|
Post by jeri on Dec 6, 2021 19:38:05 GMT 2
На последния влогмас на Йоанна Арчи пак я ближе по венеца и зъбите. Поне да запази тези кадри за личния архив. На стори се гушка с Тифани и затова не ставала от леглото 30минути. Определено мисля, че запълва някакви липси с тези кучета и не го казвам с подигравка, може би трябва да се замисли. Във видеото Стъни казва за кучето "иска си майка си". Както някой беше споменал и тук, вече и пред външни хора ми идва прекалено. Мен рекламите с Флори на Ивана не ме дразнят толкова, както при Полина или Теа. Едната заради назидателния и' тон, винаги тя открила нещо невиждано, другата заради несвързаните текстове към рекламите, Амая каза и някакъв цитат, въобще неграмотността. Също и тази Надежда, която ако не беше бебето и' нямаше никой да я знае. Та Ивана поне си беше инфлунсър и преди Флори, иначе не съм гледала нейно видео от месеци. Петканови сякаш не ползват детето си за реклами или поне го правят елегантно. Вече и певици, актриси, дори мъже масово ползват децата си в инстаграм. Най-тъпо е когато ги ползват за реклами и на небебешки стоки. Едит: Някой следи ли Марина Декова? Аз я харесвам и все си мислих, че говори за предишен партньор, когато е споделяла за насилие. Днес видях, че очевидно това е бащата на дъщеря и'. Имам я в инстаграм от много време и изглеждаха щастливи. Ако не ме лъже паметта и доста жестове правеше. Чак не мога да повярвам, че я е тормозил. Дано всичко се нареди при нея.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Dec 6, 2021 19:40:49 GMT 2
Валериана пътува декември колкото да си запълни смешния влогмас и за коледни снимки, много е тъжна и жалка. Онзи ден като оправяше багажа обясняваше, че не е нужно ное да взимаме толкова много дрехи, просто тя иска да има повече аутфити за снимките. Това и’ е целия живот на момата
|
|
|
Post by alexa07 on Dec 6, 2021 19:42:16 GMT 2
Сиса е мега безотговорна спрямо бебето, дори не прави и минимална забележка на Ния да не се вре толкова много в него, защото е болна. Ния си бърка в носа, търка сополи и после пипа бебето, отвратително просто. Не знам защо не заведе Ния на доктор, а само се опитва да я лекува с домашни сиропи, тя кашля изключително много. Снимка и чудо.. www.facebook.com/bulgariahm/photos/pcb.889273605111454/889273548444793/Тя и да я заведе на доктор,там не изписват току така лекарства, най-много една морска вода за носа да и дадат. А и в чужбина на кашлицата и сополите се гледа с други очи, не ги имат за болест. Винаги в градината има по някое кашлящо или сополиво дете и за тях не е проблем, градят си имунитет децата.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 19:43:42 GMT 2
Леле, каква е тази снимка на Пепе..... И после говорим, че Чехляка изглеждал нелепо. Снимката с полуотворена уста ми е по-неприятна и от дъкфейса. Какви са тези напъне на Пепе да е секси в последно време?! Забелязвам, че когато някой снима Пепе, тя се държи точно като София, когато я снимат - абсолютно изкуствено и странно.
|
|
|
Post by abc on Dec 6, 2021 20:24:37 GMT 2
Абсурд да взима такава заплата, първо, че нямаше да живеят в такава кибритена кутийка, където кухнята е усвоен балкон, а и много отдавна биха го изплатили. А и в едно от видеата за забременяването Ивана каза, че са имали към 20 000спестени, при нейните спонсорства и ако неговата заплата е толкова, това са много малко спестявания за няколко години.
