирано, но нали целта е някой да бъде зарадван с нещо качествено, а не неприложим цвят червило.
|
|
|
Post by kiki95 on Dec 7, 2021 13:38:34 GMT 2
А кога е дългоочакваният Диорски момент 😃
|
|
|
Post by Victoria on Dec 7, 2021 13:45:14 GMT 2
А кога е дългоочакваният Диорски момент 😃 Утре естествено, тя и Браян (на Милена)са родени на една дата 8.12. Преди няколко години нашето Гане беше направила обща торта 😀😀😀
|
|