|
|
|
Post by kalimera on Dec 6, 2021 20:26:15 GMT 2
Боби си е яшен, не виждам връзка между професията му и това, че си хапва. Какво да прави, както казахте само треволяци в къщи. Ивана рядко готви нещо за него. Гледа предимно себе си, той яде веганско+ саламче да замезва. Ако иска нещо си го готви сам, това поне аз съм забелязала. Той по почивкии и спа ако не яде къде😃. Пък и там традиционно човек си се изкушава. Особено ако е без пари.🤪
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 20:31:58 GMT 2
Боби е фронтенд, доколкото помня, изкарва пари, да, но все пак ако Ивана не докарва никакви доходи е малко трудно с дете, кредит, да заделят някакви спестявания, сметки и т.н. В техния случай е по-добре и двамата да работят. Иначе Ивана вече тотално не я гледам, даже ми е леко антипатична напоследък. Валери както и очаквах, едно бързо уикендче да наснима нещо коледно и айде чао. Толкова е скучна вече, супер повърхностна е. Винаги е по-добре с 2 заплати, но Боби изкарва около 10 000, от което 2 000 да им е вноската по кредита, 1 000лв. за сметки и им остават 7 000 за живот, при положение, че Ивана си стои основно вкъщи, колко пък трудно да им е? Според мен не им е чак толкова наложащо, просто Ивана не иска да изпуска вълната, защото после е трудно връщането. Не мога да твърдя точно Боби дали изкарва 10000, но съм в сектора и трудно би изкарвал 10к като фронтенд, но честно казано не знам дали със сигурност това му е сферата. От досегашния им начин на живот не съм забелязала да ходят на някакви яки почивки и т.н., че да си личи такъв висок стандарт. Така или иначе Ивана ми падна в очите отдавна и ползва Флори за реклами.
|
|
|
|
Post by kalimera on Dec 6, 2021 20:57:09 GMT 2
Няма как Боби да взима тези пари. Тази заплата от 10000 лв. предполага висок стандарт, а аз не виждам такъв. Ивана се облича като Мънго Джери. На почивка ходят в 90% от случаите ако е спонсорирана.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 21:01:28 GMT 2
Според мен каквото и да са изкарвали двамата, са го спестявали за инвитро процедурите, вместо да го харчат по скъпи почивки. Не се ангажирам с конкретни суми, но мисля, че това е причината да не демонстрират стандарт, какъвто и да е той.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 21:28:47 GMT 2
Доста често хора, които реално взимат много пари, изглеждат като хора със средни доходи, нищо wow. Познавам момче, което работи за Амазон и взима повече от тези суми, отново в сферата на IT, но нито кара скъпа кола, нито се облича с маркови дрехи. Честно казано нямах идея, че има подобна работа и такива доходи, докато една позната не ми каза. По нищо не личи. Затова няма да се изненадам Боби да има високи доходи и да си живеят чудесно.
|
|
|
Post by smurfina on Dec 6, 2021 21:30:08 GMT 2
Винаги е по-добре с 2 заплати, но Боби изкарва около 10 000, от което 2 000 да им е вноската по кредита, 1 000лв. за сметки и им остават 7 000 за живот, при положение, че Ивана си стои основно вкъщи, колко пък трудно да им е? Според мен не им е чак толкова наложащо, просто Ивана не иска да изпуска вълната, защото после е трудно връщането. Не мога да твърдя точно Боби дали изкарва 10000, но съм в сектора и трудно би изкарвал 10к като фронтенд, но честно казано не знам дали със сигурност това му е сферата. От досегашния им начин на живот не съм забелязала да ходят на някакви яки почивки и т.н., че да си личи такъв висок стандарт. Така или иначе Ивана ми падна в очите отдавна и ползва Флори за реклами. От показаното от линкедин профила му, човека има 12год. стаж в сферата, синиър е със сигурност вече, бил е и лийд. Аз казах около 10к, но ако взима < 8 да си сменя работата Едит: да взимаш хубави пари и да парадираш с тях са 2 съвсем различни неща. Ивана и Боби могат да искат да си изплатят по-бързо жилището, или да събират пари за къща. А всички знаем къщите около София какви суми държат Едит2: - заради коментара на Ади се едитвам пак, аз също имам около мен много хора с подобни доходи и никой от тях не кара "с класа", някои от тях единствено си позволяват по-скъпи почивки 1-2 пъти в годината, но и това го знам, защото сме в една компания, а не защото си шерват локацията през 5 мин. Явно виждаме нещата по различен начин. Аз Ивана и Боби ги виждам като хора с 2 животни + бебе, в собствен апартамент с 2 спални, купуващи си всякакви био-мио-на-тройна-цена-неща, с хубава техника вкъщи. Ивана определено си позволява доста неща извън ПР пратките.
|
|
|
Post by ddv on Dec 6, 2021 21:38:04 GMT 2
Виктория Първанова ще си прави ринопластика. Когато видях тъмбнейла на видеото, бях озадачена, кво ти е на носа, муци? prikachi.net/image/ek3cdАз не виждам никаква драма с него. Очаквах тя да си сложи предни гърди, но уви. Реших да пусна видеото, че ми стана любопитно все пак какви са ѝ подбудите. В половината от него, говори за някакви фирма? Медикал Караджъ. Тоест, разбирам, че този нейн избор е подкрепен финансово от друг вероятно. Бившият ѝ възлюбен пък ще ходи в Турция за операция на гърдите. Беше споменавал, че има гинекомастия. prikachi.net/image/ek4MTМного изненадващо, че Медикал Караджъ присъстват и тук, как стават тия неща. В един и същи миг, решават да ремонтират себе си, поне да се бяха замъкнали заедно като Петкановите. prikachi.net/image/ekVP7Иначе са разделени, да. 😂
|
|
|
Post by klaudia on Dec 6, 2021 21:50:34 GMT 2
Веганството на Ивана излиза скъпо. Тя все пак държи всички подправки да са био и от Зоя. В някое видео ми се мярна червен пипер и разни други храни, които в Зоя струват майка си и баща си. С какво един червен пипер от Лидл/Кауфланд е по-различен от този на Зоя освен 10 пъти по високата му цена? Имат пари хората, все пак докато Ивана правеше инвитро процедури не работеше, нямаше и толкова реклами. Така, че явно Боби изкарва достатъчно. Чудя се и с какво едно бебе привлича толкова спонсорства, че майките после стават телешоп и рекламират от игла до кола.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 22:00:52 GMT 2
Хахаах, падам от смях. Представих си вече какви са прословутите клиентКи. Как такъв човек да го вземеш насериозно. Дори ми минаха като на бозава лента и разговорите им по време на правенето на тези шедьоври. Ще се гръмна.
|
|
|
Post by lina on Dec 6, 2021 22:02:34 GMT 2
Ddv, те се събраха лятото.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 6, 2021 22:10:51 GMT 2
Веганството на Ивана излиза скъпо. Тя все пак държи всички подправки да са био и от Зоя. В някое видео ми се мярна червен пипер и разни други храни, които в Зоя струват майка си и баща си. С какво един червен пипер от Лидл/Кауфланд е по-различен от този на Зоя освен 10 пъти по високата му цена? Имат пари хората, все пак докато Ивана правеше инвитро процедури не работеше, нямаше и толкова реклами. Така, че явно Боби изкарва достатъчно. Чудя се и с какво едно бебе привлича толкова спонсорства, че майките после стават телешоп и рекламират от игла до кола. Много хубав въпрос. И аз все това се питам. С какво са толкова интересни, вървежни и уникални влогърите, децата им, с какво привличат рекламодателите и изобщо то не спират рекламите да валят. И това са много деца, много семейства на влогърки(за нашата територия ми се виждат много) и за всички има ниша и всички рекламират. Разбирам интереса към Милена и Пепе да речем - три деца, едната е от първите влогъри в БГ, другата чужбински мъж, "синеоки и руси деца", сеир, драма, раздели. Ама те станаха всеки втори. Аз не го разбриам това. Ивана не я знам как оцелява и как не си е докарала куп проблеми като яде 5 неща. Тя не яде и млечни, яйца, кисело мляко, сирене , кашкавал, месо, основни продукти. Аз имам чувството, че при нея е малко поза и мода. Особено с тези продукти био, мио. Дано не съм права. Но чак пък толкова неща да не яде. Знам, че има такива хора. Не ме разбирайте погрешно. Просто при нея е видимо, че яде много малко неща, а не изглежда и да се съобразява с Боби. Казва, че не им налага хранителните си предпочотания обаче в същото време готви предимно за себе си. Аз не съм видяла да готви нещо различно от това, което тя яде. Даже напротив - Боби й готви постно и веганско и отделно за себе си.😃 Чак такава лигавщина ми е в повече. Ама Боби е добряк, личи си му.
|
|
|
Post by abc on Dec 6, 2021 22:36:55 GMT 2
Скъпи са нещата в Зоя, но чак майка си и бащаси не са, аз също си взимах доста неща от там дори когато имах по-скромни доходи. Чиста лиготия и правене на интересна е веганството й, даже с неядене на животински продукти е по-вероятно да си докараш проблеми.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 22:47:37 GMT 2
ММ е вегетарианец, а аз не съм голяма фенка на месото, но си хапвам. Затова често готвя различни неща, за да са удовлетворени желанията и на двама ни. Сигурна съм, че обаче много семейства не са така и не виждам голяма драма в това. Боби ми се струва напълнял в сравнение с преди 2-3 години. Не вярвам, че от въздуха пълнее Със сигурност си хапва добре, не го мислете. Ивана най-вероятно зад кадър мята свинско със зеле във фурната, ама нали не е инстаграмабъл, затова не се показва във влоговете. При жени като Ивана и Зорница обаче ми изглежда, че имат склонност да изпадат в крайности както за храна, така и в други акпекти на живота.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Dec 6, 2021 23:07:56 GMT 2
Аз за друго дойдох да питам, как се вписва Браян в Диорския рожден ден ? Този път за него отделна торта ли ще има ? 😀 Видяли сме доста налудничави идеи и действия от родния инфлуенс, но няма по-криндж от гореспоменатото.
|
|
|
Post by okay on Dec 6, 2021 23:26:55 GMT 2
Не мисля, че веганството при Ивана е мода. Това си е неин избор. На мен не ми странно, че не готви месо за Боби, защото и аз съм вегетарианка и не готвя месо за моя приятел. Нито знам как се приготвя най-добре, нито искам да се науча. А и той няма против. Дали е егоистично - със сигурност, но компенсирам като запържвам бекон за закуската му. За Боби - нека си хапва човекът, няма нищо лошо. Само че винаги ми е било странно Ивана като показва какво си е взел и той, като седнат да "хапнат" някъде. Някак си е голямо навлизане в личното пространство. Фотосесията на Филяка с Пепон за Н&М е показателна за отношенията им. Просто си личи, че между тях няма споделена химия. Той я обожава, тя го използва. Той я гледа влюбен на кадрите, тя е извъртяла глава, за да прави секси муцки с отворена уста като скумрия. Адски криндж са и двамата. Не ги следя в ЮТ и като четях тук в началото ми се струваше, че се преувеличава, но и сега и аз съм на това мнение. Въобще откакто съм във форума вече година, започнах да виждам неща, на които преди не съм обръщала внимание или пък съм мислела, че "то само така изглежда". Ивана си използва детето яко за реклами. Дори и да не беше преминала през толкова трудности, за да имат бебе, пак мисля, че щеше да го прави. Някоя съфорумка постна "из дневниците на едно изфлуенсърско бебе" и е право в целта. На мен ми е чудно вечер двойките, които си снимат децата, как обсъждат това. Мъжете в масовия случай са на заден план, но не им ли минава някаква критична мисъл през главата. Боби например ми изглежда много скромен и добър човек, който си пази личното пространство, но заради Ивана се навива на тия циркове за някой друг лев.
|
|
|
Post by The Judge on Dec 7, 2021 3:10:27 GMT 2
И като заговорихме за сексьие гивуей-и, таз мома ми е доста смешна в опитите си. Признавам си, че злобната ми душица беше захранена от определена комуникация с нея, в която въпросната изхитря на дребно. ibb.co/HKfB2DJibb.co/4MRf4npОх... "Филяка" прилича на безполово kpop-че. Съжалявам, но в него няма нищо мъжко.
|
|
|
Post by selestepan on Dec 7, 2021 3:19:13 GMT 2
Едит: Някой следи ли Марина Декова? Аз я харесвам и все си мислих, че говори за предишен партньор, когато е споделяла за насилие. Днес видях, че очевидно това е бащата на дъщеря и'. Имам я в инстаграм от много време и изглеждаха щастливи. Ако не ме лъже паметта и доста жестове правеше. Чак не мога да повярвам, че я е тормозил. Дано всичко се нареди при нея. Jeri, аз отскоро следя Марина Декова заради 21-дневното предизвикателство, и в ноемврийската тема май точно бях питала дали някой знае за мъжа й ли става дума, като разказва за нарцистични прояви. Стана ми много тъжно като видях сторитата й, изглежда добра и мила жена, не ми влиза в класическия инфлуцка-стайлинг грам, а явно точно бащата на дъщеря й е, който е упражнявал психическо, а явно и физическо насилие насилие над нея вече. 😞 Похвално е както, че е взела незабавни мерки, като е викнала полиция, накарала го е да се изнесе от тях, отишла е да подаде жалба в районното на другия ден, така и че дава гласност и добър пример на няколко хиляди жени, които я следват, че изход има! Дано всичко е наред с нея оттук нататък, и дано даде кураж и на други в подобна ситуация да търсят начин да се махнат. Ужасно е просто как един човек може да изглежда прекрасен, да си родите и отглеждате детенце с любов, и с времето да се превърне в чудовище. И за дъщеричката им ми е доста мъчно, изглежда много миличко детенце, а и май е на 4г., тоест тя вероятно разбира вече какво се случва около нея... prikachi.net/image/el1y7prikachi.net/image/elO4Dprikachi.net/image/elR0pИзвинявам се, че хиляда пъти си едитвах поста - не можах да се оправя. Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by emmilie on Dec 7, 2021 6:15:30 GMT 2
Попова не беше ли и тя веган/вегетарианка? Онзи ден гледах някакво видео, в което си направи сандвич или да съм по точна- бРррънч с филе ‘Елена’?
|
|
|
Post by theaxe on Dec 7, 2021 8:14:17 GMT 2
Ани от Healthylicios всеки ден старателно разкрива на стори по един продукт от коледния си календар. Тонка отвори всички кутийки за норматив, гризна си по малко от веган био овесените барчета и айде 😂 На мен иначе календарът не ми харесва, едно и също е… барчета, барчета, портокал, канела, ябълка. Туй то. Едни био солети да имаше за разкош.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 7, 2021 8:31:32 GMT 2
Нина Добрев в партньорство с lilysilk - очаквам Гането да го отбележи 🤣
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 7, 2021 8:54:20 GMT 2
Тъкмо идвах да комемтирам най-новата снимка на Пепе и Фичо. Пепа с едно червено палто. Има нещо което не е наред в тази снимка. Не мога да го обясня. Толкова ми е изнасилена и странна, Фичо гледа странно, тя се опитва да е секси. Няма живец, няма нищо, нищо не говори тази снимка. Не знам какви са им отношенията, не мога да правя догатки по снимки, защото всичко може да е. Но има нещо, и то не ми прилича ма "голямата любов". Много са ми странни. Фичо ми е като смотан тийн, Пепето ми е като пренавита пружина. Прави разни физиономии, изкуствени, много изкуствени.
За Боби-не съм наясно със ИТ сферата,но не вярвам да изкарва такива суми, абсурд. Давиз, имат кредит за апартамента. Спестените пари са отишли за процедурите. Ако Боби изкарваше повече от 3 хил, нямаше да купят 2 стайно жилище и то с ипотечен кредит. Знам какви са цените, вноски месечни ориентировъчно и каква заплата приблизително трябва да имаш за кредит за жилище в София. За какво им е малко жилище ако могат да вземат по-голямо.? Не, че ние можем да знаем колко изкарва, но споменатите цифри са малко в сферата на фантастиката. По-скоро нещо макс до 5 хил, даже дали и толкова. За мен са си абсолютно обикновено семейство, един от двойката ИТ, изкарват добри доходи и си живеят добре. Но 10 хил, едва ли. На Ивана дохода не е постоянен, а само ако има партньорство(а там явно се справя доста добре). Според мен баш за пари си рекламира, и й трябват.Лошо няма. Другото е славата и това, че не иска да се откаже от нея. Третото е, че вече е видяла лесна работа, с красиви снимки, малко умения и време за себе си и не иска да се откаже от това. Чувства се успешна и това не е без значение. Та по темата моите разсъждения са такива. И друго-за почивките-не съм видяла почивка в чужбина на Ивана, която да е спонсорирана,няма такова нещо. И у нас имат една- две такива в някаква къща за гости беше едната и последно в Боровец вече с Флорчо. Така, че аванта почивки те нямат почти никакви.
|
|
|
Post by ☀ on Dec 7, 2021 8:55:49 GMT 2
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Dec 7, 2021 9:27:44 GMT 2
Тъкмо идвах да комемтирам най-новата снимка на Пепе и Фичо. Пепа с едно червено палто. Има нещо което не е наред в тази снимка. Не мога да го обясня. Толкова ми е изнасилена и странна, Фичо гледа странно, тя се опитва да е секси. Няма живец, няма нищо, нищо не говори тази снимка. Не знам какви са им отношенията, не мога да правя догатки по снимки, защото всичко може да е. Но има нещо, и то не ми прилича ма "голямата любов". Много са ми странни. Фичо ми е като смотан тийн, Пепето ми е като пренавита пружина. Прави разни физиономии, изкуствени, много изкуствени. За Боби-не съм наясно със ИТ сферата,но не вярвам да изкарва такива суми, абсурд. Давиз, имат кредит за апартамента. Спестените пари са отишли за процедурите. Ако Боби изкарваше повече от 3 хил, нямаше да купят 2 стайно жилище и то с ипотечен кредит. Знам какви са цените, вноски месечни ориентировъчно и каква заплата приблизително трябва да имаш за кредит за жилище в София. За какво им е малко жилище ако могат да вземат по-голямо.? Не, че ние можем да знаем колко изкарва, но споменатите цифри са малко в сферата на фантастиката. По-скоро нещо макс до 5 хил, даже дали и толкова. За мен са си абсолютно обикновено семейство, един от двойката ИТ, изкарват добри доходи и си живеят добре. Но 10 хил, едва ли. На Ивана дохода не е постоянен, а само ако има партньорство(а там явно се справя доста добре). Според мен баш за пари си рекламира, и й трябват.Лошо няма. Другото е славата и това, че не иска да се откаже от нея. Третото е, че вече е видяла лесна работа, с красиви снимки, малко умения и време за себе си и ме иска да се откаже от това. Чувства се успешна и това не е без значение. Та по темата моите разсъждения са такива. И друго-за почивките-не съм видяла почивка в чужбина на Ивана, която да е спонсорирана,няма такова нещо. И у нас имат една- две такива в някаква къща за гости беше едната и последно в Боровец вече с Флорчо. Така, че аванта почивки те нямат почти никакви. Аз пък не смятам, че доходите ти се определят в това колко стайно ти е жилището. ММ също работи в този сектор, изкарва 5-цифрени суми месечно, но ние живеем в 3 стаен обикновен апартамент. Не знаем кой в какво е решил да влага парите си, как ги харчи и т.н.
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 7, 2021 9:29:37 GMT 2
Така е, и ти си права. Но ако имаш пари за 3 стаи в София няма ли да си купиш с 3? Няма логика, това имах предвид. Ние си дрънкаме и си гадаем, всичко може да е.
|
|